🔷 اینها عکسهای عروسی نیست مراسم جشن شادباش انتصاب معاون جوانان وزارت ورزش وجوانان است!
جناب پزشکیان!
نظرتان درباره تذکر حکومتی امیر مومنان به أشعث بن قيس عامل آذربایجان چیست که فرمودند:
🌼 إِنَّ عَملکَ لَیسَ لکَ بِطُعمَه وَ لکِنَّهُ فِی عُنُقِکَ أَمانَه...🌼
«مسئولیت طعمه نیست بلکه امانتی است بر گردن تو»
https://eitaa.com/sokhanesadeed
حال و روز این جحود چندملیتی مهاجر را فقط خودشان میتوانند درک کنند؛ یک عمر فکر میکردند هیچ جنبندهای نمی تواند در آسمان آلوده شده توسط آنها پرواز کند چرا که همه شیاطین عالم را به کمک طلبیدهاند ولی این روزها نشان داده شد که هر آنچه وعده داده شده بود، دروغی بیش نیست. حقیقتِ مهم آن است که آنها همیشه دنبال کشتن و ویران کردن هستند و در ماجرای شرارت علیه ایران نیز مساله اصلیشان این بود که چرا ایرانیها را بیشتر نکشتید که شاهد صف کشیدن آمبولانسها و پر بودن بیمارستانها باشیم؛ مانند غزه و لبنان..
پرواز این پهپادها روی سرشان درحالی که هیچ غلطی نمیتوانند کنند به آنها ثابت میکند که دورانشان به پایان رسیده و دورانِ بدون اشغالگر و تروریست فرارسیده است. اینکه ماشین جنگی و ویرانگر آنها که فقط برای کشتن و ویران کردن تدارک دیده شده، حالا هیچ غلطی نمیتواند کند نشان از آینده تاریکی میدهد که با آن مواجه هستند. روزهای سختِ دشمن هنوز فرانرسیده است؛ روزهایی که محاصره شوند و نه از زمین، نه دریا و نه آسمان کسی نتواند به دادشان برسد. به همین دلیل بود که از آنها خواستم برای فرار از انتقام خونین ایرانیها، هر چه سریعتر فرار کنند.
@SyrianKhabar
https://eitaa.com/sokhanesadeed
🟩امروز بعد از ظهر در کلاس درس حقوق کیفری عمومی،#جنون را به عنوان یکی از موانع اهلیت کیفری توضیح دادم و برای نداشتن" قوه تمیز" مثال کسی را آوردم که به دلیل عدم درک زشتی کار،در مکان عمومی #کشف_عورت می کند؛چندنفر از دانشجوها گفتند که همین الان این مثال در واحد علوم و تحقیقات مصداق عینی پیدا کرد !
https://eitaa.com/sokhanesadeed
انفجار ماهواره پشتیبان سامانه «تاد»/ ماهوارهها چه نقشی در این سامانه دارند؟
هفته گذشته در خبرها آمده بود که ماهواره شرکت بوئینگ در فضا بهطور نامعلومی منفجر شده است
نیروی فضایی آمریکا حالا اعلام کرده در حال ردیابی زبالهها پس از این انفجار است. برخی منابع خبری معتقدند ماهواره متعلق به بوئینگ، ماهواره پشتیبان رادار سامانه پدافندی «تاد» اهدایی آمریکا به اسرائیل بوده که حالا سقوط کرده و از دسترس خارج شده است. سامانه تاد که بهمعنای «دفاع منطقهای در ارتفاع نهایی» است، برای رهگیری و انهدام موشکهای بالستیک طراحی شده است. اما تاد هم سامانهای بیعیبونقص نیست و نقاط ضعف مهمی دارد که آن را در مقابل حملات بسیار ضربهپذیر میسازد.
نقش ماهوارهها در سامانه تاد
سامانه تاد بهخودیخود فاقد ماهواره اختصاصی است و برای شناسایی و هشدار اولیه از ماهوارههای سامانههای فضایی ایالات متحده بهره میبرد. این ماهوارهها در سامانه تاد بهعنوان دیدهبانهای هوشمند در فضای زمین فعالیت میکنند و دادههای اولیه مربوط به پرتاب موشکهای بالستیک را شناسایی و به سامانههای پدافندی ارسال میکنند. در واقع، این ماهوارهها مسئولیت شناسایی سریع و ارسال هشدار اولیه را دارند، بهطوری که سامانههای دفاعی، بهخصوص رادارهای تاد، زمان کافی برای ردیابی و شلیک موشک رهگیر داشته باشند. ماهوارههای مرتبط با تاد بهطور عمده از طریق حسگرهای حرارتی، ردیابی امواج حرارتی ناشی از پرتاب موشکهای بالستیک را انجام میدهند. زمانی که یک موشک بالستیک از سکوی پرتاب جدا میشود، موتورهای آن دمای بسیار بالایی تولید میکنند که این امر باعث تولید امواج حرارتی قوی در طول موجهای مادون قرمز میشود. ماهوارههای دید مادون قرمز با حسگرهای قدرتمند، این امواج حرارتی را شناسایی میکنند و بهعنوان علامتی از پرتاب موشک به سیستمهای زمینی هشدار میدهند.
روند عملکرد تاد با کمک ماهوارهها
شناسایی اولیه: زمانی که موشک بالستیک پرتاب میشود، ماهوارههای دید حرارتی در فضا این پرتاب را شناسایی میکنند و به مرکز کنترل پدافندی هشدار میدهند.
انتقال داده به رادارهای زمینی: پس از شناسایی اولیه، دادهها به رادارهای زمینی تاد مانند
AN/TPY-۲ ارسال میشود تا مسیر دقیق موشک را دنبال کنند.
رهگیری موشک مهاجم: رادارهای زمینی با استفاده از دادههای ماهوارهای و همچنین پردازش مسیر موشک، آن را رهگیری و به مرکز کنترل اطلاعات لازم را ارسال میکنند.
شلیک موشک رهگیر: با تأیید اطلاعات و شناسایی دقیق مسیر، مرکز کنترل سامانه تاد، دستورات لازم برای شلیک موشک رهگیر را ارسال میکند. موشک تاد به سمت هدف شلیک میشود و با برخورد مستقیم در ارتفاع بالا، موشک مهاجم را نابود میکند.
نقاط ضعف تاد
سامانه پدافندی تاد اساسا برای درگیری با موشکهای بالستیک طراحی شده و قادر به رهگیری اهداف در ارتفاع پایین نیست. بنابراین پهپادها و موشکهای کروز قابلیت عبور از این سامانه را دارند. همچنین با توجه به سرعت موشکهای تاد، میتوان پیشبینی کرد که موشکهای هایپرسونیک با توجه به سرعت و مانورپذیری بالا قادر به عبور از این سامانه پدافندی هستند.
عملکرد سامانه
سامانه دفاع موشکی تاد(THAAD) بهعنوان یکی از پیشرفتهترین سیستمهای دفاعی برای مقابله با تهدیدات موشکهای بالستیک در ارتفاعات بالا شناخته میشود. این سامانه از چند جزء اساسی تشکیل شده است که هر یک نقش مشخصی در عملکرد کلی این سامانه دارند.
پ.ن:
به گفته کارشناسان ارسال ماهواره های هدهد، کوثر و چمران یک در تکمیل قدرت دفاعی در فضا در برابر ماهواره های شناسایی دشمن بسیار موثر خواهد بود.
https://eitaa.com/sokhanesadeed
🔻ضدانقلاب در تلۀ شبکۀ مرجفون
1⃣یکم: دختر بیماری که در دانشگاه، لباس از تن کنده بود، همچنان سوژۀ یک رسانه های ضدایرانی است. چرا؟ به خیالشان مردم همراهی می کنند. اما موفق می شوند؟ برهنگی را کجای دنیا تحمل می کنند که در جامعۀ با حیای ایران تحمل شود. پس چرا؟ ضدانقلاب روی چه چیز حساب کرده است؟!
2⃣دوم: نتانیاهو بعد از حملۀ خفت بار به آسمان ایران، مقابل دوربین نشسته و با مردم ایران سخن می گوید؛ این که: ما با شمائیم. بامزه نیست؟! واقعاً دربارۀ مردم ایران چه فکر کرده است؟ یعنی مردم از قصاب قرن حمایت می کنند؟ یعنی پای منبر قاتلان شهدای امنیت می نشینند؟ در ذهنشان چه می گذرد که گرفتار این سطح از بلاهت و حماقت می شوند؟
3⃣سوم: دختر «جمشید شارمهد» اعتراض کرده است که: چرا پدرم را کشتید؟ رسانه های ضدایرانی هم سرِ دست گرفتهاند. پدرش کیست؟ یک تروریست تمام عیار که عامل شهادت دهها ایرانی است. حالا مردم برای دختر او دلسوزی می کنند؟ می پذیرند که جای شهید و جلاد عوض شود؟!
🔻ریشۀ این مشنگیِ ساختاری و عمیقِ رسانهای چیست که منشأ خطاهای پی در پی محاسباتی می شود؟
اتفاقاً عقب نشینی می کنند. یعنی وقتی متوجه می شوند که به دیوار مردم می خورند، با خفت برمیگردند و راه دیگری را شروع می کنند. همین، یعنی برنامۀ روشنی هم ندارند. اما چرا مکرر دچار اشتباه می شوند؟!
🔻علت این است که در تلهای که برای مردم ایران ساختهاند، خودشان گرفتار شدهاند. این خطای محاسباتی ناشی از خطاهای پدیدآمده از شبکۀ «مُرجِفون» در فضای مجازی است.
🔻شبکه مرجفون چیست؟ پیوند گروهیِ فِیکها و رباتها و اجیرها و البته سادهدلانی که نقش «کاسه کجا بر» برای پیام دارند. این پیوند گروهی، وقتی در خدمت مرجفون - یعنی جریان اراجیفگوی رسانهای - قرار می گیرد، پیام را قدرت می دهد.
در نهایت، اینطور می شود که پس از «ماجرای مهسا» وزارت اطلاعات گزارش می دهد که 53 هزار شبکۀ فیک ایجاد شده است تا محتوای ضد انقلاب را لایک کند! گزارش یک نهاد دادهکاوی نشان می داد که 80 درصد محتوای آن روزها را تنها 20 درصد شبکه تولید می کنند و بقیه پوچ!
🔻حالا مرجفون چه کسانی هستند؟ کسانی که خلاصۀ کلام: در خدمت تحقیر ملی هستند؛ در هر لباسی. لباس حزبی و سیاسی یا حتی اعتقادی و ایدئولوژیک و یا سادگی و ناشیگری و یا اجیری و مزدوری و ....
همۀ دلخوشی ضدانقلاب بر این شبکه است. حالا از همین شبکه، دادههای غلط دریافت می کنند. مثل آن سادهدلی که از سر حیله گفت: کوچۀ بالایی عدسپلو می دهند و بعد هم خودش باورش شد و رفت تا از بقیه، جا نماند.
🔻ظاهرگرایی در رسانه های اجتماعی باعث شده است که در تلۀ شبکۀ مرجفون، دچار خطای محاسباتی شوند. حال آنکه شبکه مرجفون ممکن است صدای بلند داشته باشند؛ اما مردم ایران نیستند.
🔻آنچه باید اصلاح شود این است که:
ترندهای شبکۀ مرجفون، هویت مردم ایران را نمی سازند. همین.
@mahdian_mohsen
https://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️نقدی بر تمسخر یک رای توسط رئیس قوه قضائیه
✍️ج.ص.م
⬅️جناب آقای محسنی اژه ای ریاست محترم قوه قضائیه در آغاز جلسه مسئولان عالی قضایی در روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه در مقام تذکر به قضات و مسئولان قضایی در خصوص نظارت بر ارای قضات و جلوگیری از صدور آرای وهن آور، به عنوان مثال چنین گفتند:
"اخیراً حکمی صادر شده مبنی بر اینکه در یکی از نقاط کشور، فردِ محکوم باید برای مدت معینی به نماز جمعه برود و قاضی اجرای احکام نیز در نامهای خطاب به امام جمعه آن منطقه، خواسته که نسبت به حضور فرد محکوم در نماز جمعه، اِعمال نظارت شود؛ سوای حکمِ جایگزین حبسِ صادرشده، نحوه نظارت بر آن نیز، قابل تأمل و تعجب است! بار دیگر تاکید میکنم که قضات در صدور احکام جایگزین حبس، دقتنظر داشته باشند تا این احکام سبب زایل شدن زحمات و اقدامات صورتگرفته از ناحیه آنها نشوند و موهِن و تمسخرآمیز نیز نباشد."
✅️ انتظار از قضات برای صدور احکام و دستورهای قضایی پیشگیرانه، عادلانه، مبتنی بر منطق، حکمت، امکان سنجی اجرا و انتخاب شیوه مناسب اجرا ، سخنی حق و به جا است. ⬅️با این حال از نظر مصداق فرمایش ریاست محترم عدلیه قابل نقد و موجب شگفتی است؛ بنا به دلایل زیر:
🌼۱- برابر اسناد موجود رای مورد اشاره بر خلاف تصریح ریاست قوه مجازات جایگزین حبس نیست بلکه قرار تعلیق اجرای مجازات به صورت تعلیق مراقبتی است؛ حال پرسش این است که ریاست قوه چرا بدون دیدن مفاد رای چنین خبطی کرده است؟!
🌼۲- رای موضوع تمسخر ریاست و خنده مدیران عالی قوه در چارچوب مقرر در بند ح ماده ۴۳ قانون مجازات اسلامی و بر اساس تجویز ماده ۴۸ همان قانون صادر شده است؛ مطابق این مواد قاضی دادگاه می تواند به کسی که اجرای مجازاتش معلق می شود دستورهایی بدهد که یکی از این دستورها عبارت است از:
"ح- گذراندن دوره یا دوره های خاص آموزش و یادگیری مهارتهای اساسی زندگی یا شرکت در دوره های تربیتی، اخلاقی، مذهبی، تحصیلی یا ورزشی"
🌼۳-ناگفته پیداست که صدور دستور شرکت در نماز جمعه به مدت ۳ ماه منطبق است با دستور "شرکت دردوره های تربیتی، اخلاقی، مذهبی" مذکور در بند یاد شده.
بنابراین دادگاه تخلفی نکرده و صرفا با لحاظ ویژگی های شخصیتی متهم و نوع جرم ارتکابی در چارچوب اختیارات مصرح در قانون چنان دستوری را صادر کرده است.
حال پرسش این است که این قاضی به خاطر خلاقیت و اتخاذ رویکرد پیشگیرانه از تکرار جرم باید تشویق شود یا مورد تمسخر قرار گیرد؟!
اثر چنین رویکرد نابجایی تقویت روحیه و امید و انگیزه قضات خلاق است یا موجب بردن انها به گوشه محافظه کاری، رفع تکلیف، روزمرگی و فرار از دردسر؟!
🌼۴-قانون مجازات اسلامی به طور عام مواد ۴۰ تا ۵۰ این قانون به طور خاص پیشنهاد خود قوه قضائیه بوده است و این گونه نبوده که مجلس این مواد را به لایحه پیشنهادی قوه افزوده باشد؛ بنابراین اگر بر فرض ایرادی هم وجود دارد ایراد به شخص رئیس قوه و معاون حقوقی ایشان است که چنین قانون به زعم خودشان مضحکی را پیشنهاد داده اند نه به قاضی مجری قانون پیشنهادی ریاست عدلیه!
🌼۵-با توجه به این که رای مورد اشاره حدود سه هفته پیش و قبل از ریاست قوه قضائیه، با همان برداشت غلط، به طور گسترده در فضای مجازی منتشر و واکنش منفی افکار عمومی را برانگیخته بود، رئیس قوه به جای دستور بررسی دقیق و روشنگری در خصوص موضوع و در صورت لزوم دستور تعقیب مرتکبان نشر اکاذیب، در دام جریان رسانه ای منتشر کننده آن مطلب گرفتار شده و چند هفته پس از آن، دوباره به قاضی ذیربط حمله کرده اند؛ آیا ریاست قوه مشاوری ندارند که در این قبیل موارد، مشاوره ای درست به ایشان بدهد؟!
https://eitaa.com/sokhanesadeed
1_14671864655.pdf
3.66M
📕 ۷۲ خاطره از سیدِ عزیزِ #حزب_الله، شهید #سید_حسن_نصرالله
🌹پیشکشی از انتشارات حماسه یاران در آستانه چهلمین روز شهادت سید مقاومت؛
📘 کتاب سید مقاومت؛
📌 پس از شهادت شهید #سیدحسن_نصرالله، دبیرکل مقتدر حزبالله لبنان، تلاش کردیم بنا بر وظیفه ذاتی انتشارات حماسه یاران در ترویج فرهنگ جهاد و شهادت، اثری مکتوب تولید کنیم تا به معرفی هرچه بیشتر زندگی و زوایای شخصیت این سید جلیلالقدر بپردازد.
🌹 هدف این است که در آستانه چهلمین روز شهادت #سید_مقاومت، مختصر اطلاعاتی در دست باشد تا بتواند به صاحبان منابر و راویان سراسر کشور در شناساندن هرچه بیشتر این شخصیت بیبدیل جهان اسلام کمک کند.
https://eitaa.com/sokhanesadeed
🇮🇷نخستین پیام فرستاده شده توسط ماهواره هدهد😍:
نصر من الله و فتح قریب؛ اللهم صل علی محمد و آل محمد؛ ماشاء الله
پ.ن :
رسول اعظم صلی الله علیه و آله❤️:
🌼علم حتی اگر در ثریا هم باشد مردانی از تبار سلمان فارسی به آن دست می یابند🌼
https://eitaa.com/sokhanesadeed
ولادت زینب (س) را که لطافتش یاس را، عظمتش کوههای استوار را، پاکیاش آیینه را و زلال بودنش آب هزار چشمه روان را به یاد میآورد تبریک عرض میکنیم.
🦋
https://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️قرار دادن مجسمه های کاملاً عریان با نمایش اندام جنسی در یکی از شلوغ ترین قسمت های پایتخت آذربایجان.
این مجسمه ها در یک مرکز دولتی قرار گرفته است.
🟩اینجا کشور هلند همجنس باز نیست اینجا دومین کشور شیعه جهان است که به دست یک مزدور صهیونیسم بین الملل اشغال شده است.
https://eitaa.com/sokhanesadeed
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهرام بیضایی کارگردان شهیر ایرانی هم چندی پیش از بهایی زاده بودن خود گفت؛ به نظرتان چند نفر دیگر مثل او در رسانه های ما نفوذ دارند و چه بلایی سر فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی ما آورده اند؟!
🔹آیا می دانید که مهمترین هدف سرکردگان این فرقه سیاسی، خروج شیعیان از تشیع است حتی اگر بهایی نشوند؟!
https://eitaa.com/sokhanesadeed