📌چرا خط رسانهای منافقین توسط ستاد پزشکیان دنبال میشود؟
🔹دو هفته پیش از صحبتهای آذری جهرمی در خصوص اینکه " نخواهیم گذاشت ایران به دست طالبان بیوفتد" منافقین این موضوع را مطرح کرده بودند.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌پزشکیان در مناظره دیشب: روزانه دههزار میلیارد تومان بهخاطر نپذیرفتن افایتیاف و تاخیر در اجرای برجام ضرر میکنیم
🔹فقط کافیست قدری حافظه تاریخی داشته باشید تا به یاد بیاورید که عین همین حرفها را پیش از تصویب برجام هم میگفتند؛ "ضرر هر روز تاخیر در اجرای برجام، روزانه ۱۰۰ میلیون دلار (یا معادل ریالیاش در آن زمان با دلار چهار هزار تومانی = ۴۰۰ میلیارد تومان) است".
🔹با این وجود، قیمت دلار از روز اجرای برجام تا روز خروج آمریکا از توافق (حدودا سه سال) از ۳۳۰۰ تومان به ۶۱۰۰ تومان رسید (۸۵٪ افزایش)
🔹در همان روزهایی که ظریف میگفت "هر توافقی از توافق نکردن بهتر است"، آمریکاییها میگفتند که "توافق نکردن از تواق بد کردن بهتر است"، "توافق با ایران نه بر مبنای اعتماد که بر اساس راستیآزمایی خواهد بود" و ...
🔹و این از روشهایی که تنها دلالها برای غالب کردن یک توافق و تحریک حس طمع در شما از آن استفاده میکنند.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌مردم روستاها به هوش باشند/ سوءاستفاده از نام خانوادگی برای کسب رای!
🔹هادی خامنهای برادر رهبر معظم انقلاب که گرایشهای اصلاحطلبی دارد و در انتخاباتها، همیشه از نامزدهای اصلاحطلب حمایت کرده است، با هدایت ستاد پزشکیان در روستاها حاضر شده و با القای حمایت رهبری از پزشکیان، در حال کسب رای برای اوست.
🔹این در حالی است که رهبر انقلاب بارها بر مخفی بودن رای خود حتی از اعضای خانواده و فرزندان خویش تاکید کردهاند.
🔹هادی خامنهای حمایت از حسن روحانی را نیز در کارنامه خود دارد.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌این رو بفرستید برای هر کسی گفت جلیلی باعث تحریمها بوده
🔹طبق گفته اوباما زمان دکتر جلیلی کارداشت به جایی میرسید که نظام تحریمها نابود بشوند ولی رئیسجمهور شدن کسی مثل حسن روحانی آنها رو امیدوار میکند
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌پزشکیان در ابتدای مناظره، جمله نهجالبلاغه را فراموش کرد، اما جلیلی به رقیبش کمک کرد!
🔹یاد اخلاق مناظراتی شهید بهشتی افتادیم...
🔹اما در انتهای این مناظره، پزشکیان ضمن اعتراف به عدم توانایی خود در پیشرفت و رشد ایران تا ۸ درصد ، با ادبیات چاله میدان، برای کسی که سعی در رشد و پیشرفت ایران داشته، چنین آرزویی کرد!
👈#نه_به_پزشکیان
👈#نه_به_دولت_سوم_روحانی
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌کذاب بودن به روایت تصویر!!!
🔹عنقلاب میر مسعود علیه مسعود پزشکیان!!!
👈#نه_به_پزشکیان
👈#نه_به_دولت_سوم_روحانی
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌جلیلی منتخب اول ایرانیان خارج از کشور
🔹در حالیکه همواره نامزد اصلاحطلبان با فاصلهای معنادار نفر اول منتخب ایرانیان خارج از کشور بود، برای اولین بار، نامزد رقیب اصلاحطلبان بیشترین آرا ایرانیان خارج از کشور را کسب کرد و طبق اعلام ستاد انتخابات کشور، سعید جلیلی با کسب ۴۸هزار رای در برابر ۳۲ هزار رای، توانست اقبالی به اندازه ۵۰درصد بیش از مسعود پزشکیان را به خود جلب کند.
🔹بهنظر میرسد مدل متفاوت توجه دولت شهید جمهور به ایران خارج از کشور و احیای حس اقتدار ملی که برای افراد دور از وطن ملموستر و اثرگذارتر است در کنار خاطرات تلخ از برخی وادادگیها و خودکم بینیها در دولت دکتر روحانی، عامل این پدیده عجیب و کم نظیر بوده است.
👈#سعید_جلیلی
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید؛
📌دروغگو دشمن خداست
👈#نه_به_دولت_سوم_روحانی
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید؛
📌بررسی روندها و تجربهها
👈#نه_به_پزشکیان
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌مناظره اول؛ از نقد گفتمانی تا رعایت اخلاق در عین مشاجره
🔹مناظره محل ارائه گفتمان موثر برای اقناع مخاطب جهت رای یا عدم رای به یک کاندیداست. معمولا مردم در مناظرات (فارغ از وابستگان سیاسی به هر جناح) به افرادی تمایل نشان میدهند که صریحتر، شفافتر، قابل فهمتر و مبتنی بر نظام مسائل کشور و البته جنجالیتر سخن میگویند. مخاطب مناظرات معمولا دنبال کلمات و استدلالهایی است که تکلیف او را روشن کند پس کلیگویی آفت یک مناظره موفق است. مناظره باید نقطهزن، هدفمند و با حداکثریترین حالت اقناع باشد.
🔻نقد جانانه و اخلاق مدارانه
نخستین مناظره از دور دوم انتخابات ریاستجمهوری با شیبی ملایم و سعی کاندیداها برای نقد پیدا و پنهان یکدیگر آغاز و در ایستگاه بیصبری کلامی هر دو کاندیدا به پایان رسید. این رفتار را در مناظرات دور اول شاهد نبودیم. در این دور، مناظرات تخت جای خود را به مناظره پویاتری داد. البته نکته قابل توجه رعایت چارچوبهای اخلاق حتی در حین مشاجره بود.
🔻فضای تشدید دوقطبی در شبکههای اجتماعی
هر چند هر یک از دو کاندیدا فراز و فرودهای جدی در ساعات مناظره داشتند و برخی واژگان از سوی آنها خطای راهبردی در مناظره بود، اما رصد فضای مجازی نشان میداد اخلاق مداری در شبکههای اجتماعی شکل و شمایلی معکوس داشته است و از طیف تمسخر تا تکه پرانی حول اتفاقات مناظره را شاهد بودیم. پس از مناظره اول کمتر شاهد تبیین طرفداران و بیشتر شاهد فضاسازی برای اقناع مخاطبان با زیر سوال بردن چارچوبهای گفتمانی هر دو کاندیدا بودیم. این رویه به تعمیق دوقطبی انتخاباتی دامن زده است.
🔻تلاش ماهوارهها برای تبدیل مخاطب مردد به مصمم برای عدم مشارکت
البته همزمان با مناظره، شبکههای فارسی زبان خارج از کشور، پر شمار به تولید محتوا درباره هر دو کاندیدا پرداخته و سعی کردند با دلایلی گاهاً متناقض، بر روی آرای خاموش و اعتراضی اثر بگذارند. هدفگذاری این رسانهها تولید محتوا برای کاهش مشارکت در انتخابات و تبدیل مخاطبان مردد به مخاطبان مصمم برای رای ندادن است.
🔻سوالات دقیق و سکوت کشدار مجری
یکی از اتفاقات نادر مناظرات طرح سوالات صریح و مبتنی بر نظام مسائل جامعه بود. مجری به درستی سوالات را مطرح و میانداری رسانهای کرد اما سکوت کشدار و عدم تذکر به موقع به کاندیداها منجر به ایجاد تصویر سوگیری در تنظیم وقت شد، موضوعی که دستمایه کنشگریهای بعدی در فضای مجازی شد.
✍تحلیل از؛
🔹دکتر معصومه نصیری دکتری رسانه و تحلیل گر دیتا
🔹فتانه یاراحمدی دکتری بازاریابی و کارشناس ارشد ارتباطات جمعی
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌خلاصه مناظره هفتم:
1️⃣ دقیقترین مدل مناظره در چند دوره اخیر شکل گرفت و نزاع اصلی برسر برنامه و راه حل نامزدها بود.
2️⃣ اقتدار در مطالبه حقوق ملت ایران کاملاً مشهود بود.
3️⃣ استفاده پوپولیستی و ابزاری از عنوان مردم جهت پوشاندن ضعفهای فکری و برنامهای
4️⃣ انشاءخوانی مجدد و بدون تسلط به اصل موضوع
5️⃣ ورود ادبیات لومپنیزم به جای ادبیات تخصصی در مقام نامزد ریاست جمهوری
6️⃣ شناخت مسئله و بیان راهحل
7️⃣ ورود ادبیات متلکپراکنی به عرصه سیاست کلان.
8️⃣ بهجای بیان راهحل تنها بیان مشکلات و بهجای پاسخگویی، مطالبهگری تاکتیک مناظره قرار گرفت.
9️⃣ از بین رفتن مرزهای اخلاق و ایمان در بیان.
🔟 بیان دو دیدگاه متفاوت با دوگانههای توان داخل _ توان خارج، ما میتوانیم _ ما نمیتوانیم، کار علمی _ کار غیرعلمی.
✍️دکتر محمدحسین دهقانی (کارشناس مسائل استراتژیک)
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌آیا آقای جلیلی تجربه کار اجرایی داشته است؟
🔹 ۳۵ سال مسئولیت در وزارت امور خارجه
رئیس اداره بازرسی وزارت امور خارجه
و ...
👈#ویدیو_کامنت
💠@sobh_iran
27.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مصاحبهاختصاصیدفترسیاسیحزبصبحایران (نجوا)
🔹دکتر میرباقری (کارشناس مسائل سیاسی)
🔸با موضوع: تحلیل تفاوت گفتمانی جلیلی و پزشکیان و نتایج آن برای کشور
🔹این ایدئولوژیکترین انتخابات جمهوری اسلامی بود...
👈#مصاحبه_ویژه
💠@sobh_iran
📌اصلاحات ناکام در بالا بردن مشارکت!
🔹برخلاف انتخابات مجلس که عملا اصلاحات انتخابات را تحریم کرده بود، در این دوره شاهد تایید صلاحیت شدن مسعود پزشکیان نامزد این جریان سیاسی بودیم. او توانست پس از گذشت مدتی حمایت تمامی عناصر تاثیرگذار جبهه غربگرای ایران را جلب نماید.
🔹در دورههای مختلف انتخابات، جریان اصلاحات به دلیل دوقطبی که در سطح جامعه ایجاد میکرد، میزان مشارکت را افزایش میداد. در این دوره نیز گمان میشد که فریادهای ظریف و دروغهای آذری جهرمی بتواند مشارکت را به بالای 50 درصد برساند که این طور نشد.
🔹در دورههای قبلی انتخابات که شاهد مشارکت زیر 50 درصد بودیم، اصلاحات ادعا میکرد که عدم تایید صلاحیت گزینههای نزدیک به این حزب عامل پایین آمدن مشارکت بوده است؛ اما مشارکت این دوره نیز نشان داد که عملا اصلاحطلبی پایگاه اجتماعی خود را در سطح جامعه از دست داده است.
🔹 اصلیترین دلیل منفور شدن اصلاحات به خصوص در سالهای اخیر، عملکرد افتضاح دولت روحانی بوده که مردم عادی جامعه را به جریان غربگرایی بدبین کرده است. الان جریان اصلاح طلبی به عنوان یک طبل توخالی در کشور شناخته میشود. وعدههای بسیار روی کاغذ و عملا هیچ دستاوردی در میدان سیاست و اقتصاد!
البته لازم است به این نکته اشاره داشته باشیم که میزان آرای ایجابی جبهه اصلاحات بسیار پایین است. این آرا به اندازه رایهایی است که در سال 1400 به سبد عبدالناصر همتی رفت؛ اما همواره جریان غربگرا از آرای سلبی سود برده است. اهریمن نمایی طرف مقابل و سرازیر شدن رای مردم وحشت زده به سبد اصلاحات!
اما شرایطی را تصور کنید که جریان اصلاحات نتواند در این دوره نامزد مدنظرش یعنی مسعود پزشکیان را به مقام ریاست جمهوری برساند. در چنین شرایطی است که باید بگوییم جریان اصلاح طلبی به پایان خط رسیده است. البته میدانیم که نیمی از آرای پزشکیان در دوره اول، آرای قومیتی بودند و عملا ارتباطی به اصلاحات ندارند.
اما اگر پزشکیان بتواند در انتخابات دور دوم نیز به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود، باز هم در یک انتخابات با مشارکت پایین به این موفقیت رسیده است که چندان هم مطلوب نیست. دولت حداقلی پزشکیان قطعا زیر فشار جریان انقلابی قرار خواهد گرفت. در صورت شکست پزشکیان هم میتوان گفت که اصلاح طلبان در انتخابات حداقلی هم حداقل رای را کسب کردند!
✍️فردین
👈#یادداشت
💠@sobh_iran
📌آن فردی که با رانت در صندوق بازنشستگی مسئولیت گرفته بود و دکتر جلیلی به آن اشارهای کرد و خطاب به پزشکیان گفت او را میشناسید کسی نیست جز داماد پزشکیان
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌بررسی کاندیداهای ریاستجمهوری ۱۴۰۳ (قسمت ششم)
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_ریاست_جمهوری_۱۴۰۳
👈#اصلح_کیست
👈#تبیین_براساس_شاخصها
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_ریاست_جمهوری_۱۴۰۳
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran