جالبه ها، طرف رئیس ستاد انتخاباتی همتی بوده بعد الان توی دولت سیزدهم شده رئیس هیات مدیره شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، غول صنعتی آهن و فولاد کشور!
#فاطمی_اردکانی
🗣️محمد نصوحی
# سرطان اصلاحات
#دولت سیزدهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شروین جان نمیخوای شعری چیزی بگی براشون؟
برای خواهرم خواهرش خواهراشون شانزهلیزه، لُفِغانسه
#حسین_دارابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴استقرار خودروهای زرهی در خیابان های بهشت اروپا: #سوییس
حالا اگه این اتفاق تو ایران افتاده بود شبکه های مزدور ماهواره ای خودشونو پاره میکردن که ای داد ای بیداد ای جامعه جهانی چرا نشستین ! جمهوری اسلامی با توپ و تانک افتاده به جون مردمش؟ اما الان همه شون لال شدن خفه خون گرفتن!
# سلبریتی فاسد
# مرغ همسایه
5.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ترس و واهمه مدیر رادیو رژیم صهیونیستی از نفوذ ایران در سرزمینهای اشغالی!
منشه امیر، مدیر رادیو اسرائیل:
🔹بالاتر از انتفاضه در حال رخ دادن است، اسرائیل از چهار طرف توسط ایران، حزب الله لبنان و دیگر گروهها محاصره شده است!
🔹ایران تا دو کیلومتری فرودگاه بین المللی اسرائیل جلو آمده است!
#پایان اسقاطیل
🔴 یکهسالاری یا ترکیب ولایت و مردم؟!
👤 #مهدی_جمشیدی
1️⃣ هنگامی که در آغاز انقلاب، سخن از گنجاندن اصل «ولایت فقیه» در قانون اساسی گفته شد، برجستهترین دلیلی که نیروهای لیبرال برای مخالفت با آن در دست داشتند، این بود که ولایت فقیه، قدرت متمرکز و انحصاری پدید میآورد و همۀ امور حاکمیتی را به ارادۀ یک نفر گره میزند و حقوق سیاسی مردم را از میان میبرد.
🔹 آنها معتقد بودند که ولایت فقیه، با وعدههای انقلاب در دورۀ نهضت، تعارض دارد و نوعی شاهسالاریِ دینی به وجود میآورد که حاصلش تبدیل استبداد سطلنتی به استبداد دینی است. امروز پس از گذشت بیش از چهار دهه، مهدی نصیری همان منطق را - البته با بیانی ضعیف و سطحی نسبت به گذشته - مطرح میکند و نظام جمهوری اسلامی را از لحاظ اینکه در آن ولی فقیه حضور دارد، مبتلا به یکهسالاری میانگارد.
🔸 او در یادداشت اخیرش نیز مانند گذشته، کوشیده همۀ چالشهای واقعی و موهوم را به «یک شخص» نسبت بدهد و او را «علتالعلل مشکلات» معرفی کند؛ این شخص، ولی فقیه است.
2️⃣ کسانی که «تصویر استبدادی» از ولایت فقیه دارند و از این جهت، این آموزه را برنمیتابند، در حقیقت از عنصر جوهری و ذاتی انقلاب عبور کردند و پرچم «سکولاریسم سیاسی» را به دست گرفتهاند. در اینجا دیگر سخن از «نقد عملکردها» در میان نیست، بلکه آشکارا، اینان در مسیر «نفی بنیانها»یی قرار گرفتهاند که سازۀ هویتبخش و تمایزآفرین در نظام جمهوری اسلامی را تشکیل میدهند.
✅ روشن است در این حال، دیگر نمیتوان چنین اشخاصی را خودی و در زمرۀ نیروهای انقلابی انگاشت. نقادی اینان از «مرزهای هویتی» و «خطوط قرمز ارزشی» عبور کرده است و آنها به «دیگریِ انقلاب» تبدیل شدهاند. نقدهای میدانی و عینی، چه درست و چه نادرست، یک سخن است و نقدهای معرفتی و نظری که با ماهیت نظام، سرِ ناسازگاری دارند سخن دیگری است.
🔹 این دومی، حکایت از آن دارد که برخی نیروهای سیاسی از قبیل نصیری، دچار «فرسایش اعتقادی» و «زوال هویتی» شدهاند و به اردوگاه لیبرالیسم سیاسی پیوستهاند. نقدهای اینان، دیگر نقد نیست، بلکه «ساختارشکنی» و «هویتستیزی» است.
🔸 نزاع وی از پارهای مفاسد اقتصادی آغاز شد و اینک به تضاد ایدئولوژیک رسیده است؛ تا آنجا که او در یک سیر قهقرایی به ورطۀ لیبرالیسم سیاسی فرو غلتیده است. این در حالی است که حتی بخش مرکزی جبهۀ اصلاحات نیز که ماهیت لیبرال داشت، دستکم اینگونه رسوا و عیان، در برابر ولایت فقیه به صفآرایی نپرداخت. هنگامی که او از «جمهوری اسلامی» به «جمهوری سکولار» رسیده است، طبیعی است که خواهان برچیدن نظریۀ ولایت فقیه باشد. شیب دگردیسی او، بسیار تند و ناموجّه بود. آن تب آتشین کجا و این تجدیدنظر واپسین کجا؟!
3️⃣ معنی مطلقهبودن ولایت فقیه، مداخلۀ ولی فقیه در همۀ شئون و ساحات نیست. در عمل نیز، آیتالله خامنهای همواره از حضور در «اجرائیات»، پرهیز داشته و حتی در قلمرو اختیارهای خویش نیز، اغلب به «تفویض» رو آورده است. ایشان کوشیده است حضور حداکثری و جدیاش در طراحی «سیاستهای کلّی نظام» باشد، ولی جالب است که حتی در اینجا نیز ایشان، نگاشتن سیاستها را به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کرده است و خود در نهایت، آن را ملاحظه میکند. ولی فقیه، از «روح معنوی و انقلابیِ نظام»، پاسداری میکند و اهتمام دارد که نظام، استحاله نشود و با اصالتهای اسلامی و انقلابی، زاویه و فاصله پیدا نکند، اما با این قید که «اجرائیات» در اختیار نیروها و جریانهایی است که خود «مردم» در قالب مردمسالاری دینی، آنها را به قدرت میرسانند.
✅ ولایت فقیه، در برابر مردمسالاری دینی نیست، چون ولایت فقیه یعنی کوشش برای استمرار هویت اسلامی و انقلابیِ نظام، و مردمسالاری دینی یعنی مردم بتوانند کارگزاران را انتخاب کنند و «چرخش قدرت سیاسی» در اختیار مردم باشد. این امر به خصوص از این جهت اهمیت دارد که دولت بهعنوان گرانیگاه بودجه و اختیار در حاکمیت، جملگی برآمده از «انتخاب مستقیم و مستقل مردم» بوده است و ازاینرو، همواره «نوسانهای بزرگ» و «دگرگونیهای فراوان» را تجربه کرده است.
💢 دهههای گذشته، دهههای تلاطمهای سیاسی در دولتها بود و کسانی در دولتها حضور داشتند که نقطههای مقابل یکدیگر بودهاند. در عمل نیز هر یک از دولتها، سیاستهای خاص خودشان را به اجرا نهادهاند. این سعۀ صدر تا آنجاست که حتی دولتی که چشم به غرب دارد، میتواند هشت سال، حاکمیت و جامعه را در ایران به معادلههای غربی، مشروط کند و به این ترتیب، از ارادۀ آیتالله خامنهای تبعیت نکند.
✅ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
*رصد و تحلیل اخبار فضای مجازی*
سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت در صفحه توئیتری خود خبر داد که بخشی از هارد و کیس های پادگان اشرف۳ از دولت آلبانی به ایران منتقل شده و افرادی درحال بازیابی اطلاعات، شناسایی رابطان و هسته های تخریب و نقاط کور منافقین هستند.
این توئیت واکنش های گسترده ای در شبکه های اجتماعی به همراه داشت. عده ای از بابت این خبر خشنود شده و منتظر ماندند تا رابطان داخلی کشور با منافقین مشخص شوند. این کاربران، دیپلماسی دولت سیزدهم و جذب همکاری دولت آلبانی برای ضربه به منافقینر را تحسین کردند.
اما عده ای دیگر در واکنش های خود نسبت به این اطلاع رسانی زودهنگام انتقاد کردند.
کاربران منتقد معتقدند با توجه به دستیابی به این اطلاعات مهم و احتمال کشف افراد و شبکه های مرتبط با منافقین در داخل کشور، بهتر بود این اطلاع رسانی پس از اتمام عملیات شناسایی رابطان ارائه میشد تا از فرار رابطین و متهمین جلوگیری شود.
برخی از کاربران نوشتند که این اقدام موجب باخبر شدن رابطین داخل کشور قبل از کشف و دستگیری شده و در نهایت منجر به فرار از کشور خواهد شد.
# جهاد تبیین
💠 #اسکان_صلواتی زائرین
در شهر مقدس قم
👈 از عید قربان تا عید بزرگ غدیر
#به_عشق_امیرالمؤمنین
📲 پس از رسیدن به شهر قم، جهت دریافت آدرس محل اسکان به حساب زیر در پیامرسان ایتا پیام دهید:
@Ali_yavar1
@ali_yavar2
شبانه روز پاسخگوی زائرین بانوی کرامت هستیم🌺
# یاعلی
# همه غدیری هستیم
🚨 فوری/ با اعلام قالیباف سامانه دریافت نظرات مردمی و نخبگان برای لایحه حجاب در دسترس عموم قرار گرفت و الآن میتونید پیشنهادات خودتونو ثبت کنید
اطلاعات بیشتر و آدرس سایت در لینک زیر👇
🆔 eitaa.com/joinchat/1880490424Cb168e66e38
14.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ بغض یک فعال دانشجویی در رسانه ملی بابت برخورد تبعیض آمیز مسئولان عالی قضایی و دولتی با سلبریتی ها در حوادث اخیر کشور
🔹 آکام صالحی فعال دانشجویی: در اغتشاشات اخیر یک مسئول عالی دولت [ مخبر معاون اول رییس جمهور ] برای بیرون آوردن فلان فوتبالیست [ وریا غفوری ] پادرمیانی میکنه !
🔹 یک جوان روستایی که برای اولین بار وارد دادگاه و زندان شده است اون که کسی رو ندارد باید چه کار کند؟ آیا همین مسئولان دولتی برای این افراد هم پادرمیانی میکنند؟
🔹 قوه قضاییه افرادی که مسبب وضعیت جامعه بودن بعد چند روز بازداشت آزاد میکند و هنوز معلوم نیست پیگیری پرونده این افراد به کجا رسید!
# مطالبه گری
9.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😭..... واقعا این هنجارشکنی ها و مسامحه ها و اغماض ها در برابر فساد اخلاقی و بی حجابی و .... تا کجا می خواهد پیش برود ؟؟؟!!
💥هنوز مسئولین امر ، در حال رایزنی و بررسی و مذاکره و مصاحبه و تنظیم طرح و لایحه و تشخیص فوریت های لایحه حجاب و عفاف و ..... هستند !!
💥و نیروی محترم انتظامی و بعضا عزیزان قضایی ، دراین عرصه تنها و خیلی ها فقط به شعارهای خوب دادن می پردازند که باید با فساد چنین کرد و چنان ؟؟؟؟!!!!!
😭 اما تا کی ؟؟ امان از دل خانواده های معظم شهدا و عزیزان ایثارگر و دلسوزان نظام ، که خار در چشم و استخوان در گلوله ، سکوت کرده اندو بخاطر مصالح نظام اسلامی ، خون دل می خورند😭😭