✨﷽✨
🔰قال رسول الله - صلّي الله عليه و آله -:
ان اهل القرآن في اعلي درجه من الآدميين ما خلا النبيين و المرسلين فلا تستضعفوا اهل القرآن حقوقهم فان لهم من الله العزيز الجبار لمكانا علياً.
💬پيامبر اكرم - صلّي الله عليه و آله - فرمود:
اهل قرآن سواي پيامبران و مرسلين در بالاترين درجه از آدميان هستند، پس حقوق اهل قرآن را اندك و كم مشماريد، زيرا براي ايشان نزد خداي بزرگ مقام بلندي است.
📗«وسائل الشيعه، ج ۶، ص ۱۷۴»
☑️ @ostadrafiei
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ : پنج چیز محترم...
🔸دستور خدا به احترام به پنج چیز...
کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰اين ارتباط با امام زمان که توجه امام را به خودمان جذب بکنيم کار سختي است؟
اتفاقا خودشان اين راه را سهل کردند براي ما گفتند شما وقتي به ما متوجه ميشويد يا همين دعاي آل يس و دعاي فرج متوجه به ما شويد باشيد و بخواهيد لذا اين نقش خودش يکي از نقشهايي است که در مورد امام در دوران غيبت است که هدايتشان شامل حال ما شود مثل نيروي جاذبه که ديده نميشود اما اثرش را ميگذارد مطلب دوم حفظ دين است نگه داشتن دين است به هر حال دين الهي حالا اين نگه داشتن دين به اين شکل است ممکن است مستقيم امام در صحنه نباشد اما همين توجهي که به علما به بزرگان دارد حتي بعضي از گذشتگان مثل شيخ مفيد اگر در فتوايشان اشکالي بوده امام تذکر داده براي همين ما بحث اجماع را داريم ميگويند اگر علما در يک موضوعي اتفاق نظر داشته باشند اگر آن اشتباه باشد امام بايد به نحوي تذکر بدهد لذا ميگويند اجماع کشفي وقتي يک نظري را همهي علما ميدهند کشف ميکنند که قول معصوم هم همين است يا حدس ميزنيم يا تقرير اين که قول معصوم اجماع حدسي و تقريري و کشفي و دخولي و اينها را داريم که بحثهاي پيچيدهاي دارد ولي دومين نقش امام حفظ دين است مثلا شما ببينيد فرض کنيد امام رهبر کبير انقلاب خدا به دلش بيندازد حکومت اسلامي بنويسد انقلاب بکند همه را با توسل به #امام_زمان دارد خودش ميفرمود ما هر چه داريم از امام زمان داريم عنايت امام زمان اين حفظ دين به اين نيست که امام بيايد در صحنه بايستد بگويد من مانع ميشوم از اين که افراد به دين خدا لطمه بزنند تاييد خود عالم تاييد خود آن جوانان و افرادي که براي دفاع از دين بلند ميشوند اين نقش ديگري است که نقش امام را در حفظ دين ايجاد ميکند.
سومين مطلبي که داريم فوايد امام غائب را ميگوييم سومين مطلب بحث اميد است اميد بخشي است اين که بالاخره جامعه يک شادابي دارد يک پويايي دارد احساس ميکند که يک روزي اين اتفاق خواهد افتاد خود اين روح اميد در واقع يک حس مهمي است در مردم که ساير فرق ممکن است نداشته باشن البته آنها هم معتقد هستند خيليها به موعود ولي اين هم يکي از آن نکاتي است که موجب ميشود همواره يک فکر پويا و زندهاي در ميان مردم باشد اين بيشتر اثر رواني است اثر روحي است اثر حسي است اثر احساسي است که انسان همواره در اين قصه دارد که اميد داريم که يک وقتي اين قصه اتفاق ميافتد. اين هم نکتهي سوم.
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰قال الامام الصادق عليه السّلام:
لا يُمَحِّضُ رجلٌ الايمانَ باللهِ حتّي يكونَ اللهُ احبُّ اليهِ من نفسِهِ و ابيهِ و امّهِ و ولدِهِ و اهلِهِ وَ مالِهِ و من الناسِ كُلُّهِمِ.
💬امام صادق عليه السّلام فرمودند:
ايمان انسان پاك و خالص نمي گردد مگر اينكه خداوند در نزد او محبوبتر و دوست داشتني تر از جان، مال، پدر، مادر، فرزند و خانواده اش و همه مردم باشد.
📗«بحارالانوار، ج ۷، ص ۲۵»
کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
قرآن .mp3
1.43M
🎙 قرآن آموزی
#برکات_سوره_احزاب
کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰قال رسول الله صلي الله عليه و آله :
من بَهَّتَ مُؤمِناً أو مُؤمِنَةً أو قَالَ فِيهِ مَا لَيسَ فِيهِ أقَامَهُ اللهُ تَعَالي يَومَ القِيَامَةِ عَلَي تَلٍّ مِن نَّارٍ حَتَّي يَخرُجَ مِمَّا قَالَهُ فِيهِ.
پيامبر خدا - صلي الله عليه و آله -
💬 فرمودند: هر كس به مرد يا زن مؤمن بهتان زند يا درباره او چيزي بگويد كه از آن مبراست خداوند در روز رستاخيز وي را بر تلّي از آتش نگه دارد تا از حرف خود درباره او برگردد.
📗بحار الانوار، ج ۷۵، ص ۱۹۴
☑ @ostadrafiei
حق.mp3
1.63M
🎙در سه چیز همه میگن حق با ماست...
استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
🎙 برنامه سخنرانی استاد رفیعی
#میلاد حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام
☑ @ostadrafiei
#نکات_معارفی
✅ موضوع: امتحانات الهی
📝گزیده سخنرانی #حجت_الاسلام_رفیعی
🔹🔹🔹🔹
🔷امتحانات الهی
🔸در آیه ۱۲۴ سوره بقره درباره حضرت ابراهیم علیه السلام سخن گفته شده است ؛
وَإِذْ ابتلی إِبراهیمَ ربّه بِکَلمات فأتمهنّ قالَ إِنّی جاعِلُکَ لِلنّاسِ إِماماً قالَ وَمِنْ ذُرّیتی قالَ لا یَنال عَهدی الظّالمین
🔸این اولین آیهای است که اسم حضرت در قرآن ذکرشده و مربوط به اواخر عمر شریف این پیامبر الهی است و مربوط به مسئله مهم امامت میباشد.
🔸در این آیه آمده است خداوند حضرت ابراهیم علیه السلام را آزمایش کرد به «کلماتی» و حضرت نیز با موفقیت تمامی امتحانات را پشت سر گذاشت و سپس خداوند نیز او را به امامت منصوب نمودند.
🔸 منظور از «کلمات» همان آزمونها و ابتلائات و آزمایشهایی است که بهصورت سلسله وار از سوی خداوند برای حضرت ابراهیم علیه السلام در نظر گرفتهشده بود که ذبح فرزندش اسماعیل علیه السلام، در آتش افتادن و شکستن بتها و مبارزه با بتپرستان نمونهای از این آزمایشهای سخت الهی بود.
🔸امتحانات الهی مختلف هست و هیچکس نمیتواند از این آزمونها در درگاه الهی معاف شود؛
🔸امتحانات الهی فراگیر بوده و هر چه مقام معنوی انسان بالاتر رود، آزمونها نیز سختتر خواهد شد.
🔸در آزمایشهای الهی وظایفی برای بندگان وجد دارد که اولین آنها پذیرش امتحان و تسلیم شدن در مقابل خداوند است.
🔸واقعه کربلا، صحنه سختترین آزمایش الهی برای سید الشهداء بود و در شب معراج نیز خداوند به رسول خدا فرمودند که شما را به گرسنگی(شعب ابیطالب) با تکذیب از سوی کفار و شهادت عترت و خاندانت(حضرت علی، حضرت زهرا، امام حسن، امام حسین و دیگر معصومین علیهم السلام) امتحان خواهم کرد که نبی گرامی اسلام در هر سه مورد فرمودند قبول کردم و تسلیم هستم.
🔸امتحانات الهی امتیازاتی دارد و هر چه سختتر باشد امتیازش هم بیشتر هست؛ لذا خداوند به امام حسین علیهالسلام بالاترین و بیشترین اجر را عنایت کردهاند.
🔸وقتیکه خداوند حضرت ابراهیم علیه السلام را با سلسله آزمایشها امتحان کرد مقام امامت را به ایشان عطا نمود.
🔸حضرت ابراهیم علیه السلام در ابتدا نبی بود و سپس رسول شد و در اواخر عمرشان منصب امامت را از سوی خداوند دریافت نمود اما رسول گرامی اسلام هم نبی بود و هم رسول بود و هم امام بودند و هر سه مقام را داشتند.
🔸به عقیده شیعه، امام از سوی خداوند انتخاب میشود و اداره کننده دین و دنیای مردم است و باید معصوم باشد.
🔸به همین خاطر امامت در اصل یک عهد خدایی است و این عهد به ظالمان نمیرسد و منظور از ظالمان کسانی هستند که به خدا شرک بورزند، گناهان کبیره و صغیره انجام بدهند و حق الناس داشته باشند.
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰قالَ رَسُولُ اللهِ صَلَّي اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِه :
لا تَزُولُ قَدَما عَبْدٍ يَوْمَ الْقِيامَةِ حَتّي يُسْألُ عَنْ أربَعٍ عَنْ عُمْرِهِ فِيما أفْناهُ وَ عَنْ شَبابِهِ فِيما أبْلاهُ وَ عَنْ مالِهِ مِنْ أيْنَ اِكتَسَبَهُ وَ فِيما أنْفَقَهُ، وَ عَنْ حُبِّنا أهْلَ الْبَيْتِ.
💬پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله فرمودند:
بنده خدا در قيامت قدم از قدم بر نمي دارد جز آن كه از چهار چيز سؤال ميشود: از عمر او سؤال ميشود كه چگونه و در چه راهي آن را از دست داده است، از جواني او ميپرسند كه در چه راهي آن را به فرسودگي رسانده است، از ثروت او كه از چه راهي به دست آورده و در چه راهي آن را خرج نموده است و نيز از محبت و دوستي ما سؤال ميشود.
📗«بحار الأنوار، ج ۷، ص ۲۵۸»
☑ @ostadrafiei
🎙برنامه سخنرانی استاد رفیعی در بابل
استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei