زندگینامه؛
شهید مصطفی احمدی روشن در ۱۷ شهریور ۱۳۵۸ به دنیا آمد، در سال ۱۳۷۷ در رشته مهندسی شیمی وارد دانشگاه صنعتی شریف می شود، از بسیجیان فعال بود و در دوران دانشجویی به عنوان معاون فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه شریف فعالیت می کرد.
ولایتمدار و از شاگردان آیت الله خوشوقت، استاد اخلاق تهران بود. در سال ۱۳۸۱ در رشته مهندسی شیمی موفق به دریافت مدرک کارشناسی شد. شهید احمدی روشن، عضو هیئت مدیره یکی از شرکت های تأمین کالای نیروگاه هسته ای نطنز اصفهان بود که در زمینه تهیه و خرید تجهیزات هسته ای فعالیت داشت. هنگام شهادت، معاون بازرگانی سایت نطنز بود. شهید احمدی روشن، صبح چهارشنبه ۲۱ دی ماه ۹۰، بر اثر انفجار بمبی مغناطیسی در خودروی خود در میدان کتابی، ابتدای خیابان گل نبی تهران، به دست عوامل استکبار به شهادت رسید. از شهید روشن، فرزندی به نام «علی» به یادگار مانده است.
مصطفی خیلی مخلص بود.علاقه شدید به امام زمان(عج) داشت.مصطفی هیچ وقت تک بعدی نبود.خیلی خنده رو بود، خیلی شوخ طبع بود.دوران دانشجوییاش شدیداً فعال بود.
مصطفی بدون هیچ پارتی، وارد سایت شد.
حاج خانوم هم همیشه به مصطفی میگفت:
«تو کلفت ترین پارتی را داری، به نام خدا»
مصطفی خیلی متواضع بود.مصطفی شدیداً تودار بود، خیلی حرفها را نمیزد.به حاج احمد متوسلیان ارادت و علاقه خاصی داشت، به شهدا ارادت عجیبی داشت. یادم است اولین گردش دو نفرمون گلزار شهدا بود.
حضرت آقا را خیلی دوست داشت، البته هیچ وقت اهل حرف و فقط «آقا آقا» گفتن نبود، این علاقهاش به آقا را در عمل واقعاً نشان می داد.
شرط ازدواج مصطفی با همسرش این بوده که اگر یک روز ازدواج کردیم و من خواستم به لبنان بروم و شهید شوم، حق نداری جلوی منرا بگیری.
بیتالمال و حقالناس برای مصطفی مهم بود.پشت تمام افکار مصطفی منطق وجود داشت.همیشه به فکر نابودی امریکا و اسرائیل بود.همیشه قبل از رفتن سر کار به شهادت میگرفت.
مصطفی میدانست شهید میشود؛ و صبح چهارشنبه ۲۱ دی ماه سال ۱۳۹۰، بر اثر انفجار بمبی مغناطیسی در خودروی خود در میدان کتابی، ابتدای خیابان گل نبی تهران، به دست عوامل استکبار به شهادت رسید.
تا ابدالدهر به تو مدیونم
قدر این هیئتا رو میدونم
شروع بندگیم از اینجا بود
تا نفس دارم به پات میمونم