بسم الله الرحمن الرحیم
🔹جبهه صبح ایران با توکل به خداوند باریتعالی و اتکاء به مردم با هدف احیای گفتمان انقلاب اسلامی و نفی قدرت طلبی و خدمت بیمنت به مردم، بازگشت مسئولین بر مدار اخلاص و ساده زیستی، فسادستیزی و ... پا به عرصه سیاست نهاد.
🔸صبح ایران نه یک شخص و نه حتی یک جریان که گفتمانی مبتنی بر شور و شعور مردمی است که بنا دارد به تأسی از امامین انقلاب اسلامی، طی طریق نماید.
این گفتمان در یک بازه زمانی کوتاه با توسل به ائمه معصومین علیهمالسلام و زحمات و تلاشهای شبانهروزی جوانان انقلابی، در اولین کنشگری سیاسی خود، علاوه بر ایجاد شور انتخاباتی، گام بسیار مهمی در بستر انتخابات مجلس شورای اسلامی برداشته است.
🔹صبح ایران با درک واقعیتهای موجود در عرصه داخلی، منطقهای و بینالمللی و ظرفیتهای کشور در ابعاد مختلف و از سویی همکاری با سایر جریانات سیاسی، بهدنبال پایهگذاری شیوهای نو در حکمرانی و نظارت و دخالت مردم که صاحبان اصلی انقلاب و نظام هستند؛ میباشد بدون شک حضور و نقش مردم در لحظه لحظه این کنشگری، گویای تجلی انقلاب مورد بیان امام در صحیفه و گام دوم انقلای اسلامی بهشمار میرود.
🔸همانطور که پیشتر بیان شد اولویت اصلی جبهه صبح ایران در مجلس دوازدهم، انجام اصلاحات داخلی در مجلس، پیگیری مسائل اقتصادی و معیشتی مردم، ایجاد تحرک هر چه بیشتر در اجرای طرحها و برنامههای دولت، نظارت مستمر بر عملکرد مسئولین، توزیع عادلانه ثروت و توجه ویژه به مناطق کم برخوردار و محرومان و مستضعفان، خشکاندن بسترهای فسادزا، مبارزه بیامان با فساد، پاسخگو نمودن نمایندگان و مسئولان در سطوح مختلف و مشارکت دادن مردم در حکمرانی (مجلس و ناظر مردمی) است.
🔹بدیهی است که جبهه صبح ایران برای دور دوم انتخابات با تجربه و حمیت بیشتری بهمنظور افزایش مشارکت و انتخاب نمایندگان اصلح، باز به میدان خواهد آمد و این لزوما به این معنا نیست که کاندیداهای مورد حمایت در دور اول انتخابات عینا در دور دوم مورد حمایت قرار خواهند گرفت؛ لذا از تمامی عزیزانی که به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی راه یافتهاند و تمایل به حضور در لیست جبهه صبح ایران را دارند، تقاضا میشود از طریق روابط عمومی موسسه مصاف، نسبت به برقراری ارتباط در این رابطه، اقدام نمایند.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌پست آقای امیرحسین ثابتی درباره گفتمان شفافیت و قرار گرفتن در لیست جبهه صبح ایران
▫️ در این مدت افراد زیادی پرسیده بودند که چرا با وجود اینکه در برابر "دوربین مصاف" حاضر نشدم و آن متن را قرائت نکردم، اسمم در لیست
"جبهه صبح ایران" قرار داشت؟
▫️ آقای رائفیپور در این سخنرانی ماجرا را توضیح داده و همین نشان میدهد که رویکرد وی در بحث شفافیت تا اینجای کار، یک حرکت گفتمانی بوده نه اینکه مثل خیلی از احزاب، افراد را به زور تبدیل به برده خود کنند. یعنی وحدت حول گفتمان شکل گرفت نه اشخاص و منافع.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌وَلَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكَافِرِينَ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ سَبِيلًا
🔹روز قدس یک روز جهانی است. روزی نیست که فقط اختصاص به قدس داشته باشد. روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است. روز مقابله ملتهایی است که در زیر فشار ظلم آمریکا و غیر آمریکا بودند، در مقابل ابرقدرتهاست. روزی است که باید مستضعفین مجهز بشوند در مقابل مستکبرین، و دماغ مستکبرین را به خاک بمالند. روزی است که بین منافقین و متعهدین امتیاز خواهد شد. متعهدین این روز را روز قدس میدانند، و عمل میکنند به آنچه باید بکنند. و منافقین - آنهایی که با ابرقدرتها در زیر پرده آشنایی دارند و با اسرائیل دوستی- در این روز بیتفاوت هستند، یا ملتها را نمیگذارند که تظاهر کنند. روز قدس روزی است که باید سرنوشت ملتهای مستضعف معلوم شود، باید ملتهای مستضعف اعلام وجود بکنند در مقابل مستکبرین. (صحیفه امام؛ ج ۹، ص ۲۷۶)
🔹بانگ هَزم استکبار را در آخرین جمعه ماه صیام در حالی در کشور اسلامی خود طنینانداز میکنیم که جانهای بیپناه مسلمین بیرق یزدان را در پسِ ظهور برافراشته نگاه داشته، زنان و کودکان در دارالشفا مورد هتک حرمت قرار گرفته؛ تا شاید از این وقایع وجدان بشریت جریحهدار شود.
🔹روز قدس امسال در پسِ شکوه تکرار در حالی برگزار میشود که طوفانالاقصی نوید گریز و فراتر از آن نابودی مستکبرین را به ارمغان آورد. دشمن و اَیادی آن ضمن مواجه ناجوانمردانه در سرزمینهای اشغالی و شهادت گسترده مسلمین، تلاش نمودند در اَقصینقاط دیگر از جمله ایران، سوریه و ... در چارچوب انتقام اتحاد مسلمین در حمایت از یکدیگر، حملات تروریستی داشته باشند. تصوری مبتنی بر ترورها و حملاتی کور که موجب شهادت سربازان وطن شد. اما ما را چه باک که با امام خود بر آن عهدی که بستیم خواهیم ماند.
🔹دشمن میکوشد به وسیله نیروهای نیابتی خود ناامنی را در سراسر کشور رقم زند و در این راستا از قدرت رسانهای خود با هدف افزایش ضریب رویدادها و ناکامی عملکرد در این مدت زمان، پوششی در جهت دستاوردسازی ایجاد نماید. دشمن با چنین تحرکاتی درصدد ایجاد پریشانی و القاء آن است، اما ما را چه بیم که پیش از اینها جان را با جمله بکشید ما را ملت ما بیدارتر میشود غسل شهادت دادهایم.
🔹"صبح ایران" ضمن دعوت از همهی مردم شریف ایران اسلامی برای حضوری هر چه باشکوهتر در راهپیمایی روز قدس، بار دیگر سکوت و همراهی دولتهای متظاهر اسلامی را مذمت نموده و خروشی از سر مودت و مهر در جهت حمایت از قدس شریف تا آزادی آن خواهد داشت.
🔹منتظران صبح ایران فردا
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_ira
📌شرایط رأی دادن در مرحله دوم انتخابات مجلس
🔹سید محمد تقی شاهچراغی رئیس ستاد انتخابات کشور در نشست این ستاد اعلام کرد شرط حضور در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی آن است که فرد یا در مرحله اول رای نداده باشد یا صرفاً در همان حوزه راه یافته به مرحله دوم شرکت کند.
🔹مرحله دوم انتخابات ۲۱ اردیبهشتماه در ۲۲ حوزه انتخابیه برای مشخص شدن ۴۵ منتخب از بین ۹۰ نامزد برگزار خواهد شد.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره چهارم)
🔹اما مجلس چهارم شورای اسلامی معطوف به حضور زنانی در قامت نمایندگی برای چند شهرستان بود و این یعنی پس از سه دوره بلندهمتی زنان در کسوت نمایندگی تهران، راه برای حضور زنان در شهرهای دیگر هموار شده بود. تبریز، کرمانشاه و خراسان رضوی پس از تهران از پیشگامان حضور زنان در این جایگاه بودند.
👇👇ادامه
🔹تقریباً تا این دوره از مجلس، اَتمسفر زیستهی وکلای زن مجلس، مُلهم از درد مبارزه در زمان طاغوت بوده است و این یعنی تا این دوره زنان قانونگذار از مبارزین بالفعل با رژیم گذشته بودهاند و ساختارهای اولیه از ابتداییترین مسائل اعم از سنگبنای حضور زنان در مجلس تا شروع رسیدگی به مسائل زنان و ... بهدست آنان پایهگذاری شده بود.
🔹اما از مهمترین مصوبات این دوره پیرو اصل ٢١ قانون اساسی ج.ا، دولت موظف به تضمین حقوق زنان در تمامی جهات با رعایت موازین اسلامی است. قانون تأمین زنان و کودکان بیسرپرست در ١٠ ماده به توضیح شرایط و ارائه خدمات و ... در این چارچوب میپردازد.
ماده ۱ - به پیروی از تعالیم عالیه اسلام در جهت حفظ شئون و حقوق اجتماعی زن وکودک بیسرپرست و زدودن آثار فقر از جامعه اسلامی و بهمنظور اجرای قسمتی از اصل بیست و یکم قانون اساسی ج.ا.ا، زنان و کودکان بیسرپرستی که تحت پوشش قوانین حمایتی دیگری نیستند از حمایتهای مقرر در این قانون بهرهمند خواهند شد.
ماده ۲ - مشمولان این قانون عبارتند از:
۱ - زنان بیوه ٢- زنان پیر و سالخورده ٣- سایر زنان و دختران بیسرپرست ٤- کودکان بیسرپرست
ماده ۳ - زنان و کودکان بیسرپرست که به هر نحو از مستمریهای بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان بهرهمند میشوند و یا از تمکن مالیبرخوردار باشند از شمول مقررات این قانون خارج هستند.
ماده ۴ – حمایتهای موضوع این قانون عبارتند از: ۱ – حمایتهای مالی ۲ – حمایتهای فرهنگی، اجتماعی ۳ - نگهداری روزانه یا شبانهروزی کودکان و زنان سالمند بیسرپرست.
🔹به بیان یکی از قانونگذاران زن مجلس، جنسیت در خدمت تاثیر ندارد. این مفهوم را زمانی میتوان هضم و درک نمود که به زعم ما با خاطرات مرحومه دکتر "فاطمه همایون مقدم" (مادر شهید ناصر عبدالی) نماینده منتخب دوره چهارم مجلس از حوزه انتخابیه تبریز همراه شویم. بدون اغراق نگارش و مطالعه یادداشت عَبث بود اگر نامی از نماینده تراز ج.ا به میان نمیآمد. او برای خدمت شأنی قائل نبود جز درک درد مردم و کمک به حل مشکلاتشان.
🔹برخی از کنشگریهای مرحومه مقدم در کسوت نمایندگی را در ادامه به روایت کتاب خاطرات او از نظر میگذرانیم.
🔹«شنیده بود استاندار تبریز خوب کار نمیکند. خودش راه افتاد سمت دفتر استاندار، وقتی دید مردمی که برای کارهایشان مراجعه کردهاند ساعتها در صف ایستادهاند خودش هم توی صف منتظر ماند. هر از چندگاهی مسئول دفتر استاندار بیرون میآمد و میگفت ایشان جلسه دارند. بعد از یک ساعت استاندار تنها از اتاقش بیرون آمد. گفتند میخواهد برود نماز! فاطمه پشت سرش راه افتاد. سلام کرد و پرسید: کجا تشریف میبرین؟ استاندار که جواب داد برای نماز میروم فاطمه با عصبانیت گفت: چند ساعته مردم و معطل کردین میگین جلسه دارم در حالی که کسی تو اتاقتون نبوده، حالا هم به بهانه نماز دارین تشریف میبرین؟ تکلیف این مردم چیه که کارشون افتاده دست شما؟»
🔹«فاطمه با ناراحتی گفت: یه مشکلی پیش اومده و خانمی که باردار بوده فوت شد. رضا گفت: خب تو این منطقه و حوزه انتخابی با این وسعت این اتفاق زیاد میافتد.
فاطمه جواب داد: نه اینجا. من برای اون روستا، هم بودجه راهش رو گرفته بودم هم بودجه مرکز بهداشتی رو. داده بودم به منطقه. حالا نه جاده رو درست کردن نه مرکز بهداشتی رو تاسیس کردن. این خانم رو تا اومدن برسونن به شهر تو راه فوت شده. الان این مسئولان مقصرن. در مجلس عزای آن زن باردار شرکت کرد و با بازماندگانش همدردی کرد. وقتی فهمید زن چهار تا بچه دیگر هم داشته و آنها یتیم شدهاند دلش بیشتر سوخت. به سراغ مسئولین تبریز رفت. آنها زیربار نمیرفتند. درگیری شدیدی اتفاق افتاد. با ناراحتی و عصبانیت رو به مسئولین گفت: مجلس این بودجه رو تصویب کرده و شما دریافت کردین، خون این خانم باردار گردن شماست. حق نداشتید آنقدر کوتاهی کنید که این اتفاق بیفتد. کسی نبود یک جواب قانعکننده بدهد هر کدام طفره میرفتند تا این اتفاق را گردن دیگری بیندازند. برای این موضوع در صحن علنی مجلس از وزیر جهادسازندگی سوال کرد. وزیر هم در پاسخگویی این را هم گفت که بیشترین مکاتباتش از بین نمایندهها با خانم مقدم بوده.»
صٌبح ایران
🔹تقریباً تا این دوره از مجلس، اَتمسفر زیستهی وکلای زن مجلس، مُلهم از درد مبارزه در زمان طاغوت بوده
🔹زنی از آذر شهر پرسان پرسان تا در خانه آمده بود. میگفت مشکل مالی دارد. فاطمه نگذاشت زن از تعریف کردن اوضاع زندگیاش شرمنده شود. همان لحظه قالیچه را از توی اتاق جمع کرد. داد دستش و گفت، "این رو بفروش فعلاً کمی از مشکلت حل بشه. از این اتفاقات زیاد میافتاد. در طول سالها، زیاد میشد که فاطمه همان لحظه لباس تنش را بخشیده باشد یا انگشتری که توی دستش بود. نمیگذاشت کسی از خانهاش دست خالی برود."
🔹باربر انقلاب (به تعبیر خود ایشان) را بسیار تهدید میکردند که اگر یکبار دیگر کاندیدای مجلس شود سرش را زیرآب میکنند اما او گوش شنوایی برای چنین سخنانی نداشت تا اینکه در جاده شاهیندژ- تکاب، روزی که برای بردن آذوقه ماه رمضان حوزه علمیه در حرکت بودند؛ ماشین کف جاده سُر میخورد، از ماشینی دیگر چند مرد پیاده شده و به اصرار فاطمه را که پایش آسیب دیده همراه خود میبرند ... اعضای گروهک کومله به زندگی باربر پایانی تلخ میدهند ...
👈#یادداشت
✍️نجوا
💠@sobh_iran
نظر سنجی
با سلام
مخاطب محترم بنظر شما ریشه عدم مشارکت بخشی از مردم،در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی چیست؟
https://EitaaBot.ir/poll/esj48
💠@sobh_iran
26.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی(نجوا)
👈با حضور: جناب آقای ابوالفضل ظهرهوند (سفیر سابق ایران در ایتالیا و افغانستان)
🔸با موضوع: کارآمدی اسلام در حکمرانی/ ویژگی متفاوت انتخابات اخیر (بخش اول)
🔹 میان نظام سیاسی و ساختار سیاسی تفاوت اساسی وجود دارد.
🔹 ما هنوز پس از ۴۵ سال، نتوانستهایم کارآمدی اسلام در حکمرانی را نشان دهیم.
🔹 انتخابات اخیر نشان داد که بینش سیاسی مردم بیشتر شده و کنشگری سیاسی را آموختهاند...
👈#مصاحبه_ویژه
💠@sobh_iran
📌جدول زمانبندی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی منتشر شد/ آغاز تبلیغات از ۱۳ اردیبهشت
🔹دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت در ۲۱ حوزه با رقابت برای ۴۴ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌سخنگوی ستاد انتخابات: تبلیغات دور دوم انتخابات از۱۳ اردیبهشت آغاز و تا ۲۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📌بررسی کنشگری زنان در مجلس شورای اسلامی (شماره پنجم)
🔹بافت و ترکیب حضور زنان در مجلس پنجم شورای اسلامی به مرور میرود تا در لایههای مختلف اعم از رویکردهای جناحی و سیاسی افرادی با نفسهای تازه را شاهد باشد. اگرچه برخی از همین افراد بعدها که همین امروز باشد موید ریزشهای انقلاب شدند. (بگذریم شاید همان موقع هم رویش نبودند) اما تنوع سیاسی مجلس پنجم بیانگر حضور طیفهای مختلف از فائزه هاشمی، فاطمه کروبی و سهیلا جلودارزاده تا نفیسه فیاضبخش و مرحومه دباغ است.
👇👇ادامه
🔹در این دوره از مجلس ضمن مشارکت ۷۱ درصدی که بالاترین میزان مشارکت در تمامی انتخاباتهای مجلس شورای اسلامی محسوب میشود، زنان نه تنها صاحب ۱۴ کرسی از مجلس شدند که این افزایش حضور نویدبخش ظهور زنانی با تحصیلات عالیه (حضور تعدادی پزشک و نفراتی در سطوح دکترا) نیز بود. در این دوره مانند چهار دوره قبل دیگر همه نمایندگان در زمره مبارزین زمان جبار نبودند و به مرور این کالبدهای خسته و تنیده به پای آرمانها در زندان ساواک، یا هم چون پروین سلیحی (مبارزی که دو سال در زندان ساواک حضور داشت، همسر شهید لبافینژاد) کنار گذاشته میشوند و یا همچون مریم بهروزی کرسی به جوانان میدهد.
🔹به زعم ما با بررسی اَدوار مختلف مجلس و اثرگذاری این دوره شاید این تحلیل ناصواب نباشد اگر بیان شود که در پسِ چنین تنوع و تکثری بود که در این دوره از مجلس برای نخستین بار کمیسیون زنان شکل میگیرد که البته در دورههای بعد به ادغام با سایر کمیسیونها منجر میشود. در دورههای بعد مسائل زنان در کمیسیون فرهنگی گنجانده شد و فراکسیونهایی با شدت و ضعف و اثرگذاری حداقلی شکل میگیرند. بررسی طرحها و لوایح بهصورت تخصصی و کارشناسی در شأن کمیسیونها قرار دارد که نمایندگان با حق رای و پیش از طرح در صحن علنی مجلس به برنامهها رای میدهند. به بیانی جایگاه کمیسیون اثرگذار، مقدم و مهمتر از موقعیت فراکسیون است.
🔹به بیانی صریحتر امروز با عبور از یازده دوره مجلس میتوان این نتیجه را داشت که با تکثر در رویکردها نیز میشود وحدت رویه را حفظ نمود و اتفاقات رو به جلو رقم زد. در واقع محوریت نکات، تاکید بر تشکیل کمیسیون و یا عدم آن در دورهای بعد نیست که پافشاری بر همراهی و همکاری برای اصولی فراتر از اعتقادات حزبی و جناحی است. کما اینکه میبینیم پس از مجلس پنجم علیرغم یکدستی مجلس ششم و دهم از جریان اصلاحات و یا مجلس هفتم، هشتم و نهم از اصولگرایان، دیگر نه تکثر و تنوع احزاب به چشم میخورد و نه وحدت رویهای در خلق اقدامات مفید و جدید برای حل مسائل و مشکلات زنان.
🔹اما به همان فرآخور شکافها و اختلافهای حزبی و جناحی و اثرگذاری چنین رویکردهایی در حل مسائل و مشکلات زنان در قوه تقنین را شاهد بودیم.
🔹برخی از طرحها و لوایح مورد تصویب در حوزه زن و خانواده مجلس پنجم:
صٌبح ایران
🔹در این دوره از مجلس ضمن مشارکت ۷۱ درصدی که بالاترین میزان مشارکت در تمامی انتخاباتهای مجلس شورای ا
🔹قوانين اشتغال زنان در مجلس پنجم از مهمترين مسائل پيشروي جامعه ايران در دهه هفتاد، پرسشهـا و چـالشهـای مربـوط بـه حقوق و شرايط شغلی زنان شاغل، همسران مردان معلول و از كـار افتـاده، وضـعيت معيشـتی خانوادههای شهدا، جانبازان و رزمندگان مفقودالاثر جنگ تحميلـی، حـذف حقـوق و مزايـاي همسران شهدا پس از ازدواج و چگونگی حمايت از بانوان شاغل بود؛ به ويژه با اين تأكيـد كـه به وظايف خانوادگی و نقش مادری آنان در محيط خانواده آسـيبی وارد نشـود.
🔹برخـی از ايـن پرسشها و چالشها در واقع مردهريگی از شرايط خاص دوران جنگ تحميلی و برخی ديگـر، بازتابی از دگرگونیهای اجتماعی و اقتصادی جامعه ايران در سده چهاردهم خورشيدی بودند.
🔹مستخدمان زن شاغل و بازنشسته و وظيفهبگير اين قانون كه دارای همسـر نيسـتند يـا همسر ايشان معلول و ازكارافتاده است و بـه تنهـايی متكفـل مخـارج فرزنـدان هسـتند، از كمك هزينه عائلهمندی بهرهمنـد مـیشـوند.
قانون كار نيمه وقت بانوان، مصوب دهم آذرماه ۱۳۶۲ش، كه به سبب بـروز مشـكلاتی بـراي بانوان شاغل پاره وقت شده بود، با الحاق تبصـرهایی رفـع شـد. بـر اسـاس تبصـره مزبـور، بـه دستگاههای موضوع قانون مزبور (قانون كار نيمهوقت بانوان) اجازه داده مـیشـد در صـورت تقاضای بانوان كارمند و همچنين موافقت بالاترين مقام مسئول، به جای خدمت نيمهوقت، زمان خدمت آنها را به سه چهارم ساعت كار مقرر تقليل دهند.
🔹از ديگر اقدامات مجلس پـنجم در راسـتای بهبـود شـرايط معيشـتی بـانوان، طـرح الحـاق دو تبصره به ماده ۷۶قانون تأمين اجتماعی بود. بر اساس طرح مزبور، زنان كارگر با داشتن بيست سال سابقه كار و ۴۲سال سن، به شرط پرداخت حق بيمه، میتوانند با بيست روز حقوق بازنشسته شوند.
🔹زنان نماينده برای رشد و تعالی خانواده، با ارائة طرحهـا و تصـويب قوانينی سعی در ايجاد تحولی در حقوق زنان داشتند. بر همـين اسـاس، بـرای تـداوم تشـكيل خانواده، طرح الحاق يك تبصره به ماده ۱۰۸۲ قانون مدنی در مورد مهريـه را مطـرح كردنـد.
🔹به موجب تبصرهای كه به ماده فوق افزوده شد، با تغيير شاخص قيمت سالانه، زمـان تأديـه مهريه نسبت به سال اجرای عقد كه توسط بانك مركزی تعيين میشـود، محاسـبه و پرداخـت خواهد شد، مگر آنكه زوجين در حين اجرای عقد به نحوی ديگر تراضی كرده باشند.
🔹صلاحيت دادگاههای خانواده در رسيدگی به دعاوی مربوط به مـوارد زير است: نقش و عملكرد زنان در مجلس شوراي اسلامی دوره پنجم ...۱- نكاح موقت و دائم. ۲- طلاق و فسخ نكـاح، بـذل مـدت و انقضـاي مـدت. ۳- مهريـه. ۴- جهيزيه. ۵- اجرةالمثـل و نحلـة ايـام زوجيـت.۶- نفقـة معوقـه و جاريـة زوجـه و اقربـای واجبالنفقه. ۷- حضانت و ملاقات اطفال. ۸- نسب. ۹- نشوز و تمكين. ۱۰- نصب قيم و ... ۱۱- حكم رشد. ۱۲- ازدواج مجدد. ۱۳- شرايط ضمن عقد. قضات دادگاههای خانواده بايـد متأهـل و بـا سـابقه حـداقل چهـار سـاله كـار قضـايی در حوزههای قضايی بخش، دادگاه عمومی بخش و قائم مقام دادگاه خـانواده باشـند. هـر دادگـاه خانواده در صورت امكان بايد با حضور مشاور قضايی زن شروع به رسيدگی كند و احكام پس از مشاوره با مشاوران قضـايی زن صـادر خواهـد شـد.
🔹در طرح ديگری نيز به دولت اجازه داده میشود از درآمدی كه در اختيـار شـركت سـهامی دخانيات گذاشته میشود، معادل دو و نيم درصد برای فعاليت ورزشی بـانوان و دوازده درصـد براي توسعه فضای ورزشی بانوان اختصاص داده شود.
👈#یادداشت
✍️نجوا
💠@sobh_iran
📸 جلسه هماندیشی «جبهه صبحه ایران» با حضور جمعی از منتخبان مجلس دوازدهم
▫️ جلسه هماندیشی جبهه صبحه ایران با حضور جمعی از منتخبان مجلس دوازدهم شامگاه دوم اردیبهشتماه ۱۴۰۳ در مجموعه شهدای هفتم تیر (سرچشمه) برگزار شد.
▫️ در این نشست، نمایندگان محترم با تایید ادامه راه تحولخواهانه برآمده از رای مردم مبنی بر پوستاندازی مجلس خصوصا هیئت رئیسه، اصلاح آییننامه داخلی، بازگشت قدرت به صحن و رسیدگی به اولویتهای اقتصادی مردم تاکید کردند.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran
📸 گزارش تصویری جلسه هماندیشی «جبهه صبح ایران» با حضور جمعی از منتخبان مجلس دوازدهم - بخش اول
▫️جلسه هماندیشی جبهه صبح ایران با حضور حجت الاسلام نقدعلی، حجت الاسلام ذوالنوری، حجت الاسلام رسایی، حجت الاسلام نیک بین، آقای سعید محمد، آقای حاجی دلیگانی، آقای یزدیخواه، آقای متکی و... شامگاه دوم اردیبهشتماه ۱۴۰۳ در مجموعه شهدای هفتم تیر (سرچشمه) برگزار شد.
🇮🇷منتظران صبح ایران فردا
💠@sobh_iran