فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
🔻@SMHM212
👌 از «صنعت سگی» PetShop
تا صنعت همزادNewAnthrOpic
(بخش ۰۲):
در 👈این پیام👉 خود، اشاره کرده بودم که «با پیوند #ترامپ+#ماسک، میتوان حدس زد که #آینده؛ دنیای زشت هاکسلی نیست و بلکه بسیار خطرناکتر از آنست!»
حال لازمست در اینجا تصریح بکنم به این که؛ خطرناکی پیوند آندو برای چه چیزیست؟!
👌برای اینست که آنها دنیا را به #صنعت_همزاد_حرام سوق خواهند داد! (که البته موجب فروکشی #تب_توحش #صنعت_سگی_حرام هم خواهد گردید. زیرا رباتهای هوشمندی در نقش حیوانات، هر آنچیزی را که حیوانپرستها انتظار داشته باشند، اجابت خواهند کرد با این مزیت که کمترین خطر و هزینه را خواهند داشت)!
اگر سؤال شود که؛
⁉️سگ و PetShop و NewMan و همزاد
و NewAnthrOpic و خطرناکی پیوند ترامپ و ماسک و فقه و واجب و حرام) چه ربطی به همدیگر دارند؟!
توضیحات این ابهامات را به مقالات بعدی خود موکول میکنم و در اینجا ضمن اشاره مستند به رقابت #آمریکا و #چین در #دنیای_رباتیک و #هوش_مصنوعی، عرض میکنم که حضور #ایران_اسلامی در این عرصه از #اوجب_واجبات است و هر روز تأخیر در این امر، موجب #خسران و #خذلان #امت_اسلام خواهد شد.
اگرچه آمریکا #پیشتاز این #صنعت_آخرالزمانی بود اما بعد از کشتار بسیاری از پرستارهای چینی توسط #کرونا_ویروس، ضرورت تولید پرستارهای رباتیک که با دقت، امنیت و مداومت به امور بالینی مبتلایان به کرونا بپردازند، شرکتهای #دانش_بنیان چین را به جهشی سوق داد که اینک در رقابت با غربیها جلوتر هم افتادهاند.
⁉️در این معرکه، #ایران ما کجای کار است؟!
۱۴۰۳/۱۱/۱۳
..ادامه دارد.
✍️ حم | حیفه نبینی | محل نظرات
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ریشهی بیسوادی در ایران چطور خشک شد
┄┅═☫ همیشه با خبر، با ما ☫═┅┄
@iraan_ma
☝️از پیامهای وارده☝️
نقدونظر #حم
👌آمارهای اعوجاجی!
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: حدود ۹۶ درصد افراد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال با سواد و ۴ درصد بیسواد هستند.
⁉️ اگر آمارهای ادعائی این گزارش و خود رئیس #نهضت_سوادآموزی، راست و صحیح است و واقعاً برای ریشهکنی مطلق #بی_سوادی در #ایران، فقط ۳٪ الی ۴٪ جمعیت (حدود ۳ میلیون نفر)، باقی مانده است، آیا وقت آن فرا نرسیده که «سازمان نهضت سوادآموزی» طی مراسم رسمی افتخارانگیزی، منحل و بودجه آن از بیتالمال، قطع شود؟
و #سواد_آموزی الباقی بیسوادها (احتمالاً کهنسالانی که مشاعر مغزی آنها دیگر فاقد هرگونه فراگیری ذهنی است و جد و آباء سازمان سوادآموزی هم قادر به باسوادسازی آنها نیست و نخواهد بود!) رها شود و مجموعه عظیم کادر آموزشی و اداری بویژه هیئت تحریریه کتب سوادآموزی ذیربط را بیش از این، معطل آن نکنیم؟ و آنها را به کارهای واجبتر مملکت هدایت کنیم؟
وقتی که بنده (بعنوان مبتکر «طرح #سوادآموزی_جهشی» پیشنهادی) طی نشستی که با یکی از رؤسای سازمان داشتم و وی ادعا کرد؛ «از نظر ما کسی که حتی باندازه یک ساعت در یک کلاس آموزشی، وقت گذاشته باشد، دیگر بیسواد محسوب نمیشود»! معلوم شد که طبق تعریف عجیب وی، حدود ۲۰ میلیون بیسوادی داریم که قادر به «خواندن و نوشتن اسامی نامزدهای انتخاباتی ملی و محلی» نیستند!
⁉️چرا «انحلال نهضت سوادآموزی» (که میتواند «موجب افتخار جمهوری اسلامی ایران» باشد)، بیهوده به تعویق میافتد؟!
✍حسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۱۱/۱۴
🌐👈حیفه نبینی👉
💠
🎲👈محل نظرات👉
🙏
یک مخترع ژاپنی (Hiroshi Ishiguro) در طول ۱۸ سال اخیر ۶ ربات شبیهسازی شده عظیم از روی خودش ساخته که همگی شباهت زیادی به او دارند.
آخرین ساخته او که Geminoid HI-6 نامیده شد، یک نسخه اندرویدی از تلهپورت شده شبیه به خود او است که در حال حاضر در دانشگاه #اوزاکا نمایش داده میشود.
به نقل از CNBC ایشی گورو میگوید این ربات برای سهولت کار او طراحی شده و در واقع، برخی از وظایفی را بر عهده گرفته است که خودش توانایی انجام آنها را ندارد.
او گفت: ویژگی اصلی این نسخه، #قابلیت_مکالمه با آن است. ما آن را با یک مدل زبانی بزرگ ادغام کردهایم.
او افزود: در ابتدا از این #ربات برای سخنرانی استفاده میکردم. اما اکنون Geminoid HI-6 میتواند به سؤالات مخاطبان هم پاسخ دهد.
این ربات میتواند #حالات_صورت صاحبش را #شبیه_سازی کند. پوست صورت این ربات از #سیلیکون ساخته شده و احساس پوست واقعی انسان را منتقل میکند.
صدای Geminoid HI-6 نیز فعلاً به طور دقیق شبیه صاحبش نیست و...
او امیدوار است در #آینده_نزدیک به آن «مکانیسم راه رفتن روی دو پا» را نیز بدهد.
با این وجود، ساختن رباتی که تا این حد #شبیه_انسان باشد، وظیفه ایشی گورو است، زیرا او و همکارانش آیندهای را دنبال میکنند که در آن تعامل با یک ربات انساننما عادی میشود.
او گفت: اگر ما انتظار داریم که روابط بهتری با یک ربات داشته باشیم، بسیار مهم است که با ربات #احساس_صمیمیت پیدا کنیم و ربات را به عنوان عضوی از اجتماع خود بپذیریم.
☝️از پیامهای وارده☝️
👌معطوف به 👈این مقاله👉 و 👈این مقاله👉
👇👇صفحات مجازی #حم👇👇
مقالات حم | حیفه نبینی | محل نظرات
🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پزشکیان: جادههای زمان #شاه، مورد #حسرت رانندگان #ترکیه بود!
☝️از پیامهای وارده☝️
نقدونظر #حم
👌سیاهنمایی رئیس جمهور!!!
دروغی دیگر از زنجیره سیاهنماییهای وقیحانه #پوزیده علیه «نهضت+نظام اسلامی»!
⁉️وی بدنبال چیست؟!!
#براندازی
گیریم که #ایران بعد از #انقلاب به قهقرا رفته است (تهمت بزرگ و بیشرمانه و کاملاً خلاف واقع)، خب! تو خودت که هم #وزیر بودهای و هم چندین دوره #وکیل بودهای و لذا باید پاسخگو باشی که خودت و #قبیله منحوس افسادطلبت در این عقبگرد کذایی چه نقشی داشتید؟
#رئیس_جمهور
#مرض_جهالت
#غرض_لجاجت
#متر_صد
#شَقشَقیه
✍سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۱۱/۱۵
🌐 کانال 👈حیفه نبینی👉
💠
🎲 گروه 👈محل نظرات👉
🙏
#آلدوس_هاکسلی ۹۳ سال قبل، تخیلات خود از سال ۲۵۴۰ (۶۰۸ سال بعد از انتشار کتابش = ۱۹۳۲ م.) را در کتاب مذکور به تصویر کشیده است:
وقایع رمان «دنیایِ قشنگ نو یا دنیای شگفتانگیز نو» (Brave New World) در سال ۲۵۴۰ میلادی در شهر لندن میگذرد و آرمانشهری را به تصویر میکشد که در آن مهندسی ژنتیک به آفرینش انسانها با ویژگیهای از پیش تعیین شده منجر شده، نظام اخلاقی جامعه با تشکیل حکومت جهانی و از میان بردن جنگ و فقر و نابودی کامل خانواده و تولید مثل به کلی پوست انداخته و دانش روانشناسی به طرز حیرتانگیزی اعتلا یافته و تنها هدف انسان ایجاد سعادت و از میان بردن رنجهای غیرضروری است.
پیشرفت فناوری به حدی رسیده است که انسان میتواند فرایند تولد را به شکل مصنوعی و در مقیاس کلان شبیهسازی کند. نظام سیاسی حاکم بر جهان - دولت جهانی - که با شعار «اشتراک، یگانگی، ثبات» حکومت میکند، با هدف ایجاد یک جامعهٔ طبقاتی فرایند تولد انسانها را که در کارخانههای تخمگیری و شرطیسازی در سراسر دنیا انجام میشود، دستکاری میکند و در نتیجه چند گروه از انسانها بهعنوان محصول از این کارخانهها خارج میشوند؛ آلفاها، بتاها، گاماها و اپسیلونها. این ردهبندی نزولی بر حسب هوش و کارایی ذهنی و اجتماعی انسانهای «تولیدشده» تنظیم شده است و هر رده یک تقسیمبندی داخلی مثبت و منفی نیز دارد؛ بنابراین ردهبندی، آلفا مثبتها از نظر هوش و ویژگیهای اجتماعی از همه برتر و والاترند و تقریباً شبیه به انسانهای معمولی هستند.
☝️از پیامهای وارده☝️
عطف به 👈این مقاله👉
۱۴۰۳/۱۱/۱۸
👇صفحات مجازی👇#حم👇
مقالات حم | حیفه نبینی | محل نظرات
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
🔻@SMHM212
👌 از جرج اورول تا دونالد ترامپ
از آلدوس هاکسلی تا ایلان ماسک
در 👈یادداشت ۱۴۰۳/۱۱/۳ خود👉 که به «پیوند #ترامپ+#ماسک» اشاره کرده و نوشتم: «میتوان حدس زد که #آینده؛ بسیار خطرناکتر از دنیای زشت هاکسلی خواهد بود.» نیمنگاهی هم به دو نویسندهای داشتم که #دنیای_تخیلی خود از آینده را در قالب رمانهای نسبتاً جذابی به تصویر کشیده بودند که شاید هنوز هم علاقمندانی برای مطالعه دارند.
اگرچه آنها آینده چندین قرن بعد از خود را تصویرسازی کردهاند ولیکن در همین قرن اول پیشبینی آنها هم، میتوان به تحقق نسبی پیشگویی داستانواره آنها اشاره کرد.
بنظر بنده در حال حاضر، قهرمان #جرج_اورول، کسی جز دونالد ترامپ نیست همچنانکه قهرمان #آلدوس_هاکسلی، کسی جز ایلان ماسک نیست!
بنابراین ترامپ را در امتداد اورول و ماسک را در امتداد هاکسلی میتوان دید. دنیای جرج را دونالد و دنیای آلدوس را ایلان، به منصه ظهور میرسانند! ولو اینکه شما هر دو نفر را عروسکهای دستآموز جریانات مرموز و شیطانی حاکم بر غرب بویژه #آمریکا و #انگلیس تلقی نمایید.
اما بنظر میرسد که مأموریت ایلان ماسک تحقق دنیایی است که آلدوس هاکسلی، قبلاً سناریوی آنرا تصنیف کرده و مأموریت دونالد ترامپ، تجلی دنیایی است که جرج اورول، پیشاپیش از آن رونمایی کرده است!
بنابراین میتوان توصیه کرد؛ اگر میخواهید بدانید که ترامپ قرار است کارگردان چه سناریویی باشد، بد نیست رمانهای جورج اورول را ورق بزنید و اگر میخواهید بدانید که ماسک بدنبال چه مگاپروژه/مگاپروسه و نقشهای است بد نیست نوشتههای آلدوس هاکسلی را مطالعه کنید.
(ضمناً در مطالعه دنیای قشنگ آلدوس، نقد #شهید_آوینی را از قلم نیاندازید!)
در مقایسه رمانهای جورج و آلدوس (دو نفری که تقریباً همزمان و در قالب داستان، به پیشبینی #آینده_دنیا پرداختهاند) گفته شده: «اورول با تیزبینی جامعهای را نشان میدهد که در آن همه زیر نظر برادر بزرگ هستند و هر خطا و نافرمانیای سنگینترین مجازات را به همراه دارد، در حالی که هاکسلی آیندهای را ترسیم میکند که در آن انسانها از راه رحمهای مصنوعی به دنیا میآیند و هویتی مستقل و فردی ندارند.»
تفاوت خطوط ترامپ و ماسک، از جنس همان تفاوت ترسیمی اورول و هاکسلی است با این تفاوت که اینجا شاهد پیوند دونالد و ایلان هستیم که میتوانند همپوشانی شگفتانگیزی را پدید آورند. پدیدهای که مورد بیشترین بهرهبرداری توسط #سفیانی (در تعبیر #شیعه) و #دجال (در تعبیر #سنی) قرار خواهد گرفت! گویا که #آوردگاه_اصلی قیچی فنآوری+حکمرانی علیه بشریت (نه فقط مسلمانان) در #منطقه_مقدسه وحیانی حدفاصل #مساجد_اربعه_اسلام خواهد بود.
(مساجد اربعه آخرالزمانی؛ #مسجد_مدینه، #مسجد_الحرام، #مسجد_کوفه و #مسجد_الاقصی که شاید «التین+الزیتون+طور سینین+البلد الامین» اشاره به آنهاست!)
👌حال بنده در صددم که هر دو دنیای موازی مذکور (از آلدوس تا ایلان و از جورج تا ترامپ) را در سلسله مقالات خود مورد اشاره قرار بدهم.
شاید خط سیاسی اورول=»ترامپ برجستهتر از خط فناوری آلدوس=»ایلان دیده شود ولیکن بنظر بنده، خط #فناوری بر خط #سیاسی غلبه خواهد کرد و در هر حال، اوضاع سیاسی-فناوری ما (ایران و دنیای اسلام) هم تحتالشعاع خطوط مذکور قرار خواهد گرفت مگر اینکه پیشاپیش بدانیم و بتوانیم وارد تعامل و تقابل با آنها بشویم وگرنه همچون زورقی شکسته، اسیر #امواج_طوفانی آنها خواهیم شد.
از طرفی، جنس تلاقی هر دو خط ظاهراً موازی (یا مکمل) مذکور را میتوان در سپهر اوضاع آخرالزمانی دنیا مورد ارزیابی و توجه قرار داد. فلذا با این ابهام یا مسئله هم مواجهیم که این دنیای آخرالزمانی مفروض، چه تأثیراتی بر #امر_خطیر #ظهور_امام_زمان(عج) خواهد داشت؟ آیا باعث #تعجیل خواهد شد یا موجب #تسویف آن خواهد گشت؟
ایلان+ترامپ، نماد دو خط فناوری+سیاسی همچون دو لبه یک قیچی صد البته شیطانی است که اگر تحقق یابد، چنان دنیایی برای انسانها شکل میدهد که گویی سلطان علیالاطلاق آن، کسی بجز #شیطان_رجیم نخواهد بود تا آنجا که اساساً قابل #نجات و نیل به #عدالت هم نخواهد بود. فلذا اگر تسویفی صورت بگیرد، بالطبع امر ظهور دچار چنان فترتی خواهد شد که نه تنها فراموش بلکه به مطلبی غیرلازم تبدیل خواهد شد!
و حال آنکه بعید است #خالق_متعال، چنین وضعی را برای #آخر_الزمان بشر، مقدر کرده باشد. بنابراین میتوان حدس زد که تعجیل رخ خواهد داد تا اوضاع دنیا نه تنها وفق مراد شیطان پیش نرود بلکه بالعکس، دنیای قشنگی شکل بگیرد، هم در فضای سیاسی و حکمرانی و هم در سپهر علم و فناوری. چنانکه در روایات دینی هم داریم که ۲۵ قسمت از ۲۷ قسمت علمی که برای بشریت قابل دستیابی است، #ارمغان_ظهور #حضرت_حجت(عج)، خواهد بود.
اللهم عجل لولیک الفرج
#قدرت
#جنگ_جهانی
👈اینجا را هم ببین👉
۱۴۰۳/۱۱/۱۸
✍مقالات حم | حیفه نبینی | محل نظرات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ افاضات جدید #صادق_شیرازی در مورد اختیاری بودن #حجاب!
🔹صادق شیرازی حجاب را امری فردی قلمداد کرده و مداخله حکومت اسلامی در امر حجاب را مجاز ندانسته و با نماز مقایسه کرده است.
🔹در صورتی که حجاب به منزله حکم شرعی دارای معیارهای امر اجتماعی است نه امر فردی و آیه ٣١ سوره نور به مفهوم حجاب اجتماعی اشاره دارد که شامل نحوه پوشش در ملاء عام میشود.
🔹در محافل خصوصی، حجاب میتواند امری فردی باشد، اما در اجتماع، عدم رعایت حجاب میتواند تبعات اجتماعی داشته باشد که حکومت حق دخالت و تذکر را برای حفظ نظم و ارزشهای اسلامی دارد.
☝️از پیامهای وارده☝️
نقدونظر #حم
👌آیةالله بیگانه با قرآن!
اگرچه قابل تصور نیست که #انگلستان شیطانصفت و متخصص در #شیعه_شناسی، مهرههایی برای #انحراف_مسلمانان تربیت کند که فهمی ولو صوری از #قرآن نداشته باشند، ولیکن گاهی چنین اتفاقی میافتد!
چنانکه این مهره، گویا نخوانده که؛
۱) «الذین إن مکناهم فی الارض أقاموا الصلاة و آتوا الزکاة و أمروا بالمعروف و نهوا عن المنکر ۗ و لله عاقبة الامور» (۲۲/۴۱)
همانان که اگر آنان را در زمین قدرت و تمکّن دهیم، نماز را برپا میدارند و زکات میپردازند و مردم را به کارهای پسندیده وا میدارند و از کارهای زشت باز میدارند؛ و عاقبت همه کارها فقط در اختیار خداست.
۲) «... إن الصلاة تنهی عن الفحشاء و المنکر و...» (۲۹/۴۵)
... یقیناً نماز از کارهای زشت و کارهای ناپسند باز میدارد و...
👌#حکومت_اسلامی، مکلف به #اقامه نمازی است که جامعه را از #فحشآء و #منکرات، باز بدارد و #بد_حجابی از مظاهر بارز آنهاست.
✍ حم | حیفه نبینی | محل نظرات
۱۴۰۳/۱۱/۱۷
🇮🇷﷽☫
#تحریر_حم
🔻@SMHM212
👌 از «صنعت سگی» PetShop
تا صنعت همزادNewAnthrOpic👉
(بخش ۰۳):
انسانها عمدتاً به علل #مسائل_تربیتی و #روانی، در مقطعی از زندگی خود، گرایش به أُنسگیری با #حیوانات مییابند و ایبسا آگاهانه انواع هزینهها و نیز #خطرات_همزیستی با حیوانات را به جان میخرند!
حال اگر أنیسی (#هوش_مصنوعی) پیدا کنند که بتواند جایگزین حیوانات گردد و خطرات آنها را هم نداشته باشد (ولو اینکه هزینهای معادل و بلکه بیشتر خرید و نگهداری مثلاً #حیوانات_خانگی را داشته باشد)، بدیهیست که عموماً تغییر ذائقه بدهند.
فلذا میتوان پیشبینی کرد که با پیشرفت و توسعه #صنعت_همزاد (#صنعت_انیس)، هیجان #حیوان_پرستی انسانها رو به افول خواهد رفت و بالتبع #صنعت_پتشاپ هم از رونق خواهد افتاد.
فناوریهای صنعت انیس (همزاد)، قادر خواهد بود به اینکه نه تنها همه شیرینکاریهای حیوانات را متناسب با میل شما ارائه بدهد بلکه خواهد توانست، نوآوریهایی بخرج بدهد که از حیوانات مورد علاقه شما برنخواهد آمد.
به همین جهت، میتوان حدس زد که انیسهای ماشینی (بسیار طبیعیتر از آن که احساس بکنی غیرطبیعی هستند!)، به سرعت جایگزین حیوانات خانگی خواهند شد و حیوانات به لانهها و آغل خودشان باز خواهند گشت ولیکن ممکنست قبل از آن، شما را قادر به گفتگوی مستقیم قابل فهم با #پت محبوب شما نماید. یعنی چندان دور نخواهد بود که انسانها همچون #حضرت_سلیمان(ع)، با حیوانات، مستقیماً گفتگو نمایند.
👌انیسها، حیوانپرستی و حیوانات را از انسانها دور خواهند کرد.
...ادامه دارد.
✍سیدمحمدحسینی(منتظر)
۱۴۰۳/۱۱/۱۸
🌐👈حیفه نبینی👉
💠
🎲👈محل نظرات👉
🙏