صبح نزدیک
پس از پیروزی های دولت صنعا در سال ۲۰۲۰ در استان های مارب و جوف، زمزمه هایی مبنی بر عملیات برای آزاد
پس از پایان این مراحل در صبح ۷ فوریه عملیات در ۴ محور آغاز شد.
محور اول ایذایی(اسداس): انصارالله در این محور (شمال غرب مارب)بر ارتفاعات مسلط است و به راحتی میتواند منطقه را آزاد کند. اما این اتفاق آن ها را در معرض حمله هوایی قرار میدهد. حملات بزن در رو در این محور برقرار است.
صبح نزدیک
پس از پایان این مراحل در صبح ۷ فوریه عملیات در ۴ محور آغاز شد. محور اول ایذایی(اسداس): انصارالله در
محور دوم ایذایی(علم الابیض): پیشروی در این محور تنها در سه روز اول عملیات بود و ارتفاعات نضود و مناطق اطراف آن آزاد شد. پس از آن عملیات بزن در رویی در این محور ادامه دارد.
در صورت مساعد بودن شرایط در ادامه،محور اول و دوم در کمپ الکنایس به هم محلق میشوند و به شمال مارب میرسند.
صبح نزدیک
محور دوم ایذایی(علم الابیض): پیشروی در این محور تنها در سه روز اول عملیات بود و ارتفاعات نضود و منا
محور اول اصلی(جبل مراد): این منطقه که پایگاه اصلی قبیله مراد است در جنوب مارب قرار دارد. تلاش های انصارالله برای پیشروی تاکنون نتیجه نداده است.
صبح نزدیک
محور اول اصلی(جبل مراد): این منطقه که پایگاه اصلی قبیله مراد است در جنوب مارب قرار دارد. تلاش های ا
محور دوم اصلی(غرب شهر): در چند روز ابتدایی حمله با وجود فشار زیاد انصارالله به دلیل تلفات ناشی از حمله هوایی ائتلاف عملیات با خلل روبرو شد. اما با شروع حملات به فرودگاه های عربستان (حداقل دفعات حمله: ۱۳)روند عوض شد و انصارالله بعد از آزادی کوفل، به سوی سد مارب حرکت کرد.
صبح نزدیک
محور دوم اصلی(غرب شهر): در چند روز ابتدایی حمله با وجود فشار زیاد انصارالله به دلیل تلفات ناشی از ح
دیروز منطقه الزور و کرانه غربی دریاچه سد آزاد شد. اکنون حملات بر منطقه طلعه الحمرا متمرکز است و در صورت آزادی این منطقه و سد میتوان گفت که مارب از لحاظ نظامی سقوط کرده است.
صبح نزدیک
دیروز منطقه الزور و کرانه غربی دریاچه سد آزاد شد. اکنون حملات بر منطقه طلعه الحمرا متمرکز است و در
🔰انصارالله برای پیشروی بیشتر باید خلل در عملیات نیروهوایی ائتلاف را ادامه دهد و در این بین ساقط کردن یک جنگنده، مسیر را بسیار هموار میکند.
🔰یکی از نقاط قوت انصارالله در حمله اخیر حملات هدفمند توپخانه است که تلفات بسیاری به طرف مقابل وارد کرده است.
🔰این که انصارالله چه زمانی وارد مارب شود تابع پیشروی در سایر محور ها خواهد بود. احتمالا انصارالله سعی میکند با محاصره شهر مارب سران قبایل مراد و عبیده را به مصالحه با خود بکشاند. موضوعی که گرچه نیازمند زمان است اما با حفظ تاسیسات شهر در نهایت به سود انصارالله خواهد بود.
پایان
دیروز ایران به آژانس انرژی اتمی اعلام کرد که قصد دارد دو ابشار ۱۷۴ تایی سانتریفیوژهای نسل IR-2m دیگر را در سایت زیر زمینی نطنز نصب کند.
از این بهانه استفاده میکنیم و در این اینجا کمی درباره سانتریفیوژها و اهمیت سانتریفیوژ نسل IR-2m در تامین نیازهای سوخت اتمی ایران در راستای تامین انرژی کشور و فشار بیشتر به غرب صحبت میکنیم.
#sn31
@sobhenazdik
صبح نزدیک
دیروز ایران به آژانس انرژی اتمی اعلام کرد که قصد دارد دو ابشار ۱۷۴ تایی سانتریفیوژهای نسل IR-2m د
چالش ایران و دیگر کشورهایی که می خواهند اورانیوم را غنی کنند این است که غنی سازی در مقیاس چشم گیر به دلایل متعددی نیاز به استفاده از هزاران سانتریفیوژ دارد. تفاوت جرمی بین U-۲۳۵ و U-۲۳۸ به شدت کم است به طوری که فرایند تفکیک خود به صورت ذاتی فرایندی به شدت ناکارآمد است،به عبارت دیگر در هر گام از غنی سازی مقدار بسیار کمی اورانیوم تفکیک میشود. این امر با این واقعیت ترکیب شده است که بخش عمده سانتریفیوژ ایران طرح های نسل اولیه ای هستند که قدمت آن به چند دهه پیش برمی گردد و به اندازه سانتریفیوژهای مدرن کارآمد نیستند. در نتیجه بسیاری از مراحل به هم پیوسته از سانتریفیوژها برای رسیدن به سطوح غنی سازی بالاتر ضروری است. مشکل دیگر این است که UF6 به عنوان یک گاز در سانتریفیوژها تزریق می شود. از آنجا که گاز نسبت به مایعات یا جامدات کمتر متراکم است، تنها مقادیر کمی از این گاز را می توان در یک سانتریفیوژ تزریق کرد و بدین جهت جداسازی درون هر روتور تنها مقدار کمی اورانیوم غنی شده تحویل میدهد. به این ترتیب برای جدا کردن مقادیر زیادی از U-235 در غنای بالاتر، بسیاری از سانتریفیوژها باید به صورت موازی و مرحله ای به هم متصل شوند و خروجی از یک مرحله باید تا رسیدن به غنای مورد نظر به ورودی بسیاری از مراحل دیگر تغذیه شود. سانتریفیوژهای نصب شده به صورت موازی و مرحله ای یک آبشار نامیده میشود و می تواند هزاران سانتریفیوژ را در بر بگیرند. البته در این آبشار چیدمانِ هر یک از سانتریفوژها به گونه ای است که بتوان با کمترین تعداد سانتریفیوژ، غنای مورد نظر را به دست آورد.
صبح نزدیک
چالش ایران و دیگر کشورهایی که می خواهند اورانیوم را غنی کنند این است که غنی سازی در مقیاس چشم گیر ب
همانطور که در تصویر زیر میبینید، مثلّا در آبشار ۱۶۴ تایی سانتریفیوژ نسل یک ایران، ۱۵ مرحله داریم که مرحلهٔ ۵ بیشترین (۲۴ ماشین) و مرحلهٔ آخر تنها یک ماشین را دارد. چنین آبشار با نرخ تزریق ۱۳.۵ میلی گرم در ثانیه گاز هکسا فلورید، ۱۱۳ کیلوگرم در سال اورنیوم غنی شده ۳.۵ درصدی میدهد. تزریق کمتر گاز، غنای بیشتری میدهد اما مقدار تولید اورنیوم غنی شده در سال را به شدت پایین میاورد. برای تولید اورانیوم با غنای بالاتر از شبکه ای از آبشارها استفاده میشود که به صورت مرحله ای با تعداد ماشین کمتر در هر مرحله به هم متصل میشوند.
صبح نزدیک
همانطور که در تصویر زیر میبینید، مثلّا در آبشار ۱۶۴ تایی سانتریفیوژ نسل یک ایران، ۱۵ مرحله داریم ک
در تصویر فوق این شبکه را برای تولید اورنیوم با غنای ۹۰% را ملاحظه میکنید. در این تصویر به وضوح میبینید که وقتی ۲۰ درصد غنی سازی کنید، تقریبا بیشتر مسیر برای غنی سازی ۹۰ در صد را رفتید و بقیه راه را در مدت زمان کوتاهی و با تعداد سانتریفوژهای کمتری میتوانید طی کنید. این در واقع دلیل اصلی است که چرا غربیها روی ۲۰ درصد غنی سازی آنقدر حساس هستند و ایران آن را متاسفانه بسیار دیر شروع کرد. با همچین تعداد و چیدمان سانتریفیوژها (که در این تصویر نسل یک هستند) میتوان یک کیلوگرم اورنیوم ۹۰ درصد غنی شده ظرف ۴ روز تولید کرد، بنابرین برای ۱۵ کیلوگرم با غنای ۹۰ درصد به منظور ساخت یک بمب طراحی ساده شکافت هسته ای (simple implosion bomb) نیاز به ۲ ماه است. این هم یکی از دلایلی که غربی به تعداد سانتریفیوژها آنقدر حساس هستند که افزایش تعداد ماشینها خود بی شک ابزار دیگری برای اعمال فشار بیشتر روی غرب خواهد بود.
صبح نزدیک
در تصویر فوق این شبکه را برای تولید اورنیوم با غنای ۹۰% را ملاحظه میکنید. در این تصویر به وضوح می
اما در مورد سانتریفیوژ هایی که ایران دیروز قصد نصب آن را اعلام کرد. سانتریفوژ های IR-۲m از پیشرفتترین و توسعه یافترین سانتریفیوژها است که در مقیاس بالا از آن استفاده میشود، البته سانتریفیوژهای پیشرفته دیگری هم ایران دارد (مثل سانتریفیوژ IR-8) که یا در حال توسعه هستند و یا به میزان کمتری تولید شده اند و بیشتر در فاز تستی هستند. سانتریفیوژ IR-2m برگرفته شده از سانتریفوژ P-2 پاکستانی است. بر اساس اطلاعاتی که در دسترس است، P-2 خود نسخه کمی تغییر داده شده از سانترریفیوژ G-2 است. G-2 یک طراحی آلمانی با استفاده از روتور فولادی ماراگینگ با دو بخش بود.
سانتریفیوژ IR-2m قطری برابر با ۱۴،۵ سانتیمتر و ارتفاع موثر حدود یک متر را دارد. از دو بخش (segment) تشکیل شده، هر یک ساخت شده از فیبر کربن و دارای سرعت چرخشی برابر با ۵۵۰ متر بر ثانیه است. این ماشین توان تفکیک ماکزیمم ۶.۹ کیلوگرم اورانیوم غنی شده در سال را دارد، به عبارت دیگر قدرت غنی سازی این ماشین تقریبا ۵ برابر ماشینهای نسل اول ایران (IR-1) است.
اگر علاقمند هستید که بدانید ماکزیمم توان تفکیک یک دستگاه سانتریفیوژ در سال به صورت ساده و تجربی چه طوری به دست میآید باید ارتفاع موثر را ضرب در مجذور سرعت چرخش ماشین تقسیم بر عدد ۴۳۸۸۲ کنید، برای مثال ماشین IR-8 ایران با ارتفاع موثری بالغ بر ۲.۳ متر و سرعت چرخشی برابر با ۵۵۰ متر بر ثانیه، توان تفکیکِ ۱۶ برابری نسبت به ماشینهای نسل اول ایران را دارد. البته لازم به ذکر است که کلا وقتی ماشینها به هم متصل میشوند، به صورت میانگین توان تفکیک کمتری پیدا میکنند. در اینجا از ارتفاع موثر صحبت میکنیم زیرا روتور (rotor) در درون یک بدنه (casing) در حال چرخیدن هست، و فضای بین روتور و بدنه خلا میباشد، تا چرخش روتور درگیره اصطکاک با هوا نباشد. به همین دلیل ارتفاع کمتر از ارتفاعی است که مستقیما در تصاویر سانتریفیوژها ما میبینیم. این نسل از سانتریفیوژها در تعداد بیشتر توان بسیار خوبی را به ایران برای غنای بالاتر اورنیوم مثل ۶۰ درصد برای فشار بیشتر فراهم میسازد. به هر روی نصب این نسل توسعه یافته و به مراتب کارآمد تر از سانتریفیوژهای نسل یک، به ایران امکان تولید سریع تر اورانیوم غنی شده در مقیاس دلخواه را میدهد و در عین حال جدیت ایران را به غربیها بیش از پیش به معرض نمایش میگذارد.
در سرم نیست دگر غیر تو رویای کسی
قبلا هرگز نشدم این همه شیدای کسی
آنچنان در همه جای دل من جا شده ای
که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی
همه دنیای مرا برده نگاهت ؛ نکند
بشوی خیره بلرزد دل و دنیای کسی
من تماشاگر تصویر توام ماه منیر
این چنین هیچ نبودم به تماشای کسی
پای تو هستم و پا پس نکشم از دل تو
نگذارم به دلت باز شود پای کسی
تو تمنای من و جان من و یار منی
پس بمان تا که نمانم به تمنای کسی
من بهشتم همه در دیدن خندیدن توست
تا تو باشی نشوم خیره به لبهای کسی
من سراپا همه یک جلوه ای از عشق توام
عشق را جز تو ندیدم به سراپای کسی !
پدرم ، روزت مبارک 😍😍😍
حادثه عصر امروز کشتی Helios RAY در آبهای دریای عمان ابعاد ناگفته فراوانی در خود دارد که احتمالا برای مخاطبین فارسی بازگویی نخواهد شد.
#sn32
@sobhenazdik
صبح نزدیک
حادثه عصر امروز کشتی Helios RAY در آبهای دریای عمان ابعاد ناگفته فراوانی در خود دارد که احتمالا برا
کشتی هلیوس_ری یکی از کشتی های باری فعال در ناوگان کمپانی کشتیرانی Ray است که #رامی_اونگر، تاجر نام آشنای اسرائیلی مالکیت آن را برعهده دارد.
صبح نزدیک
کشتی هلیوس_ری یکی از کشتی های باری فعال در ناوگان کمپانی کشتیرانی Ray است که #رامی_اونگر، تاجر نام
صبح نزدیک
اونگر از جمله تجار موفق اسرائیلی است که در حوزه های حمل و نقل و صنعت خودرو شهرت فراوانی دارد. او در
اونگر از چهره های نزدیک به رهبران سیاسی، نظامی و امنیتی #اسرائیل به شمار می رود. وی ارتباط نزدیکی با #ایهوداولمرت و #دن_خلوتص (به ترتیب نخست وزیر اسبق و رییس اسبق ستاد سابق مشترک ارتش اسرائیل) دارد.
صبح نزدیک
اونگر از چهره های نزدیک به رهبران سیاسی، نظامی و امنیتی #اسرائیل به شمار می رود. وی ارتباط نزدیکی ب
فعالیت های تجاری رامی اونگر از همان آغاز با نام #ایران گره خورده بود. او در دهه ۱۹۶۰ با همراهی ۲ شریک خود #عزر_وایزمن (بعدها به ریاستجمهوری اسرائیل دست یافت) و #داوید_کولیتص تحت عنوان شرکت #الول اقدام به صادرات سیستم های تهویه دستگاه های جوجه کشی به ایران می نمود.
صبح نزدیک
فعالیت های تجاری رامی اونگر از همان آغاز با نام #ایران گره خورده بود. او در دهه ۱۹۶۰ با همراهی ۲ شر
رامی اونگر اما در سالهای اخیر با عضویت در کمپین #اتحاد_علیه_ایران_هسته_ای به یکی از منابع مهم شناسایی شرکت هایی مبدل شد که در مسیر دور زدن تحریم ها به ایران یاری می رساندند. او با کمک نهادهای امنیتی و اطلاعاتی اسرائیل با نزدیک شدن به کانال های تجاری ایران در سطح بین الملل پس از شناسایی و جمع آوری اطلاعات شرکت های مزبور و مسیرهای تجاری آنها با تهران، اسامی آنها را با هدف قرار گرفتن در فهرست تحریم های بین المللی در اختیار نهادهای اطلاعاتی اسرائیل و #آمریکا قرار می داد.
صبح نزدیک
یهود از قدیم تا کنون در غرب آسیا #sn33 @sobhenazdik
یهودیان یکبار در سال 587 ق.م توسط بخت النصر و با دیگر در سال 135 م توسط امپراتوری روم به صورت کامل از منطقه فلسطین اخراج شده بودند
فلسطیم در زمان پس از اسلام نیز 2 بار به علت عدم اتحاد مسلمین در سال 1099 م ( جنگ صلیبی و بازپسگیری :صلاحدین ایوبی در سال 1187 م ) و سال 1799 ( ناپلئون ) فلسطین به دست مسیحیان افتاده بود
در سال !1897 در کنفرانس سوییس، پس از سال های زیادی از اخراجشان ،رسما از یهودیان درخواست شد تا به فلسطین بازگردند
حتی به ازای مقادیر زیادی سکه طلا درخواست واگذاری فلسطین داده شد که با مخالفت پادشاه عثمانی مواجه گردیدند
از سال 1900 م یهودیان شروع به تشکیل نظامیان مخفی کردند
جنگ جهانی اول باعث شکست عثمانی گردید و اداره فلسطین به انگلیس واگذار گردید که باعث شتاب کوچ مخفیانه و تقویت نیروهای مخفی یهودی در فلسطین شد
در سال 1947 می بایست اداره انگلستان را به سازمان ملل می داد و در بیانیه بالفور حمایت خود از تشکیل تشکیل دولت یهودی را اعلام کرد
در سال1948که یهودیان قیام کردند دارای نیروی هوایی،اطلاعاتی و...بود که آنها را در سال های پیش آموزش داده بود و در کشور های مختلف آماده نگه داشته بود
اولین جنگ رژیم با اعراب به نام حنگ آزادی صورت گرفته و منجر به آن می شود که فقط کرانه باختری و غزه در اختیار مسلمانان باقی میماند
اهداف استراتژی اصلی رژیم از سال 1948 - استراتژی بقاء:
1- جلوگیری از اتحاد مسلمین
2- مشغول سازی اعراب
3- افزایش وسعت سرزمینی
4- افزایش جمعیت
5- حفظ امنیت داخلی
طرح بن گورین ( اولین نخست وزیر رژیم) بر اساس استراتژی بقاء :
راهبرد ترایدنت ( نیزه سه سر) :
مشغول سازی کشورهای هم مرز با رژیم توسط 3 کشور غیر هم مرز ( ایران ، ترکیه ، اتیوپی )
با ایجاد پایگاه هایی در این کشور ها ، کشورهای هم مرز را مشغول کردند تا توان حمله به رژیم نداشته باشند
پایگاه های اورومیه ، ایلام و اهواز در ایران ، عراق را در قبل از انقلاب اسلامی ایران آزار می داد ، پایگاه های ترکیه به سوریه ، و پایگاه های اتیوپی به مصر فشار های همانندی رای می آورد
در سال 1967 دومین جنگ رژیم شروع شد - جنگ 6 روزه ی اعراب :
رژیم اقدام به پیش دستی نسبت به حمله سوریه و مصر کرد و باعث شد جئلان و صحرای سینا و حتی غزه و کرانه باختری را اشغال نمود
جنگ سوم رژیم - جنگ کیپور :
مصر و سوریه از مشغول بودن رژیم به جشن مذهبی استفاده کردند و با تجهیزات چندین برابر رژیم شروع به حمله به رژیم کردند به طوری که صحرای سینا و جولان در همان روزهای ابتدایی آزاد شد
آمریکا در این جنگ اقدام به بزرگترین عملیات ترابری هوایی تاریخ اقدام کرد و مهمات بسیار زیادی را تحویل رژیم داد
ضمنا رژیم چند بمب اتم را زیر F4 ها بست و آن را در دنیا رسانه ای کرد
پس از قطع کردن خطوط پشتیان سوریه باعث پایین آمدن روحیه شد و به داخل سوریه حرکت کرد
مصر نیز با لشکر زرهی قوی که سیستمهای پدافندی در بین آنها بود به بیشروی ادامه می داد و از نیروی هوایی رژیم تلفات قابل توجهی گرفته شد
پس از درخواست کمک سوریه از مصر،سرعت تانک ها بیشتر شد و باعث عقب ماندن سیستمهای پدافندی شد و باعث از بین رفتن لشکر زرهی مصر توسط نیروی هوایی رژیم شد
در سال 1987 به علت عدم توسعه جمعیتی ، راهبرد پرز-رامین شروع به کار کرد
در این راهبرد توسعه جمعیتی ، تجاری و صنعتی جایگزین توسعه سرزمینی شد
پیرو مفاد پیمان کمپ دیود میان مصر و رژیم :
1- صحرای سینا به مصر بازگردانده شد
2- تمامیت ارضی رژیم توسط مصر به رسمیت شناخته شد
3- مذاکرات برای ایجاد دولت خود مختار و نوار غزه شروع شد
راهبرد بعدی رژیم - راهبرد بگین :
دستیابی دشمنان رژیم به سلاح هسته ای ممنوع است
عملیات اپرا ( انهدام تجهیزات هسته ای عراق { در زمان جنگ تحمیلی ایران و عراق!}) و عملیات باغ میوه ( انهدام آزمایشگاه های هسته ای سوریه ) و ترور دانشمندان هسته ای ایران در قالب این راهبرد است
راهبرد امنیتی رژیم :
1- ورود به نوار امنیتی اعلام شده رژیم منجر به حمله می شود ( مانند شهادت جهاد مغنیه!)
2- ممنوعیت دستیابی مشورهای دشمن رژیم به سلاح های غیر متعارف
3- ممنوعیت اتحاد چند کشور یا گروه علیه رژیم
4- استحکام جبه داخلی رژیم ( پدافند غیرعامل)
🔴دستانی بلندتر از هزار کیلومتر ....
با توجه مورد هدف قرارگرفتن کشتی کانتیربر #LORI رژیم صهیونیستی در دریای عرب و انتصاب این حمله به ایران بد نیست نگاهی به این حمله داشته باشیم ...
#sn34
ادامه در کانال @sobhenazdik
صبح نزدیک
🔴دستانی بلندتر از هزار کیلومتر .... با توجه مورد هدف قرارگرفتن کشتی کانتیربر #LORI رژیم صهیونیستی
مهم ترین مسئله هدف یابی این شناور در فاصله ۵۶۶ ناتیکال مایلی (معادل ۱۰۵۰ کیلومتر) از سواحل ایران هست!
پیدا کردن هدف در دریا اونم در این فاصله از ساحل خودی ، چالشی هست که همین الان بسیاری از ابرقدرت ها رو مثل چین و آمریکا به سختی درگیر خودش کرده به طوری ک هم آمریکا و هم چین به سمت استفاده همزمان از مجموعه ای ماهواره ها و رادار ها و هواپیماهای گشت دریایی حرکت کردن
در خلیج فارس به خاطر عرض کم پهپاد ها و رادارهای ساحلی و شناور های گشتی اشراف خوبی رو برای نیرودریایی سپاه و ارتش به ارمغان میارن