eitaa logo
☻سود خوب،حَالِ خوب☻
5.6هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
248 ویدیو
6 فایل
به نام خدا ⭕تحلیل ها نظر شخصی، و مسئولیت خرید و فروش به عهده ی خود اعضاست وکانال ما هیچ مسئولیتی درقبال سود یازیان اعضاندارد. 🔷سیگنال فروشی نداریم 🔶راه ارتباطی : @Admin_Bourse کانال شخصی بنده 👇 https://eitaa.com/joinchat/944898420C4686db6696
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸هر یک از سرخابی‌ها با دو بلوک سهام واگذار می‌شوند قربانزاده، رییس سازمان خصوصی‌سازی: قرار است تا پایان شهریور سال جاری حجم سهام دولت در هر یک از این دو باشگاه زیر 50 درصد شود. پیش‌بینی می‌شود برای هر یک از باشگاه‌ها یک یا دو بلوک 17 تا 20 درصدی به صورت مزایده و از طریق بورس عرضه شود. زمان قطعی برای گشایش نماد سرخابی‌ها نمی‌توان گفت اما معمولاً بین دو هفته تا یک ماه طول می‌کشد و در این مدت پول‌ها در حساب دو باشگاه مسدود می‌شود تا مراحل روند افزایش سرمایه تأیید و ثبت شود.
🔴مهم 🔵اونایی که میخوان سهم های بنیادی رو پیدا کنن ولی نمیدونن چجوری؟ انشاءالله راس ساعت 21، یک قلق ناب، برای پیدا کردن سهم های بنیادی در کانال گذاشته می‌شود✅
32.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ♦️قلق ناب پیدا کردن سهم های بنیادی اگر میخوای سهم های بنیادی رو پیدا کنی حتما این ویدئو رو ببین 🔹رفقا حتما نظرات، و اینکه ویدئو ی بعدی در مورد چه موضوعی باشه را به آدرس ادمین بفرمائید 👇👇 @Admin_Bourse
تپولا از منفی 2 به بالا بررسی
🔸 ی بازار تا به لحضه
وزیر خارجه: نفعی در مذاکره مستقیم با آمریکا ندیدیم امیرعبداللهیان در نشست با معاونان اقتصادی: 🔹جمهوری اسلامی بر خطوط قرمز خود ایستاده است. زیاده خواهی آمریکا، علت توقف در مذاکرات است. 🔹آمریکا هیچ اقدامی بر روی زمین که نشان دهنده حسن نیت آنان باشد انجام نداده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غپاک مثبت پایین بررسی
🔸راهبرد ما در مذاکرات راهبرد رهبر انقلاب است رئیس‌جمهور: 🔹راهبرد ایران در مذاکرات هسته‌ای، راهبرد اعلامی مقام معظم رهبری است. 🔹از نظر دولت مذاکرات هسته‌ای یکی از مسائل سیاست خارجی کشور است، نه همه مسئله سیاست خارجی. 🔹رسانه‌ها با رویکرد امیدآفرینی پل ارتباطی دولت و مردم باشند، رسانه‌ها نقش موثری در روایت دقیق، صریح، سریع و امیدآفرین از رویدادها دارند.