درباره #مباهله شماره 1
💠درميان حوادث و رخدادهای گوناگون تاريخ اسلام واقعه عظيم و باشكوه «مباهله» بى شك ويژگى های خاص و منحصر به فردى دارد.
💠مباهله تجلی حقانيت اسلام و نمايان گر عظمت و برتری پيامبراكرم (صلى الله عليه وآله ) است. مباهله روز فرو ريختن صليبهاى طلايی و روز پيروزی علم و فرهنگ بر شمشير و جنگ می باشد.
❗️و پر واضح است كه در اين وا نفسای غربت اسلام رجوع به اين گنجينه پر افتخار چقدر مى تواند به حال پيروان راستين نبوی و شيعيان غيور علوی مفيد فايده باشد و چهره ی زيبا و پرمهر و متقن اسلام را بر همگان هويدا سازد.
با ترويج و تبليغ داستان مباهله می توان از مظلوميت پيامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) دفاع كرد...
مى توان اين سند محكم و برترين فضيلت قرآنى اميرالمؤمنين(صلوات الله علیه) را در برابر مخالفين تشيع علم كرد...
داستان مباهله چیست؟
با کانال سخنرانی های مذهبی در راه تبلیغ و ترویج عظمت مباهله همراه باشید...
✅ کانال سخنرانی های مذهبی👇
https://eitaa.com/joinchat/3381592079C5039dcf1f9
درباره #مباهله شماره 2
♨️معنای لغوی و اصطلاحی مباهله:
💠 مباهله آن است که دو نفر يا دو گروه پس از مناظره و استدلال در برابر يکديگر، چنانچه به نتيجه ای که مقبول طرفين باشد، نرسند، و هريک ادعای کتمان عمدی حق از سوی ديگری را داشته باشد، در اين مرحله دو طرف برای اثبات ادعای خود مسئله را به خدا واگذار می کنند و هريک از خدا می خواهد که اگر ديگری در ادعای خود عمداً دروغ می گويد و حق را دانسته، کتمان می کند، فوراً عذاب را بر او نازل کند تا حق روشن شود و چنان چه اشاره شد، اين آيين در پيش از اسلام نيز در ميان اعراب و ساير اقوام رايج و شايع بوده است.
در چنين برنامه ای که يک دستورالهی است خداوند فوراً پاسخ می دهد تا حجّت را بر مردم تمام نمايد. چنان که در روزگار پيامبران پيشين نيز اين مسئله بارها اتفاق افتاده بود. امّا در تاريخ 23 ساله رسالت پيامبرخاتم (صلی الله علیه و آله) تنها يک باراتفاق افتاد و آن با مسيحيان نجران و درسال دهم هجری بود.
✅ کانال سخنرانیهای مذهبی👇
https://eitaa.com/joinchat/3381592079C5039dcf1f9
درباره #مباهله شماره3
🔸آیه مباهله
آیه مباهله، آیه ۶۱ سوره آل عمران است که اشاره به واقعه مباهله دارد:
فَمَنْ حَاجَّكَ فِیهِ مِن بَعْدِ مَا جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعَالَوْا نَدْعُ أَبْنَاءَنَا وَ أَبْنَاءَكُمْ وَ نِسَاءَنَا وَ نِسَاءَكُمْ وَ أَنفُسَنَا وَ أَنفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَللَّعْنَتَ اللَّـهِ عَلَی الْكَاذِبِینَ ﴿۶۱﴾
بنابراین، پس از فرارسیدن علم [وحی] به تو، هر کس درباره او [حضرت عیسی(علیه السلام)]، با تو به چالش برخیزد، به او بگو: بیایید تا فرزندانمان و فرزندانتان، و زنانمان و زنانتان، و جانهایمان و جانهایتان را فراخوانیم، آنگاه (به درگاه خداوند) زاری [تضرّع] کنیم تا لعنت خداوند را بر دروغگویان نهیم.
♦️شرح واقعه
واقعه مباهله با نامه پیامبر(صلی الله علیه وآله) به مسیحیان نجران و دعوت آنان به اسلام شروع شد و در نهایت با عقبنشستن نجرانیان و ایمانآوردن عدهای از آنان پایان یافت.
🔸نامه پیامبر(صلی الله علیه و آله) و دعوت به اسلام
پیامبر اسلام(صلی الله علیه وآله) همزمان با مکاتبه با سران حکومتهای جهان و مراکز مذهبی، نامهای به اسقف نجران نوشت و در آن نامه از ساکنان نجران خواست که اسلام را بپذیرند. مسیحیان تصمیم گرفتند که گروهی را به نمایندگی از خود به مدینه بفرستند تا با پیامبر سخن بگویند و سخنان او را بررسی کنند.
هیئت نجران که شامل بیش از ده نفر از بزرگان آنان بود، به ریاست و سرپرستی سه نفر به نامهای عاقب، سید و ابوحارثه به مدینه آمدند. هیأت نمایندگان در مسجد مدینه با پیامبر اسلام گفتگو کردند. پس از اصرار دو طرف بر حقانیت عقاید خود، تصمیم بر این شد که مسئله از راه مباهله خاتمه یابد، از این رو قرار شد که فردای آن روز، همگی خارج از شهر مدینه، در دامنۀ صحرا برای مباهله آماده شوند.
✅ کانال سخنرانی های مذهبی👇
https://eitaa.com/joinchat/3381592079C5039dcf1f9
درباره #مباهله شماره 4
♒️ حاضر شدن افراد و گفتگوها
🌅 بامداد روز مباهله، حضرت رسول(صلی الله علیه وآله) به خانه حضرت امیرالمؤمنین(علیه السلام) آمد. دست امام حسن(علیه السلام) را گرفته و امام حسین(علیه السلام)را در آغوش گرفت، و به همراه حضرت علی(علیه السلام) و حضرت فاطمه(سلام الله علیها) برای مباهله، از مدینه بیرون آمد. چون نصارا آنان را دیدند، ابوحارثه پرسید که اینها کیستند که با او همراهند؟ پاسخ شنید:
آن که پیش روی اوست، پسر عموی او و شوهر دخترش و محبوبترین خلق نزد اوست؛ آن دو طفل، فرزندان اویند از دخترش؛ و آن زن، فاطمه دختر اوست که عزیزترین خلق، نزد اوست.
پیامبر(صلی الله علیه و آله) برای مباهله، به دو زانو نشست. سید و عاقب، پسران خود را برای مباهله برداشتند. ابوحارثه گفت: به خدا سوگند چنان نشسته است که پیغمبران برای مباهله مینشستند، و سپس برگشت. سید گفت: کجا میروی؟ گفت: اگر محمد بر حق نبود چنین بر مباهله جرأت نمیکرد و اگر با ما مباهله کند پیش از آنکه سال بر ما بگذرد، یک نصرانی بر روی زمین نخواهد ماند.
✴️ در روایتی دیگر آمده است که وی گفت: من صورتهایی را میبینم که اگر از خدا درخواست کنند کوهی را از جای خود بركَنَد، هر آینه کنده خواهد شد. پس مباهله مکنید که هلاک میشوید و یک نصرانی بر روی زمین نخواهد ماند.
ادامه دارد...
✅کانال سخنرانی های مذهبی👇
https://eitaa.com/joinchat/3381592079C5039dcf1f9
درباره #مباهله شماره 5
💠 نماز برآورده شدن حاجات در روز مباهله
✴️ از حضرت صادق علیه السلام روایت شده است که:
هرکس در روز بیست و چهارم ذی الحجّه، به جهت شکر خداوند از نعمتی که به امیرالمؤمنین علیه السلام ارزانی داشته و به او اختصاص داده است، نیم ساعت قبل از ظهر، 2 رکعت نماز بخواند؛
🌹 در هر رکعت یک بار سوره حمد،
🌹 10 بار سوره توحید،
🌹10 بار آیه الکرسی تا «هُمْ فِيها خالِدُونَ»، و
🌹10 بار سوره قدر؛
عمل او نزد خداوند معادل صد هزار حجّ و صد هزار عمره می باشد.
✨چنین فردی حاجتی از حوائج دنیا و آخرت را از خداوند درخواست نمی کند، هر حاجتی که باشد، مگر آن که خداوند، اگر بخواهد، آن را برآورده می سازد.
مفاتیح الجنان/اعمال ماه ذی الحجه/فضیلت و اعمال روز مباهله
👌 بفرستید به گروهها و دوستانتون🙏
✅ کانال سخنرانی های مذهبی👇
https://eitaa.com/joinchat/3381592079C5039dcf1f9
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روايت #امام_خامنه_ای از روزی كه پيامبر(صلیالله علیه وآله) دست عزيزان خود، فرزندان خود و حضرت علی(علیهم السلام) را گرفت و آورد وسط ميدان
🍃🌹روز #مباهله
✅https://eitaa.com/joinchat/3381592079C5039dcf1f9
📌دوستان عزیز ، با توجه به نزدیک شدن به ایام محرم حسینی ، از امروز سخنرانی های متناسب را جهت آمادگی و استفاده عزیزان بارگذاری میکنیم . ما را از دعای خیر خود فراموش نفرمایید .