فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 «تئوریسین جنگ»، آمریکاست.
در مقابل آمریکا، ما «تئوری مقاومت» داریم و غربگراها «تئوری تسلیم».
🔰 آیتالله میرباقری:
«تئوریسین جنگ» آمریکاست. در مقابل آمریکا، ما «تئوری مقاومت» داریم و غربگراها «تئوری تسلیم».
غربزدهها اسم تئوری سازش و تسلیم را بهدروغ میگذارند تئوری صلح! و اسم «تئوری مقاومت» را میگذارند تئوری جنگ!
حتماً ما صلحطلبیم، اما صلح پایدار از بستر مقاومت میگذرد، نه از بستر تسلیم و ذلّت.
#تئوری_مقاومت
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ارزش تسخیر لانۀ جاسوسی یک ارزشی نیست که ما بتوانیم به میزان درآوریم!
اینها ارزش دارد به اینکه ما نصف ملتمان هم به شهادت برسند.
🔰 #امام_خمینی(ره):
🔹 ارزش این [تصرف لانه جاسوسی] در عالَم به این است که شما یک بتی که اینها درست کرده بودند و بت بزرگی بود که همۀ ممالک را گرفته بود، شکستید.
ارزش این عمل یک ارزشی نیست که ما بتوانیم به میزان درآوریم. اینها ارزش دارد به اینکه ما #نصف ملتمان هم کشته شوند.
🔹 اگر ملت ما هم دنبال او هر جور زحمتی به خودش راه بدهد، هر جور گرفتاری و تنگنایی که برایش پیش بیاید، #ارزش دارد، ارزش این عمل به این نیست که ما شکممان یک وقتی گرسنه میماند یا ـ مثلاً ـ راه وقتی بخواهیم برویم، با اتومبیل نمیتوانیم برویم، از باب اینکه نداریم چیزی؛ ارزش این به اینها نیست. ارزش این در عالَم به این است که شما یک بتی که درست کرده بودند اینها که، بت بزرگی که همۀ ممالک را گرفته بود، شکستید. این یک جنبۀ سیاسی داشت که، ارزش سیاسی داشت که همۀ ارزشها پیش او کوچکند». (۱۲ آبان ۱۳۵۹)
https://eitaa.com/www_598_ir/45711
🔗 متن کامل سخنرانی امام:
https://b2n.ir/q83271
♦️چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند، نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است!
🔹اهل بخارا دو گروه شدند، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدند.
🔹چنگیزخان به آن ها نوشت: با همشهریانِ مخالف بجنگید و هر چه غنیمت به دست آوردید از آنِ شما باشد و فرمانروایی شهر را به شما می دهم.
🔹ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعلهور شد و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدند.
🔹اما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!
🔹چنگیز گفت: اگر اینان وفا میداشتند، به خاطر ما بیگانگان، به برادرانشان خیانت نمی کردند!
🔹این عاقبت خودفروشان است.
🔹«ابن أثیر، الكامل فی التاريخ»
#تاریخ
#عبرت
#مقاومت
#خودفروخته
🔴تحلیلی از عملکرد دولت که خیلی زود اتفاق افتاد
◾️موقع تبلیغ برای انتخابات با چند نفر از سرمایه داران آذربایجان حسابی درگیر شدم ؛ اونا طرفدار آقای پزشکیان بودند و معتقد بودن اصالت با سرمایهدار هست چرا که کشور مدیون سرمایشه؛ معتقد بودن دولت آقای جلیلی باعث ایجاد بن بست اقتصادی میشه. خلاصه ما خیلی بحث کردیم و من اخر یه جمله گفتم و بحث رو تموم کردم . گفتم آقای پزشکیان بیاد مطالبات طبقه مرفه مورد توجه قرار میگیره و سود امثال شما تامین میشه.
اگر دولت آقای جلیلی بیاد؛ طبقه مستضعف محور عملکرد دولت میشه و وضعیت ما بهتر میشه. الان وسط جنگه؛ رفتم پنیر بخرم ۵۰ هزار تومن گرون شده؛ به من به عنوان طبقهی مستضعف فشار روانی وارد میشه اما اولویت دولت واردات گوشی اپل ساخت آمریکاست؛ نه اقتصاد مقاومتی ارزشی داره؛ نه مشکلات معیشتی و نه بچههای غزه که با سود فروش آیفونها شهید و آواره میشن.
◀️آقای پزشکیان! بارها تاکید کردید اولویت دولت من اجرای برنامههای رهبری هست. برنامه رهبری اقتصاد مقاومتی هست یا تسهیل خرید گوشی اپل؟ هر چند این حرف من ارزشی نداره وقتی بعضی از مسئولین گوشی خودشون آیفون هست.
✍عالیه سادات
🍃__________________________
حضرت زینب سلام الله علیها
حضرت زینب (سلاماللهعلیها) در ۵ جمادیالاول، سال پنجم یا سال ۶ قمری در مدینه متولد شد و در سال ۶۲ ق درگذشت. او دختر امام علی و حضرت زهرا (علیهاالسلام) بود. بر اساس روایات، نامگذاری حضرت زینب (سلاماللهعلیها)، توسط پیامبر اسلام (صلیاللهعلیهوآله) صورت گرفت. او به هنگام حضور امیرالمؤمنین (علیهالسلام) در کوفه به زنان تفسیر قرآن آموزش میداد.
زینب همسر عبدالله بن جعفر بود و در واقعه کربلا در کنار برادرش امام حسین (علیهالسلام) حضور داشت. با پایان یافتن جنگ، زینب و دیگر بازماندگان کاروان امام (علیهالسلام) به اسارت درآمدند و به کوفه و از آنجا به شام برده شدند.
خطبه حضرت زینب در کوفه و نیز در شام (در مجلس یزید)، معروف است. خطبه او در مجلس یزید، حاضران را تحت تأثیر قرار داد و یزید مجبور شد جنایت و قتل امام حسین (علیهالسلام) را به گردن ابن زیاد بیندازد و او را لعن کند. او را به سبب مصیبتهای فراوانی که دیده، «اُمّ المَصائب» لقب دادهاند. درباره محل دفن زینب (سلاماللهعلیها) اختلاف است و حرم حضرت زینب در شام و مقام السیدة زینب در مصر منسوب به اوست.
❤️ عظمت زنانه، روایت مجاهدانه
🔎 مروری بر صبر و استقامت حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها و رسالت ایشان در جهاد تبیین بر اساس بیانات رهبر انقلاب اسلامی
🔹 عظمت زنانه، متانت شخصیت و استواری روح در حضرت زینب سلاماللهعلیها
📝 زینب کبری شور عاطفهی زنانه را همراه کرده است با عظمت و استقرار و متانت قلب یک انسان مؤمن، و زبان صریح و روشن یک مجاهد فیسبیلاللَّه، و زلال معرفتی که از زبان و دل او بیرون می تراود و شنوندگان و حاضران را مبهوت میکند. عظمت زنانهاش، بزرگان دروغین ظاهری را در مقابل او حقیر و کوچک میکند. عظمت زنانه، یعنی این؛ یعنی مخلوطی از شور و عاطفهی انسانی... همراه با متانت شخصیت و استواری روح که همهی حوادث بزرگ و خطیر را در خود هضم میکند و روی آتشهای گداخته، شجاعانه قدم می گذارد و عبور میکند. ۱۳۸۴/۳/۲۵
🔹 الگو و معلم برای همه برجستگان دنیا
📝 اگر فرض میکردیم که حادثهی کربلا اصلاً نبود... باز زینب کبری یک شخصیت برجسته، یک انسان بزرگ و یک زن قابل تبعیّت و پیروی محسوب میشد. از لحاظ علمی، از لحاظ تقوا، از لحاظ پاکدامنی و طهارت، از لحاظ برجستگی اخلاقی، از جهت محور بودن برای همهی کسانی که به مسائل معنوی و اخلاقی و دینی توجّهی دارند و از جهات گوناگون، یک استاد، معلّم معنویّت، معلّم اخلاق و معلّم رفتار اسلامیِ زن محسوب میشد. ۱۳۷۴/۷/۱۲
🔍 ادامه را در بله | ایتا خط حزبالله بخوانید
🎉🕊
🌸خُـدا دیوانِ شعرش را 🌸
🌸نشان دادهست با زِینَب 🌸
🌸ألم نَشـــــرَح لکَ زِینَب 🌸
🌸و مــــــٰا ادراکَ ما زِینَب 🌸
#السلامعليكیازینبالکبری✋🏻
هدایت شده از 🦋🇮🇷قاصدک🇮🇷🦋
⭕️سرگرم تقسیم غنائم و پست بین هم حزبی ها و فامیل بودن، گند زدن و زمان رو از دست دادن و نتونستن مخازن سوخت نیروگاه هارو پر کنن و ٧٠ درصد مخازن خالیه.
به دروغ گفتن نگران سلامت مردم هستیم و میخواهیم جلوی مازوت سوزی رو بگیریم اما نیروگاهایی که مازوت استفاده میکنن فقط ۵ درصد برق کشور رو تامین میکنن.
بیعرضه ها!
📌فعلا پاییز هست به بهانه مازوت سهمیه بندی برق را داریم
📌 فردا زمستان بشه به بهانه سرمای شدید سهمیه بندی احتمالا گاز هم مطرح بشه
📌 برای گزینه های بعدی هم خودتان را آماده کنین🧐
👈ناشکری نکنیم بجای اینا
👍گوشی آیفون میاد
👍 فیلترینگ رفع میشه
👍 خانمها مجوز موتورسواری میگیرند
👍خائنین و فامیل ها شون مسئولیت میگیرند
و... .
#جهاد_تبیین
#اللهم عجل لولیک الفرج
#حزب هم الغالبون
✅وقتی آسمان رعد و برق می شود و باران می بارد آنچه زمین را سبز می کند غُرّش رعد و برق نیست بلکه لطافت باران است.
🔻فرزندان ما، مثال زمین را دارند. و داد و فریاد ما، مثال رعد و برق و نرمی و مهربانی ما، مثال بارانِ لطیف را دارد.🌧️
🔻یادمان باشد بچه ها با خشونت و داد و فریاد خوب تربیت نمی شوند بلکه استفاده حداکثری از نرمی و لطافت و تکریم شخصیت است که باعث شکوفایی آنها می شود.
‼️ اگر با خشونت با آنها رفتار می کنیم انتظار رفتار مثبت و حرف شنوی از آنها نداشته باشیم.
🔻اهمیت موضوع به قدری است که خداوند مهربان در سوره مبارکه ی آل عمران آیه ١۵٩ می فرماید : فَبِمَا رَحْمَةٍ مِّنَ اللَّهِ لِنتَ لَهُمْ وَلَوْ كُنتَ فَظًّا غَلِيظَ الْقَلْبِ لَانفَضُّوا مِنْ حَوْلِكَ...
💎(ای پیامبر) به سبب رحمت الهى، در برابر مؤمنان، نرم و مهربان شدى! و اگر خشن
و سنگدل بودى، از اطراف تو، پراکنده مى شدند.
چگونه به فرزندم بياموزم از خود دفاع كند!
معمولا كودكان حدود دو سالگي در زمان بازي يكديگر را هول مي دهند، گاز ميگيرند و يا كتك ميزنند. آنها به شدت از رفتار همسالان خود خشمگين ميشوند زيرا هنوز رابطه برابر را نياموخته اند. كتك زدن در سن ٣ سالگي يا بعد از آن طبيعي نيست و نياز به بررسي دارد.
🔺آيا والدين بايد دخالت كنند؟
اين وظيفه كودكان در اين محدوده سني نيست كه از خود مراقبت كنند.
آنها نياز دارند شخص بزرگسالي كنار آنها باشد تا اگر كودكي اقدام به زدن يا هول دادن ديگري كرد، فرد بزرگسال بدون داد زدن يا دعوا كردن او را متوقف كنند.
اين جمله "اگر زد تو هم بزن"، آسيب فراواني به كودك ما خواهد زد. تمام آموخته هاي فرزندتان را زير سوال خواهد رفت و اين سوال پيش مي آيد پس اگر كسي كار بدي كرد من هم ميتوانم آنرا تكرار كنم؟ كودكي كه مي زند درونش لبريز از حس بد به خود و ديگران است. در حقيقت كودكي كه كتك مي زند از كودكي كه كتك ميخورد بيشتر آسيب ميخورد و احساسات منفي بيشتري را درون خود احساس ميكند.
به علاوه او را در خطر آسيب فيزيكي بعضا جبران ناپذير قرار ميدهيد و به كودكان خشم، مجازات و كينه ورزي را آموزش خواهد داد.
🔻پس چه رفتاري داشته باشيم؟
بايد بدانید زماني كه كار به برخورد فيزيكي رسيد، به فرزندتون بياموزيد بهتر است دست خود را بالا بياورد و بگويد نزن. با آموزش اين رفتار به فرزند خود، شما به او مي آموزيد كه در رابطه با ديگران ميتواند حد و مرز مشخصي قرار دهد و از خود دفاع كند.
اگر طرف مقابل به كار خود ادامه داد، فرزند شما بايد محيط را ترك كند. با اين كار به فرزندتان مياموزيد كه انسانهايي در زندگي سر راه ما قرار خواهند گرفت كه دچار اختلالات رفتاري هستند، و عاقلانه ترين واكنش اين است كه با اين افراد درگير نشويم. ترك كردن محيط نه نشانه ترسو بودن شخص است، و نه دليل بر بي عرضگي او مي باشد، تنها نشان ميدهد شخص فرق خوب و بد، و درست و غلط را ميداند.