🔴 عملیات طبق نقشه "ابن زیاد"
✍🏻 #محمد_ایمانی
🔰 مزدوران آمریکا و انگلیس و اسرائیل و عربستان در منطقه، می خواهند دقیقا همان کاری را بکنند که عبید الله بن زیاد در کوفه کرد؛ اکثریت ربایی!
🔻او وقتی از جانب یزید مامور شد قبل از امام حسین علیه السلام به کوفه برود، با نقاب وارد شهر شد و خود را جای امام جا زد. عبید الله هنگام ورود به کوفه، چند ده نفر بیشتر به همراه نداشت و حال آن که 30 هزار نفر از عوام و خواص شهر با امام حسین (ع) و سفیر او جناب مسلم بن عقیل بیعت کرده بودند.
🔹فرستاده یزید، بنا را بر تطمیع برخی بزرگان و تهدید توامان آنها و مردم گذاشت. هم پول خرج کرد و پنهانی آدم خرید، هم تهدید و مرعوب کرد، و هم دستور داد در میان مردم شایعه کنند که سپاه بزرگ یزید در راه است و به زودی به کوفه میرسد.
🔻او هم سرگرم اسیر گرفتن بی سر و صدا از برخی بزرگان دنیا طلب بود؛ هم مشغول وحشت افکنی و ترور؛ و هم عملیات سنگین روانی به قصد منفعل کردن مردم و پراکندن آنها از اطراف فرستاده امام حسین (ع) تدارک دیده بود.
🔹اینجا خیانت های بزرگی اتفاق افتاد. هانی بن عروه، بزرگ قبیله بنی مراد و مذحج بود و ۱۲هزار نفر از او اطاعت میکردند. عبیدالله دستور بازداشت هانی را داد و مزدوران او در زندان، تا حد مرگ به شکنجه هانی پرداختند.
🔻وقتی در شهر شایع شد که عبید الله، هانی را به قتل رسانده، انبوه مردان قبیله او، دار الاماره را به محاصره در آوردند. اما عبید الله با تکذیب موضوع، پیشنهاد کرد شریح قاضی کوفه، نزد هانی در زندان برود و خبر بیاورد.
🔹مردم پذیرفتند و شریح که پیشاپیش تطمیع شده بود، با وجود مشاهده سر و وضع هانی در زندان، به جای این که واقعیت را به مردم بگوید، مدعی شد هانی زنده و سالم است و بدین ترتیب، اکثریتی که همان جا میتوانستند راه جنایتکار تروریستی مانند ابن زیاد را سد کنند، پراکنده شدند.
🔻بدین ترتیب، اقلیت رعب افکن و تطمیع گر و فریبکار، توانست ابتدا هانی را بکشد و سپس، اطراف مسلم بن عقیل را از مردم خالی کند و او را در مظلومیت تمام به شهادت برساند. در ماجرای قیام امام حسین (ع) که به دعوت مردم کوفه انجام گرفت، ورق از همین جا برگشت.
🔹پس از فاجعه کربلا، ابن زیاد و یزید و حجاج بن یوسف بر کوفه و مکه و مدینه حاکم شدند و چنان جنایتهایی نسبت به همه مردم به راه انداختند و چنان دیکتاتوری و سرکوبی حاکم کردند که در تاریخ بی سابقه است.
🔻مربع خباثت در منطقه (آمریکا، انگلیس، اسرائیل و عربستان) پس از شکست های پیاپی از ملت ها در ایران و عراق و سوریه و لبنان و یمن -و همچنین مردم ونزوئلا و بولیوی و نیکاراگوئه و ...- میخواهند همان نقشه ابن زیاد برای کودتا را پیاده کنند، به کمک اقلیتی مزدور و نقابدار، برخی خواص و اکثریت مردم را مرعوب و منفعل و گیج نمایند و سپس با قهر و غلبه، جنگ ناکام با ملت ها را مغلوبه کنند.
💢بیداری و مقاومت اسلامی، و شجاعت و بصیرت ملت ها، باطل کننده جادوی ارعاب و تطمیع و فریب جبهه استکبار است؛ یعنی دقیقا همان موقعیت شناسی که ملت ما در مقابل فتنه انگیزی اخیر دشمن از خود نشان داد. این پیچیده ترین مواجهه جبهه ایمان با جبهه شیطان است و پایداری توام با صبر و روشنگری می تواند، مایه رشد و پیشرفت ملت ها شود.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 حڪم ولایت و عقل مردم
✍🏻 #علی_مهدیان
🔹 ولایت از بستر مردم سالاری بر میخیزد نه پادشاهی. این را باید روزی هزار بار با خودمان مرور ڪنیم در این دنیای استڪباری مدرن. عدالت نیز از بستر چنین ولایتی است ڪه بر میخیزد. لیقوم الناس بالقسط.
♦️مردمسالاری ولایی را درست بشناسیم، مردمسالاری ولایی یعنی مردمسالاری حقیقی. و این رخ نمیدهد مگر زمانی ڪه مردم بنا داشته باشند در همه سطوح عقل را بر صدر بنشاند. اگر بنا نباشد عقل حاڪم شود مردمسالاری یعنی ڪشڪ. یعنی وسط فضای ڪور چند قطبی و احساسی هر ڪس به خود اجازه دهد به اسم مردم تصمیم بگیرد و مثل هیتلر دیڪتاتوری ڪند. برای دیڪتاتورها احساساتی شدن فضا مفیدتر است. در هیجانات است ڪه عقل ڪور میشود و بر بستر عوام گرایی میتوان به سهولت استبداد ورزید.از این منظر آنارشیسم ڪه شورش مقابل نظام و قانون پادشاهی استڪباری دنیای مدرن است خودش پازل مستڪبرین را تڪمیل میڪند.
🔸 فڪر میڪنم این سوال از ریشه غلط است ڪه ڪسی بپرسد ؛ رهبری بین نظام و مردم ڪدام را انتخاب ڪرد؟ این مثل همان شعر ڪودڪی ما است ڪه من نبودم دستم بود تقصیر آستینم بود. نظام و قانون بر آمده از جان مردمند محصول مردمند. قانون مظهر عقل مردم است مظهر اراده مردم است. قانون خودش ساحت اول عدالت است و خیزشگاه عدالت مردمی. قانون نماد مردمسالاری حقیقی است مردمسالاری عقلانی. با این حساب سوال درست این است ڪه رهبر بین مردمسالاری عقلانی و مردمسالاری هیجانی و احساسی ڪدام را بر میگزیند؟ ڪدام را تقویت میڪند؟
🔹 رفقا با خودتان بیندیشید برای رهبر ساده تر بود ڪه بر موج نارضایتی عمومی سوار شود و دولتی ڪه سالها است مقابل گفتمان او قرار گرفته را خراب ڪند یا مظلومانه بایستد و از ساختار قانونی تصمیم گیری ڪشور دفاع ڪند؟ امام جامعه ڪه به جز مردم هدفی ندارد. چرا طرف مردم نایستاد؟ جواب ساده است مردم یعنی مردم با همه شوونشان. از جمله نظامشان و قانونشان ڪه از قضا نمایشگر عقلانیت آنها است.
♦️ ڪسانی ڪه از رهبری انتظار داشتند چنان نڪند و چنین ڪند، توجه ندارند ڪه تصمیم گیریهای امامان جامعه ولایی سبڪ خاصی دارد. حڪم ولایت اجازه تضعیف مردمسالاری را به خود نمیدهد آنطور ڪه در فتنه هشتاد و هشت نداد و دقیقا به همین دلیل است ڪه اجازه تضعیف نظام و قانون را نیز نمیدهد همانطور ڪه امروز نداد. و اجازه امیدواری دشمن خارجی را نمیدهد ڪه با نابودی قوه عاقله و تصمیم گیر ڪشور قدمی به جلو بیاید. خلاصه این را هزار بار با خود مرور ڪنید ولایت از بستر مردمسالاری بر میخیزد نه پادشاهی.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴پیوستن شش کشور اروپایی به اینستکس یک آبنبات پلاستیکی است
✍🏻 #سیدیاسر_جیرائیلی
🔹️آقای لودریان وزیر خارجه فرانسه استدلال کرده است حال که شش کشور اروپایی به سازکار اینستکس پیوستهاند، ایران باید به تعهدات برجامی خود بازگردد. پاسخ او این فرمایش رهبر انقلاب است که فرانسویها یا خیلی سادهاند، یا همدست آمریکا هستند. مگر مسئله اینستکس، تعداد اعضای آن بوده که اینک با پیوستن شش کشور به آن، مسئله حل شود؟
🔺اینستکس باید فروش نفت ایران و خرید کالاهای تحریمی را که تعهدات اروپا در برجام است، ممکن میکرد که تاکنون نکرده است. همه ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل هم اگر به اینستکس بپیوندند، اما کارکرد این سامانه محدود به فروش غذا و دارو به ایران باقی بماند، ایران باید به کاهش تعهدات برجامی خود ادامه دهد.
🔹️با خروج آمریکا از برجام، در شرایطی که اروپاییها کاملا هم تعهدات خود را عملی میکردند، بخش مهمی از انتفاع ایران از برجام آسیب دیده بود و باید اقدام به کاهش تعهداتش میکرد. اما ایران یک امتیاز بزرگ و یکجانبه به طرفهای اروپایی توافق داد، در برجام ماند و تعهداتش را کاهش نداد. آنچه تهران تاکنون در حوزه کاهش تعهدات برجامی انجام داده، به هیچ وجه با خروج آمریکا و بدعهدی اروپایی ها توازن ندارد. اگر اروپا قصد دارد برجام حفظ شود، باید میان تبعیت از تحریمهای آمریکا و حفظ برجام یکی را انتخاب کند. در غیر اینصورت، کاهش تعهدات برجامی باید به شکل جدیتری دنبال شود.
💢پیوستن شش کشور اروپایی به اینستکس، یک آبنبات پلاستیکی است که فقط شکل دارد، طعم هم ندارد!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
#سرمقاله
🔴نزاع تمدنی
🔻لبنان از حدود دو ماه قبل به حالت تعلیق رفت. با اتفاقاتی که آخر هفته گذشته در عراق افتاد، این کشور هم متاسفانه شرایط مشابهی پیدا کرد.
اعتراضات انتخاباتی در افغانستان و حمایت آشکار آمریکا از یکی از نامزدها هم کابل را از دیروز دستخوش ناآرامی کرده است.
🔻در ایران نیز دو هفته قبل یک توطئه عمیق، وسیع و خطرناک در بزنگاه افزایش نرخ بنزین به اجرا درآمد که البته به سرعت فروکش کرد و دشمن را ناکام گذاشت.
🔹اگر این تحولات را با یک نقشه هوایی بنگریم، همه این مناطق در ردیف دخالتهای مستقیم آمریکا قرار دارند و بهطور همزمان عمق راهبردی ایران اسلامی، مدنظر آمریکا و اعوان و انصارش است که سعودی و رژیم اسرائیل و انگلیس را در بر میگیرد.
🔹این هیاهو، یک جنگ تمدنی است، نه یک رقابت سیاسی مقطعی و محدود؛ رویاروییای است برای تعیین تکلیف آینده جهان میان دو قطب نظام سرمایهداری و جریان منتقد به رهبری تمدن اسلامی.
🔹مکرون چند باری است تذکر میدهد و زوال تمدن غرب مینامد و میتوان رگههای آن را در سیاست، اقتصاد، فضای مجازی و... دید. کسی در این جنگ تمدنی پیروز خواهد شد که استقامت کند؛ صدای شکستن استخوانهای استعمار به وضوح شنیده میشود.
روزنامه #صبحنو
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇 http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 پایان اصلاحات!
✍🏻 #داریوش_سجادی
🔺اظهارات میرحسین موسوی در ارتباط با آشوب ناشی از افزایش قیمت بنزین خواسته یا ناخواسته معنای پایان اصلاحطلبی را لااقل از جانب ایشان افاده معنا میکند!
🔺موسوی با یک «داوری آناکرونیکال» آشوب بنزین آبان ۹۸ را قرینه کشتار میدان ژاله در ۱۷ شهریور ۵۷ معرفی کرده و بدین ترتیب برای «معترضین ۹۸» شانی هم تراز با انقلابیون سال ۵۷ قائل شده که در آن مقطع علنا خیابان را بمنظور «براندازی رژیم پهلوی» کانون آوردگاه خود با نظام سلطنتی قرار داده بودند.
🔺قدر مسلم میرحسین موسوی موظف است به لوازم استقرای خود پایبند بماند و در آنصورت این بمعنای گذشتن ایشان از صرافت اصلاحات و پیوستنشان به جنبش انقلاب و براندازی نظام است که طبیعتا برخوردار از تبعات و آفات و اقتضائاتی است که در صورت ابرام ایشان بر این موضع آنگاه دیگر سخنگویان اصلاح طلبی در ایران را ملزم به لبیک یا عدم لبیک با ایشان خواهد کرد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
.
زیارت #عاشورا رو تا حالا چند بار خوندین؟ چقدر به پیامهای شگفتآور درون این زیارت دقت کردین؟؟
.
ماها میگیم لعنت بر یزید، لعنت بر شمر، لعنت بر عمر سعد... اما زیارت عاشورا با سه بار لعنت بر مردم شروع میشه !
.
فَلَعَنَ اللَّهُ أُمَّهً أَسَّسَتْ أَسَاسَ الظُّلْمِ وَ الْجَوْرِ عَلَيْكُمْ أَهْلَ الْبَيْتِ، وَ لَعَنَ اللَّهُ أُمَّهً دَفَعَتْكُمْ عَنْ مَقَامِكُمْ وَ أَزَالَتْكُمْ عَنْ مَرَاتِبِكُمُ الَّتِي رَتَّبَكُمُ اللَّهُ فِيهَا، وَ لَعَنَ اللَّهُ أُمَّهً قَتَلَتْكُمْ وَ لَعَنَ اللَّهُ الْمُمَهِّدِينَ لَهُمْ بِالتَّمْكِينِ مِنْ قِتَالِكُمْ...
.
خدا لعنت كند مردمی را كه بناي ستم و بي داد را بر شما اهل بيت بنیان نهادند و خدا لعنت كند مردمی را كه شما را از مقامتان دور و از مراتبتان بركنار نمودند، مراتبی كه خدا شما را در آنها جاي داد،
و خدا لعنت كند امّتي را كه با شما به جنگ برخاستند، و خدا لعنت كند آنان را كه امكان و توان جنگ با شما را براي ايشان تدارك ديدند... .
.
.
بنابراین، اساس ظلم و جور به امام جامعه رو مردم گذاشتند. این مردم بودند که به امام و رهبرشون خیانت کردند و پیرو یزید و ابن زیاد و شمر و عمر سعد شدند.
.
در تاریخ همیشه همینطور بوده. همیشه خدا عذابش رو بر امتها فرستاده، نه فقط بر یک گروه خاص. چون اسلام دین اجتماعیه و خیر و شر یک جامعه، بستگی به اعمال قاطبه مردم اون جامعه داره.
.
از قوم ثمود فقط عدهای انگشت شمار در جنایت قتل شتر صالح حضور داشتند، اما خدا عذابش رو بر کل قوم ثمود فرستاد و فقط عده کمی از مؤمنین که تا #آخر همراه با صالح باقی مونده بودند از این عذاب نجات پیدا کردند. چرا؟ چون بقیه مردم یا راضی به این ظلم و خیانت بودند و یا بیتفاوت !
.
.
درست عین همین قصه هم برای انقلاب اسلامی ما وجود داره ؛ تا در انتها معلوم بشه چند نفر مشمول #لعن_ابدی خدا و #عذاب_اکبر او خواهند شد. زمانی که صیحه آسمانی نازل بشه دیگه حجت تمومه و دیگه توبه باعث نجات نخواهد بود.
.
اونهایی که در حق این انقلاب، در حق رهبری، در حق امام و شهدا ظلم کردند، روز سختی در انتظارشون خواهد بود و اون روز هم بسیار نزدیک است...
.
.
.
#فتنه_اکبر #فتنه_آخر #نهروان
#کربلای_ظهور #بنزین #معیشت
#برجام #برجام_موشکی #تحریم
@basirate_enghelabi
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
.
شاید برا خیلی هامون این سئوال مطرح باشه که واقعا چی شد که مردم کوفه با وجود هزاران نامه که برای امام زمانشون نوشته بودند، در فاصله فقط یه بعد از ظهر، همه چی رو فراموش کردند و رفتند زیر عَلَم #ابن_زیاد؟ این تغییر وحشتناک از کجا سرچشمه گرفت؟؟ چطور میشه آدم نماز مغربو پشت سر مسلم بخونه، اما نماز عشا رو به امامت ابن زیاد به جا بیاره؟؟
.
پاسخ سئوال فوق رو می توان اینگونه یافت... به این آیه از قرآن دقت کنید :
.
وَجَدتُّهَا وَقَوْمَهَا يَسْجُدُونَ لِلشَّمْسِ مِن دُونِ اللَّهِ وَزَيَّنَ لَهُمُ الشَّيْطَانُ أَعْمَالَهُمْ فَصَدَّهُمْ عَنِ السَّبِيلِ فَهُمْ لَا يَهْتَدُونَ
او ﻭ ﻗﻮﻣﺶ ﺭﺍ ﭼﻨﻴﻦ ﻳﺎﻓﺘﻢ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﻱ ﺧﺪﺍ، ﺑﺮ ﺧﻮﺭﺷﻴﺪ ﺳﺠﺪﻩ میﻛﻨﻨﺪ، ﻭ ﺷﻴﻄﺎﻥ، ﺍﻋﻤﺎﻟﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻧﻈﺮﺷﺎﻥ ﺁﺭﺍﺳﺘﻪ، ﭘﺲ ﺁﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ [ﺣﻖّ] ﺑﺎﺯﺩﺍﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ. ﻭ ﺁﻧﺎﻥ ﻫﺪﺍﻳﺖ نمیﺷﻮﻧﺪ.» (نمل ۲۴)
.
این آیه، اشاره به ماجرای پرستش آفتاب، توسط قوم سبأ داره. همینجور که میدانیم ، شمس در قرآن، نماد امام معصوم هست. همونطور که در دعای ندبه داریم: این الشموس الطالعة، یا در زیارت حضرت امام رضا علیهالسلام میخونیم: السلام علیک یا شمس الشموس...
.
بنابراین ماجرای آفتابپرستی قوم سبأ، در بطن خودش اشاره به حقیقت دیگری داره.
.
بیایید برگردیم به شهر کوفه. مردم کوفه امام حسین رو خیلی قبول داشتند. تا جایی که زمانی که مسلم بن عقیل؛ نماینده امام، وارد کوفه شد، دهها هزار نفر از مردم با او بیعت کردند. اما یه اشکال بزرگ این وسط وجود داشت. اکثر مردم کوفه، امام حسین رو برای اصلاح دین و آخرتشون نمیخواستند. بلکه او رو برای حل مشکلات دنیاشون میخواستند. به عبارت بهتر، بیعت اکثریت مطلق مردم با نماینده امام، به خاطر خدا و اسلام و قرآن نبود. بلکه به خاطر دنیا بود. برای همینم وقتی ابن زیاد اومد، خواص مردم کوفه رو با پول خرید، عامه مردم رو هم عین آب خوردن با وعده و وعید، با تطمیع، یا با ترسوندن از خطر جنگ، یا تهدید به نپرداختن جیره ماهیانه، از دور مسلم پراکنده کرد.
.
خواستن امام برای مطامع و منافع دنیایی، نه برای دین، نه برای راه خدا، میشه بطن همین آیه، یعنی یسجدون للشمس من دون الله.
.
بنابراین، بطن این آیه اشاره به مسأله پراگماتیسم داره...
.
در فلسفه گفته میشه که پراگماتیسم یعنی عملگرایی. پراگماتیستها معتقدند هر چیزی فقط زمانی ارزش داره که در عمل، برای [دنیای] انسان سود و فایده داشته باشه. یا به عبارت دیگه در پراگماتیسم معیار حق و باطل و خوبی و بدی گزارهها، نظرات، اعتقادات و...، اینه که اونها به درد [دنیای] انسان بخورند یا نه.
.
یعنی بر طبق این تفکر، اونجا که باید دنیای انسان فدای ارزشها، باورها و اعتقادات فطری او بشه، پراگماتیسم چنین چیزی رو نمیپذیره. چون اصالت رو به دنیا میده.
.
ثمره جبری پراگماتیسم اینه که انسان برای منافع دنیایی خودش، مطابق با شرایط محیط باید تغییر حالت و تغییر رنگ بده. بر طبق تفکر پراگماتیستی دین و خدا و پیغمبر و اسلام و قرآن، تا جایی که دنیای انسان رو تأمین بکنه قابل احترامه. امام و انقلاب و خون شهدا و رهبری رو تا جایی که به درد دنیا بخورن، باید حمایت کرد.
.
اما اگه شرایط جوری شد که مردم در فشار و سختی قرار گرفتند، خیلیا دیگه نه خدا رو میشناسن، نه پیغمبر، نه امام، نه رهبر و نه شهدا رو.
.
عده کثیری از مردم کوفه دقیقا به این بیماری مهلک مبتلا بودند. الان هم همینطوره. ایران ما هم همون شرایط رو داره.
.
درد مردم کوفه همین بود، مردم امام حسین رو میخواستن برای دنیاشون. عین زمان ما که بعد از چهل سال انقلاب، هنوز خیلیا نفهمیدن برای چی انقلاب کردیم. برای همینم هر چند سال یه بار، هر کی بیاد و شعارهای مادی و دنیایی خوشگلتری بده، میلیونها نفر تو بغلش غش میکنند. تهشم میشه همین وضعیتی که امروز تو مملکت بوجود اومده.
.
مشکل چهل ساله کشور ما اینه که خیلی از ما مردم که ادعا داریم خدا و پیغمبر و امام و شهدا و حتی انسانیت رو میخوایم تمام اینا رو تا جایی که به خرمای دنیامون آسیبی نرسه میخوایم ؛ و همین خصلت باعث میشه تو بزنگاهها دنبالهرو کلیددارها و سلبریتیها و شاخها و شیوخ تَکرار بشیم. یه روز سبز میشیم، یه روز بنفش، یه روز آبی، یه روز سیاه و یه روزم سفید !
.
.
#کربلای_آخرالزمان
.
@basirate_enghelabi
مرقد نورانی عبدالغفار خویی 👆
معروف به سرباز امام زمان (عج)
.
و اما ماجرای بسیار دلنشین ایشون 👇
.
در قبرستان دارالسّلام شیراز قبریست معروف به: قبرِ سرباز امام زمان (عجّ)؛
که با گذشتِ دهها سال ازعمرِش؛هنوز گذر زمان نتوانسته طراوتش را از بین ببرد، در حالی که تمام قبرهای اطراف آن با گذشت زمان فرسوده؛ متروکه وقدیمی شده اند.
آری؛ این قبر متعلق به جوانی است اهل خوی آذربایجان ؛که در زمان رضاخان به خدمتِ سربازی فراخوانده میشود ولی با درست عمل کردن به دستورات خداوند متعال؛ و فرمایشاتِ قرآن و اهلبیت (علیهم السّلام) موردِ لطف و عنایاتِ عجیبِ آقا امام زمان (عج)و مادرشان حضرت فاطمه (س) قرارگرفته و الگوی زیبا و کم نظیری برای همه شیعیان و خصوصا جوانان میگردد.
مردمِ متدیّن و اصیلِ شیراز؛ او را بنام سربازِ گمنام می شناسند و بر سرِ قبرِ او حاضر شده (و حتی برخی از علمای بزرگ قم) ؛ عرضِ حاجت میکنند و ماجرای زندگیِ این سربازِ گمنامِ امام زمان، در بین ایشان معروف است.
.
نویسنده کتاب مسجد مقدس جمکران؛آقای عبدالرّحیم سرافراز شیرازی سرگذشت زندگی ایشان را اینگونه نقل می کند :
.
در زمان مرحوم حاج شیخ محمّد حسین محلّاتی(جدّ مرحوم آیت الله حاج شیخ بهاءالدّینِ محلّاتی) شخصی با لباس کهنه و یک کوله پشتی وارد مدرسه خانِ شیراز (که جزء مدارِسِ حوزه علمیّه بوده) می شود و از خادمِ این مدرسه علمیّه ؛اطاقی می خواهد.
خادم به او می گوید: باید از مدیرِ اصلیِ مدرسه درخواستِ اتاق بکنی و من کاره ای نیستم.
مدیرِمحترمِ مدرسه هم در برابرِ درخواست آن شخص می گوید:
اینجا مدرسه علمیّه است و تنها به طلبه های علوم دینی ؛اتاق وحجره می دهیم. او هم می گوید: این را میدانم ولی در عین حال؛عاجزانه از شما اتاقی می خواهم که فقط چند روزی در اینجا بمانم و زود زحمت را کم کنم.
مدیرِ مدرسه ناخودآگاه؛ به اراده الهی در برابرِ درخواستِ این شخصِ تازه وارد؛ تسلیم میشود و دستور میدهد که به او اتاقی بدهند؛ تا او استفاده کند و در رفاه باشد.
بالاخره مهمانِ تازه وارد؛ داخلِ اتاق میشود و درب حجره را به روی خود می بندد و با کسی هم رفت و آمد نمی کند.
از طرفی خادم مدرسه هم طبق معمول، شبها درِ مدرسه را قفل می کرده وخودش هم بعد از سرکشی به اطراف و داخل مدرسه؛ برای استراحت به اتاقش رفته و می خوابیده است.
.
ولی همه روزه صبحِ بسیار زود، که از خواب بر میخواسته؛ مشاهده میکند که در باز است !!!
پیرمردِ خادم شبِ بعد با دقّتِ بیشتر درِ حوزه علمیه را قفل میکند ولی باز هم فردا صبح با درِ باز مواجِه میشود.
این جریان تا سه روز ادامه پیدا میکند و بالاخره متحیّر و سرگردان میگردد (چون بجز خودش و مدیرِ مدرسه، کسی کلید نداشته).
او به ناچار، قضیه را به مدیرِ مدرسه می گوید.
مدیر هم به خادمِ مدرسه میگوید امشب در را قفل کن و کلید را نزد من بیاور؛ تا خودم قضیه را پیگیری کنم.
اللّه اکبر !!!!
فردا صبح باز هم مدیر می بیند که ،درِ مدرسه باز است و کسی از مدرسه بیرون رفته است...
و همگی بخاطر اینکه این اتفاق از شبی که آن شخصِ تازه وارد؛ به مدرسه آمده؛ افتاده است به او مظنون می شوند.
خلاصه موضوع را پیگیری میکنند و متوجه می شوند که درست است؛ و کسی که بدونِ داشتنِ کلید، شبها از مدرسه بیرون می رود همان شخصِ تازه وارد است.... مدیرِ مدرسه با خودش می گوید:
حتما در کارِ این مرد ؛ِسِرّی هست ولی موضوع را نزد خود مخفی نگه می دارد.
او روزها نزدِ آن شخص رفته و به او اظهار علاقه می کند و از او می خواهد که لباسهایش را به او بدهد تا آنها را برایش بشوید و تقاضا میکند که با طلاب رفت و آمد کند،
اما او از همه اینها اِبا می کند(قبول نمیکند)و میگوید من نمیخواهم مزاحم کسی بشوم و برای انجامِ کارهایم نیز به کسی نیازی ندارم.
مدتی بر این مِنوال می گذرد تا اینکه یک شب، خودِ این شخص؛ آقای محلاتی و مدیرِ مدرسه را به حجره اش دعوت می کند و به آنها می گوید:
چون عمر من به آخر رسیده، قصه ای دارم برای شما نقل می کنم؛ فقط خواهش میکنم مرا در محلّ خوبی دفن کنید.
او قصّه زندگی اش را اینگونه تعریف میکند:
اسم من عبدُالغفّار؛مشهور به مشهدی جونی؛ اهل خوی و سرباز هستم.
من وقتی که در ارتش خدمت سربازی را می گذراندم، یک روز؛ بخاطرِ کاری پیش فرمانده مان رفتم و تقاضایم را گفتم.
افسرِ فرمانده ما که خودش مسلمان نبود و میدانست من شیعه هستم؛ شروع به جسارت و بی احترامی نمود و مرا تحقیر میکرد.
در آخر هم نه تنها کارم را راه نینداخت بلکه با کمالِ بی شرمی؛ به حضرتِ فاطمه زهراءسلام اللّه علیها؛ جسارت و بی احترامی کرد،.
من هم که تا آن لحظه سکوت کرده بودم؛ ناگهان از خود بی خود شدم و دنیا پیش چشمم تیره و تارشد.
گفتم تا الان هرچه به خودم بی احترامی کردی و تحقیرم کردی؛ تحمل کردم اما حالا که به سروَرِ زنانِ دو عالم و مادرِ سادات؛حضرت زهراء سلام اللّه علیها،جسارت کردی دیگر تحمل نمیکنم.
خونم ب