یارانهای که دیگر کمکخرج نیست
🔹یارانه ۳۰۰ هزار تومانی که دیگر با مخارج خانوارها سازگاری ندارد، امروز در شرایطی به حساب دهکهای چهارم تا نهم واریز شد که اولا معیارهای حذف افراد از لیست یارانهبگیران به رسم سالهای اخیر، محل ابهام است و دوما با توجه به درآمدهای فعلی که عموما بالای ۳۰ میلیون تومان است، بسیاری افراد از دایره یارانهبگیران خارج میشوند.
برای اینکه هورمونهای مرغ تاحدودی گرفته بشه 👇
🐔مرغ را در قابلمه که گذاشتید مقداری آب سرد روی آن بریزید. بعداز پنج دقیقه از روی گاز بردارید آب کدر رنگی همراه با لردی روی قابلمه را می گیرد. آن آب کدر و لرد،همان آمپول های هورمونی هستند که به مرغ می زنند. مرغ را در بیآورید ازقابلمه زیر شیر بگیرید.
تا آن لرد ها پاک شود و قابلمه را مجدداً بشورید و مرغ را با پیاز وهویچ بپزید طبق معمول مرغ شما خوشمزه تر و بدون هورمون می باشد
🐔برای این که هورمون گوشت مرغ روتقریباً کم کنیدتوی غذاهاتون موقعی که مرغ روتوی قابلمه می گذاریدتاپخته بشه چندتادونه هویج روحلقه حلقه کنیدولابلای مرغ هاتون بچینیدبعدهمراه با مرغ هاتون بذاریدپخته بشه موقعی که خواستید مرغ هاتونوداخل ظرف بکشیدهویج هاروبیرون بریزیدچون هویج باعث جذب هورمون های مرغ میشه. این مطالب در کلاس های بهداشت وتغذیه ی سالم مطرح شده است.
اِنا لِله وَاِنا اِلیه راجِعون
⬛️ با نهایت تاسف و تاثر ساعاتی پیش باخبر شدیم.
خانم صغری رستگار اکبری
فرزند علی
همسر ابراهیم اسدپور صوفیانی
دار فانی را وداع و دعوی حق را لبیک گفت، بدینوسیله این ضایعه غم انگیز را خدمت خانواده معزا سایر وابستگان نسبی و سببی تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال ّبرای آن مرحومه رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جزیل عنایت بفرماید.
◼️مراسم تشییع جنازه متعاقبا اعلام میگردد.
کانال صوفیان ۲۴
@sofian24
♨️اظهارات رئیس جمهور درباره تفاهمنامه
پزشکیان، رئیس جمهور:
🔹ترامپی که ما را از انجام بسیاری از کارها منع میکرد، در سخنرانی اخیر خود تمام آنها را حق مردم و ملت دانست.
🔹۶ میلیارد دلار پول ما در قطر برخواهد گشت.
🔹نتانیاهو اولین ناراضی از مذاکرات است.
🔹سلطنت طلبان نیز نمیخواهند ما با آرامش کشور را هدایت کنیم.
🔹دستاوردهای این گفتوگو و مذاکره عیان خواهد شد.
🔹تمام مفاد تفاهمنامه به نفع ماست.
🔹تنها نکته آمریکا این است که ما بمب اتم نداشته باشیم. این موردی است که رهبر شهید هم بارها فرمودند ما بمب اتم نمیخواهیم.
🔹آمریکا گفت همین را بنویس و امضا کن، ما هم امضا کردیم.
صدای_مخاطب
سلام همشهریان عزیز
یه انتقادی بکنیم از اون عزیزانی که برا هر مراسمی دعوت میشن شام ناهار مسجد یا تالار ک همیشه نیم ساعت یع ساعتی دیر تشریف میارن سلام با کلاس سلام پر مشغله،سلام شخصیت مهم جامعه 🙋 لطفاً زود بیا سر مجلس بقیه افرادی که سر وقت میان نه از تو بیکار ترن نه از تو گشنه ترن نه از تو بی شخصیت تررر،احترام بذار به دوست و همشهری خودت یبارم که شده سعی کنیم برا احترام جمع سر وقت بیایم،این حرکات غلط برا اصلاح رو باید از خودمون و خانواده مون شروع کنیم و احترام بذاریم برا بقیه افراد جمع و صاحب مجلس
4.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عزاداری شاه حسین گویان به این میگن
التماس دعا
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاخصی هییت اکبریه مسجد جامع صوفیان
1405/03/31
کانال صوفیان 24
@sofian24
احتمال تعطیلی ۳ روزۀ تهران در روزهای تشییع رهبر شهید انقلاب
🔸سردار حسنزاده: در خصوص تعطیلی ۳ روزۀ تهران در مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب پیشنهادهایی ارائه دادیم و در صورت تصویب، موضوع رسما اعلام خواهد شد.
برنامه بازیهای روز یازدهم جام جهانی
دوشنبه 1 تیر
20:30 | آرژانتین اتریش
سهشنبه 2 تیر
00:30 بامداد | فرانسه عراق
3:30 صبح | نروژ سنگال
6:30 صبح | اردن الجزایر