eitaa logo
- سـخـنـان گـهـربــار !
177 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
534 ویدیو
7 فایل
بارالها . . . ؛ تو نادیده میگری من هم نادیده میگیرم توخطا هایم را من عطاهایت را ! _ eitaa.com/Cherikiyon_enghelabi . _ eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi . http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 _ دوستاتون رو به جمع مون دعوت کنید !
مشاهده در ایتا
دانلود
37.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیبا و منطقی جواب عبدالحمید رو داد!!! 👌👌👌 عبدالحمید: با فرافکنی و تکرار حرف دشمن، دارد آدرس اشتباه می دهد و می گوید: به جای موشک شکم مردم را سیر کنید!. خوب دقت کنید چقدر ماهرانه و منافقانه از آب گل آلود ماهی مقصودش را صید می کند!. #✅🔰 متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید:!🌷🌷🌷♻ 📚:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi 💯🪴گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 @sokhanangoharbar🥀 🙏 ما توشه ی علمی و معنوی برای شما!
حقیقی 💟🌹💟🌹💟 🌹💟🌹 💟🌹💟 بسیاری از انسانها همواره خودشان را طلبکار از خداوند می پندارند و لذا هرگز به نعمت های قانع نمی شوند و شکرگزاری نمی نمایند و بجای شکرگزاری از خداوند بابت نعمت های بیشمار الهی، از خداوند طلبکارانه تقضای نعمت های جدید و بیشتر می کنند. 💟گاهی اگر نعمتهای کمتری به آنها داده می شود و یا خداوند حاجات آنها را برآورده نمی کند به شدت از خداوند ناراحت می شوند و ارتباط شان را با خداوند قطع می کنند. خداوند می فرماید: وَ قَلِيلٌ مِنْ عِبادِيَ الشَّكُور!. اما عده كمى از بندگان من شكرگزارند.(سوره سبأ، آیه 13). 💟ما انسانها همواره بدهکار و هستیم و هرچه داریم از فضل و کرم خداوند و نعمتهای الهی است. خداوند نعمتهای بی شماری به انسانها داده است که حتی با ابررایانه های بسیار پیشرفته و قدرتمند نیز نمی توان آنها را برشمرد. 💟قرآن کریم در این زمینه می فرماید: وَ آتاكُمْ مِنْ كُلِّ ما سَأَلْتُمُوهُ وَ إِنْ تَعُدُّوا نِعْمَتَ اللَّهِ لا تُحْصُوها إِنَّ الْإِنْسانَ لَظَلُومٌ كَفَّار!. و از هر چيزى كه از او تقاضا كرديد به شما داد و اگر نعمتهاى خدا را بشماريد هرگز آنها را احصاء نخواهيد كرد انسان ستمگر و كفران كننده است. (سوره ابراهیم، آیه 34). 💟از آیه فوق استفاده می شود که اولاً خداوند نعمت های متعدد و بی شماری به انسانها ارزانی داشته است که هرگز قابل شمارش نیست. ثانیاً بسیاری از انسانها بجای و سپاس گزاری از خداوند، خودشان را طلبکار تلقی می کنند و ناسپاسی می نمایند. 💟ما انسانها غرق در نعمتهای بیشمار الهی هستیم و اگر تمام عمر شکرگزاری کنیم حتی شکر گوشه از نعمتهای را نمی توانیم بجا آوریم. خود نیز نعمت الهی است یعنی اگر انسان توفیق پیدا کند که همواره شکرگزار خداوند باشد این یک نعمت بسیار بزرگ الهی است زیرا خداوند بابت شکرگزاری ما پاداش عظیم دنیوی و اخروی عطا می کند. 💟قرآن کریم در این زمینه می فرماید: لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُم! اگر شكر گزارى كنيد (نعمت خود را) بر شما خواهم افزود. (سوره ابراهیم، آیه 7). 💟بنابراین، اگر می خواهیم شکرگزار نعمت های الهی باشیم باید همواره خود را بدهکار و مدیون خداوند بدانیم نه طلبکار، در این صورت است که به نعمتهای خداوند قانع خواهیم بود و از خداوند بابت نعمتهای بیشمار سپاسگزاری خواهیم نمود. 💟شکرگزاری حقیقی از خداوند زمانی محقق می شود که انسان در مسیر الهی حرکت کند و مطیع دستورات الهی باشد و دستورات خداوند را بر هر کار و دستور دیگری مقدم بدارد. اگر کسی اینگونه شکرگزاری نمود مورد عنایت ویژه خداوند قرار خواهد گرفت و به خواهد رسید!. 💟 🌹💟 💟🌹💟🌹 🌹💟🌹💟🌹💟 #✅🔰 متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید:!🌷🌷🌷♻ 📚:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi 💯🪴گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 @sokhanangoharbar🥀 🙏 ما توشه ی علمی و معنوی برای شما!
💠 باطنی!!! 🔸 آدم وقتی می‌ خواهد به جایی برسد كه ببیند زید نیتش چیست، این دیگر با فلسفه و كلام حل نمی ‌شود؛ این فقط با حل می‌شود نه با نه با بحث های مفهومی و حصولی؛ این با راه اُویس‌ قَرَن حل می‌ شود. 🔸 مرحوم حاج آقا رحیم ارباب (رضوان الله علیه) از بزرگان علمای اصفهان بود، ایشان می ‌گفت عصرِ روزی در ماه مبارك رمضان بود، اسمِ یک عالِم اصفهانی را بُرد كه فلان بزرگوار امام جماعت مسجد امامِ فعلی بود. مسجد امام نظیر برخی مساجد دیگر یك هَشتی ورودی دارد؛ این پیش‌نماز محترم نزدیك مغرب روز ماه مبارك رمضان داشت به طرف مسجد می‌ رفت كه نماز مغرب را بخواند، وقتی وارد هشتی شد دید گاوی در همین هشتی دارد می ‌آید و مكرّر به طرف این دارد حمله می ‌كند، این مكرّر عبایش را جمع می ‌كرد خودش را می ‌كشید كنار دیوار و بالأخره نگذاشت آن گاو بیاید. فردا دید درِ خانه‌اش را می‌زنند، یكی از متموّلان و سرمایه ‌داران آن منطقه بود، رفت به حضور ایشان و گِله كرد كه آقا ما دیروز غروب خواستیم بیاییم آنجا دست شما را ببوسیم هر چه به طرف شما نزدیك می‌ شدیم شما فاصله می ‌گرفتید، چرا از ما فاصله می‌ گیرید، آن عالم گفت من که جناب‌عالی را ندیدم! خب باطنِ این فرد همان حیوان بود كه این عالم دید، پس معلوم می‌ شود این راه هست منتها حالا ما این راه را نرفتیم ما نمی ‌بینیم، بحث دیگر است! بعضی در می‌ بینند بعضی در می ‌بینند. 📚 منبع: تفسیر، سوره مبارکه حج جلسه 40 تاریخ: 1390/03/21ش. #✅🔰 متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید:!🌷🌷🌷♻ 📚:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi 💯🪴گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 @sokhanangoharbar🥀 🙏 ما توشه ی علمی و معنوی برای شما!
🔴 گناهان و تأثیرات آنها بر زندگی 🌸امام صادق علیه السلام میفرمایند: 🔥گناهی كه نعمت ها را تغيير میدهد: ⛔️تجاوز به حقوق ديگران است. 🔥گناهی كه پشيمانی می آورد: ⛔️قتل است. ️🔥گناهی كه گرفتاری ايجاد میكند: ⛔️ظلم است. 🔥گناهی كه آبرو می بَرد: ⛔️شرابخواری است. 🔥گناهی که جلوی روزی را می‌گیرد: ⛔️زناست. 🔥 گناهی كه مرگ را شتاب میبخشد: ⛔️قطع رابطه با خويشان است. 🔥گناهی كه مانع استجابت دعا میشود و زندگی را تيره و تار میکند: ⛔️نافرمانی از پدر مادر است. 📘 منبع: کتاب علل الشرايع ج ۲-ص۵۸۴. #✅🔰 متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید:!🌷🌷🌷♻ 📚:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi 💯🪴گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 @sokhanangoharbar🥀 🙏 ما توشه ی علمی و معنوی برای شما!
24.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دقیقه حواست را جمع کن! 🔺️ بیانات علامه مصباح(قدس سره) در موضوع نقشه های شیطان در تحریف فکر و گرایش آدمی و دورساختن او از رفتارهای سعادت بخش. ۱۳۹۵/۰۲/۲۹ش. #✅🔰 متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید:!🌷🌷🌷♻ 📚:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi 💯🪴گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 @sokhanangoharbar🥀 🙏 ما توشه ی علمی و معنوی برای شما!
💠 آموختن ▫️ فرمود: «مَنْ أَصْغی إِلی ناطِق فَقَدْ عَبَدَهُ، فَإِنْ کانَ النّاطِقُ عَنِ اللّهِ فَقَدْ عَبَدَ اللّهَ»؛ فرمود اگر پای سخن كسی نشسته ‌ای، كتاب كسی را می‌ خوانی، درس استادی را گوش می‌ دهی، اگر آن گوینده، حق می‌ گوید، از طرف خدا می‌ گوید و بیان قرآن و عترت را دارد ارائه می کند، تو داری خدا را عبادت می ‌كنی و اگر آن گوینده، از هوا و هوس خود سخن می ‌گوید نه از قرآن و عترت و عقل، او دارد از ابلیس حرف می‌زند تو هم داری شیطان را عبادت می ‌كنی. ▫️ كسی بخواهد فتوا بدهد با مقلد سر و كار دارد، بخواهد كتاب بنویسد با خواننده سر و كار دارد، بخواهد تدریس كند با شنونده سر و كار دارد؛ حضرت در این بیان نورانی دستور می ‌دهد هم مرجع هم استاد هم مصنف هم مؤلف هم مقرر هم نویسنده مواظب باشند و هم خواننده شركت كننده شنونده و شاگرد مواظب باشند! فرمود اگر آن گوینده اگر آن استاد اگر آن نویسنده، سخن حق دارد، او دارد خدا را عبادت می ‌كند و شما هم كه سخن حق را گوش می‌ دهید دارید خدا را عبادت می ‌كنید و اگر او بر اساس هوا و هوس گفت یا نوشت، دارد شیطان را عبادت می ‌كند و شما هم كه حرف هوس مدار را شنیده ‌اید دارید شیطان را عبادت می ‌كنید. 📚 منبع: درس اخلاق، تاریخ: 1393/07/03ش. #✅🔰 متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید:!🌷🌷🌷♻ 📚:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi 💯🪴گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 @sokhanangoharbar🥀 🙏 ما توشه ی علمی و معنوی برای شما!
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 🖤 مظلومانه نهمین اخترتابناک آسمان امامت و ولایت حضرت امام جواد(ع) را به همه پیروان اهل بیت(ع) تسلیت عرض می کنم. 🖤یکی از ویژگیهای (ع) صبر و بردباری است. صبر و بردباری کلید رفع بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی است. به همین جهت است که صبر در متون دینی اسلام مورد تأکید فراوان قرار گرفته است. 🖤 در این زمینه می فرماید: يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَ الصَّلاةِ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِين!. اى افراد با ايمان از صبر (و استقامت) و نماز (در برابر حوادث سخت زندگى) كمك بگيريد (زيرا) خداوند با صابران است. (سوره بقره، ص153). 🖤امام جواد(ع) در قله و بردباری قرار داشت و هم خودش مجسمه صبر و بردباری بود و هم دیگران را به صبر و بردباری توصیه و سفارش می نمود. 🖤مردی از امام جواد(ع) تقاضا کرد که وی را موعظه کند. امام(ع) فرمود: آیا اگر موعظه کنم، آن را پذیرفته و عمل می کنی؟ گفت: بلی. امام(ع) فرمود: تَوَسَّدِ الصَّبْرَ وَ اعْتَنِقِ الْفَقْرَ!. صبر را تکیه گاه و پشتوانه خود قرار داده، در رویارویی با فقر و ناکامی آن را در آغوش گیر!.(تحف العقول، ص455). 🖤امام جواد(ع) در حدیث دیگر با تأکید بر صبر در برابر مشکلات و فقر می فرماید: إِنَّ أَنْفُسَنَا وَ أَمْوَالَنَا مِنْ مَوَاهِبِ اللَّهِ الْهَنِيئَةِ وَ عَوَارِيهِ الْمُسْتَوْدَعَةِ يُمَتِّعُ بِمَا مَتَّعَ مِنْهَا فِي سُرُورٍ وَ غِبْطَةٍ وَ يَأْخُذُ مَا أَخَذَ مِنْهَا فِي أَجْرٍ وَ حِسْبَةٍ فَمَنْ غَلَبَ جَزَعُهُ عَلَى صَبْرِهِ حَبِطَ أَجْرُهُ وَ نَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ ذَلِكَ!. 🖤جان و دارایی ما، از بخشش های گوارای خداست و عاریه سپرده اوست، تا آنجا که از آن بهره مند شویم مایه خوشی و شادی است و آنچه از آن برگرفته شود اجر و ثواب است، پس هر که جزعش بر صبرش غالب شود اجرش ضایع شده و پناه به خدا از آن. (تحف العقول، ص456). 🖤امام جواد(ع) در برابر گرفتاریها، مشکلات، مصیبات و... صبور و بردبار بود که صبر بر ظلمها و ستم های حاکمان ظالم و ستمگر و صبر بر اذیت و آزارهای همسرش ام الفضل که قاتل آن حضرت محسوب می شود و... نمونه های از صبر امام جواد(ع) می باشد. 🖤امروزه یکی از عوامل مهم طلاق و از هم پاشیدگی زندگی زناشویی عدم صبر و بردباری زوجین است. اگر مردم بویژه مؤمنین، حضرت امام جواد(ع) را الگوی خویش قرار دهد که سالها با همسری که در واقع دشمن او بود و به خون وی تشنه بود زندگی نمود و صبر و بردباری پیشه کرد و بر اذیت و آزارهای همسرش ام الفضل صبر نمود، در این صورت جلو بسیاری از طلاق ها و از هم پاشیدگی گرفته خواهد شد. 🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 #✅🔰 متفاوت، زیبا، جدید و ناب مذهبی، فرهنگی و قرآنی را با ما بخوانید:!🌷🌷🌷♻ 📚:https://eitaa.com/maaref_Danishi_arzeshi 💯🪴گروه:http://eitaa.com/joinchat/1976172574C764de743b2 @sokhanangoharbar🥀 🙏 ما توشه ی علمی و معنوی برای شما!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥از خواهر علی کریمی در مورد دزدی ۷۷۰ میلیارد بشنوید زن زندگی آزادی به سبک علی کریمی 😁 ✅کانال 👇 @meysame_tammarr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 نفوذ براندازان در مهمترین شوراهای عالی کشور 💥دستگاه‌های امنیتی و نظارتی منافع ملی را شوخی گرفته‌اند؟/تسنیم ✅کانال 👇 @meysame_tammarr
یک سوال از دستگاه های امنیتی در اخبار خواندم که فردی به نام حسین سلاح ورزی شده رییس اتاق بازرگانی. جالب اینجاست که تا همین چند هفته قبل در فضای مجازی، هرچه خواسته به جمهوری اسلامی گفته. یعنی دقیقا همین چند ماه قبل که نیروهای حافظ امنیت این مردم در کف خیابان داشتند پر پر می شدند، ایشان در فضای مجازی همصدا با رسانه های ضدانقلاب مطلب منتشر می کرده و حالا هم شده رییس یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی کشور! یکی از مشکلات جمهوری اسلامی همینجاست! در حالی که اردوغان بعد از کودتا در ترکیه ده ها هزار نفر را حبس و تبعید کرد و امروز هم اینستاگرام در فضای مجازی صفحات تمام نیروهای موثر انقلابی را بدون دلیل مسدود می کند تا صدایشان تا جای ممکن شنیده نشود، جمهوری اسلامی عرصه را آنقدر باز گذاشته که همین کسانی که تا چند ماه پیش داشتند برایش رجز می خواندند حالا مسئولیتهای جدید هم می گیرند! مسئولین محترم وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه! اگر دوربین مخفی است بگویید ما هم به این وضعیت بخندیم، ولی اگر دارید تساهل می کنید به خونهای ریخته شده آرمان علی وردی، سلمان امیراحمدی، پوریا احمدی، روح الله عجمیان و ده ها شهید مظلوم دیگر در این چندماه فکر کنید، شاید در این رویه تجدید نظر کردید... عضو کانال شوید 🔻 https://eitaa.com/joinchat/1844903939C0e8d01846b