11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماجرای جلسه محرمانه محسن رضایی با حجاریان و میردامادی چه بود؟ انتقاد از حمایت علی آقامحمدی در مورد بورس و در نتيجه زیان مردم از این حمایتها
سفر ممنوع اما نه برای مرفهین!
سفرهای نوروزی با رعایت پروتکل های بهداشتی از طریق آژانس های مسافرتی اگدر قالب تور برقرار است همچنین سفر عادی بصورت هوایی، با قطار و اتوبوس برقرار است و تنها مسافرت با ماشین شخصی ممنوع بوده و عامل انتقال کرونا است!
این یک تبعیض آشکار و یک ارجحیت دادن به سرمایه داری حتی در این سطح است! سفر را ممنوع میکنیم اما نه برای همه، کسی تمکنمالی دارد و توان تهیه تور مسافرتی،بلیط هواپیما یا بلیط قطار را دارد می تواند به سفر برود اما کسی که با خودروی شخصی و با بنزین سهمیه ای حتی بخواهد به شهر و دیار خود هم برود اجازه ندارد! دولت که ماههای پایانی عمر خود را سپری می کند و در منفورترین حالت خود نیز بسر می برد با تصمیمات این چنینی علاوه بر عصبی کردن بیش از پیش مردم قصد دارد این تنفر از دولت را مردم از سایر نهادها هم که همیشه در کنار مردم بوده اند هم داشته باشند، اگر قرار بر ممنوعیت سفر است دولت باید همه نوع سفر را ممنوع کند نه اینکه عده ای را به علت وضعیت مالی نامناسب در خانه حبس کرده و عده ای دیگر بخاطر تمکن مالی به هرجا که خواستند سفر کنند، یک سر به تورهای نوروزی خارجی بزنید متوجه میشوید چه تورهایی در چه تاریخ هایی و برای چه کشورهایی پیش خرید شده است، دولت که قوه عاقله ای ندارد و اصل برای او ایجاد عصبیت و دوقطبی در کشور است، ای کاش ارگان های دیگر لااقل اجازه یک همچین تبعیضی را ندهند.
ومن الله التوفیق
انتخابات پیش رو و عملکرد احتمالی برخی بازیگران
درون جبهه کلی اصولگرایی باوجوداینکه بعضی خرده جریانها تلاش میکنند تا دیدگاه اختصاصی خود را به اکثریت تعمیم دهند ولیکن از قراین اینگونه فهم میشود که جهتگیری عمومی این جبهه به سمت وحدت حداکثری سوق مییابد و مطابق این رویه امیدهای زیادی تولیدشده تا به گزینهای که مقبول تمامی سلایق است، برسند و همگی از آن حمایت نمایند.
اما نباید از این امر غافل شد که رگههایی از نفوذ در درون اصولگرایان رخنه کرده و باوجودی که نفوذیها سعی دارند در پس استعارههایی دینی انقلابی، پنهان شوند، اما نحوه ورود به موضوع و جهتی را که آدرس میدهند، در عمل منجر به سلب اتحاد و یکپارچگی جبهه اصولگرایی خواهد بود؛
اما ازآنجاییکه این بخش فاقد سبد رأی مستقل هستند و طرفداران رویه آنها نیز چندان قابلتوجه نیست، و در خارج از گفتمان انقلاب کسی چندان اهمیتی به ایشان نمیدهد، درنتیجه تلاش این جماعت برای پراکندهسازی سبد رأی جبهه اصولگرایی بهجایی نخواهد رسید.
بهویژه آنکه گزینهای را که در نظر گرفتهاند تا معرفی کنند، آن گزینه در قالب نفوذ تعریف نمیشود و امید بسیاری میرود تا اشتباه سال ۹۲ را برای ورود مستقل به کارزار انتخاباتی تکرار ننماید.
جریان اصلاحات بهصورت ظاهری پراکنده نشان میدهند عدهای بر مبنای لحاظ فاکتور رأی آوردن جو بایدن در آمریکا و تأثیر آن در گفتمان تعامل و مذاکره و اینکه محمدجواد ظریف را ژنرال این قاعده فرض میکنند و بر مبنای آن احتمال میدهند در درون توده مقبولیتی تولیدشده باشد، در حال حاضر ظریف را بهعنوان گزینه خود معرفی میکنند،
بهویژه که برخی از لیدرهای تئوریک اصلاحات، اعتقاد دارند که دیگر نامزد نیابتی فقط هزینه زا بوده و آوردهای برای این جبهه ندارد، پس به اعتقاد ایشان لازم است تا حتماً از فردی حمایت کنند که از درون خود جریان اصلاحات باشد،برای همین از بین گزینههای محتمل بازهم تأکید بر حمایت از ظریف رادارند.
امریکا بهعنوان بازیگری که نسبت به فعالیتهای سیاسی درونی ایران حساسیت زیادی دارد و نقش خود را بر روی دو تاکتیک تحریم و فشار و همسویی داخلی برخی جریانها متمرکز کرده است و ازآنجاییکه تغییر رئیسجمهوری در آن کشور تغییرات عمدهای را در تعریف و تعیین استراتژیها نسبت به انقلاب اسلامی ایران ندارد و تا این لحظه به هر دلیل(فعلاً در اینجا قصد برشماری آن را نداریم) سیاستهای اتخاذیاش بیاثر نبوده است،این احتمال تقویت میشود که سیاست تحریم و فشار را ادامه خواهد داد تا بلکه نتیجه مطلوبی از آن در انتخابات۱۴۰۰ برداشت نماید و در این مدت کم باقیمانده به انتخابات ایران، تغییر سیاست اساسیای را از امریکا مشاهده نخواهیم نمود.
بنابراین آن بخش از جریانهای داخلی ایران که بر کاهش تحریمهای آمریکا ولو حداقلی دلخوش شدهاند، ناامید خواهند شد، اما ناامیدی این طیف به معنی کنار رفتن و بیعملی نسبت به انتخابات نخواهد بود، بلکه منجر به تقویت وزن جناحی خواهد شد که باور دارند این دوره هم ضرورت دارد تا از گزینه نیابتی حمایت کنند.
ازاینجاییکه علی لاریجانی طی هفت سال همزمانی ریاستش بر مجلس با دولت روحانی هماهنگیهای بسیاری با دولت اعتدال را داشته و از حمایت محافظهکاران و طیفی از روحانیت نیز برخوردار است،درنتیجه گزینه نیابتی جریان اصلاحات ،کسی نخواهد بود جز علی لاریجانی.
با آمدن علی لاریجانی محافظهکاران در جریان راست سنتی، بخشی از روحانیت، و اکثریت جریان اصلاحات از او حمایت خواهند نمود، زیرا برای جریان اصلاحات همواره نتیجه مهمتر از وسیله بوده است، اما اینکه این طیفها تا چه میزان بتوانند نقاط منفیای که کف جامعه از رویکردهای لاریجانی در ذهن خوددارند را بپیرایند و حمایت تودهای را برای او تولید نمایند جای شبهه دارد، برای همین بعید است کف جامعه حمایتی را که در ۷۶ از خاتمی و ۸۴ ازاحمدینژاد به عمل آورد، از لاریجانی به عمل آورد.
یکی دیگر از بازیگران این عرصه، تا آستانه انتخابات۱۴۰۰ شخص احمدینژاد و طیف حامیان وی است.اگرچه احمدینژاد در قالب اوقات اعلام نموده بود که اصولگرا نیست و از اواخر دولت دهم به بعد نیز زاویههای فکری عملکردی او با جبهه اصولگرایی آشکارتر شد، اما اعلام تمایل وی برای ورود به عرصه انتخابات بهگونهای خواهد شد که طیفی را از قاعده و سرجمع سبد رأی اصولگرایی خواهد کاست.
در سال ۹۲ هیچکسی بهتر از خود هاشمی نمیدانست که توسط شورای نگهبان رد صلاحیت خواهد شد اما او برای تحریک تودهها و هموار کردن راه روحانی خود را هزینه کرد،اما احمدینژاد ظرفیتهای هاشمی را ندارد تا خود را هزینه هموارسازی بستر رأی آوری گزینه اصلاحات نماید بهویژه که آن گزینه علی لاریجانی هم باشد، ولیکن از سر لجاجت با جریان انقلاب(لا لحب معاویه بل بغضا لعلی) ثبتنام خواهد کرد تا پس از رد صلاحیت دوبارهاش،تا جایی که بتواند باعث سرخو
بررسی ماجرای انتساب سهام «واحصا» به رییس مجلس
قالیباف نماینده و وکیل رزمندگان بوده است
در چند روز گذشته فیلمی در فضای مجازی توسط برخی کاربران اصلاحطلب و کاربران موسوم به عدالتخواه انتشار یافت و بر اساس آن ادعا شد که بخشی از سهام شرکت احیا صنایع خراسان( نماد واحصا) متعلق به محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی است و بگونهای وی را متهم به دخالت در افزایش قیمت سهام این شرکت کردند.
با بررسیهای انجام شده در مرکز مقابله با شایعات سایبری مشخص شد، محمد باقر قالیباف در دورهای وکیل و نماینده ایثارگران در مجمع موسس و سهامداران شرکت احیا صنایع خراسان بوده و شبهه وارد شده به این شرکت و قالیباف کذب است.
شرکت احیا صنایع خراسان یک شرکت ایثارگری با سرمایهگذاری بیش از یکصد هزار نفر از جامعه ایثارگران و خانواده شهدا در سال ۱۳۷۵ تاسیس شده است.
چون در آن زمان قالیباف، فرمانده لشکر خراسان بوده به تاسیس این شرکت کمک کرده است.
در آن زمان با توجه به تعداد زیاد سهامداران و بر اساس مصوبات مجمع موسس به ازای هر هزار نفر سهامدار، یک نفر وکیل معتمد از سوی مجمع موسس و سهامداران انتخاب شدهاند که بعنوان نماینده سهامداران در مجامع شرکت کنند که یکی از آنها محمدباقر قالیباف بوده است.
قالیباف که از موسسین شرکت احیا نیز بوده، طبق قانون تجارت دارای سهام مدیریتی است که از ابتدا کمتر از ۱۰۰۰ سهم در مالکیت وی بوده و تاکنون نیز این سهم تغییری نکرده است.
گفتنیست که ارزش ۱۰۰۰ سهم از این نماد به قیمت امروز حدود هفت میلیون تومان است.
بنابراین در مجمع سال ۹۳ این شرکت، قالیباف به عنوان وکیل سهامداران، شرکت کرده و سهام تحت مالکیت وی همان مقداریست که در بالا اشاره شد و هیچگونه منافع شخصی و مداخلهای در افزایش و کاهش قیمت سهم در هیچ زمانی نداشته است.
جهانگیری: در این دولت مثل بابک زنجانی به وجود نیامد.
این صحبتی است که امروز معاون اول رییس جمهوری انجام داده است، این صحبت را از چند منظر می توان بررسی کرد.
اینکه این صحبت درست است یاخیر می توان گفت بله درست است اما دلیل این اتفاق آن چیزی که مدنظر ایشان است، نیست.
اولین دلیل نبود بابک زنجانی در این دولت این است که تقریبا می توان گفت تعداد زیادی بابک زنجانی در بدنه دولت وجود داشت از برادران رییس و معاون اولش گرفته تا پسر و دختر وزرا خودشان بابک زنجانی بوده اند و از این منظر دیگر نیازی به تولید بابک زنجانی و زیاد شدن دست در کار نبوده است. به همین دلیل صحبت جناب جهانگیری درست است که در دولتشان چیزی به وجود نیامده اما از اول وجود داشته است.
دوم این دولت اصولا انگیزه ای برای دور زدن تحریم ها نداشته است که در این میان فرد ناصالحی مانند زنجانی سواستفاده کند، نه تنها انگیزه ای نداشته است بلکه بخاطر خوشبینی زیاد به دشمنان راههای دور زدن تحریم ها را یا خود بسته است ویا به طرف خارج لو داده تا حُسن نیت خود را ثابت کند، پس از این باب هم آقای جهانگیری بیشتر در نقد دولت سخن گفته تا درباره پاک دستی دولت، هرچند که در این فقره هم احتکار دارو توسط دختر وزیر آن هم در شرایط تحریم و کمبود دارو خود یک لکه سیاه دیگر در کارنامه پرمفسده این دولت است.
حال در این ماه های آخر #دولت_حرف نه تنها کارنامه ای برای دفاع ندارد بلکه قصد دارد با صحبت درباره نکات منفی ونقاط تاریکی کارنامه دیگران خود را تطهیر کند، در صورتی که این دولت از هر فساد و خرابی که صحبت کند حداقل یک موردش را در کارنامه اش دارد پس این فرافکنی ها نه تنها کمکی به دولت نمی کند بلکه باعث میشود خاطرات دوران سیاه این دولت بیش از پیش در اذهان باقی بماند، دولتی که کارنامه ای برای دفاع ندارد باید عذرخواهی کند نه اینکه با غرور منت بگذارد که فاسد پرور نبوده ایم که البته آن را هم بوده ونه در حد اتهام بلکه جرم اثبات شده ای که منجر به صدور حکم شده است.
🔸️تقدیم پیام رئیس جمهور روسیه به مقام معظم رهبری در دیدار ولایتی با سفیر روسیه
🔹️لوان جاگاریان سفیر روسیه در ایران در دیدار با علی اکبر ولایتی مشاور امور بینالملل رهبر انقلاب، پیام رئیس جمهور روسیه در پاسخ به پیام مقام معظم رهبری که توسط قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی ارائه شده بود را تقدیم کرد.
هدایت شده از طَبِیبَ الْقُلُوب
25.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بیانات مقام معظم رهبری
نماهنگ/مردم قضاوت کنند.
------------
@Abdul_majid_Bonabi