📌دلیل منطقی و قانعکننده برای عدم حضور در سامانه شفافیت وجود ندارد
🔹جواد نیکبین نماینده بردسکن و کاشمر در مجلس در گفتگو با نجوا درخصوص عملکرد نمایندگان گفت: مردم باید کارنامه را ارزیابی کنند اما اگر بنده بخواهم نظر دهم باید گفت در طول این سه سال و حدود بیست روزی که از دوره وکالتمان گذشته، تمام تلاش، وقت و زندگیمان را برای کار مردم گذاشتیم و از هیچ فرصتی دریغ نکردیم.
👇👇ادامه
🔹این نماینده مجلس درباره تعامل با دولت تصریح کرد: در شرایطی که بسیاری تصور میکنند مجلس با دولت همکاری نمیکند، چند روز پیش مجلس به وزیر جهاد و کشاورزی ۱۹۴ رای مثبت داد و اعتماد کرد. بنابراین کاملا به دنبال تعامل و همکاری با دولت هستیم اما متاسفانه در همین دولت معاون وزیر کشور نامهای را درخصوص عدم همکاری فرمانداران و مسئولین دولتی با نمایندهها میزند. متاسفانه دولت و به طور خاص معاون سیاسی وزارت کشور دنبال عدم تعامل و عدم همکاری است.
🔹نماینده کاشمر درمورد شفافیت توضیح داد:بنده عضو سامانه شفافیت آرا هستم و از روز اول نیز آرا و نظرات را به صورت شفاف در فضای مجازی منتشر میکردم. بیش از 16 بار نطق در دفاع از طرح شفافیت در صحن علنی داشتم. به تعبیر برخی دوستان علمدار شفافیت شدیم به جهت اینکه هر وقت تریبون داشتیم و میکروفونمان باز شد، یکی از تذکرات در مورد مسائل مختلف، حوزه شفافیت آرا و شفافیت نمایندگان بود اما اینکه چرا برخیها در سامانه شفافیت عضو نیستند، باید از خودشان پرسید. به نظر بنده دلیل منطقی و قانعکننده برای عدم حضور در سامانه شفافیت وجود ندارد.
در ادامه نیکبین درباره اتخابات آتی مجلس گفت:نسبت به مشارکت مردم در انتخابات پیشرو، با همه نگرانیهایی که بعضیها دارند بهنظر بنده انشاءالله مشارکت مردم، بیش از 50 درصد خواهد بود.
🔹این نماینده مجلس در پایان درخصوص حضور در دور بعد انتخابات اظهار کرد: اگر مردم حوزه انتخابیه، شوراهای مختلف انقلابی و تشکلهای مذهبی از ما بخواهند که حضور داشته باشیم، حتما حضور خواهیم داشت؛ اگر آنها به این نتیجه برسند که بنده حضور نداشته باشم، حتما از عقل جمعی تشکلهای مذهبی و سیاسی منطقه و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در منطقه پیروی خواهم کرد.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت بیست و یکم)
🔹حسین رجایی نماینده اصفهان در گفتگو با نجوا:
به طورکلی تعامل دولت و مجلس بسیارخوب است البته اختلافاتی هم دیده میشود که برای پیشرفت کشور لازم است. درباره بخشنامه جنجالی وزارت کشور هم باید گفت که شخص وزیر کشور بلافاصله بعد از اطلاع، آن را ملغی کرد و به استاندارها نیز اعلام شد که قصد بر تعامل است. شاید لازم نبود با این صراحت اینگونه القا شود که باعث رنجش برخی نمایندگان شود...
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
📌باوجود برخی اختلافنظرها تعامل دولت و مجلس بسیار خوب است
حسین رجایی نماینده اصفهان در گفتگو با نجوا:
🔹باتوجه به آرایش ورودی مجلس یازدهم که اکثرا از نمایندههای جوان، پرانرژی و با استعداد تشکیل شده باید گفت دوره یازدهم مجلس بینظیری بود که توانست به خوبی مشکلات کشور را احصا کند و بسیاری از قوانینی که سالها برزمین مانده بود را به نتیجه برساند.
🔹به طورکلی تعامل دولت و مجلس بسیارخوب است البته اختلافاتی هم دیده میشود که برای پیشرفت کشور لازم است. درباره بخشنامه جنجالی وزارت کشور هم باید گفت که شخص وزیر کشور بلافاصله بعد از اطلاع، آن را ملغی کرد و به استاندارها نیز اعلام شد که قصد بر تعامل است. شاید لازم نبود با این صراحت اینگونه القا شود که باعث رنجش برخی نمایندگان شود.
🔹در سامانه شفافیت آرا عضو هستم. عضو بودن یا نبودن در سامانه دلیل و معیار بر خوب یا بد بودن نماینده نیست. البته اگر فردی شفافیت جز شعارهای انتخاباتیاش بوده و با این گفتمان جلو آمده، میتوان او را براین اساس ارزیابی کرد.
در حوزه مشارکت در انتخابات پیشبینی مثبتی دارم و فکر میکنم اتفاق خوبی را شاهد خواهیم بود.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت بیست و دوم)
🔹سید جواد حسینیکیا نماینده سنقر در مجلس در گفتگو با نجوا درخصوص عملکرد مجلس یازدهم توضیح داد: در دور یازدهم ریلگذاری خوبی صورت گرفت و تلاش کردیم قوانین بر زمین مانده یا قوانینی که خلع داشت را به سرانجام برسانیم نمونه آن موضوع مالیات بر خانههای خالی..
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت بیست و سوم)
🔹امانقلیچ شادمهر نماینده گنبدکاووس در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹مجلس در حوزه اقتصاد، معیشت مردم و اصلاح ساختاری بودجه، مالیات، رتبهبندی معلمان، جهش تولید و... قوانین و کارهای خوبی انجام داده اما اجرای آن با دولت است.
🔹کار اجرایی بر عهده نماینده نیست اما ما بهدنبال آب و برق مردم هستیم؛ چرا؟ چون مسئولان مربوطه وظیفهشان را درست انجام ندادند و...
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت بیست و چهارم)
🔹بهروز محبی نجمآبادی نماینده سبزوار در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹وظیفه نماینده قانونگذاری و نظارت است اما زمانی که در میدان حل مشکلات مردم و اجرا اهتمام ویژه نیست نماینده ناچار است که ورود کند.
🔹راه مشارکت تنها یک مطلب است و آن "ایجاد امید در توده مردم" است. دولت باید حرکت اقداماتی را که آغاز کرده، تسریع کند.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت بیست و پنجم)
🔹رمضانعلی سنگدوینی نماینده حوزه انتخابیه گرگان و آققلا در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹یکی از کارهای بر زمین مانده در حوزه ما "پتروشیمی گلستان" بود که پیگیری کردیم و باعث ایجاد بیشاز ۳ هزار شغل میشود.
🔹دولت آقای رییسی مردمی است اما بخشهای مدیریتی آن باید تقویت شود. باید در بین مردم بود؛ گاهی جای نماینده با مسئولین اجرایی عوض میشود و ...
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت بیست و ششم)
🔹 مجتبی یوسفی نماینده حوزه انتخابیه اهواز، باوی، حمیدیه، کارون در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹️با وجود برخی انتقادات، در مجموع تعامل و همکاری بین دولت و مجلس وجود دارد اما با توجه به شرایط کشور به ویژه در حوزه اقتصادی این تعامل باید بیش از پیش باشد.
🔹️عضو سامانه شفافیت هستم. اصحاب رسانه این مطالبه را از مجمع داشته باشند که چرا قانون شفافیت را معطل گذاشتهاند.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
🔹انسان بهصورت ذاتی از ضرر کردن هراس دارد. دوستان محترمی که برای مجلس دور خیز کردید بدانید تک تک کلماتتان هزینه دارد و ضبط میشود. نتوانی به وعدهها عمل کنی باید تاوان بدهی. مجلس نه ملک پدری کسی است و نه ۸۵ میلیون ایرانی بازیچه جنابعالی که با قوانین خلق الساعه هر روز تن و بدن مردم را بلرزانی.
🔹باید این مسئله با قدرت پیگیری شود هر کس در هر مقامی باید مراقب اعمال و رفتارش باشد و نسبت به آنها جوابگو باشد.
درست نیست پسرعمویِ زن برادر نماینده بخاطر ربط به نماینده یا هر مقام سیاسی مصون از هرگونه برخورد قضائی باشد و یک فرد عادی با کوچکترین عمل بدترین برخورد را ببیند؟
🔹مشت نمونه خروار بهحساب میآید. اگر من خطا کنم نمیگویند تو خطا کردی! میگویند همه این صنف، خطا کارند. باید شفافیت علنی شود. ماندهام یک نماینده چه قدرتی دارد که حتی به دستور ریاست جمهوری عمل نمیکند؟
🔹شرح دهید چطور میشود از سه رای موافق، مخالف و ممتنع، آنهم بصورت رایانهای رای باطله درست کرد؟
قابلیت اساتید بالاست الحمدلله.
🔹چرا رئیس مجلس اسامی کسانی که رای باطله میدهند را اعلام نمیکند؟
چرا کسانی که به شفافیت رای نمیدهند معلوم نیستند؟ باید هر کس به فراخور مقام و منصب در صورت تخلف مورد مواخذه قرار گیرد.
🔷باید بفهمند حرف هم مثل آب و برق برای آنان که در امور مردم دخیل هستند، کنتور میاندازد. درنتیجه درست، دقیق و صحیح حرف بزنند. مردم بازیچه آقایان نیستند؛ باید برای نمایندگان در طول نمایندگی عدم صلاحیت اعلام شود و به محض انجام خطا از گردونه نمایندگی خارج شوند. اگر چنین کردیم، هر استان با تمام دقت نماینده حوزه را انتخاب میکند و میزان مشارکت نیز افزایش مییابد.افزون بر این، هر شخصی جرات نماینده شدن را پیدا نمیکند زیرا هزینه مالی،اعتباری و سیاسی دارد.
✍️کیوان
💠@sobh_iran
📌 رهبر انقلاب: مردم بدانند اثر انتخابات تا چند سال باقی خواهد ماند / کسانی که نرفتن به پای صندوق را ترویج میکنند دلسوز مردم نیستند
🔹 حضرت آیت الله خامنهای، در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: به مردم عزیزمان عرض میکنم؛ ملت عزیز ایران! انتخابات در یک روز انجام میگیرد امّا اثر آن در چند سال باقی میماند.
👈 در انتخابات شرکت کنید، انتخابات را متعلق به خودتان بدانید که متعلق به شماست و از خدا کمک و هدایت بخواهید که شما را هدایت کند به آنچه که درست و حق است و به کسی که شایسته است و بروید پای صندوق و رأی بدهید.
🔹 به حرف این کسانی که ترویج میکنند که فایدهای ندارد، نرویم، نمیرویم پای صندوق رأی اعتنا نکنید. اینها دلسوز مردم نیستند. کسی که دلسوز مردم است مردم را از رفتن پای صندوق منع نمیکند. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#انتخاب_درست_کار_درست
💠@sobh_iran
🔹سال پرفراز و نشیب ۱۴۰۲ در حالی چند ماه از خود را پشت سر میگذارد که مسئله انتخابات با گمانهزنیهای بسیاری همراه بود. از بیرون آمدن رئیس جمهوری اسبق از سایه تا برادران (لام) و شاید هم سیاستمدارانی که تا زمانی که در عرصه جولان میدادند از عدم اختیار و مکفی نبودن آن حماسههایی چون برجام و ... را خلق کردند.
🔹تا انتخابات مجلس شورای اسلامی و نیز مجلس خبرگان قریب به شش ماه مانده و جملگی نگران مشارکت و حضور مردم و مهرتائیدی دیگر بر پیکرهی نظام مقدس هستیم.
🔹صاحبان تقسیم کرسیها، همانها که با رویکرد پدرسالارانه احزاب را هدایت و در پسِ پرده ارزشها و آرمانهای خیالی خود از انقلاب، مردم را وامدار متصورند، همانها چندی است که به برگزاری جلساتی در قالب باید و نبایدکردها پرداختهاند.
🔹اما آنچه بتوان به عنوان گوشهای از گزارش ویژهبرنامه انتخابات مجلس تا این مقطع ارائه داد آن است که از پسِ دغدغه، از سال پیش برنامهریزی و هدفگذاری در راستای روشنگری و جهاد تبیینِ مورد درک ما شروع شد.
🔹از مجموع ٢٩٠ نفر نماینده مجلس یازدهم با تعدادی بالغ بر ٢٨٠ نفر از آنان یک بار و بیش از یکبار جهت مصاحبه گفتگو محور در چارچوب ارزیابی عملکرد مجلس یازدهم تماس گرفته شد.
🔹آنچه مهم و قابل ذکر است در ابتدای توضیحات آن که، همه خروجی نتیجه یافته از گفتگوها پس از بارها پیگیری مداوم و مستمردراین بازه زمانی پنج ماهه ٢٦ شماره بود که به سمع و نظر رسید؛ بدیهی آن که تعداد مصاحبهها چیزی بیش از آن است که ذکر شد به دلایلی از قبیل: ناقص رهاکردن مصاحبه، عدم اجازه انتشار آن، چه تعداد پیگیری و مواجهه با مواردی هم چون: بلاتکلیف گذاشتن مصاحبه، قطع تماس، رد مصاحبه و ... که اتفاق افتاد. سایر مواردی نیز وجود دارد که به عدم آنتندهی، مشغول بودن و یا خاموش بودن تلفن و... برمیگردد.
🔹اگرچه استمرار و عدم آن منوط به خواست مخاطبان محترم است اما لازم است توضیحاتی از این فرایند در ادامه ارائه شود.
در این میان باتوجه به مواضع و رویکرد موسسه مصاف و خاصه استاد رائفیپور، نمایندگانی بودند که صمیمانه از گفتگو استقبال میکردند و گاهاً مصاحبه صورت میگرفت. فارغ از نکته ذکر شده برخی نیز قالب مصاحبه را برای هرچه دل تنگت میخواهد بگو انتخاب میکردند و از این ظرفیت در مقطع حساس انتخابات استفاده میکردند. اما نکته جالب آنجاست که برخی برخلاف روی بازشان یا از مصاحبه امتناع میکردند و یا ترجیح میدادند بدون پاسخ رد، برنامه را به تاخیر بیندازند. به همان ترتیب کم نبودند نمایندگانی که مصاحبه را با بیاخلاقی تمام بیسلام والسلام رد میکردند و ما در تعجب رفتار عجیب نماینده که چرا صحبت شروع نشده تلفن را قطع میکنند، واحدهایی از اخلاق سیاسی مسئولین در نظام مقدس ج.ا را پاس میکردیم.
🔹در مواجه با رفتار توام با احترام یکی از نمایندگان که گویا در حال سرکشی از حوزههای انتخابیه خود در همین حوالی بود، گفتگویی شروع شد که آن مسئول ظاهراً بیریا ضمن پاسخگویی به ما گاهاً با مستضعفان وامدار خودش گپی کوتاه میزد و ما ناخواسته همه آنها را از حیث تکریم این مسئول(مثلاً) میشنیدیم.
🔹همانطور که بارها ذکر شد، این مدل مصاحبه مبتنی بر پرسش و پاسخ یکطرفه نیست؛ تا آنجا که در مجال مخاطب باشد و به تفصیل منتهی نشود. علاوه بر سوالات ثابت، سوالات متغییری که مبتنی بر وضع موجود نظیر استیضاح وزیر صمت و یا غائله ماشینهای شاسی بلند و یا بخشنامه معاون سیاسی وزیر و... بود را مورد پرسش قرار دادیم اما درخصوص نمونهای که ذکر شد، این گفتگو نیز مانند برخی گفتگوهای دیگر بهصورت ناقص به انتها رسید و نماینده مجلس انقلابی ما با بیان اینکه چرا وقتم را برای شما بگذارم، مردم روستای حوزه انتخابیه خود را مورد تفقد قرار میدهم؛ ما را از افاضاتش محروم ساخت.
🔹دلیل این به ثمر نرسیدن که در این روند چه بسیار اتفاق افتاد، بیان نظر و تحلیل منصفانه ما از عملکرد دولت بود که گویا به مَذاق برخی خوش نمیآمد. نکته ما تفاوت نگاه و عملکرد آقای رئیسی با شیخ خزیده در بستر بود که فارغ از همه مصائب و مشکلات کشور تنها با تاکید بر تلاشهای آن دو بود که برخی معتقد بودند رئیس دولت فعلی عملکردش مبتنی بر خودنمایی است تا آنچه که باید.
🔹نکتهای جنسیتی از نمایندگان خانم در مجلس که اگرچه شاید گل به خودی باشد ولی پیروان امام، نیک هضم کردهاند که هم چون او در مبارزه باید نگاهی فراجنسیتی داشت آن که؛ از مجموع ١٦ نماینده خانم در مجلس در خصوص حدوداً ١٢ نفر پیگیری برای مصاحبه اتفاق افتاد که با کمال تعجب، مشاور یکی از آنان بعد از بارها پیگیری و در پاسخ به توضیح و خواست ما در جهت تنویر افکار عمومی بیان داشت که گفتگو ضرورتی ندارد و مردم اخبار را از رسانهها دنبال میکنند و ... مابقی نیز وقتی برای پاسخگویی به رسانه مردمی نگذاشتند.
🔹همانطور که از نظر گذشت پس از تعدادی مصاحبه و پیرو همکاری معاون پارلمانی دولت برآن شدیم تا بسیاری از نکات، نقدها و مسائلی را که نمایندگان از سوی دولت به صورت مستقل و یا در مواجهه با مجلس مطرح میکنند را در ساحت پاسخگویی قرار دهیم و بدون جانبداری از هیچ یک از طرفین پاسخی درخور برای سوالات بیابیم.
🔹اگرچه با گذر زمان نسبت به ابتدای انقلاب همانطور که رهبری توصیف کردند نمایندگانی واقعاً شایسته، جوان و .. را تا حدودی شاهد هستیم که گواه این ادعا همین فرآیند سپری شده است، اما نکتهای که شاید همه باید به آن توجه کنیم (مبتنی بر کارویژه نماینده مجلس) آن است که خلاءهای قانونی و نیز کمبود حضور مسئولین در میان مردم، نقاط ضعف متولیان قوه مجریه در اَقصی نقاط، در حل مسائل کشور از قبیل استاندار، وزرا و ... همه و همه بار مضاعف فعالیتی است که از سایر قوا در چارچوب دیکتهای نانوشته به نمایندگان مجلس تفویض میشود.
🔹این در حالی است که باتوجه به قانون اساسی، کارویژه نماینده مجلس قانونگذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین است و با این توصیف فعالیت در موقعیت صف(اجرا) که بسیار پر هزینه (از حیث زمانی و ...) است سبب تداخل درکار نماینده نیز میشود.
🔹به هر رو در این نوشتار تلاش شد بخشی از آنچه رخ داده را روایت کنیم.
به حکم حدیث نبوی کُلکمُ راع... که اصالت نهضت امام بزرگوار از آن گرفته شده است و با هدف افزایش شناخت در جهت انتخاب هر چه بهتر، مشارکت حداکثری و نیز به خواست مخاطبان مبتنی بر مشارکت در نظرسنجی، مصاحبههای گفتگو محور را ادامه خواهیم داد.
✍️نجوا
💠@sobh_iran
📌اصلاحطلبان و استانداردهای دوگانه
از شرکت در انتخابات و نپذیرفتن نتیجه تا برداشت متفاوت از مشارکت زیر ۵۰ درصد
🔹آیا اصلاح طلبان پایگاه مردمی نظام در خروجی انتخابات 88 را پذیرفتند؟ یا با کودتای رنگی برای نظام چالش درست کردند؟
🔹مشکل نفاق، پذیرفتن شرکت در انتخابات 88 در چهار چوب نظام و سپس نپذیرفتن نتیجه آن بود که نشانه استانداردهای دوگانه اصلاح طلبان و غربگرایان است.
🔹آیا مشارکت کمتر از 50 درصد در دموکراسیهای غربی به معنی بی اعتباری دموکراسی در آن کشورها است یا باز هم دراین مورد استاندارد دوگانه دارید و این مطلب تنها شامل ایران میشود؟
🔹پس دقت کنیم ما استانداردهای دوگانه و نه یک حزب را نقد میکنیم.
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت بیست و هفتم)
📌علی بابایی کارنامی نماینده ساری و میاندرود در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹اگر بخواهیم بهطور نسبی به این مجلس رای دهیم،فکر نمیکنم نمره بدی به مجلس تعلق گیرد
🔹یکدستی نه اما یکرنگی و فهم مشترک از موضوعات خوب است
🔹درخصوص بخشنامه معاون وزیر کشور، مجلس و دولت احساسی عمل کردند
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
32.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌انتخابات حقالناس است
🔹مصادیق رعایت حقالناس تنها متولیان برگزاری انتخابات نیستند؛
حق داوطلب، ممانعت از ورود افراد ناصالح، توجه به پیشنهاددهنده فهرستها و اعتماد به مجموعههای صالح، همهوهمه جزء حقالناس محسوب میشوند.
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با ائمه جمعه در تاریخ ۱۳۹۴٫۱۰٫۴
💠@sobh_iran
4_5933553003674996515.mp3
2.38M
فایل صوتی| دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در رابطه با اینکه چگونگی رفتار در مجلس بر رفتار آحاد جامعه اثر دارد
۱۳۹۲/۰۳/۰۸
💠@sobh_iran
🔹 چه خبر است؟! ۶هزار نفر متقاضی فقط برای روز دوم! این همه حس مسئولیتپذیری از کجا آمده؟
مدیونید تصور کنید این همه حس مسئولیتپذیری برمبنای تیری در تاریکی، شناخت عمیق از مجلس و کار ویژه نمایندگی، شوی انتخاباتی، حقوق و رانت، پلههای ترقی و... است!
🔹همه با کولهباری از برنامه، تجربه و عزمی جزم دنبال ساختن ایرانی آباد هستند. حتی پدربزرگی که قانون سن نمایندگی مانع حضورش در این دوره شد.
🔹باور کنیم تعهد و تخصصی را که شهید چمران گفت؛ "میگویند تقوا از تخصص لازمتر است، آن را میپذیرم اما میگویم آن کس که تخصص ندارد و کاری را میپذیرد، بیتقواست".
🔹 آن ۷هزار و هفتصد نفرِ دیروز و این ۶هزار نفرِ امروز هیچکدام جمله این شهید و سخنان رهبری را در خصوص حقالناس و مسئولیتپذیری نشنیدند؟!
🔹خطاب این نوشتار به داوطلبانی است که بر خودشان هم میزان عدم تخصص، تجربه و تعهدشان پوشیده نیست.
فهم این موضوع که برخی عزیزان بهدنبال چه هستند، چندان دشوار نیست.
🔹به فردی که از ابتدای انقلاب مسئولیت داشته و زحمات بسیاری نیز کشیده باید گفت بهتر است جای خودش را به جوانی متعهد و متخصص دهد نه اینکه از صندلی به صندلی دیگری، تغییر پست دهد.《الناس على دين ملوكهم》؛ (مردم بر دين پادشاهان و زمامدارانشان هستند).
🔹زمانی که به تخصص، کارآمدی، ضرورت حضور، تقوا و... توجه نکنیم، با این خبر مواجه میشویم که طی دو روز بیش از ۱۳هزار نفر برای انتخابات مجلس پیشثبتنام کردهاند.
🔹اوضاع انتخابات شورای شهر از مجلس وخیمتر است. هر روز در اخبار میخوانیم حداقل یک اختلاسگر یا کلاهبردار یا رشوهگیر از شورای شهرها دستگیر میشود.
🔹نکته دیگر هنگامی که یک نفر از خاندانی مسئول میشود اما یک طایفه اوضاع کار و معیشتشان به کل تغییر میکند، این سوال قابلتامل ایجاد میشود که مسئولین با رفتار، عملکرد و گفتار خود چه تصوری از مسئول بودن برای مردم ساختهاند که با این حجم از ثبتنام مواجهیم؟! مگر نه اینکه مسئولان باید تلاش کنند این شرایط برای همه فراهم شود؟ چرا رانت تنها برای خودشان و فامیلهایشان؟!
🔹هنگاهی که برای مصاحبه با نمایندگان تماس میگرفتیم، کم نبودند تعداد نمایندههایی که مسئول روابط عمومی و رسانهشان و... ، برادر، فرزند، خاله، عمو، عمه یا داییشان بودند.
🔹تا دیروز میگفتیم مسئولین با اعتماد مردم چه کردند؟ علاوه بر آن امروز باید بگوییم مسئولین با تصور مردم از مسئولیت و خدمت چه کردند!؟
🔹مسئولیتپذیری همراه با تعهد و تخصص برای خدمت در ج.ا بد نیست بلکه افتخار است، تا افق نگاهمان در این چهارچوب چه باشد.
👈بزرگواران قانون اساسی و صحیفه امام را بخوانید که در هر دو حالت متضرر نخواهید شد.
✍️نجوا
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 ماجرای درخواست برخی سیاسیون از رهبر انقلاب برای دعوت نکردن به مشارکت حداکثری در انتخابات!
رسایی با ارائه سند مطرح کرد:
🔹موسوی خوئینیها و کروبی پیش از انتخابات ۷۶ پیش هاشمی رفتند تا ببینند اگر رهبری به شخصی غیر از خاتمی تمایل دارد، خاتمی را از حضور در انتخابات منصرف کنند.
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌فرصت ۲۰ روزه برای تایید صلاحیت ۱۶ هزار نفر!
🔸 طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان: در انتخابات سال ۹۸ مجلس ۱۶ هزار نفر ثبت نام کردند و شورای نگهبان مجبور بود در ۲۰ روز تایید صلاحیتها را انجام بدهد!
🔸 در ایران به ازای هر کرسی حدود ۲۰ نفر ثبت نام کرده بودند و در برخی کشورهای خارجی به ازای هر کرسی ۵ نفر ثبت نام کرده بودند.
✍️نجوا: اینجا ایران است، وقتی مسئولین تا نفسهای آخر برای خدمت به کشور تلاش میکنند چرا مردم در تکاپو برای خدمت نباشند؟! همهی اصالت نهضت امام بزرگوار به حدیث نبوی کلکم راع ... برمیگردد اما گویا قرار است تفسیر جدیدی از آن ارائه شود...
💠@sobh_iran
📌حدادعادل: اصلاحطلبان ناز میکنند اما در انتخابات شرکت خواهند کرد
🔹حضور اشخاص و نامزدهای مختلف با گرایشات سیاسی مختلف صحنه انتخابات رقابتی را ایجاد خواهد کرد.
🔹در جریان اصولگرایی همت خود را گذاشتهایم تا مناسبترین افراد را شناسایی و به مردم معرفی کنیم.
🔹برخی اصلاحطلبها قدری سختگیر هستند اما برخی واقعبینتر هستند؛ قدری ناز میکنند اما در هر حال در انتخابات شرکت خواهند کرد.
👈 اصلاح طلبان ناز نمیکنند، آنها به عنوان حزبی که هنوز تا حدودی از پایگاه مردمی برخوردارند و معالاسف استاد تحریف و شامورتی بازیهای رسانهای هستند، قاعده بازی را اینگونه پیش میبرند که ابتدا انتخابات را تحریم کرده و پس از فریب مردم برای عدم شرکت، مشارکت پایین را دستاویزی قرار میدهند برای القای عدم مشروعیت و محبوبیت نظام!
✍️آزادی
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت بیست و هشتم)
📌فرهاد طهماسبی نماینده استهبان و نیریز در مجلس در گفتگو با نجوا:
🔹تعداد بالا پیشثبتنامها این امید را میدهد که انشاءالله در انتخابات آتی مردم حضور پرشوری خواهند داشت.
🔹مردم از نمایندگان مطالبه بررسی لایحه حجاب را دارند هرچند در گذشته قوانین پراکنده در مورد حجاب داشتیم اما برخی نمایندگان، این لایحه را به جد دنبال میکنند و آن را حق و حقوق مردم میدانند؛ از سوی دیگر برخی نظر مخالف دارند. مجلس باید با درنظر گرفتن همه موارد طبق وظیفه این لایحه را نیز بررسی کند و ...
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran