.
یکی از چالش های مهم
در تمام کسب و کــــــارها
مسئله نیروی انسانی اون
هست.
مثلا خــــــود آگــهی استـــــخـــدام
زدن هنـــــــر هست، یـا مصاحبه
کـــــردن کلـــی تکنــیـــک داره یــــا
نوشتن شرح شغل و نگهداشت
و...
نیروی انسانی سوخت موشک
کسب و کار شماست🚀
.
سلام
امروز میخوام درباره یکی از
فرآیندهای مهم جذب بهتون
بگم👈شرح شغل نویسی
.
.
فکر کنید یک شغلی هست
بنام گنج یــــابی و نیــــــرویی
لازم دارید برای پیدا کردن
گنجها
خب این فرد باید طبیعتــــــا
یکسری مهارتها استعدادها
و توانمندی ها و تجربیـــاتی
رو داشته باشه 👥
بعد مسئولیتش دقیقا چیه
چه چیــزایی رو بــــاید بهتون
گزارش بده 📝
چکارایی رو باید دقیقا
انجام بده؟!
.
.
بنظرتـــــون چه اهمیتی داره؟!
بهش فکر کنید اگر تـــونستید
یکجا یادداشت کنید تـا بهتون
بگم🌱
.
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
اگر یک روز خسته شدی از
تـــلاش و همت و دونــــدگی
این کلیپ رو ببین🌱
#انگیزشی
.
خب شرح شغل چرا مهمه؟!
اولین اهمیتش در جذب افـــــراد
مناسب است، وقتی ندونی چــی
میخوایی نمیدونی چطور هم باید
جذب کنی
دومین مورد انتظـــاراتتون شفـــــاف
میشه، گاهی ما هزار تا کار میگیم
که قبلش به نیرومون اصلا نگفتیم
و یکجورایی زور میگیم
سومین مورد ارزیابی عملکـــــرد هست
وقتی به نیرو بگید شغــــل شمـــــا اینــه
اون موقع امکان ارزیابی رو شما دارید
و چهارمین مورد هم رضایت شغلی
هست، خودتون تصور کنید وقتی
شفافیت هست چه قدر همکاری
لذت بخش میشه😊
.
هدایت شده از عطر وادکلن | راینو تک
استشمام عید سعید فطر
گوارای وجودتان ❤️🌙
از طرف تمام همکارانم به
شما تبریک و شـــاد بـــاش
عـــرض می کنم. 🌸💐
.
سلام یک مطلب اقتصادی از کسی دیدم که خب طبعا همسو با دولت نیست و منتقد است.
اما نکاتی رو ایشون مطرح می کنند که واقعا درست هست، من براتون میذارم حتما بخونید 👇
بعدش هم نظر خودم رو عرض می کنم.
.
⭕️ تحلیل لیلاز از وضعیت اقتصادی کشور؛ هیچ حوزهای در اقتصاد ایران وجود ندارد که شرایط آن نسبت به دو یا سه سال قبل به مراتب بهتر نباشد
سعید لیلاز در گفتگو با هم میهن:
🔹واقعیت این است که من شرایط اقتصادی ایران را بیشتر از آنچه که بهصورت عمومی در رسانههای منتقد دولت مطرح میشود، میبینم.
🔹هیچ حوزهای در اقتصاد ایران وجود ندارد که شرایط آن نسبت به دو یا سه سال قبل به مراتب بهتر نباشد. این به معنای آن نیست که اقتصاد کشور شرایط خوبی دارد. ما هنوز در شرایط بحران هستیم اما روندمان رو به بهبود است.
🔹وضعیت مالیاتستانی، بهبود شرایط عمومی کسبوکار و مانند آن شرایط بهتر است و در بعضی حوزهها مثل رشد اقتصادی با سرعت نسبتاً کمتری رو به جلو حرکت میکنیم.
🔹این تحلیلگر اقتصادی در پاسخ به این سوال که چرا این پیشرفتهای اقتصادی در زندگی افراد عادی جامعه احساس نمیشود؟ گفت: «ما در حال تغییر وضعیت از حالت فوقبحرانی به وضعیت بحرانی هستیم. در این زمینه نیز سیاهنمایی صورت میگیرد. تولید خودروی ایران در سال ۱۳۹۷ بالغ بر ۷۰۰ هزار دستگاه بود. این آمار در سال ۱۴۰۲ به یک میلیون و ۴۰۰ هزار دستگاه رسید. علاوه بر اینکه چندهزار دستگاه خودرو از خارج از کشور وارد شد. این حوزه رشد ۱۰۰ درصدی داشته است. سوال من این است که چه کسانی این خودروها را میخرند؟ سرمایهدارها میخرند؟ سرمایهدارها که خودروی ایرانی سوار نمیشوند. به نظر میرسد وضعیت خرید در حال بهبود است. با وجود اینکه در ۵ سال گذشته بیش از ۳ میلیون دستگاه خودرو تولید شده، ۵۰۰هزار نفر همچنان در صف خرید خودرو قرار دارند که ظرف ۴ ماه آینده ماشینهای خود را دریافت خواهند کرد.
🔹در حال حاضر ماهانه یکونیم میلیون دستگاه تلفن همراه وارد کشور میشود که نیمی از آن ارزش گمرکی ۶۰۰ دلاری دارد که به معنی پیشرفته بودن این دستگاههاست. مراجعه به آمارهای سینمایی و فروش بلیتهای تئاتر نشان میدهد که این عرصه نیز با رونق بیشتری مواجه شده است.
🔹 اینکه چرا ما بهعنوان شهروندان این پیشرفتهای اعلامی را در زندگیمان حس نمیکنیم، سه علت مادی و یک علت ذهنی دارد؛ اول، سرعت رشد اقتصادی ایران به اندازه نیاز کشور نیست. سرعت کم است و برای محسوس بودن آن به رشد بیش از ۷ درصد نیاز داریم. این اعداد طی چهار و پنج سال گذشته ۴ تا ۵ درصد بوده است. دوم، بخش مهمی از این رشد اقتصادی چالههای سقوط اقتصاد ایران در سالهای ۹۷ و ۹۸ را پر کرده است. این همان چیزی است که اقتصاددانها و مقام رهبری اسم آن را دهه ازدسترفته ۹۰ گذاشتهاند. سوم، شکاف طبقاتی بهویژه در دوران اخیر بسیار افزایش پیدا کرده است. وقتی حرف از رشد اقتصادی میزنیم، طبقات فرادست آن را بیشتر از طبقات فرودست احساس میکنند. علت اصلی این شکاف طبقاتی، تورم لگامگسیخته ۶ سال اخیر بوده است. بخشی از این شکاف طبقاتی به علت پرداخت یارانههای نقدی در حال ترمیم است.
🔹دلیل ذهنی این وضعیت نیز این است که آقای رئیسی و نظام جمهوری اسلامی، جنگ نرم را باختهاند. درحالیبا مراجع اجتماعی مثل هنرمندان و ورزشکاران درافتادهاند که آنها مراجع مردم هستند. وقتی این شکاف وحشتناک بین حاکمیت و مردم بهخصوص بعد از ماجرای مهسا اتفاق افتاد، کسی نیست که دستاوردهای مادی دولت را به مردم بگوید. این شکاف بین مردم و حکومت بعد از انقلاب سابقه نداشته و هیچوقت مردم نگاهی تا این حد ناباورانه نسبت به عملکرد یک دولت نداشتهاند.
🔹 در حال حاضر حجم اقتصادی ایران از سال ۱۳۹۶ که بالاترین میزان پیش از خروج آمریکا از برجام بوده، بسیار بالاتر است. اما به این دلیل که مراجع اجتماعی طرفدار دولت وجود ندارند، انتقال آن به مردم سخت است.
🔹واقعیت این است که وضعیت مادی مردم رو بهبود است؛ اگرچه حقوقبگیرها بهرغم تورم بالای ۴۰ درصد، بهطور متوسط۲۰ درصد افزایش حقوق داشتهاند. این نشاندهنده آن است که شکاف طبقاتی در سال ۱۴۰۳ ترمیم نخواهد شد. اما در مجموع وضعیت رو به بهبود است. ریشه افزایش قیمتها چیزی جز تورم و تورم چیزی جز رشد نقدینگی نیست.
🔹 در پایان سال ۱۴۰۲ رشد نقدینگی به کمتر از ۳۰ درصد کاهش پیدا کرده است. من تصورم میکنم تورم نقطه به نقطه که در حال حاضر ۳۲.۵ درصد است، خردادماه زیر ۳۰ درصد خواهد آمد. افزایش لگامگسیخته تورم نیز کنترل شده است. شرایط اصلاً و بهطور مطلق مطلوب نیست اما نسبت به دو یا سه سال قبل بهتر شده است. بهطور خلاصه شرایط ما کاملاً نامطلوب و روندمان مطلوب است.
امیدوارم وقت بزارید و حتما بخونید
قطعا من طرفدار فکری آقای لیلاز نیستم همچنین دولت کنونی رو از جهاتی ضعیف هم میبینم
اما وقتی کلی نگاه کنیم متوجه یکسری اتفاقات مثبت میشیم، مثلا ما برای تحلیل دهه سی شمسی نگاه نمیکنیم ببینیم تورم ماهانه چقدر بوده؟! ما کلیت اون تاریخ رو نگاه می کنیم
دولت در عرصه اقتصادی بشدت درحال کار کردن است مثلا همین کالابرگ که خب واقعا بدون خلق نقدینگی عدد بسیار بزرگی هست.
.
این رو فرستادم تا بعنوان یک کارآفرین توصیه کنم بهتون که نسبت به اوضاع کشور امیدوار باشید، ان شاءالله
.
1M
چند کلام درد و دل و نظر شخصی خودم🌱
ان شاءالله برای کسب و کارتون مفید
واقع بشه
.