.
در اوج خفقان رژیم پهلوی، استاد مطهری چگونه از امام خمینی(ره) در کتاب خود نام برد؟ .
🔹پس از مهاجرت به قم گمشده خود را در شخصيّتى ديگر يافتم. همواره مرحوم آقا ميرزا مهدى را به علاوه برخى مزاياى ديگر در اين شخصیت مىديدم؛ فكر مىكردم كه روح تشنهام از سرچشمه زلال اين شخصيّت سيراب خواهد شد. .
🔸 اگر چه در آغاز مهاجرت به قم هنوز از «مقدمات» فارغ نشده بودم و شايستگى ورود در «معقولات» را نداشتم، اما درس اخلاقى كه وسيله شخصیت محبوبم در هر پنجشنبه و جمعه گفته مىشد و در حقيقت درس معارف و سير و سلوك بود نه اخلاق به مفهوم خشك علمى، مرا سرمست مىكرد. بدون هيچ اغراق و مبالغهاى اين درس مرا آنچنان به وجد مىآورد كه تا دوشنبه و سهشنبه هفته بعد خودم را شديداً تحت تأثير آن مىيافتم. .
🔹بخش مهمى از شخصيت فكرى و روحى من در آن درس- و سپس در درسهاى ديگرى كه در طىّ دوازده سال از آن استاد الهى فرا گرفتم- انعقاد يافت و همواره خود را مديون او دانسته و مىدانم. راستى كه او «روح قدس الهى» بود. .
📙 استاد مطهری، علل گرایش به مادیگری، ص۱۲
💬 #سخنرانی_های_ناب
@nab_menbar
✨﷽✨
🔰درمان لجاجت
برای درمان لجاجت دو راه را ميگويم. يك راه علمی و يك راه عملی .
▫️ راه علمی آن است كه فكر كند و بينديشد. نتيجه ی لجاجت من اين شده است كه سه سال است كه خانم من با خانواده اش رفت و آمد ندارد، دخترهای من با دخترخاله هايشان رفت و آمد ندارند، باعث شده است كه ما از رفت و آمد و همفكری محروم بشويم. فكر كنند كه من در لجاجتم چه كردم؟ اگر لجاجت در بت پرستی كردم از توحيد ماندم و اگر لجاجت در بخل كردم، از ثواب انفاق ماندم. كسی امام صادق (ع) را دعوت كرد و امام پير بود و منزل دور بود و طرف هم وضعش خوب بود، امام خسته شد و فرمود كه نميشود خانه ات را عوض كنی؟ طرف گفت: اين منزل پدرم بوده است. امام فرمود: خوب منزل پدرت باشد. حالا پدر انگشتری داده، دستت كن اشكالی ندارد. پدرت سخی بود تو هم جواد باش. ولی اينكه سيگار می كشی چون پدرت سيگار می كشيده و بايد يادگار پدرت را نگهداری، غلط است. پدرت هم اشتباه كرده است. بعضيها می گويند كه پدر ما به زن رو نمی داده و از روز اول كه زن وارد خانه اش می شده، دعوا و نزاع بوده است، ما هم همين طور. اين اشتباه است و پدرت هم اشتباه می كرده. درمان لجاجت، درمان علمی است. بعضي مواقع دو تا ماشين بهم راه نمی دهند. شما می بينی كه در هر دوماشين زن و بچه است، شما به او راه بده و بگو حق با من است ولی در قرآن گفته لجاجت نكنيد. ببينيد ما چقدر انرژی به هدر می دهيم در همين مسئله ی لجاجت، در مسائل مختلف. آقايی می گفت: من به خانمم می گويم پشت در خانه را بينداز و خانمم ميگويد تو برو يا زباله را بيرون بگذار و خانمم می گويد: هر كس اول حرف زد، بايد اين كار را بكند. ۴۰ دقيقه حرف نمی زنيم و وقت مان تلف ميشود و اعصابمان خرد ميشود ولی اين كارها را نمی كنيم و آقا می گويد: من پيش خانم كم بياورم؟ خير اين كم آوردن نيست. كم آوردن اين است كه شما بی دينی كنی، بی تقوايی كنی، خانم اول وقت نماز بخواند و شما آخر وقت نماز بخوانی، در قرآن خواندن و نماز خواندن كم نياوری. پس فكر كنيم. آقا پنجاه سال لجاجت، جز اين بوده كه باعث افسردگی و دور شدن از فاميل شده است. مادر شوهر اين لجاجت و بهانه گيری چيزي جز اين بوده شما سه ماه به سه ماه پسرت را نبينی؟ اينها را كنار بگذاريد. چرا ايراد ميگيري؟
▫️ راه دوم راه عملی است. اين است كه انسان برخلاف لجاجت، عمل كند. فيض كاشانی در كتاب محجة البيضا می گويد: يك راهش اين است كه خلاف لجبای ها، عمل كنی. مثلا شما بخيل هستی، اجباری انفاق كن تا كم كم جواد بشوی، به لجاجتت لج كن، اين باعث درمان ميشود.
#استاد_رفیعی
💬 #سخنرانی_های_ناب
@nab_menbar
⚫️سالروز وفات حضرت عبدالکریم حسنی (ع) تسلیت باد⚫️
#سخنرانی_های_ناب
@nab_menbar
✨﷽✨
🔰قال الامام الهادے - علیه السلام -: لو انک زرت قبر عبد العظیم عندڪم لڪنت ڪمن زار الحسین بن علے - علیه السلام -.
(مردی از اهل «ری» با امام هادے - علیه السلام - دیدار ڪرد، امام از او پرسید: ڪجا بودے؟ گفت: در زیارت امام حسین - علیه السلام -)، حضرت به او فرمودند: آگاه باش! اگر قبر حضرت عبد العظیم را ڪه پیش شماست زیارت میڪردے، همچون ڪسے بودے ڪه حسین بن علے - علیه السلام - را زیارت ڪرده است.
🔰«بحارالانوار، ج ۹۹، ص ۲۶۸»
💬 #سخنرانی_های_ناب
@nab_menbar
عبد.mp3
1.29M
🎙ارتباط حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام با امام علیه السلام
#عبدالعظیم_حسنی
💬 #سخنرانی_های_ناب
@nab_menbar
🔰هنگامی که عقل کامل شود...
💬 #سخنرانی_های_ناب
@nab_menbar
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صدای_ماندگار
#هنر_زنانه
👈 خانم ها، مردهای خود را با محبت و اخلاق نگهدارید...
#استاد_انصاریان
💬 #سخنرانی_های_ناب
@nab_menbar
گناه را ریشه کن میکند....
💬 #سخنرانی_های_ناب
@nab_menbar
✨﷽✨
🔰پیامبر خدا صلے الله علیه و آله و سلّم:
أطِبْ ڪَسبَڪَ تُستَجَبْ دَعوَتُڪَ، فإنَّ الرّجلَ یَرفَعُ اللُّقْمَةَ إلے فیهِ (حَراما) فما تُستَجابُ له دَعوَةٌ أربَعینَ یوما؛
💬در آمدت را پاک ڪن تا دعایت مستجاب شود؛ زیرا هرگاه آدمے لقمه [حرام ] به دهان خود ببرد، تا چهل روز دعایے از او پذیرفته نمے شود.
📚ڪما فے بحار الأنوار: ۹۳ / ۳۵۸ / ۱۶
💬 #سخنرانی_های_ناب
@nab_menbar