مستند جنایت نامرئی
نویسنده، کارگردان و تهیه کننده: سهیل سلیمی
مستند جنایت نامرئی در چهار قسمت و در موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی ساخته شده است و نویسندگی و کارگردانی آن ره عهدهی سهیل سلیمی بوده است. عناوین هر قسمت به ترتیب به این شرح است: قسمت اول: جهان در آشوب – قسمت دوم: توازن جمعیت و جنگهای ترکیبی، راه حلی برای تمام فصول – قسمت سوم: جلیقه زرد که باشی میمیری – قسمت چهارم: جنگ جهانی چهارم.
عوامل تولید این اثر عبارتند از:
مجری طرح: ستیف ربیعی / مدیرتولید: محمد حسین اکبری / فیلمبردار: محسن استیری / تدوین و صداگذاری: الهه شیرازی / آهنگساز: سهیل سلیمی / تنظیم: کیوان کریمی / موشن گرافی: سمانه ضیائی / راوی: منوچهر زنده دل.
#جهان_در_آشوب #جنگهای_ترکیبی #سلاح_های_بیولوژیک #جلیقه_زرد_که_باشی_میمیری #جنگ_جهانی _چهارم #سهیل #سلیمی #SOHEILSALIMI #جنایت_نامرئی #نظم_نوین_جهانی #جهاد_تبیین
🟥 @SOHEILSALIMI
🟥 @SOHEILSALIMI
🟥 @SOHEILSALIMI
🟥 @SOHEILSALIMI
سهیل سلیمی کاندید مردمی "بهترین فیلمنامه نویس" چهارده دوره ی جشنواره ی فیلم مقاومت در بخش چهل سالگی 1397
🖌🖌📒📕 @SOHEILSALIMI
🖌🖌📒📕 @SOHEILSALIMI
🖌🖌📒📕 @SOHEILSALIMI
تشریح تحولات جهان پس از کرونا به روایت «جنایت نامرئی»
سینماپرس: مجموعه مستند «توازن جمعیت و سلاح بیولوژیک» (که عنوان آن به جنایت نامرئی تغییر یافته است) به روایت شیوع بیماریهای بی حد و مرز مانند ویروس کرونا در سطح جهان می پردازد.
مجموعه مستند «جنایت نامرئی» به نویسندگی، کارگردانی و تهیهکنندگی «سهیل سلیمی» در قالب چهار قسمت ۵۵دقیقهای ساخته میشود.
این مجموعه که تولید موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی است، تاریخچهای از بیماریهای فراگیر در سراسر جهان؛ از عهد باستان تا به امروز را روایت میکند و از این زاویه دریچهای برای بررسی عمیق شیوع ویروس کرونا را پیش روی مخاطب قرار میدهد. در این میان و با استناد به حقیقت تاریخ، نقش انکارناپذیر سردمداران سلطهگر برای همهگیری انواع بیماریهای بیحد ومرز روشن میشود.
(جنایت نامرئی) «توازن جمعیت و سلاح بیولوژیک» با نگاهی پژوهشی به دنبال نمایش جهان پس از کرونا است. جهانی که گستره نفوذ این ویروس مرموز، موجب ایجاد شکل متفاوتی از زیست جامعه بشری شده است تا جامعهشناسان و روانشناسان و تحلیلگران انسانشناسی، جهان را به پیش و پس از کرونا تقسیم نمایند. اما در پس همه تحلیلها، دریچهای تازه از طریق بررسی تاریخ شیوع بیماریهای همهگیر نمایان میشود، وقتی بیماری راهی برای ریشهکن سازی جمعیت جهان و سیطره بر مردمان کشورها به حساب میآید. از این رو، روایت تاریخی این مستند فراتر از شرح ناگواریهای جهان تازهی کرونایی است.
ادامه 👇🏼👇🏼👇🏼
مستند «توازن جمعیت و سلاح بیولوژیک» براساس اسناد تحقیقاتی به این نتیجه میرسد که دلیل لشگرکشیها را باید از طریق مناظر دیگری جست، وقتی که بسیاری از جنگافروزیها با اهداف غیرنظامی انجام میشود و با بررسی ماهیت پلید استکبار جهانی، درمییابیم که مداخله در توازن جمعیتی کشورها از طریق بیماریها، قدمتی چند هزارساله دارد.
مستند «توازن جمعیت و سلاح بیولوژیک» به تصرف جهان به واسطهی «کرونا» میپردازد، جایی که مرور تاریخ و ردیابی شیوع بیماریهای کُشنده نشان میدهد که چگونه استعمارگران از این طریق به دنبال توازن جمعیت برای کسب منافع مورد نظر خود هستند. این مستند متفاوت، تولید موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی است که برای پخش از صداوسیما آماده میشود.
#جهان_در_آشوب #جنگهای_ترکیبی #سلاح_های_بیولوژیک #جلیقه_زرد_که_باشی_میمیری #جنگ_جهانی_چهارم #سهیل #سلیمی #SOHEILSALIMI #جنایت_نامرئی #نظم_نوین_جهانی #جهاد_تبیین
🟥 @SOHEILSALIMI
🟥 @SOHEILSALIMI
🟥 @SOHEILSALIMI
🟥 @SOHEILSALIMI
من نبودم دستم بود، تقصیر پادشاه بود!
| تحلیل کوتاه انیمیشن "هیولای دریا" ساخته کریس ویلیامز | محصول نتفلیکس |
قصهی به ظاهر تکراری "هیولای دریا" داستانِ مبارزهی مردمی از تمدن غرب است که سالها از هیولاهای دریایی آسیب دیدهاند و هزاران دلاور و جنگجو در این راه از دست دادهاند و ناگهان از طریق شجاعت دخترک دورگهای میفهمند که هیولاها اصلا هم بد نیستند بلکه پادشاهان جهت منافع خودشان آنها را بد جلو دادهاند تا از این طریق ضمن کنترل جامعه، ثروتشان را هم افزایش دهند و به بهانه مبارزه با هیولاها سرزمینهایشان را گسترش دهند. از ترکیب جمعیتی و نژادهای استفاده شده در فیلم مشخص است که منظور از این سرزمین تمدن غرب و پادشاهی این تمدن بر جهان است. اما هیولاها که دو تای آنها در فیلم به وضوح به آنها اشاره میشود در واقع تمدنهای خفتهای هستند که سالیان سال توسط تمدن غرب به زور قدرت سرکوب شدهاند. هیولای سبز و هیولای قرمز. از آنجا که تمدن غرب به دنبال نابود کردن ارزشهای الهی است، هیولای سبز که در فیلم نماد تمدن اسلامی است را میکشد اما هیولای قرمز که نماد سوسیالیسم و خصوصا چین است، را از طریق دخترکِ دورگه کنترل می کند، و دخترک سوار بر گُردهی هیولا، پادشاه را رسوا میکند و مردم را از صدها سال جنگ برای دوام آن امپراطوری نحس آگاه میسازد. چرا؟
تا جنگ تمام شود؟
📒ادامه 👇🏼👇🏼👇🏼
چرا چند سال است که در آثار متعدد رسانهای، تمدن غرب به چنین خودزنی دست زده است؟
یکی از روشهای پاک کردن حافظه تاریخی ملتها این است که با اظهار دوستی و گاه ندامت از کردههای پیشین آنها را از اقدام متقابل یا انتقام منصرف کنند و اصطلاحا گذشته را در گذشته جا بگذارند!
تمدن غرب رو به افول و نابودی است، و بسیار از آن روزی که تبدیل به یک سری دولت شهر فروپاشیده شده هراس دارد. پس از طریق ساخت آثاری اینچنین سعی دارد تا سرمایه اجتماعی و سبک زندگی اش را حتی بعد از پایان هژمونی سیاهش حفظ کند. مهمترین حسی که بعد از تماشای این انیمیشن و آثاری از این دست مانند "پاندای کنگفوکار" یا "چگونه اژدهای خود را تربیت میکنید" در ناخودآگاه مخاطب شکل میگیرد این است که؛ {ما "تمدن غرب" در حال نابودی هستیم و دیگر سر جنگ با شما را نداریم، لطفا! بعد از نابودی قدرت و هژمونی ما، به ما حمله نکنید! و ما را نکشید! و ما را نخورید!، هرچه بوده تقصیر فرمانروایان بوده، ما فریب خورده ایم و پشیمان. قلب مهربان شما را پشت چهرهی هیولاییتان! ندیده بودیم، شرمنده!}. بی تردید این گونه آثار در قلب مخاطب ناآگاه و روشنفکرهای کوته نظر بسیار تاثیرگذار است و نوعی خلع صلاح فکری و اعتماد حماقتبار به تمدن غرب ایجاد میکند. این مدل استراتژیهای کنترل افکار عمومی از طریق اظهار ضعف، در طول تاریخ و در موارد متعدد، در آستانهی شکستهای بزرگ بسیار توسط غربی رخ داده است. نباید اجازه داد که حافظه تاریخی مردم و خصوصا انسان ایرانی از جنایتهایی که حاکمان تمدن غرب با حمایت مردمی علیه مردم ما انجام دادند از خاطر برود. حفاظت از حافظهی تاریخیِ ملت و تمدن ایران اسلامی نباید لحظه ای به دست فراموشی سپرده شود. سهیل سلیمی
هیولای دریا حافظه تاریخی هیولای سبز اسلام هیولای قرمز سوسیالیسم هیولای زرد بودیسم سهیل سلیمی سهیل سلیمی کارگردان تمدن غرب استعمار جهاد تبیین
🟥 @SOHEILSALIMI
🟥 @SOHEILSALIMI
🟥 @SOHEILSALIMI
🟥 @SOHEILSALIMI
🟥👇🏼🟥👆🏻🟥👇🏼🟥👆🏻🟥👇🏼🟥👆🏻🟥
| صفحه اختصاصی دیدگاه و نظرات مخاطبان جهانی فیلم سینمایی "فرشتگان قصاب" راه اندازی شد. |
این مجموعه شامل آرا و نظراتِ مخاطبان جهانی فیلم سینمایی "فرشتگان قصاب" به نویسندگی و کارگردانی: سهیل سلیمی و تهیه کنندگی: محمد قهرمانی میباشد. در این مجموعه نظرات
مخاطبانی از ترکیه، انگلیس، آمریکا، اندونزی، استرالیا، نیجریه، کانادا، سوریه، اسپانیا، هند، آلمان و فرانسه، در قالب "عکس نوشت" گردآوری و منتشر شده است. در میان این مخاطبین، افراد صاحب نامی چون (استیو بسویک تهیه کننده فیلم لژیون) و (مایکل کاسیا نویسنده فیلم مخروط کاج چسبنده) و (استیوارت مکنیون تهیه کننده سریال مردی در قلعه بلند) نیز دیده میشود.
https://soheilsalimi.blogsky.com/%d8%af%db%8c%d8%af%da%af%d8%a7%d9%87-%d9%88-%d9%86%d8%b8%d8%b1-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b7%d8%a8%d8%a7%d9%86-%d8%ac%d9%87%d8%a7%d9%86%db%8c-%d9%81%db%8c%d9%84%d9%85-%d8%b3%db%8c%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%b4%d8%aa%da%af%d8%a7%d9%86-%d9%82%d8%b5%d8%a7%d8%a8-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%d9%86%d8%af%d9%87-%d9%88-%da%a9%d8%a7%d8%b1%da%af%d8%b1%d8%af%d8%a7%d9%86-%d8%b3%d9%87%db%8c%d9%84-%d8%b3%d9%84%db%8c%d9%85%db%8c