eitaa logo
کانال ســـرבار בلها
1.2هزار دنبال‌کننده
20.4هزار عکس
10.5هزار ویدیو
86 فایل
کانال سردار دلها با تاسی از الگوی حاج قاسم سلیمانی تمام همت را درمعرفی آن شهیدوالامقام بکار می بندد تا مکتب آن شهید را به نسل جامعه معرفی نمایید. قرارگاه بسوی ظهور
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷همه با هم می آییم 🇮🇷راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن ...
هنگامى كه طوفان ها بیش‌از تحمل توانایى من شدت مےگیرند؛ علی را در نظرم مجسم مےڪنم. دردهاے او و رنج‌های او تنهایى او و ناله‌ها و سوز و گدازهای درونى او، طوفانهاى حوادث كه یكى پس از دیگری او را محاصره كرده بود. همه را به یاد می‌آورم... و آنگاه تسكین مى یابم 📚خدایا به سوی تو می آیم دست‌نوشته های شهید مصطفی چمران مصطفی چمران
با بصیرت و نشاط پای انقلاب و نظام ایستاده ایم 😃✌️🌸🇮🇷🌸🇮🇷🌸🇮🇷🌸🇮🇷🌸🇮🇷🌸
🔴محمدرضا پهلوی می بخشید، رهبر ما هم می بخشه .. ولی این کجا و اون کجا؟!
🔴حاتم بخشی شاه برای کشورهای اروپایی. 🔹شما یادتون نمیاد ولی زمان شاه وضعیت اقتصادی ایران به اندازه ای خوب بوده که هویدا نخست وزیر زمان محمدرضاشاه میگه:ماسال52، به میزان 9 میلیارد دلار به صورت وام به کشورهای غربی کمک مالی کردیم. 🔹این حاتم بخشی ها درحالی بوده که اسدالله علم وزیر دربار شاه در مورد وضعیت مردم در اون سالها میگه:روستاهای ما (60 درصد جمعیت ایران روستایی بوده) فقط 4درصدبرق و1درصدآب آشامیدنی مطمئن داشتن. 📚منابع: 1️⃣کتاب تاریخ نوین ایران، نوشته پروفسور میخائیل سرگه یویچ ایوانف، ص263 2️⃣کتاب خاطرات اسدالله علم، ج4، ص66،69
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸ارزان فروشی نفت توسط پهلوی 🔹بررسی‌های آماری نشان می‌دهد با استعمار اقتصادی ایران در طی دوران ۱۳۲۸-۱۳۳۰ میزان درآمد فروش هر بشکه نفت ایران توسط شرکت‌های انگلیسی ۱۸ سنت و میزان درآمد فروش هر بشکه نفت عراق توسط همان شرکت ۶۰ سنت بوده است.
🔸انقلاب اسلامی ایران چگونه پیروز شد؟ ۲۶ دی با افزایش تظاهرات‌های مردمی، شاه مملکت بزدلانه فرار کرد و با اینکه راس حکومت بود همه چیز را گذاشت و رفت . . . ۱۲ بهمن آیت‌الله خمینی به ایران بازگشت، ارتش برخلاف تصور برخی ها از ورود هواپیمای امام جلوگیری نکرد حتی افسران پدافند ارتش به هواپیمای امام خوش آمد گفتند! ۱۵ بهمن امام فرمان تشکیل دولت موقت می دهد، دولت امام پشتیبانی قطعی مردمی دارد اما دولت بختیار حتی پشتوانه شاه مملکت را دیگر ندارد چون که محمدرضا پهلوی ۲۰روزی است کشور را رها کرده . .‌ . ۱۹ بهمن همافران و برخی دیگر از کارکنان نیروی هوایی با امام بیعت می کنند. ۲۱ بهمن سرهنگ نامجو به همراه برخی افسران، درجه داران و دانشجویان دانشگاه افسری از نیروی زمینی با امام بیعت می کنند! ۲۲ بهمن ۲۷ فرمانده ارشد ارتش با توجه به وجود ۲ دولت در کشور و خیانت شاه [نسبت به ارتش و مردم] و برای جلوگیری از هرج و مرج و خون‌ریزی بیشتر، بیانیه بی طرفی ارتش را منتشر می کند در نتیجه در روز ۲۲ بهمن با حمایت ارتش، انقلاب پیروز می شود.
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روزی که محمدرضا پهلوی ورزشگاه آزادی را ساخت، قطر توپ فوتبال نداشت!! اما امسال میزبان جام جهانی هست... 🔴وظیفه‌ی جهادگران تبیین در این عصر چیست؟ ⁉️ کتاب تا چه حد پاسخگوی شبهات است؟