فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت دوازدهم)
🔹نظارت دقیق باعث توزیع عادلانه اعتبارات میشود
مصطفی نخعی نماینده نهبندان و سربیشه در مجلس در گفتگو با نجوا با تاکید بر حوزه نظارت، درخصوص بی عدالتی گفت: مناطق محروم حاصل بی عدالتی است. قانون بودجه همیشه بوده اما اگر نظارت دقیقی داشتیم، علاوه بر کمک به مسئولین اجرایی، اعتبارات عادلانه اختصاص پیدا میکرد و شاهد عدم توازن در کشور نبودیم ...
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
📌نظارت دقیق باعث توزیع عادلانه اعتبارات میشود
🔹مصطفی نخعی نماینده نهبندان و سربیشه در مجلس در گفتگو با نجوا درباره عملکرد نمایندگان توضیح داد:باتوجه به اولویتهای مجلس یازدهم در حوزه اقتصاد و فرهنگ و تاکیدات رهبر انقلاب،باید گفت مجلس یازدهم موفقیتهای خوبی داشته که برخی از آنها در کمتر دورهای کسب شده است.
👇👇ادامه
🔹وی افزود: در حوزه فرهنگ به قانون جوانی جمعیت و در حوزه اقتصاد به قانون شفافسازی مالیاتی و یا مالیات بر خانههای خالی میتوان اشاره کرد.در بحث شفافیت آرا مجلس اقدامی را که باید،انجام داده است
و در مجموع به عملکرد مجلس یازدهم باتوجه به اولویتها نمره قبولی میدهم.
نخعی ادامه داد: حوزه انتخابیه نهبندان و سربیشه از مناطق محروم کشور است و ما تلاش کردیم تا در اقدامات زیربنایی به مسئولین اجرایی حوزه کمک کنیم.
نخعی به وظایف اصلی نماینده اشاره کرد و با تاکید بر حوزه نظارت گفت:مناطق محروم حاصل بی عدالتی است. قانون بودجه همیشه بوده اما اگر نظارت دقیقی داشتیم، علاوه بر کمک به مسئولین اجرایی، اعتبارات عادلانه اختصاص پیدا میکرد و شاهد عدم توازن در کشور نبودیم.
🔹نماینده نهبندان و سربیشه عضویت در سامانه شفافیت آرا را تایید و در مجموع تعامل و همکاری دولت و مجلس را خوب ارزیابی کرد و درخصوص شرکت در دور بعد انتخابات مجلس بیان کرد که به جمعبندی مشخصی نرسیده و هنوز تصمیم نگرفته است.
🔹نخعی در پایان با اشاره به تاثیر وضعیت اقتصادی در میزان مشارکت مردم در انتخابات آتی مجلس، اظهار امیدواری کرد و گفت:بارها هوشیاری و وقتشناسی مردم ایران در مواقعی که کشور نیازمند حضورشان است همچون راهپیمایی ۲۲ بهمن و روز قدس را مشاهده کردیم و اگر شرایط اقتصادی کشور بهتر و پایدار شود انشاءالله حضور باشکوهی در انتخابات خواهیم داشت.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت سیزدهم)
🔹در حوزه شفافیت، دیوار مجلس از همه کوتاهتر است
جلیل رحیمی جهانآبادی نماینده تربت جام، تایباد، باخزر و صالحآباد در مجلس، در گفتگو با نجوا درخصوص شفافیت دستگاهها اظهار کرد: عضو سامانه شفافیت هستم اما اعتراض نمایندگانی که شفافیت را نمیپذیرند نیز منطقی است. قرار بود همه دستگاهها شفاف شوند. مانند شورای نگهبان، کابینه یا مجمع تشخیص مصلحت که این مطالبه به نتیجه نرسید. برای مثال شفاف نشد که چه افرادی جلوی واردات خودرو را گرفتند.
رحیمی تاکید کرد: وقتی رای نماینده شفاف شود، او ناخواسته مقابل بخشی از افکار عمومی قرار میگیرد و این مسئله توان و انرژی نماینده را میگیرد. با این حال ما نمایندگان مجبور شدیم داوطلبانه این کار را انجام دهیم.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
📌در حوزه شفافیت دیوار مجلس از همه کوتاهتر است
🔹جلیل رحیمی جهانآبادی نماینده تربت جام،تایباد،باخزر و صالحآباد در مجلس در گفتگو با نجوا درخصوص عملکرد مجلس یازدهم گفت:کار ویژه نماینده بر اساس قانون، نظارت و قانونگذاری است اما عمده زمان نماینده با مشکلات روزمره مردم میگذرد. نماینده تنها مسئولی است که دردسترس مردم است و نقش ضربهگیر مشکلات مردم را ایفا میکند بنابراین ناخواسته وارد میدان اجرایی میشود.
👇👇ادامه
وی ادامه داد: مجلس یازدهم فعالیتهای ارزشمندی در حوزه جمعیت، جهاد آبرسانی روستایی، سازماندهی مالیاتها همچون مالیات برخانههای خالی و یا دریافت مالیات از پزشکان، نظارت بیشتر بر فعالیتهای اتمی و.. انجام داده است.
🔹نماینده تربت جام درباره تعامل دولت و مجلس بیان کرد: اکنون هم مجلس و هم دولت در اختیار دوستان اصولگراست. برخلاف تصورها با یکسانسازی حاکمیت همه مشکلات حل نشد؛ نمایندگان فشار مردم حوزه انتخابیه را از طریق استیضاح و.. به دولت و وزرا منتقل میکنند. به نظرم هرچه به انتخابات نزدیک شویم، فشار نمایندگان بر دولت افزایش مییابد.
🔹رحیمی جهانآبادی درخصوص شفافیت دستگاهها اظهار کرد: عضو سامانه شفافیت هستم اما اعتراض نمایندگانی که شفافیت را نمیپذیرند نیز منطقی است. قرار بود همه دستگاهها شفاف شوند. مانند شورای نگهبان، کابینه و یا مجمع تشخیص مصلحت که این مطالبه به نتیجه نرسید برای مثال شفاف نشد که چه افرادی جلوی واردات خودرو را گرفتند.
رحیمی تاکید کرد: وقتی رای نماینده شفاف شود، او ناخواسته مقابل بخشی از افکار عمومی قرار میگیرد و این مسئله توان و انرژی نماینده را میگیرد با این حال ما نمایندگان مجبور شدیم داوطلبانه این کار را انجام دهیم.
🔹وی درباره مشارکت در انتخابات گفت: مشارکت در انتخابات به فضای سیاسی کشور بستگی دارد. اگر فضا را باز کنند تا افرادی با تنوع فکری و شاخص که زمینه رای دارند، شرکت کنند؛ ممکن است مشارکت خوبی را شاهد باشیم اما اگر فضای فعلی ادامه پیدا کند کمترین حضور را شاهد خواهیم بود.
👈در پایان رحیمی جهانآبادی از عدم شرکتش در دور بعد خبر داد و توصیح داد: از آنجایی که بار مطالبات مردم از توانم بیشتر شده و برای میدان دادن به نیروهای جوان و با انگیزه، در دور بعد انتخابات شرکت نمیکنم.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت چهاردهم)
🔹برخی اصرار بر اعمال نظر در امور اجرایی دارند/دولت از مشاوره نمایندگان استقبال میکند
👈سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در گفتگو با نجوا درباره حرف و حدیثها مبنی بر دخالت نمایندگان در عزل و نصبها گفت: اگر در حد مشورت باشد دولت از آن استقبال میکند. گاهی پیشنهاداتی دارند که مطرح میکنند چون آشنا هستند و نیروها را میشناسند. از این جهت طبیعی است که ما با آنها مشورت داشته باشیم اما اینکه بخواهند اصرار کنند فردی فرماندار شود، مدیرکل شود، مسئول شود این زیبنده و شایسته نمایندگان نیست.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت چهاردهم)
برخی اصرار بر اعمال نظر در امور اجرایی دارند/دولت از مشاوره نمایندگان استقبال میکند
🔹انتخابات دوازدهمین دوره مجلس در اواخر سال ۱۴۰۲ برگزار میشود. نجوا برای آشنایی بیشتر با عملکرد و نگرش نمایندگان و مسئولین مربوط به این قوه سری مصاحبههایی را با آنها انجام داده است. اینبار به سراغ معاون پارلمانی رییس جمهور رفتیم تا نظر او را درباره عملکرد نمایندگان، تعامل دولت و مجلس، موضوع عزل و نصبها و ... بشنویم.
ادامه 👇👇
🔹سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور در گفتگو با نجوا درخصوص عملکرد نمایندگان مجلس یازدهم گفت: شاکله مجلس یازدهم، مجلسی انقلابی است و نمایندگانِ دلسوز برای خدمت رسانی به مردم حوزه انتخابیه خود و پیشرفت ایران عزیز در حال تلاش هستند و چون به دولت امیدوار هستند و دولت را عملگرا و پر تحرک میدانند، بعضا انتظاراتی دارند که انجام آنها میسر نیست، وقتی توضیح داده میشود که چه محدودیت های مالی و حقوقی وجود دارد، چون نمایندگان لایحه بودجه را هر سال تصویب میکنند، در جریان تنگناهای مالی هستند، غالبا قانع میشوند و میپذیرند، البته معدود نمایندگانی هم هستند که بر خواسته خود اصرار میورزند و به ابزارهای نظارتی مثل تذکر و سؤال متوسل میشوند.
🔹وی ادامه داد: در موضعگیریها در حوزه سیاست خارجی معمولا با مشکل و اختلاف نظر چندانی مواجه نیستیم و تاکنون نمایندگان حمایتها و مواضع قابل تقدیر و به موقعی در صیانت از منافع ملی داشتهاند. در حالیکه در گذشته مثلا در مجلس ششم گاهی اوقات مواضع مجلس به گونهای بود که نشانگر حاکمیتِ دوگانه در کشور بود و نمایندگان بی توجه به مصالح ملی، ساز خودشان را میزدند؛ اما در مجلس یازدهم نه تنها با چنین تشتتی مواجه نیستیم بلکه شاهد همگرایی و هم افزایی مجلس در پیشبرد دیپلماسی فعال دولت هستیم. در مجلس یازدهم پیشکسوتانی داریم که قبلا در شمار مدیران ارشد و اجرایی بودهاند و با زوایای کار و مشکلات اجرا آشنا هستند و نیز نمایندگان جوانی هستند که با انگیزه، پر تحرک و صاحب ایده و فکر هستند که علاقمند اقدامات مؤثرتر در کشور هستند، از اینرو آمار طرحها و بهرهگیری از ابزارهای نظارتی بیش از دورههای گذشته است. با اینکه بالغ بر ۲۲۰ نفر از نمایندگان از آقای رئیسی دعوت کردند که کاندیدای ریاست جمهوری شود و فعالانه از ایشان حمایت کردند، این بدان معنا نیست که وظیفه نظارتی را انجام ندهند. البته همانطور که رهبر حکیم انقلاب تصریح کردند نباید از ابزار نظارتی از جمله استیضاح به شکل افراطی و بیش از حد متعارف استفاده شود، در غیر این صورت نه تنها اثر آن کم میشود، بلکه وقت قابل توجهی از وزرا را به خود اختصاص میدهد و از وظایف اصلی خود باز می مانند.برای مثال در بحث نظارت، تعداد قابل توجهی موارد تحقیق و تفحص در این مجلس تصویب شده که قابل مقایسه با دولتهای قبل نیست. امیدواریم در سال پایانی مجلس، موضوع همدلی و همافزایی که رهبر فرزانه انقلاب دائما بر آن تأکید دارند مورد توجه نمایندگان عزیز قرار گیرد و به دولت در تصویب برنامه هفتم و دهها لایحهای که در حال رسیدگی است و نیز تکمیل کابینه با رای اعتماد به وزرای پیشنهادی کمک کنند تا بتوان خدمت بیشتری به مردم ارائه داد.
🔹معاون پارلمانی رییس جمهور با اشاره به عدم تاثیر منفی استیضاح وزیر صمت در روابط دوستانه دولت با مجلس تصریح کرد: در دولتهای قبل مواردی داشتیم که پس از استیضاح و برکناری وزیر، روابط به سمت تقابل دولت با مجلس میرفت اما دراین دوره بلافاصله پس از رای موافق مجلس به استیضاح فاطمی امین، آقای رئیسی در جلسه دولت تأکید کردند همکاری و همیاری دولت با مجلس ادامه خواهد داشت و اینگونه مسائل که حق نمایندگان است تأثیری در تعامل سازنده نخواهد داشت.
حتی ایشان در روز رأیگیری با وجود این که تا حدودی مشخص بود آقای فاطمی امین رأی نمیآورد و استیضاح رأی میآورد؛ برای اینکه تلقی تقابل نشود در مجلس حضور پیدا کردند. رییس جمهوری تأکید داشتند این مسائل موجب اختلاف نخواهد شد و این رویکرد را دولت در عمل نشان داده و ثابت کرده است.
🔹حسینی درخصوص تاثیر وضعیت اقتصادی بر میزان مشارکت در انتخابات آتی مجلس اظهار کرد: یکی از عواملی که در رضایت مردم نقش دارد رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی جامعه است. دولت از آغاز مسئولیت اقدام کرده تا درآمد کشور افزایش یابد تا بتواند علاوه بر تأمین هزینههای جاری، پروژههای ناتمام عمرانی را نیز فعال کند. دولت تکمیل پروژههایی را که سالها رها شده بود، در سفرهای استانی، در اولویت قرار داد و در این مدت بسیاری از آنها به بهره برداری رسیده یا مراحل پایانی را پشت سر میگذارد. همچنین ۴۸ پروژه مهم و زیرساختی در حوزه نفت، گاز، پتروشیمی، پالایشگاه، معدن و صنعت با اعتباری بالغ بر ۱۷ میلیارد دلار در حال اجرا هست که نتایج ارزندهای به همراه خواهد داشت.
ادامه 👇👇
🔹همچنین در تعامل با کشورهای دیگر اقدامات موثری برای برطرف کردن نیازها و پیدا کردن بازار صادرات محصولات صورت گرفته است. با این وجود نتیجه این تلاشها هنوز برای عدهای از مردم ملموس و عینی نیست.
حسینی افزود: اقدامات زیرساختی مهمی صورت گرفته مثل آبرسانی به مناطق مختلف که مشکل حاد و بغرنجی بوده و هست زیرا در آغاز فعالیت این دولت علاوه بر کمکاریها در دوره گذشته، بیش از یک دهه در کشور خشکسالی بود که سبب ایجاد چالشی بزرگی در استانهای گوناگون شد. در این مدت دولت در خوزستان، کردستان، شهر کرد، همدان، سیستان و.. تلاشهای موثری برای کاهش معضل کمبود آب انجام داده است. در آبرسانی به فلات مرکزی ایران همچون کرمان، یزد و اصفهان اقدامات اساسی شروع شده که با انتقال آب دریا مشکل به شکل مبنایی حل شود. بهرحال علیرغم این مجاهدتها و دستاوردهای فراوان در ۲۱ ماه گذشته، به دلیل تورم و گرانی، مردم آن چنان که باید و شاید شیرینی این توفیقات را چندان احساس نمیکنند.
ادامه 👇👇
🔹معاون پارلمانی دولت باتوجه به شعار سال ابراز امیدواری کرد که وضعیت اقتصادی در سال جاری بهبود پیدا کند و گفت:اکنون اولویت با مهار تورم و رشد تولید است تا وضع معیشتی مردم هم بهتر شود. در این زمینه همه وزارت خانهها مسئول شدند که ماموریتهای خاص را انجام دهند. از جمله دلایلی که سبب شد لایحه دو فوریتی تشکیل وزارت بازرگانی به مجلس تقدیم شود، کنترل قیمتها، افزایش صادرات و توزیع بهتر کالاهاست.
🔹موارد ذکر شده بخشی از اقداماتی در حال انجام دولت است و ما امیدواریم تا زمان انتخابات تاثیر خوبی در زندگی روزمره مردم داشته باشد. مثلا در سیاست خارجی کارهای بسیار اساسی انجام شده که منافع اقتصادی آن به تدریج حاصل میشود. دولت قبل نقطه قوتش را سیاست خارجی میدانست اما شاهد بودیم که حتی برجام به فرجام مطلوب نرسید، اما امروز با سیاست همسایگی، تبادلات اقتصادی ما با کشورهای همسایه و منطقه روبه افزایش است.
🔹معاون آقای رئیسی درباره تعداد لوایح دولت توضیح داد: دهها لایحه دولت در مجلس در نوبت رسیدگی است حتی چند لایحه دوفوریتی در دستور کار مجلس است، در حالیکه لایحه دو فوریتی باید بلافاصله اعلام وصول و در دستور قرار گیرد. طبق گزارش مجلس حدود ۱۳۰ لایحه داریم که تعدادی از آنها مربوط به دولت قبل است و اگر لوایح دیگری نیاز باشد پس از تصویب در کمیسیون تخصصی و جلسه دولت به مجلس ارسال میشود. برای مثال تصویب و تحقق لایحه تشکیل وزارت بازرگانی یا واردات خودرو در بهبود اوضاع نقش موثری دارد.
حسینی ادامه داد: کمیسیونهای دولت در این زمینه فعال هستند؛ اگر لوایح جدیدی نیاز باشد دولت آنها را آماده میکند. مثلا برای حمایت از ایرانیان خارج از کشور لایحه مفصلی داریم، برای کاهش آسیبهای اجتماعی و ساماندهی معتادان متجاهر و دیگر زمینههایی که ضرورت ایجاب کرده دولت کارکرده و لایحه تقدیم مجلس نموده یا سیر مراحل خود را در دولت طی میکند. بنابراین اگر نمایندگان روی همین لوایحی که درحال حاضر در کمیسیونهاست متمرکز شوند و به صحن علنی آورند، کار بزرگ و مهمی است، تأکید رهبر انقلاب هم به نمایندگان در دیدار اخیر این بود که در سال پایانی مجلس کارهای زمین مانده را به نتیجه برسانند.
🔹معاون پارلمانی رییس جمهور درخصوص یکدستی بین نیروهای دولت و مجلس و انگاره حل تمامی مشکلات بیان کرد: همانطور که در دوران جنگ پس از آن که انسجامی در فرماندهی سپاه، ارتش و بسیج حاصل شد، توفیقات بسیار خوبی داشتیم؛ اکنون نیز که در جنگ اقتصادی هستیم اگر همدلی و همراهی بین قوای سه گانه و ارکان نظام تقویت شود، حتما شرایط بهتر میشود.
بهرحال ما وارث شرایط نامناسبی هستیم، یک دهه رشد اقتصادی در کشور ناچیز بوده و نرخ تورم سالهای متوالی بالا بوده است، فائق آمدن بر این شرایط کار زمانبریست. در آغاز کار آقای رئیسی، حتی در اینکه حقوق کارکنان دولت چگونه پرداخت شود دولت با مشکلات جدی مواجه بود. با این وجود دولت مردمی و انقلابی، مشکلات را یکی پس از دیگری حل میکند مانند رتبهبندی معلمان که بار سنگین مالی داشت، بحث بازنشستگان و کارگران همه این مسائل متعدد و متنوع را دولت رسیدگی میکند، در عین حال پروژههای زیربنایی و اساسی را نیز انجام میدهد که باعث ایجاد فرصت های شغلی و افزایش درآمد کشور میشود.
🔹سید محمد حسینی درباره حرف و حدیثها مبنی بر دخالت نمایندگان در عزل و نصبها گفت: با توجه به شناختی که نمایندگان نسبت به نیروها دارند اگر در حد مشورت دادن باشد دولت از آن استقبال میکند، اما اینکه بخواهند اصرار کنند فردی فرماندارشود، مدیرکل شود، مسئول شود این زیبنده و شایسته نمایندگان نیست. رهبرانقلاب نیز تأکید کردند باید یک مرزی بین وظایف نمایندگان که تقنین و نظارت است و کارهای اجرایی وجود داشته باشد. چون در نهایت آن مجری است که باید جوابگو باشد. موردی داشتیم که نمایندگان یک استان گفتند فلانی استاندار شود و بعد از چند ماه گفتند ایشان را عزل کنید؛ این رویه به زیان خود نمایندگان است چون انتصاب یک مدیر با پافشاری نماینده سبب میشود که بلافاصله دیگر گزینههای آن منصب و هوادارانشان در موضع مخالف نماینده قراگیرند و اگر آن مدیر منصوب ضعیف عمل کند باز هم نارضایتی از عملکرد او متوجه نماینده میشود. از این جهت بهتر است نمایندهها به مشورت دادن اکتفا کنند.
حسینی تاکید کرد: غالب نمایندهها این توصیه و فرمان رهبری را اجابت کردند معدود نمایندگانی هم بودند که برای اعمال نظر در عزل و نصبها هنوز اصرار میکنند و وقتی خواستهشان تحقق پیدا نمیکند، متوسل به اهرم ابزارهای نظارتی میشوند که این شیوه مناسبشان و منزلت نمایندگی نیست.
انتظار است در مجلس انقلابی تک تک نمایندگان به موازین و اصول انقلابی و ولایی پایبند باشند.
ادامه 👇👇
🔹معاون پارلمانی رییس جمهوری درخصوص انتقادات به عدم تغییر مدیران میانی اظهار کرد: تا حدودی این نقد درست است. هنوز در گوشه و کنار مدیرانی هستند که یا ضعف دارند یا عزم و اراده جدی برای همکاری با دولت را ندارند. رئیس جمهوری به وزرا و استانداران این نکته را گوشزد کردهاند. در سفرهای استانی یکی از کارها ارزیابی مدیران است.
🔹مسلما اگر مدیران ضعیف، فاقد روحیه انقلابی و مدیریت جهادی و غیر باورمند به برنامهها و رویکرد دولت، جای خود را به افراد با انگیزه و توانمند دهند، کارها بهتر و با سرعت بیشتر انجام میشود. اگر دوستان انقلابی موارد خاصی را مد نظر دارند باید مصداقی بیان کنند تا پیگیری شود زیرا کلی گویی نتیجه چندانی به همراه ندارد.
🔹وی درباره ماجرای فرشهای دستبافت کاخ سعدآباد گفت: این موضوع را آقای ضرغامی توضیح دادند که مربوط به سالهای ۹۲ تا ۹۵ است، انشاء الله هر چه سریعتر اطلاعات شفاف در این خصوص در اختیار مردم قرار گیرد.
🔹سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور در پایان از نمایندگان بخاطر رای اعتماد به وزیر آموزش و پرورش تشکر کرد و اظهار امیدواری کرد وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت اقای دکتر علی آبادی که از تخصص، تعهد، تجربه و توانمندی بالایی برخوردار است با رای قاطع نمایندگان مسئولیت خود را در این وزارت خانه گسترده آغاز کند.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت پانزدهم)
🔹بهتر است مجلس لایحهمحور باشد
سید مجتبی محفوظی نماینده آبادان در مجلس در گفتگو با نجوا درخصوص ارزیابی عملکرد مجلس یازدهم گفت: بنده بار اول بود که وارد مجلس شدم و شکر خدا طی سه سال و یکماه گذشته از عمر این مجلس از هیچ تلاشی برای پیگیری مسائل چه در صحن علنی مجلس، چه در کمیسیون، تشکیل و تاسیس فراکسیون، پیگیری مسائل ملی، استانی و پیگیری مسائل حوزه انتخابیه فروگذاری نکردم.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
📌بهتر است مجلس لایحهمحور باشد
🔹سید مجتبی محفوظی نماینده آبادان در مجلس در گفتگو با نجوا درخصوص ارزیابی عملکرد مجلس یازدهم گفت: بنده بار اول بود که وارد مجلس شدم و شکر خدا طی سه سال و یکماه گذشته از عمر این مجلس از هیچ تلاشی برای پیگیری مسائل چه در صحن علنی مجلس، چه در کمیسیون، تشکیل و تاسیس فراکسیون، پیگیری مسائل ملی، استانی و پیگیری مسائل حوزه انتخابیه فروگذاری نکردم.
👇👇ادامه
🔹وی افزود: بنده در مباحث ملی، استانی و حوزه انتخابیه قریب به ۲۰۰ سؤال از وزرای مختلف طرح کردم. بیش از هفتاد تذکر شفاهی به دولتمردان داشتم و خواهان رفع مشکلات و معضلات مردم و جامعه بودم. در مباحث زیرساختی چون آبادان همچنان جنگزده و از لحاظ زیرساختها بسیار عقبمانده و ویران است، الحمدلله در حوزه انتخابیه عملکرد خوبی داشتم زیرا توانستم بودجههای خوبی را برای شهرستان آبادان بگیرم.
در بحث آسفالت و دیگر مباحث زیرساختی از جمله گاز، آب، کشاورزی، شیلات، برداشتن دژ خاکی، لایروبی رودخانهها و … خداراشکر توانستیم خدمات بسیار خوب و بینظیری که درهیچ دوره چهارسالهای شاهد نبودیم؛ انجام دهیم چرا که اگر شاهد بودیم امروز آبادان در وضعیت جنگزدگی باقی نمیماند و از این وضعیت خارج میشد.
🔹نماینده آبادان ادامه داد: به طور کلی ما در مجلس، صحبتهای رهبر انقلاب را فصلالخطاب میدانیم، راجع به عملکرد این مجلس هم صحبتهای ایشان را فصلالخطاب میدانیم. ایشان فرمودند که "بنده علاقه دارم به این مجلس، این مجلس انقلابی، جوان، باسواد، دارای پشتکار، پیگیر، مطالبهگر، صریحگو و رک و بهترین قوانین راهگشا را تصویب کرده است". این عملکرد کلی مجلس از سخن حضرت آقاست و ما دیگر سخنی بالاتر از سخن ایشان نداریم.
🔹سید مجتبی محفوظی درباره انتقاد از نمایندگان و مجلس تصریح کرد: البته راه نقد بسته نشده و ایشان گفتند "من کلیات مجموعه را میگویم" و استثناهایی وجود دارد هرچند که «اثبات شیء نفی ما عدا» یعنی ضعفهایی هم میتواند باشد و هرگز راه نقد مجلس یازدهم بسته نیست. حضرت آقا راجع به خودشان هم راه نقد را نمیبندند و میگویند من هم قابل انتقاد هستم چه برسد به ما. حالا نقاط قوت ما را رهبر انقلاب تیزبینانه، ریزبینانه، پدرانه و منصفانه تأکید کردند این دلیل بر این نمیشود که ما ضعف نداشته باشیم یا راه نقد بر ما بسته باشد.
🔹نماینده آبادان همکاری دولت و مجلس را خوب و مثبت ارزیابی کرد و درخصوص عضویت در سامانه شفافیت اظهار کرد: من جز پیشگامان بحث شفافیت بودم اما در این سامانه شفافیت داوطلبانه که نمایندهها راه انداختند عضو نیستم. منتظرم انشاءالله قانون ابلاغ شود تا در شفافیت حاضر شویم.
🔹محفوظی درباره مشارکت در انتخابات بیان کرد: امیدوارم میزان مشارکت از دور قبل بهتر باشد. مشارکت مردم نیاز به درک جامع مسائل و بصیرت بالا دارد و علاوه بر ما نمایندگان و به خصوص دولت مردان باید بتوانند خدمات شایانی را به ملت ارائه دهند که انشاءالله سطح مشارکت بالا باشد.
🔹سید مجتبی محفوظی نماینده آبادان درپایان با اشاره به اینکه هنوز تصمیم قطعی برای شرکت در دور بعد انتخابات مجلس را نگرفته، درخصوص انتقاد برخی نمایندگان به دولت مبنی بر کم بودن تعداد لوایح گفت: بله همکاران نظر درستی دارند. بهتر این است که مجلس لایحه محور باشد و هرچه دولت لوایح بیشتری دهد ما طرحهایمان را کمتر میکنیم. طرح برای زمانی است که دولتها لایحه نمیدهند، تا زمانی که ما لایحه داریم سراغ طرح نمیرویم. بنابراین بهتر است که دولت لایحه دهد.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت شانزدهم)
🔹طرح تعارض منافع از شفافیت آرا اثربخشتر است
مهرداد ویسکرمی نماینده خرمآباد و چگینی در مجلس در گفتگو با نجوا بیان کرد: به نظر من اگر طرح تعارض منافع تصویب میشد میتوانست بسیار موثرتر از شفافیت آرا باشد. تاجایی که یادم است کلیاتش هم رای آورد اما بعدها متاسفانه هرگز به صحن برنگشت. معتقدم شفافیت از ابتدا خوب دنبال نشد. بیشتر جنجالی، رسانهای و انفعالی بود. متاسفانه برخی بدون این که ابعادش در بحثهای کارشناسی روشن شود آن را پذیرفتند...
👈#پادکست
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
۱. منظر اول. در مورد وظایفی است که در قانون برای نماینده تعریف شده است.
۲. منظر دوم؛ شعارهای انتخاباتی که داده شده که بیشتر از باب جدال احسن است که آیا شما به عنوان نماینده به چیزی که گفتید عمل کردید یا خیر؟
🔹از منظر اول. در حالت عادی مجلس وظیفه نظارتی و قانونگذاری دارد باید دید در این دوره مجلس توانسته نیازهای واقعی مردم را شناسایی کند و بر اساس آن قانونگذاری کند؟
به نظر بنده مجلس قدمهای خوبی در حیطه قانونگذاری برداشته اما نتایج قانونگذاری زمان میبرد تا خودش را در جامعه نشان دهد. بخشی از توقعاتی که بسیاری از مردم از مجلس دارند، باید توسط دولت یا قوه قضاییه یا به طور مثال شهرداری دنبال شود.
وی ادامه داد: در دیدار اخیر، رهبرانقلاب به نمایندگان فرمودند که مجلس اولویتها و نیازهای کشور را خوب تشخیص داده است. به نظرم به طور کلی با وجود انتقادات قابل توجه که از جانب مردم و حتی خود نمایندگان به مجلس یازدهم وارد است، در زمینه قانونگذاری و نظارت مجلس کارنامه قابل قبولی دارد.
🔹ویس کرمی افزود: در مورد عملکرد فردی نیز بنده به آن چیزی که وعده دادم، عمل کردم. ما وعده دادیم پارتی بازی نکنیم، لابیهای منفی سیاسی نکنیم و یک ارتباط مستمر با مردم از طریق دفتر نمایندگی داشته باشیم که در خرم آباد به خوبی انجام دادیم.
دفتر ارتباطات مردمی بنده بیش از ۱۲ هزار نامه ورودی و بیش از ۶ هزار نامه خروجی داشته است.
بحمدالله پروژههای تولیدی بسیاری را پیگیری کردیم و با پیگیریهای انجام شده مشکلات حقوقی بسیاری از آنها حل شد. در موضوع آب استان قدمهای خوبی برداشته شد؛ در بحث ترویج گیاهان دارویی کارهای مثبتی از جمله راهاندازی واحدهای تولیدی انجام شد که بعضی از آنها در حال واگذاری به سرمایهگذار خصوصی هستند. برای بار اول رشته فیزیوتراپی را که رشتهی پایه و مادر دانشکده توانبخشی است برای استان گرفتیم. داروخانه هلال احمر استان و مجوز مرکز آزمایشات ژنتیکی قبل از تولد را برای استان گرفتیم
به طورکلی تلاش ما این بوده که اولویتهایی که بیش از سی سال بر زمین مانده را که گاهی زیرساختی کلی و عمومی است را پیگیری کنیم. در این مدت وارد مسائل شخصی غیر قانونی به هیچ عنوان نشدم و نخواهم شد.
بنابراین اگر بخواهم خودم را با توجه به شعارها ارزیابی کنم شکرخدا با توجه به وظایف و صرف نظر از آن مواردی که نتیجه کم تجربگیِ بار اول نمایندگی بوده، باز هم خدا توفیقات خوبی داده است.البته این موضوع را باید مردم قضاوت کنند و ببینیم چه مقدار از عملکردها در حوزه انتخابی مثبت بوده است.
🔹نماینده خرم آباد و چگینی درخصوص ارتباط و همکاری دولت و مجلس بیان کرد: به نظرم مجلس با دولت همراهی بسیاری دارد و دولت هنر استفاده از این همراهی را نداشت و در اوایل گویا خودش را بی نیاز از مجلس میدانست. گاهی پیش فرضهای غلطی در ذهن بعضی از دولت مردهاست و ذهنیت منفی که متاسفانه در بعضی از نمایندگان وجود دارد به کل مجلس تعمیم داده میشود با این حال به نظر میرسد این تعامل بین دولت و مجلس کنونی در دورههای قبل نبوده؛ فکر نمیکنم در مجالس و دولتهای قبل چنین ارتباطی وجود داشته باشد. البته این حسن نیت و همراهی بیشتر از سوی مجلس است.
نماینده خرم آباد ادامه داد: رای همه جانبه به وزرای پیشنهادی دولت نقطه عطف همراهی مجلس بود که بروز کرد اما مدتی بود که نمایندگان مجلس گلهمندیهایی از دولت داشتند که البته بخشی از آن به شخص نماینده و مدیر باز میگردد.
ما تعامل خوبی با مسئولان حوزه انتخابی و استان داریم و الحمدلله با همکاری و همفکری کارها را پیش میبریم؛ در کارهایی که به ما ارتباط ندارد مانند انتصابات هرگز دخالت نکردیم و عیب و نقصها را دوستانه درچارچوب قانون عرض میکنیم.
این نماینده مجلس درباره مشارکت مردم در انتخابات آتی مجلس اظهار کرد: مردم ما خودشان را صاحب انقلاب میدانند و به طور طبیعی در برهههای حساسی که پیش آمده این را به اثبات رساندهاند. یکی از این مقاطع که برای کشور اهمیت دارد بحث انتخابات است. به طور طبیعی مردم هم روی این مسئله حساسیت لازم را دارند.ما انتظارمان این است انشاءالله ملت ایران مثل همیشه این مطلب را مدنظر داشته باشد که انتخاب کردنها بیشتر به نفع کشور است تا انتخاب نکردن؛ هرچه مشارکت فعال و ایجابی بیشتر باشد کمک بیشتری به روند مثبت مدیریتی کشور میشود.
🔹ما خوشبین هستیم که انشاءالله بعد از لطف خدا و به دلیل برخی اقداماتی که انجام شده و به ثمر نشسته، چه در حوزه انتخابیه، چه در سطح کشور و نیز روابطی که با کشورهای دیگر در حال گسترش است، گشایش بیشتری ایجاد خواهد شد.
همچنین در خنثیسازی تحریمها ما روز به روز شرایط بهتری پیدا خواهیم کرد بنابراین پیشبینی بر این است که در آینده گشایش نسبی در اقتصاد و معیشت مردم اتفاق بیافتد.
و در انتخابات آینده هم انشاءالله مشارکت خوبی خواهیم داشت.
🔹ویس کرمی با تایید عضویتش در سامانه شفافیت آرا درباره علت عدم عضویت برخی نمایندگان در این سامانه گفت: از خودشان باید پرسید.برخی همکاران ما معتقدند که شفافیت آرا به تنهایی مشکل زیادی را حل نخواهد کرد. بیشتر از این زاویه نگاه میکنند که برخلاف تصور اگر آرا نماینده ها مشخص شود اتفاق خاصی نخواهد افتاد. درحال حاضر فکر میکنم حدود۲۳۰ نفر عضو سامانه شفافیت هستند اما تغییرچشمگیری هم دیده نشد. انگیزههای نمایندهها در آرا مشخص نیست؛ چه بسا شخصی با یک نظر کارشناسی رای منفی دهد و نمایندهای دیگر بدون کارشناسی رای دهد. تفکیک این که کدام نماینده فعال تر است، فکر کرده و بهتر کار کرده است لذا شفافیت آرای نمایندگان به تنهایی شاخص خوبی برای سنجش نمایندهها نیست. بسیاری از مواقع تقوای فردی افراد است که تصمیماتشان را رقم میزند و تقوای فردی قابل محاسبه نیست.
به نظر من اگر «طرح تعارض منافع» تصویب میشد میتوانست بسیار موثرتر از شفافیت آرا باشد. تاجایی که یادم است کلیاتش هم رای آورد اما بعدها متاسفانه هرگز به صحن برنگشت.
معتقدم شفافیت از ابتدا خوب مطرح و دنبال نشد. بیشتر جنجالی، رسانهای و انفعالی بود. متاسفانه برخی بدون این که ابعادش در بحثهای کارشناسی روشن شود آن را پذیرفتند. به همین خاطر نتیجه جدی عملاً در حل مشکلات مردم و پیگیری کارها پیدا نکرد.
🔹این نماینده مجلس درخصوص وعده شفافیت آرا در دوران تبلیغات انتخاباتی نمایندگان توضیح داد: همه مثل هم نبودند؛ در آن شرایط کسانی با جو ایجاد شده فکر میکردند اگر شفافیت آرا ایجاد شود میتوان جلوی بسیاری از مسائل را گرفت. بعدها که تجربه نمایندگی پیدا کردند فهمیدند اینطور نیست که شفافیت آرا به تنهایی آدمهای خوب و بد را از هم جدا کند یا شفافیت آرای خشک و خالی، کمکی به بهبود اوضاع کند. برخی هم احساسی شدند وعده دادند و آن موقع به ابعادش فکر نکردند. بعضی نیز ممکن است نظرشان بعد از آمدن به مجلس تعدیل شود. ممکن است نمایندهای نظراتش به دلایلی که همه آن قابل برشمردن نیست متغیر شود این طبیعی است و ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد.
نماینده خرمآباد افزود: متاسفانه در تعریف شفافیت افراط شد و سلیقهای عمل کردند. این مدل حرکات به کشور آسیب زده؛ متاسفانه ما آسیبشناسی نمیکنیم که از کجا ضربه میخوریم.
من در مورد طرح شفافیت آرای نمایندگان که در ابتدای مجلس مطرح شد چند مناظره داشتم با آقای امیرآبادی و یا آقای ایزدخواه که با آسیب شناسی طرح شفافیت پرداختم که متاسفانه حمل بر مخالفت با شفافیت شد در صورتی که بنده حتی در جاهایی که به ضررم بوده شفاف بودهام.
شعار شفافیت و حتی شفافیت آرای خشک و خالی کافی نیست؛ پس شفافیت مالی، شفافیت روابط و شفافیت در انتصابات چه؟ آنها موارد اصلی است که به کشور آسیب میرساند یا موضوعاتی که پشت پرده رخ میدهد و کسی هم اطلاع پیدا نمیکند. این موارد را با شفافیت در رای دادن نمیشود ارزیابی کرد.
🔹فرد ممکن است به سمت کارهای پوپولیستی سوق پیدا کند.مصالح خود و و جو رسانهای کاذب ایجاد شده توسط افراد ذی نفوذ را در نظر بگیرد و جو غالب هم همیشه کارشناسی نیست.
برخی از مواقع برخی رسانهها حق و باطل را جابهجا میکنند. شهید و جلاد را جابهجا میکنند و حق گم میشود.
برای مثال عملکرد ما در بحث قانون فضای مجازی چه بود؟ دشمن مدیریت کرد. از بیرون یک جو منفی ایجاد کرد و حتی رسانههای خودی را مدیریت کرد. قانونی به این مهمی و ضروری برای کشور در هیئت رئیسه مجلس در کما به سر میبرد.
این نتیجه سیطره رسانهای است که میتواند شفافیت آرا و همه چیز را ببلعد. بسیاری از خودیها نیز در چنین فضاهایی مغلوب میشوند.
مثال دیگر اینکه «شفافیت همه قوا» را مطرح کردند اما معلوم بود با توجه به افراطی که در آن شده، به جایی نمیرسد آخرش هم به جایی نرسید و وقت زیادی از مجلس را گرفت.
برای این مسائل اساسی ما باید باب گفتگو را باز کنیم تا زمانی که ما فضای فکری را برای گفتگوی افراد کارشناس، اهل منطق و استدلال باز نکنیم با این کارهای فانتزی به هیچ کجا نمیرسیم.
🔹ویس کرمی به طرح فضای مجازی اشاره و تاکید کرد: در بحثی که من مطرح کردم در مورد «لزوم قانونمندی فضای مجازی» و دو گروه را با وصف نام بردم که از قانونمندی فضای مجازی می ترسند کجا حتی رسانههای مدعی انقلابیگری و صدا و سیما به ما فرصت دفاع دادند؟ کسی گفت بیا از خودت دفاع کن؟ مناظره بگذارید و با اهل فن مناظره کنید؟
برخی از خودیها به دلیل اینکه جو به نفع این فضا نبود منفعل شدند و ناخودآگاه در زمین دشمن بازی کردند. همین افراد ادعای انقلابی دارند؛ ادعای شفافیت دارند.
🔹ما نمیتوانیم این تناقض در اندیشه و رفتار را باور کنیم؛ چطور میتوانیم بگوییم این مجلس انقلابی است اما جرأت تصویب یک قانون در مورد فضای مجازی را ندارد؟ من که این را نمیفهمم!
🔹نماینده خرم آباد و چگینی درخصوص دلیل این تناقضات توضیح داد: من دلیلش را تعارض منافع میبینم. دوست داریم در قدرت باشیم و بعد هم اسمش را مصالح کشور و نظام میگذاریم. گاهی باید تصمیمهای بزرگی گرفت؛ گاهی باید از جو کاذب رسانهای موجود عبور کرد؛ گاهی باید برای حرف حق تاوان داد. مجلسی که نمیتواند تعارض منافع را تصویب کند با چه ملاکی میتوان به آن نمره انقلابی واقعی داد؟ البته اگر انقلابی را واقعا درست تعریف کنید.
رسانه دارند، زور دارند و هم توان تخریب دیگران را دارند. فرصت برابر برای گفتگوی عادلانه، رو در رو و استدلالی وجود ندارد. جنگ فریب رسانههاست. آن چیزهایی را که دوست دارند به جامعه القا کنند ملاک قرار میدهند منتهی من معتقدم که سنت خدا حاکم است و حقیقت دیر یا زود مشخص میشود و آن زمان برخی دنیا و آخرت را با هم از دست میدهند و به تعبیر قرآن «خسر الدنیا و الاخره» میشوند
🔹ویس کرمی با تاکید بر حضورش برای دور بعد انتخابات در اسفند امسال گفت: من در انتخابات سال ۱۳۹۸ با همین شعارها رای آوردم. هرگز باطلی را تایید نکردم؛ به کسی وعده ندادم؛ شام و ناهار سیاسی و انتخاباتی ندادم؛ اگر کسی درخواست غیرقانونی داشته باشد ابداً زیر بار آن نمیروم؛ هرگز به لابی متعارف در مجلس اعتقاد ندارم چون روی دیگر آن رانت و فساد و مصلحت اندیشی غیر اخلاقی است.
الحمدلله به بسیاری از وعدههایی که در انتخابات نداده بودم هم عمل کردم. وعدههایی که دیگران دادند و باور نداشتند ولی به نفع مردم بود را ما عمل کردیم. مثل آب استان، راهاندازی کارخانهها، واحدهای تولیدی و ...
این روحیه، گمشدهی سیاست ماست؛ برخی فکر میکنند با روش باطل میشود به هدف حق رسید اما سنت خدا بر این نیست.
چیزهایی که ما بعد از نمایندگی از برخی از مدعیان انقلابیگری دیدیم واقعاً جالب توجه بود؛ تازه فهمیدیم چقدر با خدا ماندن سخت و صد البته شیرین و نتیجه بخش هم هست.
شما ببینید من در کل مدت بررسی قانون فضای مجازی هیچ وقت عقبنشینی نکردم. هنوز هم یکی از مطالبات بنده از آقای قالیباف همین موضوع است.
تا «قانون فضای مجازی» را تصویب نکنیم انقلابیگری فقط شعار و حرف است. این ضرورت جامعه است ما چند سال باید تاوان این مشکلات را بدهیم؟ شفافیت مورد ادعای دوستان کجاست؟ بالاخره تکلیف را روشن کنید. کسی در بحث منطقی و علمی به من ثابت کند که فضای مجازی قانون نمیخواهد!
از چه میترسید؟ جواب روشن است؛ از فضای رسانهای غربزده و رها شده میترسند و شهامت تصمیمگیری ندارند. چون میخواهند میز قدرت را حفظ کنند. غافل از این که سنت خدا چیز دیگری است!
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت هفدهم)
🔹بسیاری از استانداران نیاز به تغییر دارند
احمد حسین فلاحی نماینده همدان در مجلس در گفتگو با نجوا درخصوص تعامل دولت و مجلس توضیح داد: ارتباط دو قوه خوب است اما انتظارات بیشتری داریم. به طورکلی به تعامل دو نهاد نمره قابل قبولی میدهم اما در بخش مسئولین دولتی داخل استان نمره زیر ۱۰ میدهم. اگر مدیران دولت ما را همراهی نکنند پاسخگویی نظام را زیر سوال بردهاند.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
📌بسیاری از استانداران نیاز به تغییر دارند
🔹احمد حسین فلاحی نماینده همدان در مجلس در گفتگو با نجوا درخصوص تعامل دولت و مجلس توضیح داد: ارتباط دو قوه خوب است اما انتظارات بیشتری داریم. به طورکلی به تعامل دو نهاد نمره قابل قبولی میدهم اما در بخش مسئولین دولتی داخل استان نمره زیر ۱۰ میدهم. اگر مدیران دولت ما را همراهی نکنند پاسخگویی نظام را زیر سوال بردهاند.
وی ادامه داد: فکر میکنم دولت در بحث استانداران موفق نبوده و بسیاری از استانداران نیاز به تغییر و تحول دارند.
🔹از مهمترین موضوعاتی که در دوره نمایندگی پیگیری کردم، بحث اشتغال و تولید بوده است.
🔹در سامانه شفافیت آرا عضو هستم.
🔹به هر میزان مدیر اجرایی در دسترس مردم باشد، از بار دوش نماینده کاسته میشود.
🔹اگر تحول اقتصادی صورت بگیرد مشارکت در انتخابات آینده خوب خواهد بود.
🔹در انتخابات آتی مجلس حضور خواهم داشت.
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌مصاحبه اختصاصی واحد سیاسی مصاف (نجوا)
👈مجلس زیر ذرهبین (قسمت هجدهم)
🔹شفافیت جلوی بسیاری از ابهامات را میگیرد
کیومرث سرمدی واله نماینده حوزه انتخابیه اسدآباد (همدان) در مصاحبه با نجوا درخصوص عملکرد نمایندگان مجلس گفت: مستحضرید در دو حوزه قانونگذاری و نظارت با تأییدات مکرر و نظر بلند حضرت آقا مجلس خوش درخشید البته حتما تا نقطه مطلوب و تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی فاصله داریم و...
👈#پادکست
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_مجلس_۱۴۰۲
💠@sobh_iran
📌شفافیت جلوی بسیاری از ابهامات را میگیرد
🔹کیومرث سرمدی واله نماینده حوزه انتخابیه اسدآباد (همدان) در مصاحبه با نجوا درخصوص عملکرد نمایندگان مجلس گفت: مستحضرید در دو حوزه قانونگذاری و نظارت با تأییدات مکرر و نظر بلند حضرت آقا مجلس خوش درخشید البته حتما تا نقطه مطلوب و تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی فاصله داریم. اما مجلسی هستیم که کمتر تعارض منافع داریم. قوانین مصوبمان گرهگشاتر هست مانند قانون مالیات بر خانههای خالی، مالیات سلبریتیها، افزایش حقوق سربازان، تسهیل صدور مجوز کسب و کار، مالیات بر عایدی سرمایه، رتبهبندی معلمان و دهها قانون راهگشای دیگر.
👇👇ادامه