📌 *به سوی فهم فناوری نرم (۲۹)
🖋️ یادداشت دکتر مهدی حمزه پور*
📄 *فناوری نَرمِ جَمع سِپاری*
#دکتر_مهدی_حمزهپور
#یادداشت
#فهم_فناوری_نرم
#اندیشکده_فناوری_نرم
🔺🔸🔺
اینستاگرام اندیشکده : softtechisu@
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @fannavary_narm
📄 علوم داده و تبدیل داده های اَنبوه و بزرگ به اطلاعاتِ ارزش آفرین و تصمیم ساز و در پی آن، مدلسازی، الگویابی و تحلیل نظام یافته حاصل از آن،"فناوری نرمِ تحلیل اطلاعات" نام دارد.راهبردها، رویکردها، روش ها و فنون متنوعی برای تحلیل فرآیندی داده های پردازش شده وجود دارد. از طرفی، ورود مقوله حکمرانی به عرصه دیجیتال، فرصت های بیشماری را در مورد کیفیت بخشیِ روزافزونِ نحوه رابطه مردم و حاکمیت ایجاد کرده است که از آن تعبیر به "فناوری نرم شهروندی" می شود که مفاهیمی چون؛ دولت الکترونیک، مشارکت عمومی، نوآوری باز در حکمرانی و جمع سپاری را در دل خود دارد. تاکید نگارنده در این نوشتار بر "فناوری نرم جمع سپاری یا Crowdsourcing" و فعال کردن ظرفیت مردم در حل مساله است. داستان جمع سپاری از برگزاری مسابقه حدس زدن وزن لاشه گاو با شرکت حدود هشتصد نفر از توده مردم عادی در میدان شهر توسط فرانسیس گالتون (Francis Galton) در سال ۱۹۰۶ شروع شد که بین متوسط حدس توده مردم با وزن واقعی گاو تنها هشت دهم درصد اختلاف بود. همچنین در آگوست ۲۰۱۵ مسابقه حدس زدن وزن گاو بین دو گروه مردم عادی و مردم متخصص تر به صورت اینترنتی برگزار شد و بیش از هفده هزار نفر مردم عادی و سه هزار نفر مردم متخصص تر در آن رویداد مسابقه وار شرکت کردند که پنج درصد خطا
در حدس مردم عادی و شش درصد خطا در حدس گروه متخصص تر گزارش شده بود و یا حدود هفتاد درصد کیفیت بیشتر در پیش بینی ارزش سهام وال استریت با رویکرد جماعت سپاری گزارش شده است که قابل توجه است.
جمعسپاری به عنوان یکی از پیشران های کار و کسب نوین، به معنی تقسیم یک کار بین تعداد زیادی از افراد است به گونهای که هر فرد بخش کوچکی از آن را انجام دهد که گاهی از آن تعبیر به خُردِهکاری هم می شود. برای نمونه فرض کنید هزار عکس در وبسایت خود دارید که میخواهید متنی برای توصیف هر یک از آنها بنویسید. در این صورت میتوانید از هزار نفر بخواهید که هرکدام یک عکس را توصیف کنند. پس از آماده شدن کار، دستمزد هر نفر را محاسبه و پرداخت کنید. با روش جمع سپاری نتیجه در عرض چند دقیقه آماده خواهد شد. به علاوه کارها سریعتر، ارزانتر و معمولاً با خطاهای کمتری انجام میشود. همچنین این روش در اسکن عکسها، ویرایشکردن، اصلاح پایگاه داده و ضبط فایلهای صوتی کاربرد دارد.
به تعبیر دیگر، جمع سپاری نوعی فعالیت مشارکتیِ برخط است که در آن یک فرد، یک سازمان، یک بنگاه غیر انتفاعی یا یک شرکت؛ انجام داوطلبانه یک وظیفه را از طریق یک فراخوان عمومی منعطف به گروهی از افراد با تعداد و دانش متنوع و نامتناجس واگذار می نماید. از آن جا که تعداد زیادِ افراد میتوانند بهترین ایدهها، مهارتها و پشتیبانیها را ارائه دهند، روش جمع سپاری باعث می شود نتیجههای بهتر و با کیفیت بالاتر حاصل شود. همیشه انجام این وظیفه که با پیچیدگی متفاوت همراه است واینکه جمعیت با آوردن کار، پول، دانش یا تجربه درآن مشارکت نمایند، مستلزم سود دوجانبه میباشد. مشارکت کننده از برآورده شدن یک نیاز جدی که می تواند اقتصادی، شناخت و معروفیت اجتماعی، عزت نفس یا توسعه روزافزون مهارت های متنوع شخصی باشد بهره مند گردد و جمع سپار نیز از مواهب آنچه مشارکت کننده به بنگاه آورده است بهره مند میگردد.فرض کنید یک سایت خرید اینترنتی با هزاران محصول جدید دارید که باید آنها را برچسبگذاری و دستهبندی کنید. این کارِ خستهکننده را میتوانید به تنهایی انجام دهید یا آن را به مجموعهای از افراد واگذار کنید.جمع سپاری یکی از راهبردهای کارا و اثربخشِ تحلیل اطلاعات مبتنی بر حل مسائل عمومی با مشارکت مردم با تخصص های مختلف است. نحیف بودن دریچه های مشارکت فکری و اجرایی مردم در مسائل مختلفِ حاکمیتی، ضرورت تحول در سبک حکمرانی، سیاستگذاری و خط مشی چینی کشورها را دوچندان می کند. با توجه به توسعه دسترسی مردم به بسترهای ارتباطی دو طرفه مانند اینترنت، پیامک، شبکه های اجتماعی، هوش مصنوعی و...، این رویکردها در سال های اخیر مورد توجه جدی قرار گرفته است؛ از این رو، با ظهور فناوریهای جدید و افزایش کاربرهای شبکههای اجتماعی در سراسر دنیا، شرکتهای فعال در حوزه جمع سپاری میتوانند با سرعت به جمعیت بیشتری از افراد دسترسی داشته باشند. در نتیجه اینترنت، شبکههای اجتماعی و هوش مصنوعی، پایهای ترین فناوریهای مورد نیاز برای جمع سپاری هستند. علاوه بر این، سایتها و نرمافزارهای مخصوص تلفنهای همراه هوشمند نیز برای جمع سپاری وجود دارد. در این میان، پاسخ مثبت فناوری نرم جمع سپاری به پرسش های بنیادین زیر می تواند در این زمینه راهگشا باشد.
📄 -آیا می توان سرعت، وسعت و کیفیت روش های جمع آوری و تحلیل اطلاعات را افزایش داد؟
۲-آیا می توان تغییر باورها، نگرش ها و فرهنگ مردم را کمّی سازی و اندازه گیری نمود؟
۳-آیا می توان با کمک گرفتن از مردم، کیفیت تصمیمات نظام حکمرانی را افزایش داد؟
۴-آیا می توان قبل از وقوع یک پدیده سیاسی، امنیتی و اجتماعی، آن را پیش بینی نمود؟
اصطلاح جمعسپاری یا کارِ جمعی، اولین بار توسط جِف هاو (Jeff Howe) نویسنده آمریکایی با همکاری مارک رابینسون (Mark Robinson) در سال ۲۰۰۶ مطرح شد. وی واژه جمع سپاری را طی مقاله ای با عنوان طلوعِ جمع سپاری معرفی نمود. جمع سپاری (ترکیبی از دو کلمه جمعیت (Crowd) و بُرون سپاری (Outsourcing)) مبتنی بر پارادایم های مطرح نوآوری باز (Open Innovation) و برون سپاری بوده و ابزاری کارا و کم هزینه برای جمع آوری گسترده ایده، تامین مالی خُرد و کَلانِ جمعی (جمعسپاری مالی) و حل مساله برای مقاصد خاص، فراخوان جمعی، بارش فکری جمعی، تولید جمعی، جمعسپاری طراحی و ... میباشد. او در این مقاله راه جدیدی ارایه داد که که به کمک آن میتوان افرادی که مایل به همکاری در یک پروژه هستند را در آن پروژه مشارکت داد. به طور مثال، فیسبوک از سال ۲۰۰۸ از روش فناوری نرم جمعسپاری در حوزه ترجمه استفاده می کند و ترجمه وب سایتش را به این روش به زبانهای مختلف ترجمه میکند. ویکیپدیا (Wikipedia) نیز نمونه معروفی از جمع سپاری است. در این وبسایت، افراد متخصص و تازهکار به شیوه جمع سپاری، بزرگترین دانشنامه آزاد در سراسر دنیا را نوشتهاند. به طور کلی دلایل ظهور فناوری نرم جمع سپاری توسط جف هاو و همکارانش اینطور بیان شده است؛ دلیل اول، بهره برداری از اوقات فراغت است.افراد در زمان های فراغت یا زمان هایی که قسمتی از کارشان در نظر گرفته نمی شود، فرصت بیشتری برای انجام کارهایی که به تولید اقتصادی منجر می شود پیدا می کنند دلیل دوم، توسعه نرم افزارهای منبع باز (Open Source) میباشد و روند بازار این نرم افزارها باعث شد که بسیاری از کارآفرینان از این مدل برای کار و کسب خویش الهام بگیرند. دلیل سوم، پیشرفت در دسترسی بیشتر به اطلاعات و هزینه رو به کاهش ابزار تولید آن است. آخرین پیشرفت، ظهور جوامع برخط (Online)است که در آن جمعی از افراد به صورت برخط سازماندهی می گردند. در مجموع در ادبیات جمع سپاری، اندیشمندان دلایل استفاده از جمع سپاری را مواردی چون کاهش هزینه های بنگاه و کاهش زمان ایجاد محصول، ایجاد ارزش برای شرکت، پذیرش بهتر از سوی مشتریان، افزایش ادراک مشتریان از محصولات جدید، ایجاد سرمایه (درحالت تامین مالی جمعی)، کارایی بالاتر حل مسائل از سوی جمع نسبت به حل مسائل از سوی فرد و دریافت علامت های وجود تقاضا در خصوص محصولاتی که قصد ورود به بازار دارند، می دانند. در یک جمع بندی نهایی می توان مزایا و معایب جمع سپاری را اینطور بیان نمود که در روش جمع سپاری کارها با سرعتی بسیار بیشتر از شیوه سنتی به نتیجه میرسد. مزیت اصلی شیوه جمع سپاری نسبت به روشهای دیگر، قیمت نسبتاً پایین آن در مقایسه با هزینه استخدام نیروی با تجربه و متخصص است.
از طرف دیگر، روش جمع سپاری نیز مانند بقیه روشها عیبهایی دارد که پیش از انتخاب این روش برای انجام کار باید به آنها توجه شود. مدیریت پروژههای بزرگی که به شیوه جمع سپاری انجام میشوند و به سبب آن تعداد زیادی نیروی کار در آن مشغول به فعالیت هستند، به برنامهریزی و رهبری خاصی نیاز دارد. به علاوه پیادهسازی عمومی پروژههای جمع سپاری باعث میشود رقیبهای تجاری به سادگی به برنامهها و محتوای پروژه شما دسترسی داشته باشند. همچنین، همکاری بین اعضای یک جامعه دشوار است، زیرا آنها برای به دست آوردن کار و درآمد بالاتر با هم رقابت میکنند. موارد گفته شده شاید در بسیاری از شرایط ایراد بزرگ به حساب نیاید و قابل چشم پوشی باشد. بزرگترین ایراد وارد بر روش جمع سپاری آن است که قرارداد رسمی برای این پروژهها وجود ندارد.
🔺🔸🔺
اینستاگرام اندیشکده : softtechisu@ 🌐
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @fannavary_narm
🔘 *اولین هم اندیشی ایران خلاق*
👈 *با محوریت رویداد ایران خلاق*
🟩 * با حضور صاحبنظران حوزه فناوری نرم*
⬅️ *یکشنبه ۴ تیر ۱۴۰۲/ ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱*
# *دکتر_مهدی_حمزه_پور*
# *اندیشکده_فناوری_نرم*
🔺🔸🔺
*اینستاگرام اندیشکده : softtechisu@ 🌐
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @softtechisu
حضور جناب آقای دکتر مهدی حمزه پور (ریاست محترم اندیشکده فناوری نرم دانشگاه امام صادق علیه السلام)
و
سرکار خانم دکتر سامه ابتهاج (مدیر هسته فناوری صنایع فرهنگی و خلاق، اندیشکده فناوری نرم)
در اولین هم اندیشی رویداد ایران خلاق
با حضور صاحب نظران حوزه فناوری نرم
یکشنبه 1402/04/04 در مجموعه فرهنگی جماران برگزار شد
#دکتر_مهدی_حمزه_پور
#دکتر_سامه_ابتهاج
#اندیشکده_فناوری_نرم
🔺🔸🔺
اینستاگرام اندیشکده : softtechisu@ 🌐
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @softtechisu
✅ Softtechisu.com
⭕ گزارش اولین نشست هم اندیشی ایران خلاق، با محوریت رویداد ایران خلاق:
🔹اولین نشست هم اندیشی ایران خلاق با محوریت رویداد ایران خلاق با حضور دکتر مهدی حمزه پور، مدیر اندیشکده فناوری های نرم و عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق علیه السلام و دیگر صاحب نظران حوزه فناوری نرم، مورخ یکشنبه ۴ تیرماه ١۴٠٢، ساعت ۸:۳۰ الی ۱۱، به نشانی نیاوران، یاسر، خلیلی، مجتمع پارسیان جماران، دهکده ایران برگزار گردید.
🔻در این نشست محورهای زیر مورد بررسی قرار گرفت:
- ضرورت ارائه طبقه بندی صنایع خلاق فرهنگی مبتنی بر زیست بوم فرهنگ ایرانی اسلامی (با ارائه جناب آقای دکتر کمیل قیدرلو، مدیر اندیشکده مطالعات فرهنگ و توسعه)
- نقش فناوریهای نرم در توسعه صنایع خلاق فرهنگی (با ارائه جناب آقای دکتر مهدی حمزهپور، مدیر اندیشکده فناوری نرم)
- تحولات بازار جهانی در صنایع خلاق فرهنگی (با ارائه جناب آقای حجت مراد خانی، پژوهشگر صنایع خلاق فرهنگی)
- مفاهیم کلیدی صنایع خلاق فرهنگی (با ارائه سرکار خانم دکتر سامه ابتهاج، پژوهشگر صنایع خلاق فرهنگی)
- جایگاه و وظایف نهادهای سیاست گذار و تصمیم گیر در حوزه صنایع خلاق فرهنگی (با ارائه جناب آقای دکتر ابراهیم غلامپور، پژوهشگر ارشد فرهنگ و هنر مرکز پژوهشهای مجلس)
- سهم صنایع خلاق فرهنگی در اقتصاد کشور (با ارائه سرکار خانم دکتر فهیمه زمانی، معاون ستاد توسعه فناوریهای نرم و صنایع خلاق)
#دکتر_مهدی_حمزه_پور
#دکتر_سامه_ابتهاج
#اندیشکده_فناوری_نرم
🔺🔸🔺
اینستاگرام اندیشکده : softtechisu@ 🌐
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @softtechisu
⭕ وبینار آشنایی با کوچینگ (با محوریت طراحی و اعتلای شغلی و شخصی) برگزار شد
🔹یکشنبه 1402/04/04 با تدریس دکتر کیومرث احمدی (عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد کردستان)، مستر کوچ و نایب رئیس انجمن کوچینگ ساعت 18 الی 19/30 با حضور 90 نفر از مخاطبین به صورت مجازی برگزار شد.
🔻در این وبینار به موضوعات ذیل پرداخته شد:
1- وضعیت کوچینگ نسبت به منتورینگ
2-آینده بازار کوچینک
3-تحلیل بر ویژگی های کمی و کیفی بازار کوچینگ
🔸جهت اطلاع بیشتر و مشاهده این وبینار به وبسایت اندیشکده مراجعه نمایید و پس از ثبت نام از این محصول استفاده نمایید
👇🏻👇🏻👇🏻
🌐 Softtechisu.com
🔺🔸🔺
اینستاگرام اندیشکده : softtechisu@ 🌐
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @softtechisu
🟧 اعتباریات و فناوری نرم!
🔹یکی از مهمترین مباحث فلسفی که در دهه هاي اخیر رشـد چشـمگیری داشـته اسـت، بحث اعتباریات است.
🔸ادراکات ذهنی، کـه برطـرف کننـده بسـیاري از احتیاجـات انسانی اند، مفاهیم اعتباري نامیده می شوند.
🔺مقایسه اعتباریات و فناوری نرم، ثمرات زیادي دربردارد. در زمینه توسعه و نوآوری در فناوری نرم تحقیقات زیادی صورت گرفته و از سـوی دیگـر در ارزش وجـودی و ریشه های ادراکات اعتباری نیز کاوش های فلسفی بسـیاری انجـام شـده اسـت،
🔻لـذا در موارد تصادق این دو مفهوم، بخش قابل توجهی از پژوهش های مربوط به هر زمینه قابل تعمیم به زمینه دیگر بوده و قابل استفاده می باشد.
📌📍برای مطالعه مقاله به پیوند زیر مراجعه نمایید:
https://softtechisu.com/credits-and-soft-technology
🔺🔸🔺
#فناوری_نرم
#اعتباریات_و_فناوری_نرم
#مقاله
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @softtechisu
🔸 *حضور آقای زاکانی، شهردار تهران، در دیدار با اساتید هیئت علمی و مدیران اندیشکده های فعال در دانشگاه امام صادق علیه السلام با موضوع نقد برنامه های مدیریت شهر تهران و راه های همکاری اندیشکده ها در موضوعات گسترده شهر تهران*
#دکتر_مهدی_حمزه_پور
#شهردار_تهران
#اندیشکده_فناوری_نرم
#دانشگاه_امام_صادق
🔺🔸🔺
اینستاگرام اندیشکده : softtechisu@ 🌐
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @softtechisu
🟧 دانشگاه نوآور ارزشی
🔸فناوری هــای نرم به عنــوان یك پارادایم جدید در حوزه ی فناوری، نگرش همگان را نســبت به صنعت، تولید، پژوهش، آموزش، بازاریابی، کسب وکار و حتی امنیت و دفاع تغییر داد.
🔹فنـــاوری نـرم از طریـق بـه کارگیری و استفاده آگاهانه قوانین یا تجارب مشترك در فعالیتهای انسانی و اجتماعی حاصـل می شود. امروزه بحث دانشگاه نوآور به عنوان دانشــگاه نســل ســوم مطرح بوده و دانشگاه نسل چهارم دانشــگاه نوآور ارزشی بــوده که با فناوری های نرم در ارتباط می باشــد.
🔺نوآوری به یک محرک قدرتمند با قابلیت های اقتصادی و تکنولوژیکی برای بهبود بهره وری در کشورهای صنعتی تبدیل شده است.
🔻یکی از مهمترین وجه تمایز این پژوهش با سایر پژوهش های انجام شده، داشتن رویکرد ارزش محوری و همچنین جایگاه ویژه فناوری های نرم در دانشگاه ها می باشد.
📌📍برای مطالعه مقاله به پیوند زیر مراجعه نمایید:
https://softtechisu.com/fourth-generation-university
🔺🔸🔺
#فناوری_نرم
#دانشگاه_نوآور_ارزشی
#مقاله
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @softtechisu
*اندیشکده فناوری نرم دانشگاه امام صادق و انجمن مدرسین کوچینگ برگزار میکند :*
*کوچینگ فردی، شغلی و کسب و کار
سطح 1
60 ساعت (40 + 10+ 10)
یکشنبه ها و سه شنبه ها ساعت 16 تا 20
مدرس: دکتر کیومرث احمدی
مستر کوچ و نایب رئیس انجمن کوچینگ
به همراه اعطای مدرک معتبر داخلی و بین المللی*
مبلغ دوره: 98/000/000 ریال
*کد تخفیف 45 درصدی مخصوص اعضای کانال جامع اندیشکده: soft45*
جهت ثبت نام کلیک کنید
https://b2n.ir/h98447
🔺🔸🔺
#فناوری_نرم
#توسعه_فردی
#کوچینگ
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @softtechisu
کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🔉 انتشار خبر برگزاری اولین نشست هماندیشی «ایران خلاق» با محوریت رویداد ایران خلاق در خبرگزاری برنا
🔸به گزارش دبیرخانه رویداد «ایران خلاق»، اولین نشست هماندیشی «ایران خلاق» با محوریت رویداد ایران خلاق، با حضور اساتید و پژوهشگران این حوزه برگزار شد.
🔹به گزارش گروه علمی و فناوری خبرگزاری برنا، در این نشست اساتید و پژوهشگران حوزه صنایع و فناوری های فرهنگی و خلاق؛ از جمله جناب آقای دکتر صالحی، سرکار خانم دکتر ابتهاج، جناب آقای دکتر مرادخانی، جناب آقای دکتر قیدرلو، جناب آقای دکتر حمزه پور، جناب آقای دکتر غلامپور و سرکار خانم دکتر زمانی به ترتیب به بحث و بررسی موضوع ارتقاء صنایع خلاق فرهنگی، به عنوان گامی به سوی تحقق تمدن نوین اسلامی پرداختند. به نقل از این خبرگزاری از دکتر صالحی، قرار است در آینده ای نزدیک، نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه ایران خلاق ، با هدف هماهنگی میان تمامی ابعاد این صنعت و در نتیجه شکلگیری کامل اکوسیستم صنایع خلاق فرهنگی برگزار گردد.
🔻به نقل از این خبرگزاری از خانم دکتر سامه ابتهاج، پژوهشگر و مشاور صنایع خلاق و فرهنگی، عدم دستهبندی مشخص در حوزه صنایع خلاق و ناشناخته بودن این حوزه در گفتمان رسمی کشور، از مشکلات حوزه صنایع خلاق فرهنگی می باشد. ایشان در اهمیت حوزه صنایع خلاق فرهنگی، این صنایع را به عنوان پدیدهای نوظهور برای تولید ثروت و افزایش سهم اقتصادی در رشد و توسعه اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی کشورها بیان کردند. همچنین نسبت به مزیت های این حوزه؛ ازجمله به اشتغالزایی بالا و ارزان، عدم نیاز به سرمایه گذاری های بالا، امکان توسعه در شهر و روستا، سبز بودن و عدم آلایندگی محیطی و در کنار آن ارزش زیباییشناسی، بهرهبرداری از مالکیت فکری و حفظ میراث فرهنگی و طبیعی را اشاره نمودند. ایشان در پایان سخنان خود ضمن اشاره به سیر تعاریف و دستهبندی ها و طبقهبندی های مهم این صنایع در جهان گفتند: صنایع خلاق و فرهنگی یک حوزه تولیدی وسیع شامل کالاها و خدمات است که از ایده یابی تا تجاری سازی، برندینگ و مرچندایز (بازارپردازی) باید در اکوسیستم اتفاق بیفتد و اولین گام برای رسیدن به ایران خلاق تدوین و اجرای مدل بومی و کاربردی بر اساس آمایش سرزمین است.
🔺همچنین دکتر مهدی حمزه پور در این نشست به نقش پررنگ فناوری نرم در این صنایع اشاره کردند و سیاست زدگی را در تبیین و ترویج برخی مفاهیم؛ به عنوان مثال مفهوم واژه حکمرانی از مشکلات عمده کشور برشمردند که در حوزه فناوری نرم و صنایع خلاق فرهنگی نیز باید مراقب این آسیب بود که در این زمینه خلأ محتوایی به طور ملموس احساس می شود و دانشگاه ها بهطور رسمی در تولید محتوای این مفاهیم ورود نکرده اند. در نتیجه نیاز به ترویج حوزه فناوریهای نرم و صنایع خلاق فرهنگی نیز داریم؛ به دلیل اینکه مدارس و دانشگاهها با این مفهوم آشنا نیستند و نیاز است سفیرانی داشته باشیم تا این مفهوم را ترویج کنند و همچنین برگزاری رویداد، جریان سازی و شبکهسازی نیز باید انجام شود. ایشان علاوه بر پرداختن به مراحل ترویج صنایع خلاق، از وضعیت سیاست گذاری در موضوع فناوری نرم و صنایع خلاق فرهنگی و سهم صنایع خلاق در برنامه هفتم توسعه انتقاد کردند. همچنین به عدم توانایی سازمان های دولتی در رشد صنایع خلاق به علت ایستا بودن این سازمان ها اشاره نمودند و اندیشکده ها را برای این منظور مناسب تر دانستند. ایشان معتقدند که مفهوم فناوری نرم و صنایع خلاق فرهنگی نیازمند بحث و تبادل نظر است و جاگیری دقیق و درست همه صنایع نسبت به نرم یا سخت بودن و کاربرد آن در بحث صنایع خلاق فرهنگی تاکنون انجام نشده است و نیاز به بررسی دارد. همچنین در نهایت به اهمیت ایجاد کارگروه دانشی به منظور تبیین دقیق مفاهیم با حضور افرادی بدون تعارض منافع، اشاره نمودند.
به جهت مطالعه کامل خبر و مشاهده نظر دیگر صاحب نظران حاضر در جلسه، به لینک زیر مراجعه نمایید:👇
https://www.borna.news/fa/tiny/news-1497365
#هم_اندیشی_ایران_خلاق
#اندیشکده_فناوری_نرم
#دکتر_حمزه_پور
🔺🔸🔺
اینستاگرام اندیشکده : softtechisu@ 🌐
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @softtechisu
*هم اکنون*
آغاز دوره ۶۰ ساعته کوچینگ فردی و کسب و کار
لینک شرکت در جلسه اول
https://vc.isu.ac.ir/ch/fanavarynarm
✍🏻
...عدهای از اندیشمندانِ حوزه فناوری؛ اعم از مهندسی و مدیریتِ فناوری؛ فناوریها را به دو دسته «فناوریِ سخت» و «فناوریِ نرم» تقسیم میکنند. 🤔
🔸 آنها علم را از جنس دانایی،
🔹 عرفان را از جنس دارایی
🔸 و فناوری را از جنس توانایی میدانند...
[بخشی از یادداشت به سوی فهم فناوری نرم (١)، به قلم دکتر مهدی حمزهپور]
📖 به جهت مطالعه بیشتر، کلیک کنید.
#دکتر_مهدی_حمزهپور
#یادداشت_به_سوی_فهم_فناوری_نرم
#اندیشکده_فناوری_نرم
🔺🔸🔺
اینستاگرام اندیشکده : softtechisu@ 🌐
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @softtechisu
✍🏻
...فناوری نرم شاید قدیمی تر از فناوری سخت باشد، لیکن فناوری سخت به طور نظام مندتری مدوّن و درک شده است. فناوری سخت به واسطه ی اختراع وجود پیدا می کند؛ اما خودِ فرآیند اختراع و استفاده هایی که از فناوری های سخت به عمل می آیند از سَمتِ فناوری نرم حاصل می شوند.🤔
🔸 فناوری نرم به منزله ی دانش برگرفته از علوم انسانی و اجتماعی، علوم غیرطبیعی و دانش غیرعلمی (سنتی) برای حل مسائل عملی مختلف تعریف می شود.
🔹 فناوری نرم و موضوعات ذیل آن،عرصه نان آوریِ نوآورانه در ارائه محصولات و خدمات مبتنی بر محتوای ترکیب شده علوم انسانی،هنر و فناوری می باشد که جنبه تجاری سازی،بازارسازی و بازاریابی آن بر مبنای کشف نیازهای متعالی ِروحی،عاطفی،انسانی و اجتماعی انسان می باشد.
[بخشهایی از یادداشت به سوی فهم فناوری نرم (٢)، به قلم دکتر مهدی حمزهپور]
📖 به جهت مطالعه بیشتر، کلیک کنید.
#دکتر_مهدی_حمزهپور
#یادداشت_به_سوی_فهم_فناوری_نرم
#اندیشکده_فناوری_نرم
🔺🔸🔺
اینستاگرام اندیشکده : softtechisu@ 🌐
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @softtechisu
❇️شروع جلسات مهارت افزایی دوره کوچینگ فردی، شغلی و کسب و کار با حضور دکتر احمدی و اعضای دوره از امروز یکشنبه 19 شهریور ماه 1402 در اندیشکده فناوری نرم به صورت برخط
#دوره_کوچینگ_فردی_شغلی_و_کسب_و_کار
#اندیشکده_فناوری_نرم
❇️جلسه دوم از سلسله جلسات مهارت افزایی دوره کوچینگ فردی، شغلی و کسب و کار با حضور دکتر احمدی و اعضای دوره
پنجشنبه 23 شهریور ماه 1402
#دوره_کوچینگ_فردی_شغلی_و_کسب_و_کار
#اندیشکده_فناوری_نرم
❇️جلسه سوم از سلسله جلسات مهارت افزایی دوره کوچینگ فردی، شغلی و کسب و کار با حضور دکتر احمدی و اعضای دوره
یکشنبه 26 شهریور ماه 1402
#دوره_کوچینگ_فردی_شغلی_و_کسب_و_کار
#اندیشکده_فناوری_نرم
🔊 هسته فناوری نرم مالی اندیشکده فناوری نرم دانشگاه امام صادق با همکاری دفتر منطقه ای مؤسسه حسابداران مدیریت استرالیا و نیوزلند در ایران برگزار میکند:
📌 چهاردهمین دوره بین المللی حسابداری مدیریت (CMA)
🗣 با حضور استاد علیرضا صراف
نماینده رسمی و مدرس برجسته مؤسسه حسابداران مدیریت استرالیا و نیوزلند در ایران
🕰 زمان برگزاری:
از ۵ مهرماه الی ٢١ آبانماه ١۴٠٢
به مدت ۵۶ ساعت
روزهای یکشنبه و چهارشنبه از ساعت ١٧ الی ٢١
💰 هزینه آزاد دوره: ۹۸۰۰۰۰۰ هزار تومان
💎همراه با کد تخفیف ویژه دانشجویان و دانش آموختگان
⌛️ مهلت ثبت نام:
تا سه شنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۲
✍ ثبت نام:
ارسال مشخصات به شماره ۰۹۳۶۰۷۰۷۶۵۷ در پیام رسان بله و ایتا
✅با اعطای گواهینامه معتبر داخلی و بین المللی
📚جهت کسب اطلاعات بیشتر مراجعه به لینک زیر:
https://softtechisu.com/?p=3640
#اندیشکده_فناوری_نرم
#فناوری_نرم_مالی
#حسابداری_مدیریت
#دوره_بین_المللی
#استاد_علیرضا_صراف
💠 کانال جامع اندیشکده فناوری نرم
🆔 @softtechisu