فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم
رشته سبک زندگی و سیره معصومین (ع) با تدریس دکتر رفیعی
به صورت مجازی، با اعطای مدرک معتبر
به همراه جوایز ارزنده
ثبت نام در دوره 6 هزار تومان👇
http://yon.ir/oqHph
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰عَن الامامِ موسي بنِ جعفرٍ - عليه السّلام - قال:
ثَلاثةٌ يُستظلونَ بظلِ عَرشِ اللهِ يومَ القيامةِ يومٌ لا ظِلَّ الا ظلةُ رَجلٌ زوّجَ اَخاهُ المسلمَ او اَخدمهُ او كتَمَ له سرّاً.
💬امام موسي بن جعفر - عليه السّلام - فرمودند:
خداوند در روز قيامت سه دسته را در زير سايه عرش خويش پناه ميدهد در حالتي كه سايه اي جز سايه عرش پروردگار وجود ندارد و آنها عبارتند از:
🍃كسي كه برادر مسلمان خود را زن دهد
🍃و كسي يا به برادر ديني خود خدمت كند
🍃و يا آنكه از فاش شدن اسرار برادر مسلمانش جلوگيري كند.
📗«نور الثقلين، ج ۳، ص ۵۹۹»
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ: عبادت جسمی...
#سکوت
#خوش اخلاقی
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
#انواع_شکر
💬از بیانات استاد رفیعی :
🔰شکر دو جور است:
يک شکر زباني داريم ، وقتي مي گوييم الحمد اله رب العالمين ، الحمد اله کما هو اهله ، هر نعمتي خدا داد الحمد اله بگوييم ، اين يک شکر است . يک شکر هم شکر عملي است و او اين است که نعمت را در راه خود صرف کنيم ، يعني چه ؟ يعني بنده که امشب نشستم و قرآن خواندم اين شکر چشم است . تا ديديد يک نفر غيبت مي کند به او بگوييد آقاي فلاني ببخشيد و بلند شويد ، در اين صورت جلوي غيبت را گرفته ايد و اين شکر است . تا زبان ما خواست به فحش بچرخد بگوييم لا اله الا الله اين شکر زبان است . مردم ما آن شکر اول را غالباً انجام مي دهند ولي شکر عملي مهم است شکر زباني که آسان است .
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
وساطت.mp3
993.1K
🎙 زکات آبرو و اعتبار...
#برخورد_با_گناهکار
#خود_ارضایی
#ازدواج
#درمان_مشکل
#واسطه_ازدواج
#استاد_رفیعی
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
کرسی بیان نهج البلاغه دکتر رفیعی 16 دی.mp3
11.72M
📗کرسی بیان نهج البلاغه خطبه126
🎙حجت الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی
🕌مسجد مجتمع امام خمینی (ره)
۱۶ دی ۹۷
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰قال الله عزّوجلّ:
بندهام با چيزي بهتر از واجبات به من نزديك نمي شود. و با نافله (كارهاي مستحبي) به من نزديك ميشود تا اينكه دوستش بدارم. آن گاه كه دوستش بدارم، من گوش او خواهم شد كه با آن ميشنود و ديده ي او كه با آن ميبيند و زبان او كه با آن سخن ميگويد و دست او كه قدرت نمايي ميكند. اگر دعايم كند اجابتش ميكنم و اگر از من بخواهد به او ميدهم.
📗كافي۲/۳۵۳
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
انقلاب.mp3
1.15M
🎙 خودتو طلبکار انقلاب ندون ...
#انقلاب
#شهدا
#اشک_رهبر
#اختلاس
#خرید
#ناامیدی
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
برنامه "سخنرانی شبکه سه > اخلاق در نهج البلاغه - حجت الاسلام دکتر رفیعی - ۱۸ دی ۱۳۹۷" رو تو تلوبیون ببین
http://www.telewebion.com/episode/1956547
اگر تمایل داری برنامه تلوبیون رو از کافه بازار یا گوگل پلی نصب کن
✨﷽✨
💬 از بیانات استاد رفیعی
🔰يکي از واژههاي قرآني واژهي بصيرت است. بصر يعني چشم، بصيرت يعني آگاهي و شناخت. بينايي، نه بينايي چشم بلکه بينايي که انسان قضايا را تشخيص ميدهد. همانطور که سمع به معناي گوش و شنوا بودن گوش و حقيقتشنوي غير از قوهي سامعه است. به همين جهت هم در روايت داريم اگر بصر نباشد سخت است ولي بصيرت از آن هم سختتر است. «فقد البصر اهون من فقد البصيره» روايت از اميرالمؤمنين است. انسان چشم نداشته باشد سهلتر از اين است که بصيرت و قدرت تشخيص نداشته باشد. قرآن ميفرمايد: آيا اعمي و بصير با هم مساوي هستند. يعني کسي که تشخيص نميدهد با کسي که تشخيص ميدهد، يکسان هستند؟
در آخر سورهي يوسف وقتي داستان يوسف تمام ميشود، خدا به پيغمبر ميفرمايد: «قُلْ هذِهِ سَبِيلِي» پيغمبر اين راه من است. «أَدْعُوا إِلَى اللَّهِ عَلى بَصِيرَةٍ» (يوسف/۱۰۸)
من شما را با بصيرت به خدا دعوت ميکنم. نه با زور و خرافه و جهل، شفاف است و نيازي نيست. علت اينکه بعضي از اين آيه سوء استفاده ميکنند، «لا إِكْراهَ فِي الدِّين» (بقره/۲۵۶)
طرف صبح بلند نميشود نماز بخواند، ميگويد: «لا إِكْراهَ فِي الدِّين» اين آيه چيز ديگري ميخواهد بگويد. اين آيه ميخواهد بگويد: دين نيازي به اکراه ندارد. شما براي اينکه به کسي بفهمانيد هوا مفيد است، بايد به زور به او بفهمانيد. بايد به آن برسد. ميخواهي به کسي بفهماني آفتاب وجود دارد، زور دارد؟ نه. «لا اکراه» در اينکه آفتاب اثر دارد. «لا إِكْراهَ فِي الدِّين» معنايش اين است که دين نيازي به اکراه ندارد. اصول دين و اساس دين کاملاً روشن و شفاف است.
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
#امام_زمان_عج
🔰قال الامام الصادق - عليه السّلام -: اذا قام القائم عرض الايمانَ علي كلِ ناصبٍ فان دخلَ فيه بحقيقةٍ و الا ضَرَبَ عُنُقَهُ او يُؤَدِي الجزيةَ كما يؤديها اليوم اهل الذمه.
💬امام صادق - عليه السّلام - فرمودند: زماني كه قائم - عليه السّلام - قيام كند، ايمان را بر هر ناصبي (غيرمومني) عرضه ميكند، پس اگر واقعاً ايمان آورد او را رها ميكند و اگر ايمان حقيقي نياورد يا گردن او را ميزند و يا او را مجبور به پرداخت جزيه ميكند، چنانكه اهل ذمه امروز جزيه ميدهند.
📗«الكافي، ج ۸، ص ۲۲۷»
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
rafiei 19-10-97.mp3
9.59M
#منبر_حرم
💠 #حجت_الاسلام_رفیعی
🔸موضوع: تفسیر قرآن کریم - تسلیم بودن انسان
🔸 19 دی 97
🔸حجم: 9.1 مگابایت
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
شخصیت حضرت زینب کبری سلام الله علیها استاد رفیعی.pdf
451.6K
📜فیش منبر
منبر کامل
📗حضرت زینب کبری سلام الله علیها
#شخصیت_حضرت_زینب_کبری #حضرت_زینب
#استاد_رفیعی
💬منبر مکتوب
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
مدیریت .mp3
8.47M
🎙 اصول حاکم بر مدیریت حضرت زینب سلام الله علیها در کربلا
🏴منبر کامل
حرم حضرت معصومه سلام الله علیها
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
💬 از بیانات استاد رفیعی
🔰يکي از صفات مهم حضرت زينب سلام الله علیها که بنظر من يک ويژگي کليدي است و ما الان در جامعه با فقدان اين صفت خيلي مشکل داريم ، حالت رضا و خشنودي است . راضي بودن از خدا و زندگي . آيه ي ۲۲سوره ي مجادله وقتي مي خواهد حزب الله را معرفي کند .
فرد حزب اللهي کسي است که خدا از او راضي است و او از خدا راضي است . آخر سوره ي فجر مي فرمايد : صاحب قلب مطمئن کسي است که بهشت براي او کم است و خدا مي فرمايد که بسوي پروردگارت بازگرد و او از خدا راضي و خدا هم از او راضي است . الان در مردم غلبا بي رضايتي و شِکوه مي بينيد. کسي که ماشين او مدل پايين است مي گويد که اي کاش مدل بالا بود ، اي کاش خانه ام فلان بود ، اي کاش فلان رشته قبول مي شدم ، اين شکوه ونارضايتي از وضعيت موجود ، يکي از صفات منفي است که باعث غم و افسردگي انسان مي شود و باعث ميشود که انسان شاداب نباشد. روايت داريم که راحتي و شادي در صفت رضاست . همه ي ما داريم زندگي مي کنيم ، در مسير اين ناملايمات سختي ها ، کمبودها ،مشکلات ،فراز و نشيب هست . اين را نخواهيم که هميشه پاشنه ي در به نفع ما بچرخد . گاهي ممکن است عکس چيزي که ما بخواهيم بچرخد . حضرت زينب کبري در عاشورا مصيبت زياد ديد . در ميان دشمن گفت که اين ناملايمات همه اش زيباست. اين از باور انسان نشأت مي گيرد . اين از اعتقاد ، باور و ايمان قوي است . مي گويند که ما بين زندگي کردن و زندگي نکردن اختيار نداريم . يعني من اختيار ندارم که زندگي بکنم يا نکنم . زندگي نکردن يعني مرگ . ما بين خوب زندگي کردن و بد زندگي کردن اختيار داريم . يعني نگاه انسان به حوادث . اگر ما در زندگي مثبت انديش باشيم ، مثلا آقا يک بيماري دارد ، دستش درد مي کند ولي در کنار آن قلب ، چشم ،گوش او سالم است . يک آقايي از بيماري مي ناليد . به او گفتم که دو تا برگ کاغذ بياور ، روي يکي بيماري و روي يکي اعضاي سالم بدنت را بنويس ، ببين کدامش بيشتر است . مثبت انديش يعني اين که شما نيمه ي خالي ليوان را نبينيد . در واقع اهداف و قضايا را ببيني . يکي از مشکلاتي که ما در جامعه داريم سطح توقعات بالاست . وقتي سطح توقعات بالاست . يک آقايي مي گفت که من مي خواستم با خانمي ازدواج کنم ولي اين اتفاق نيفتاد و من با خانم ديگري ازدواج کردم ، من دائما ناراحت هستم و مي گويم که اگر با اوازدواج مي کردم چه مي شد ؟ اوتا آخر عمرش ناراضي زندگي مي کند . اگر کسي که سوار پرايد مي شود و مي گويد که اي کاش ماکسيما بود ، احساس نارضايتي ميکند ولي اگر بگويد که همين است و خوب است يعني رضايت . رضايت يعني به وضعيت موجود قانع بودن ، سطح توقعات را بالا نبردن ، مثبت انديشي داشتن ، اين معاني رضايت است . حضرت علي (ع) مي فرمايد : وقتي آن چيزي که شما مي خواهيد نمي شود آنچيزي که مي شود بخواهيد . الان آقا و خانمي ازدواج کردند و مي گويد که فرزند اول مان دختر است . دختر خيلي دوست دارد و دختر مي خواهد . بعد از سونوگرافي مي فهمد که بچه دختر است.چيزي که شما مي خواستيد نشد اما اين که شده بخواهيد . و اِلا تا آخرعمر هرچه به اين پسر نگاه مي کني مي گويي پسر هم خوب است ولي اگر دختر مي شد يک چيز ديگري بود . اين انسان هميشه کارش خراب است . اين به افق دين ما به دنيا و حوادث برمي گردد .
#حضرت_زینب_سلام_الله_علیها
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
14-rafiei-hazrate-zeinab(www.rasekhoon.net).mp3
17.22M
💕 شخصیت حضرت زینب کبری سلام الله علیها
#منبر_کامل
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬کلیپ : صبر بر مباحث اقتصادی
#دکتر_رفیعی
⏱زمان: 3 دقیقه و 21 ثانیه
🗂حجم: 17.5مگابایت
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰امام صادق عليه السلام:
اَبصَرَ رسول اللّه صلى الله عليه و آله رَجُلاً شَعثا شَعرُ رَأسِهِ وَ سَخَةً ثيابُهُ، سَيِّئَةً حالُهُ فَقال رسول اللّه صلى الله عليه و آله: مِن الدّينِ المُتعَةُ وَ اِظهارُ النِّعمَةِ؛
💬پيامبر خدا صلى الله عليه و آله مردى را ديدند كه موهاى ژوليده و جامه اى چركين و سر و وضع نامرتّبى داشت، فرمودند: بهره بردن از نعمت هاى خدا و آشكار ساختن نعمت جزء دين است.
📚كافى، ج ۶، ص ۴۳۹، ح ۵
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
زندگی.mp3
3.93M
🎙 زندگیتو مثل زندگی پیامبر کن...
#زندگی_خوب
#قسمت_اول
#یاد_خدا
#اللهم_اجعل_محیای_محیا_محمد_و_آل_محمد
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰پيامبراكرم (صلي الله عليه و آله و سلم) ميفرمايند:
إذا أتاكم من ترضون خلقه و دينه فزّوّجوه إن لا تفعلوا تكن فتنه في الأرض و فساد عريض
💬وقتى كسى كه خلق و دين وى مايه رضايت است به خواستگارى مى آيد به وى زن بدهيد و اگر چنين نكنيد فتنه و فساد در زمين فراوان خواهد شد.
📗نهج الفصاحه
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
#نکات_معارفی
✅ موضوع: تسلیم در برابر خداوند
📝گزیده سخنرانی #حجت_الاسلام_رفیعی
🔹🔹🔹🔹
🔸 نکاتی درباره آیه ۱۳۲ سوره بقره ( وَوَصَّىٰ بِهَا إِبْرَاهِيمُ بَنِيهِ وَيَعْقُوبُ يَا بَنِيَّ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَىٰ لَكُمُ الدِّينَ فَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنْتُمْ مُسْلِمُونَ).
🔸یهودیان زمان نبی گرامی اسلام بااینکه یقین داشتند آخرین فرستاده خداوند حضرت محمدصلی الله علیه وآله میباشد اما بهانههای واهی تراشیده و مدعی بودند حضرت یعقوب علیه السلام بهعنوان پیامبر دین یهود به هنگام مرگ به فرزندان خود وصیت کرده است که از دین خود دست برندارند.
🔸اسرائیل یک کلمه مقدس، به معنای بنده خدا میباشد و از القاب حضرت یعقوب علیه السلام میباشد لذا یهودیان به حضرت یعقوب علیه السلام احترام خاصی قائل هستند اما بر اساس فرموده قرآن کریم، یهودیان زمان صدر اسلام با این ادعای خود به حضرت یعقوب علیه السلام اتهام زده و به زبان آن حضرت دروغ بستهاند.
🔸بر اساس آیات قرآن کریم، حضرت یعقوب و حضرت ابراهیم علیهماالسلام هنگام مرگ امر به تسلیم شدن در برابر خداوند را وصیت کردهاند.
🔸وقتی انسان تسلیم خداوند باشد، باید در برابر اوامر و نواهی، ارسال رسل و دین جدید خداوند تسلیم باشد و گزینشی عمل نکند.
🔸دین اسلام بهعنوان آخرین دین خدا و نبی گرامی اسلام بهعنوان خاتم پیامبران، آخرین دستورات خداوند برای بشریت است و بهانه جوییهای یهودیان مبنی بر وصیت حضرت یعقوب علیه السلام به التزام دین یهود، دروغی بیش نیست.
🔸خداوند یک سلسله اوامر، نواهی، احکام شرعی، تعداد رسولان و امامان را در طول خلقت برای بشریت بر اساس مصالح و حکمتهای خاص در نظر گرفته است؛معنای تسلیم شدن این است که یک انسان باید تمامی آنها را قبول نماید و گزینشی انتخاب نکند.
🔸اگر کسی نبی گرامی اسلام را بهعنوان آخرین رسول و دین اسلام را بهعنوان آخرین دین قبول نماید، باید صلح و جنگ، قضاوت، اوامر و نواهی، عزل و نصب، انتخاب وصی و… نبی گرامی اسلام را نیز قبول کند چرا که در غیر این صورت به گمراهی و ضلالت کشیده خواهد شد.
🔸دو نکته اساسی از این آیه استنباط میشود، مبنی بر اینکه زمانی که انسان به فرزندان خود قصد وصیت دارد، این وصیت فقط مالی نباشد و جهات معنوی وصیت نیز رعایت شود
🔸دیگر اینکه همه انسانها باید نگران مرگ و عاقبتبهخیری باشند و در انتخاب نحوه مرگ دقت نمایند چراکه مرگ اختیاری نیست اما نحوه مرگ اختیاری میباشد.
🔸بهترین مرگ، زمانی است که انسان به حالت تسلیم از دنیا برود و بر اساس روایات و تفسیر باطنی این آیه، تسلیم شدن در زمان مرگ یعنی تسلیم ولایت حضرت علی علیهالسلام بودن و اینگونه از دنیا رفتن معنای واقعی تسلیم است.
🔸یکی از وصیتها و سفارشهای پرمحتوا، که خوب است توسط آموزش و پرورش در کتب درسی گنجانده شود، نامه ۳۱ نهجالبلاغه میباشد که حضرت علی السلام خطاب به فرزندشان امام حسن مجتبی علیهالسلام کتابت کردهاند که حاوی مطالبی آموزنده است.
🔘حرم حضرت معصومه (س) - 97/10/19
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰امام حسن مجتبي - عليه السلام - فرمودند:
هلاكت و نابودي دين و ايمان هر شخص در سه چيز است: تكبّر، حرص، حسد.
🍂تكبّر سبب نابودي دين و ايمان شخص ميباشد و به وسيله تكبّر شيطان با آن همه عبادت ملعون گرديد.
🍂حرص و طمع دشمن شخصيّت انسان است، همان طوري كه حضرت آدم - عليه السلام - به وسيله آن از بهشت خارج شد.
🍂 حسد سبب همه خلافها و زشتيها است و به همان جهت قابيل برادر خود هابيل را به قتل رساند.
📗اعيان الشّيعة، ج ۱، ص ۵۷۷
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei