🔹تعلق خاطر به روزیده
یکی را شنیدم از پیران مربی که مریدی را همیگفت ای پسر چندان که تعلق خاطر آدمی زاد به روزیست اگر به روزی ده بودی به مقام از ملائکه در گذشتی
روانت داد و طبع و عقل و ادراک
جمال و نطق و رای و فکرت و هوش
کنون پنداری ای ناچیز همت
که خواهد کردنت روزی فراموش
📗گلستان سعدی
@sokhanerfan
الهی تا به حال می گفتم گذشته ها گذشت ، اکنون می بینم گذشته هایم نگذشت بلکه همه در من جمع است. آه آه از یوم جمع.
@sokhanerfan
🔷 نکات اخلاقی و عرفانی _۱۲
استاد محمد مهدی مهندسی
🔹محاسبه نفس
• باید در شبانهروز وقتی را به خصوص آخر شب داشته باشیم که شرطها و مراقبتهای خود را ارزیابی کنیم. بدون ارزشیابی و بدون ارزیابی هیچکس نمیتواند ادعای حرکت موفقی را داشته باشد.
• چقدر خوب است که انسان دفتری برای محاسبه نفس داشته باشد. آیا وجود ما، عمر ما، سرمایه ما کمتر از یک مغازهای است که چند قلم جنس دارد؟ چطور ما انسانها برای آنچه که فانی شدنی و از بینرفتنی است برنامهریزی داریم و محاسبه میکنیم اما برای خودمان که بقا داریم محاسبه نمیکنیم؟!
📗کتاب حدیث عشق، یادنامه استاد مهندسی، ص۱۳۷
💢کانال سخن عرفان
@sokhanerfan
🟢 دعای مستجاب نشده هم به نوعی مستجاب شده است
🔹 داستانی را مولوی ذکر میکند که البته تمثیل است. میگوید مردی بود که همیشه با خدای خودش راز و نیاز میکرد و داد «الله، الله» داشت. یک وقت شیطان بر او ظاهر شد و او را وسوسه کرد و کاری کرد که این مرد برای همیشه خاموش شد.
🔸 به او گفت: ای مرد! این همه که تو «الله، الله» میگویی و سحرها با این سوز و درد خدا را میخوانی، آخر یک دفعه هم شد که تو لبیک بشنوی؟ تو اگر به در هر خانهای رفته بودی و این همه فریاد کرده بودی، لااقل یک دفعه در جواب تو لبیک میگفتند.
🔹 این مرد به نظرش آمد که این حرف، منطقی است. دهانش بسته شد و دیگر «الله، الله» نگفت. در عالم رؤیا هاتفی به او گفت: چرا مناجات خدا را ترک کردی؟ گفت: من میبینم این همه که دارم مناجات میکنم و با این همه درد و سوزی که دارم یک بار هم نشد در جواب، به من لبیک گفته شود.
🔸 هاتف به او گفت: ولی من مأمورم از طرف خدا جواب را به تو بگویم:
گفت آن الله تو لبیک ماست
و آن نیاز و درد و سوزت پیک ماست
تو نمیدانی که همین درد و سوز و همین عشق و شوقی که ما در دل تو قرار دادیم، خودش لبیک ماست.
🔸 این است که میگویند دعا برای انسان، هم مطلوب است و هم وسیله، یعنی دعا همیشه برای استجابت نیست؛ اگر استجابت هم نشود، استجابت شده است. دعا خودش مطلوب است.
📗 استاد مطهری، انسان کامل، ص۶۸
@sokhanerfan
♦️پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت انتخابات ریاست جمهوری
🔹بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمد لله ربّ العالمین والصلاة والسلام علی سیدنا محمدٍ و آله الطاهرین سیما بقیّة الله روحی فداه.
خدای عزیز و رحیم را سپاس که با اراده و توفیق او ملت بزرگ ایران توانست پس از مصیبت سنگین فقدان رئیس جمهور شهید، در مدت کوتاه قانونی، صحنهی انتخابات ریاست جمهوری را سامان دهد و در دو جمعهی پیاپی، انتخاباتی آزاد و شفاف برگزار کند و از میان چند نامزد، با اکثریت آراء رئیس جمهور کشور را برگزیند.
🔹مسئولان محترم برگزاری انتخابات، با شتاب لازم و امانت کامل، وظائف خود را انجام دادند، و مردم عزیز، با احساس مسئولیت به میدان آمدند و صحنهئی گرم و پرشور آفریدند و صندوقهای انتخاباتی را در دو مرحله با بیش از ۵۵ میلیون رأی انباشتند.
🔹این حرکت بزرگ در رویاروئی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات، که دشمنان ملت ایران برای القای ناامیدی و بُنبست به راه انداخته بودند، کاری درخشان و فراموش نشدنی است و همهی نامزدهای محترم و همهی کسانی که برای پیروزیِ هر یک از آنان، هفتهها تلاش شبانهروزی کردند در افتخار و ثواب آن شریکند.
🔹اکنون ملت ایران رئیس جمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همهی فعالان این صحنهی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند.
🔹به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در ادامهی راه شهید رئیسی از ظرفیتهای فراوان کشور بویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.
🔹بار دیگر جبههی سپاس بر درگاه حضرت حق میگذارم و به حضرت بقیة الله اعظم روحی فداه درود و سلام میفرستم و یاد شهیدان والامقام و امام بزرگوار شهیدان را گرامی میدارم و از همهی نامزدهای محترم و فعالان عرصهی انتخابات که در این برههی حساس نقشآفرینی کردند، و نیز رسانهی ملی و حافظان امنیت کشور و دستگاههای اجرای انتخابات سپاسگزاری میکنم.
#محرم_الحرام
🔻 قال الامام علی بن موسی الرضا (علیهالسلام):
كانَ أَبِي عَلَيْهِ السَّلاَمُ إِذَا دَخَلَ شَهْرُ اَلْمُحَرَّمِ لاَ يُرَى ضَاحِكاً وَ كَانَتِ اَلْكِئَابَةُ تَغْلِبُ عَلَيْهِ حَتَّى يَمْضِيَ مِنْهُ عَشَرَةُ أَيَّامٍ فَإِذَا كَانَ يَوْمُ اَلْعَاشِرِ كَانَ ذَلِكَ اَلْيَوْمُ يَوْمَ مُصِيبَتِهِ وَ حُزْنِهِ وَ بُكَائِهِ وَ يَقُولُ هُوَ اَلْيَوْمُ اَلَّذِي قُتِلَ فِيهِ اَلْحُسَيْنُ عَلَيْهِ السَّلاَمُ .
🔸امام رضا علیهالسلام فرمود پدرم را شيوه بود كه چون محرم مي شد خندان دیده نمی شد و اندوه بر او غالب بود تا روز دهم. روز دهم روز مصيبت و حزن و گريهاش بود و ميفرمود در اين روز حسين كشته شد.
📚 الأمالی (للصدوق) ج ۱، ص ۱۲۸
@sokhanerfan
🔹یادداشتهای شیعه حسین علیه السلام / ۱
آیا یک مورد می توان پیدا کرد که امام حسین علیه السلام حتی به دشمنان و قاتلان خود دروغ یا تهمت یا حرف بی اساس زده باشد؟! حتی در میدان جنگ؟
محب و شیعه او نیز باید چنین باشد به ویژه در این عصر که در فضای مجازی انواع دروغ ها، تهمت ها، حرف های بی اساس، تحریف های لفظی و معنوی، کم یا زیادن کردن مطالب، برداشت های خصمانه و ... وجود دارد.
مگر می شود هر چه به دستمان می رسد (بدون تامل، بررسی و مانند آن) به گروهها و افراد دیگر فروارد کنیم؟
در اسلام، انصاف و عدالت حاکم بر روابط است و ما موظفیم با خودی و غیر خودی، آشنا و غیر آشنا، مرید و غیر مرید، دوست و دشمن، به عدالت، گفتار و رفتار کنیم وگرنه حق و تابع حق نخواهیم بود گرچه هزاران ادعا داشته باشیم.
✍وحید واحدجوان
۱۷ تیر ۱۴۰۳
@sokhanerfan
🔹یادداشتهای شیعه حسین علیه السلام/۲
سید الشهدا حضرت امام حسین علیه السلام، در اوج معنویت و عبودیت بود. عاشق عبادت بود. عاشق تلاوت قرآن بود. عاشق نماز بود.
روز تاسوعا هنگامی که سپاهیان یزید تهاجم به سوی خیمههای اهل بیت علیهم السلام را شروع کردند، آن حضرت خطاب به برادرش ابوالفضل علیهالسّلام فرمود: "جانم به فدایت برادرم! سعی کن از این مهاجمان، امشب را مهلت بگیری، تا به عبادت و دعا مشغول شویم. خدا میداند که من عاشق عبادت و راز و نیازم. دوست دارم به نماز و دعا و خواندن قرآن بپردازم."
محب و شیعه او نیز باید در عبادت، تلاوت قرآن و اقامه نماز، همه تلاشش را بکند و تا جایی که بتواند پیرو و تابع ایشان گردد.
مگر می شود عزادار حسینی، نسبت به نماز و قرآن و به طور کلی عبادت خداوند، تنبل یا غافل باشد؟!
مجالس حسینی باید ما را هر چه بیشتر به سمت نماز، قرآن و عبادت سوق دهد تا روحمان با روح امام حسین علیه السلام پیوند بخورد.
✍وحید واحدجوان
۱۸ تیر ۱۴۰۳
@sokhanerfan
🔹 یادداشتهای شیعه حسین علیهالسلام/ ۳
سیدالشهدا علیه السلام امام عاقلان بود و سیرهاش توجه به علم و معرفت و عقل و عقلانیت. کاری که کرد عاقلانه ترین کار ممکن بود؛ آن عقلی که در قفس دنیا گرفتار نیست. آن عقلی که می داند مرگ پل رسیدن به سعادت ابدی است. آن عقلی که می داند اگر خون ندهد اسلام احیا نمی شود و مردم از جهالت و گمراهی بیرون نمی آیند.
امام عسکری علیهالسّلام در این باره بیان میکند: «اللهم انی اشهد انه... بذل مهجته فیک، لیستنقذ عبادک من الجهالة، و حیرة الضلالة؛ خدایا! من شهادت میدهم که حسین علیهالسّلام جان خود را در راه تو داد، تا بندگان تو را از جهالت و گمراهی نجات دهد».
محب و شیعه او نیز باید در مسیر معرفت و عقل و عقلانیت قدم بردارد و مجالس حسینی باید جهل و جهالت را از عزاداران دور کند و همه ما باید بدانیم که جهالت بزرگترین عامل سقوط انسان و جوامع است.
✍ وحید واحدجوان
۱۹ تیر ۱۴۰۳
۳ محرم ۱۴۴۶
@sokhanerfan
شب اول محرم ۱۴۴۶_ استاد حسن رمضانی.mp3
58.8M
🎙شب اول محرم ۱۴۴۶ _ حضرت استاد حسن رمضانی
@hadisesahar
شب دوم محرم ۱۴۴۶ _ استاد حسن رمضانی.mp3
75.35M
🎙شب دوم محرم ۱۴۴۶ _ حضرت استاد حسن رمضانی
@hadisesahar
شب سوم محرم ۱۴۴۶ _ استاد حسن رمضانی .mp3
76.89M
🎙شب سوم محرم ۱۴۴۶ _ حضرت استاد حسن رمضانی
@hadisesahar
شب چهارم محرم ۱۴۴۶ _ استاد حسن رمضانی .mp3
86.84M
🎙شب چهارم محرم ۱۴۴۶ _ حضرت استاد حسن رمضانی
@hadisesahar
شب پنجم محرم ۱۴۴۶ _ استاد حسن رمضانی.mp3
91.65M
🎙شب پنجم محرم ۱۴۴۶ _ حضرت استاد حسن رمضانی
@hadisesahar
🔷 نکات اخلاقی و عرفانی _۱۳
استاد محمد مهدی مهندسی
🔹خودفراموشی
• بدترین مرض روحی و روانی و اخلاقی، خود فراموشی است. به یاد همهچیز باشیم جز به یاد خودمان! همهچیز را به حساب بکشیم جز وجود خودمان.
• اگر در محیط منزل و اتاقمان یا محیط کار، ذرهای آشغال ریخته باشد حتماً در مقام جارو کردنش هستیم، ولی آیا در فضای روحمان توجه به این نکات داریم که آیا آشغالی در وجود ما هست یا نه؟ آیا رذیلهای در وجود ما هست یا نیست؟ و اگر هست آیا در مقام تطهیر و پاک کردنش هستیم؟
• شب مردان خدا روز جهان افروز است. آن کسی که نیمهشب از بستر بلند میشود و سر به سجده میگذارد و احساس نور میکند آن دلی است که پاک خوابیده که میتواند پاک برخیزد و میتواند با ذات پاک رابطه برقرار کند.
📗کتاب حدیث عشق، یادنامه استاد مهندسی، ص۱۳۸
💢کانال سخن عرفان
@sokhanerfan
شب ششم محرم ۱۴۴۶ _ استاد حسن رمضانی .mp3
102.44M
🎙شب ششم محرم ۱۴۴۶ _ حضرت استاد حسن رمضانی
@hadisesahar
🔹 یادداشتهای شیعه حسین علیهالسلام/ ۴
حرکت و تلاش سیدالشهدا علیه السلام برای اصلاح فساد و امر به معروف و نهی از منکر بود؛ همانطور که فرمود: إنَّما خَرَجْتُ لِطَلَبِ الْإصلاحِ في اُمَّةِ جَدّي اُرِيدُ أن آمُرَ بِالْمَعرُوفِ و أنهي عَنِ الْمُنكَرِ.
و چه فسادی بزرگتر از این که حکومت اسلامی و خلافت و مدیریت مسلمانان، دست فاسقى مثل یزید بیفتد؛ و عَلَى الاِسْلامِ، ألسَّلامُ إِذْ قَدْ بُلِیَتِ الاُمَّةُ بِراع مِثْلَ یَزِیدَ.
امام با اصل حکومت و ولایت امثال یزید بنام دین و خلیفه رسول الله (صلی الله علیه و آله) مخالف بود. مشکل اصلی، انحراف دستگاه حکومت و سپس امت از مسیر رسول الله (صلی الله علیه و آله) و سنت حقیقی او بود؛ مشکل اساسی، مساله فساد امت در امر ولایت بود.
البته این فساد اصلی، نماز و روزه ظاهری و دیگر فروع ظاهری را هم فاسد میکند و از این جهت، اگر آن فساد اصلی اصلاح شود، فساد در فروع هم اصلاح میگردد و اگر آن فساد اصلی اصلاح نشود، فروع فقهی حتی نماز و روزه و حجاب و حج و عمره و .... اگر در حد طالبان و داعش هم اجرایی شود حکومت اسلامیِ مورد تایید نخواهد بود.
امام حسین علیه السلام با قیام خود درس شناخت امر به معروف و نهی از منکر داد. امام در زمان معاويه، قیام نکرد اما بعد از معاويه، در زمان يزيد، حرکت کرد و کوتاه نیامد و تا شهادت پیش رفت و با خون خود حقیقت را روشن نمود.
این درس بزرگ اولویتشناسی و زمانشناسی و شرایطسنجی است. امام حسین علیه السلام به همه درس داد و یاد داد که در امر به معروف و نهی از منکر، باید اولویت را شناخت، شرايط را شناخت و وقتشناس بود؛ هر زمانی، برای هر کاری مناسب نیست.
محب و شیعه امام حسین علیه السلام نیز باید اولویتشناس، شرایط شناس و وقت شناس باشد.
اگر در امر به معروف و نهی از منکر، اولویتها به درستی شناخته نشود و اگر سنجیده و حساب شده و با روش صحیح و درست انجام نگيرد، نه تنها نتیجه نمیدهد، چه بسا خرابتر میکند.
البته هر فریضه الهی چنین است؛ اگر درست و با شرايط انجام گیرد بهترین نتیجه را میدهد، اما اگر چنان نباشد ممکن است تخریب هم بکند.
گاهی يک امر به معروف، اگر درست باشد، کافری را مؤمن می کند و گاهی یک امر به معروف یا نهی از منکر (نسنجیده)، اگر غلط باشد، مؤمنی را به شک میاندازد و گرفتارش میکند یا همان ایمان سادهاش را متزلزل میکند؛ و گاهی امر به معروف و نهی از منکری بنام قیام حسینی، سالها و قرنها و تا قیامت روشنگری میکند و مصباح هدایت و سفينه نجات میشود.
✍️ وحید واحدجوان
۲۲ تیر ۱۴۰۳
۶ محرم ۱۴۴۶
✅ عضویت در کانال سخن عرفان
@sokhanerfan
شب هفتم محرم ۱۴۴۶ _ استاد حسن رمضانی (2).mp3
88.09M
🎙شب هفتم محرم ۱۴۴۶ _ حضرت استاد حسن رمضانی
@hadisesahar
🔹 یادداشتهای شیعه حسین علیهالسلام/ ۵
سیدالشهدا (علیه السلام)، بخشنده و مهربان بود، حتی برای غیر مسلمانان و غیر خودیها.
«اسامة بن زید» از یاران پیامبر (صلی الله علیه و آله) پس از رحلت آن حضرت، از خط ولایت جدا شد و امام علی (علیهالسّلام) را یاری نکرد؛ حتی نسبت به حقانیت علی شهادت نداد و کوتاهیهای زیادی داشت. او در بستر بیماری بود که امام حسین (علیهالسّلام) به عیادتش رفت و از وی تفقد فرمود!
اسامه گفت: غمها و غصهها دارم و از قرض سنگین رنج میبرم، میترسم بمیرم و مدیون مردم باشم.
امام حسین (علیهالسّلام) فرمود: چقدر قرض داری؟ گفت: شصت هزار درهم! فرمود: نگران نباش! من به زودی دیونت را میپردازم. ایشان بدهیهای اسامه را پرداخت و او را از اضطراب رها ساخت! (مجلسی، بحارالانوار، ج۴۴، ص۱۸۹، ح۲)
محب و شیعه سیدالشهدا (علیه السلام) نیز باید نسبت به مخلوقات، مهربان و بخشنده باشد و این مسئله در رفتار و گفتارش ظهور و بروز یابد.
شیعه سیدالشهدا (علیه السلام) باید بداند که اصل و اساس در ارتباط با دیگران، محبت و مهربانی و بخشندگی است مگر مواردی که در رفتار، امکان یا اجازهاش را نداشته باشد که حتی در همین موارد نیز باید در نیت و انگیزه، محبت و مهربانی در جهت اصلاح و راهنمایی داشته باشد، گرچه در عمل (از باب دفاع یا دفع و رفع شرّ) ناچار شود برخورد سختی بر اساس انصاف و عدالت انجام دهد.
از این روست که سیدالشهدا علیه السلام حتی با دشمن، از درِ حکمت و موعظه و جدال احسن برآمد و آنگاه که اثر نکرد دفاع کرد و جنگ.
✍وحید واحدجوان
۲۳ تیر ۱۴۰۳
۷ محرم ۱۴۴۶
@sokhanerfan
شب هشتم محرم ۱۴۴۶ _ استاد حسن رمضانی .mp3
51.53M
شب هشتم محرم ۱۴۴۶ _ حضرت استاد حسن رمضانی
@hadisesahar
🔹 یادداشتهای شیعه حسین علیهالسلام/ ۶
☑️ یزید درون ما
🔹 حضرت آیت الله بهجت رضوان الله علیه فرموده است:
«اگر ما جای خلفای بنی امیه و بنی عباس که خلافت را از اهلش غصب نمودند، بودیم و توانایی داشتیم، رادع و مانعی از نابودی دشمنان خود نداشتیم و شرایط و قدرت و امکاناتی که برای آنها فراهم بود، برای ما هم فراهم می شد، آیا مانند آنها عمل نمیکردیم؟! الآن چه میکنیم؟ آیا حقکشی نمیکنیم؟
از خدا میخواهیم که مورد چنین امتحانی قرار نگیریم، البته اگر مورد امتحان قرار گرفتیم نیز از خدا میخواهیم که ما را حفظ نماید. انسان در مقام امتحان یا مانند سلمان علیهالسلام در أعلیعلیین قرار میگیرد یا مانند یزید از هالکین و در اسفل سافلین. آنچه یزید بالفعل داشتند، ما بالقوه داریم. خیلی به خود مغرور نشویم. اینطور نیست که آنها از جهنم آمده باشند و ما از بهشت. به خدا پناه میبریم!» (رحمت واسعه، ص١٩۵_١٩۶)
🔸این سخنان نورانی و سراسر بصیرت و معرفتافزای ایشان را باید جدی بگیریم و در خود، اخلاق، حالات و اعمالمان تأمل کنیم.
من، شما و هر کس که در هر مسئولیتی قرار دارد - در حد خود - ممکن است چنین باشد. اگر پای منافع من در میان باشد ممکن است در همان منطقه یزید کوچکی باشد.
این حرفها را شوخی نگیریم!
فساد فقط زنا، شرب خمر، دزدی و مانند آنها نیست! آنها فسادند اما نکته یادداشت حاضر این است: همین که یک نفر تخصص لازم را در مسئولیت و پستی نداشته باشد و بهتر از او باشد که بتواند امور مردم را سامان دهد، یعنی فساد اتفاق افتاده است. چرا باید پستی را قبول کنی که تخصص لازم را نداری؟ دانایی و توانایی کافی را نداری؟ مگر دنیا چقدر برایت میماند که چنین دنیا زده شدهای؟
همین که بجای انسان شایسته، برای دوستم، برای فامیلم، برای هم گروهیام که شایسته نیست، فلان کار را فراهم کنم و شایسته را کنار بگذارم یعنی در حال فسادم.
همین که کمکاری کنم، کُندکاری کنم یا از انجام وظایف خودداری نمایم یعنی فساد میکنم.
همین که به خاطر منافع شخصی یا گروهیام، پای دیگران را میکشم تا زمین بیفتند یعنی فساد میکنم.
🔸فساد اعظم
گاهی فساد، دامن یک نفر را آلوده میکند و گاهی دهها، صدها و هزاران نفر گرفتار میشوند. اما فساد اعظم، فسادی است که با نام دین و به کام نفس و دنیا صورت گیرد؛ همان که امثال یزید و بنی امیه کردند. خطرناکترین و بدترین نوع فساد، این فساد است؛ چون هم چهره دین صحیح را که راه و روشن زندگی الهی و معنوی است تخریب میکند و هم توجیهگر اعمال انسانهای فاسد میشود.
🔸امام حسین علیهالسلام با کفار ظاهری و دشمنان ظاهری دین در نیفتاد. آنها تکلیفشان روشن است. کافر میگوید من مومن به دین تو نیستم. دشمن ظاهری دین هم که دشمن است و دشمنی میکند، علناً میگوید دین تو را قبول ندارم، مکتبت را قبول ندارم، منافعت را هم قبول ندارم. تکلیف انسان با دشمن ظاهری روشن است. اما کسی که پشت دین مخفی شده و علیه دین صحیح (روش و سنت حقیقی رسول الله و امیرالمومنین علی علیهما السلام) با روشهای مختلف شمشیر فرهنگی، سیاسی، فکری و مانند آن کشیده، او بسیار خطرناک است. ممکن است بنام دین شمشیر ظاهری هم بکشد. او مسیر دین را تغییر میدهد. او عامل انحراف هزاران و میلیونها انسان میشود. او زحمات همه انبیا و اولیا و پاکان روزگار را تخریب میکند. برای همین امام حسین علیهالسلام خون داد و کار به جایی رسید که اگر خون نمیداد این مسائل روشن نمیشد.
جملهای که به ایشان منسوب است: «إن کان دین محمّد لم یستقم الّا بقتلی فیا سیوف خذینی؛ اگر دین محمد جز با کشته شدنم پایدار و مستقیم و صحیح نمیماند، پس ای شمشیرها! مرا دریابید»، گرچه سند روایی ندارد اما زبان حال درستی است و آن را میتوان برداشت صحیحی از مجموعه سخنان سید الشهداء علیهالسلام دانست.
محب و شیعه امام باید بسیار مواظب باشد.
✍️وحید واحدجوان
@sokhanerfan
شب نهم محرم ۱۴۴۶ _ استاد حسن رمضانی .mp3
62.18M
شب نهم محرم ۱۴۴۶ _ حضرت استاد حسن رمضانی
@hadisesahar
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳 السلام علیک یا ابا عبدالله
▪️شرح وقایع روز عاشورا - 1
🔸حجت الاسلام و المسلمین وحید واحدجوان
💢 کانال سخن عرفان
@sokhanerfan
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳 السلام علیک یا ابا عبدالله
▪️شرح وقایع روز عاشورا - 2
🔸حجت الاسلام و المسلمین وحید واحدجوان
💢 کانال سخن عرفان
@sokhanerfan