✅سازمان محیط زیست از پرداخت هزینه های دادرسی تا سقف ۷۰ درصد معاف شد
🔷️ با مصوبه کمیسیون تلفیق سازمان محیط زیست از پرداخت ۷۰ درصد هزینه های دادرسی در بودجه سال آینده معاف شد.
🔻 در حال حاضر یکی از مشکلات عمده سازمان محیط زیست در رسیدگی و برخورد با تخلفات زیست محیطی، نداشتن اعتبار کافی برای طرح شکایت برای تمام تخلفات زیستمحیطی است
🔻 بر اساس قانون، هزینههای دادرسی به تناسب جرائم زیستمحیطی تعیین میشود. لذا در مواردی که آلودهکنندگان عمدتا از مجموعههای بزرگ صنعتی و تولیدی بوده و یا حجم آلودگی آنها زیاد باشد، رقم تخلفات بالا و متعاقب آن هزینههای دادرسی نیز بسیار زیاد میشود.
🔻 همین امر موجب میشود هزینه های اقامه شکایت بسیار سنگین و بعضا غیر قابل پرداخت شود؛ همین امر موجب شده در حال حاضر اقامه شکایت علیه بسیاری از متخلفان از قانون با وقفه مواجه شده است.
🔻 بر اساس بند “ف” تبصره ۸ لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور ، پیشنهاد شده بود که در راستای حفظ محیط زیست و حفظ انفال کشور، سازمان محیط زیست از پرداخت هزینه دادرسی دعاوی معاف شود.
🔰 ادامه خبر را اینجا بخوانید
🆔 https://eitaa.com/somaye_rafiei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سمیه رفیعی، رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی: جوایزی در رابطه با فیلمهایی که به محیط زیست پرداختهاند اهدا خواهد شد
@somaye_rafiei
✅برای نخستین بار
جایزه محیط زیستی به فیلمهای فجر اهدا میشود
🔷️ جشنواره بینالمللی فیلم فجر میتواند به حفظ محیط زیست کمک کند
🔻 توجه به موضوعات محیط زیستی توسط فیلمسازان میتواند موجب ارتقای فرهنگ زیست محیطی در کشور شود.
🔻 رایزنی هایی با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صورت گرفته و بر این اساس با نظر مساعد دکتر اسماعیلی، برای نخستین بار در بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر، جایزه محیط زیست به برترین فیلمها در این حوزه اهدا میشود.
🔻 بدین ترتیب فیلمهای چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر به لحاظ پرداختن به موضوعات محیط زیستی و نگاه زیست محیطی مورد ارزیابی قرار میگیرند و به برگزیدگان جوایزی اهدا میشود.
🔻 تلاش میکنیم این بدعت خجسته در سالهای آینده نیز با همکاری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تداوم یابد و امیدوارم که با مشارکت فیلمسازان نگاه ویژهای به موضوعات محیط زیست را در تولیدات سال آینده جشنواره فیلم فجر شاهد باشیم.
@somaye_rafiei
✅نخستین نشست مشترک پارلمانی پایش گرد و غبار در منطقه منا امروز برگزار میشود
🔷️ منطقه منا (خاورمیانه و شمال افریقا) با ۱۹ کشور عضو به دلیل دارا بودن اقلیم خشک و نیمه خشک و تاثیرپذیری شدید از پدیده تغییرات اقلیمی سالهاست که با معضل گرد و غبار مواجه است.
🔻 علی رغم وجود ۶۰ درصد منابع نفتی و ۴۵ درصد منابع گازی جهان در منطقه منا، کمبود آب شیرین در کنار کاهش کیفیت هوا و نبود عزم جدی برای مقابله با پدیده گرد و غبار در دولتهای منطقه موجب کاهش افت کیفیت زندگی و ایجاد موج مهاجرتها شده است.
🔻 فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی آذرماه امسال در نشست سیاسی هلسینکی پیشنهاد تشکیل یک ساز و کار مشخص برای مقابله با گرد و غبار در این منطقه را ارایه کرد.
بر این اساس با پیشنهاد پارلمان جمهوری اسلامی و موافقت کشورهای عضو مقرر شد نخستین نشست مشترک پارلمانی پایش گرد و غبار در منطقه منا، ۱۷بهمن ماه سال جاری به میزبانی مشترک ایران و نشست سیاسی هلسینکی و با حضور کشورهای عضو پالمان اروپا و کشورهای عضو منا برگزار شود.
🔻 در این نشست قرار است نمایندگان پارلمانهای منطقه منا، خلیج فارس و اتحادیه اروپا موضوعاتی مانند افزایش آگاهی از چالش مشترک توفانهای گرد و غبار در منطقه و درک عمیق از آسیبهای ناشی از آن، بررسی آخرین اقدامات دولتها در مقابله با چالش بیایانزایی و توفانهای گرد و غبار، چگونگی همکاری میان دولتهای منطقه برای اقدامات مقابلهای با گرد و غبار و نحوه حمایت نشست سیاسی هلسینکی در بخشهای علمی، مالی و مشاورهای را بررسی کنند.
🔻 موضوع سیاستگذاریهای کلان در حوزه کانونهای گرد وغبار منطقه، فرسایش خاک، نظام وزش بادهای منطقه و تاثیر آن بر کشورها، کاهش رطوبت خاک و هوا، پایداری پدیده گرد و غبار در منطقه، از بین رفتن پوشش گیاهی با گسترش فعالیتهای انسانی، لزوم بکارگیری فناوریهای نوین و ایجاد سامانه مشترک پایش و رصد گرد و غبار، لزوم توجه به منابع آب منطقه و نظامات استفاده بهینه از آنها، بکارگیری فناوریهای جدید برای تثبیت کانونهای گرد و غبار و بهبود کیفیت سلامت زندگی مردم منطقه از دیگر موارد قابل بحث در نخستین نشست مشترک پارلمانی پایش گرد و غبار در منطقه منا خواهد بود.
@somaye_rafiei
۲۲بهمن تجلی"واعتصموا بحبل الله جميعا"است
تاریخ در این روز ثابت کرد اگر #اتحاد و #وحدت_ملی را بکار گیریم هیچ ابر قدرتی را توان مقابله با ملت ایران نیست
خیابانهای ایران فردا حضور پرشکوه ملت استوار ایران را تجربه خواهند کرد
حضوری از جنس همان انقلاب۵۷
برای ایران عزیز
#همه_مي_آييم🇮🇷
متن و فرامتن راهپیمایی امروز یک حقیقت داشت؛
زیر #پرچم_اتحاد، ایران عزیز ناگسستنی است
از کردستان تا خوزستان و بلوچستان علیه دشمنان قسم خورده یکصدا شدند.
این تصاویر ایران عزیز بماند به یادگار!
قدردان همهی ملت ایران هستم
#الله_اکبر
@somaye_rafiei
📌هم اکنون
✅نشست داوری جشنواره فیلم فجر در بخش تجلی اراده ملی در حوزه محیط زیست
@somaye_rafiei
10.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در پی اعلام تغییر شاخصها
✅وزارت آموزش پرورش باید ضمانت سلامتی دانش آموزان را بدهد
هفته دوم بهمن ماه در گفتگویی تلفنی با برنامه کشیک سلامت:
🔷️وزارت آموزش و پرورش چه ضمانتی می تواند به مردم بدهد که دانش آموزان با سلامت کامل میتوانند تحصیل خود را ادامه دهند؟ چه کسی پاسخگو است که حفظ سلامتی دانش آموزان اولویت دارد یا آموزش و آنها؟
🔻ما آموزش و تربیت را برای نسلی سالم میخواهیم
● سمیه رفیعی ●
✅برگزیدگان فراکسیون محیطزیست در بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر معرفی شدند
🔷این جایزه برای نخستین بار اهدا می شود چرا که در امر محیط زیست حتما مشارکت مردم با مسئولان با هم شدنی است.
📝بیانیه هیات داوران فراکسیون محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی
خداوند بزرگ را شاکریم که توفیق داد تا در چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، تجلی اراده ملی را در فصلی جدید و نگاهی متفاوت تجربه کنیم.
بی شک مقوله حفاظت از محیط زیست و منابع طبیعی که بر پایه اصل پنجاهم قانون اساسی و نگاه عالمانه مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در کشور دنبال میشود، نیازمند فرهنگسازی و توجه آحاد جامعه است.
و کجا بهتر از جشنواره بین المللی فیلم فجر که با انبوهی از علاقهمندان مهمترین رویداد فرهنگی کشور را رقم میزند.
سینما بعنوان یک ابزار قوی فرهنگی همواره نقش جریان سازی خود را در تمامی ابعاد مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و غیره به نمایش گذاشته است و جا دارد هنر هفتم دِین خود را به محیط زیست کشور نیز ادا کند.
قطعا پرداختن فیلمسازان به موضوع محیط زیست میتواند سنگ بنایی برای توجه عموم مردم، مسوولان و تصمیمگیران به این موهبت الهی باشد.
فرصت پرداختن به آثار فخیم چهل و یکمین جشنواره فیلم فجر در بخش تجلی اراده ملی به مقوله محیط زیست، اولین گام فراکسیون محیط زیست مجلس به عنوان دستگاه قانونگذاری برای استفاده از ابزار هنر سینما برای فرهنگسازی عمومی است.
بر این اساس شاخصهای ذیل برای انتخاب آثار برتر در حوزه محیط زیست ملاک عمل داوران این بخش قرار گرفته است:
۱- توجه به مقوله حفظ زمین، آب، خاک، هوا، جنگل، مراتع و حیات وحش در برابر تخریب و آلودگی
۲- نگاه ویژه به کاهش تولید پسماند و پساب و جلوگیری از رها سازی آنها در طبیعت
۳- نشان دادن تاثیر نقش پررنگ محیط بانان و جنگل بانان عزیز برای حفاظت از طبیعت
۴- حساس کردن جامعه به موضوع حفظ محیط زیست
۵- توجه به اکوتوریسم ( گردشگری طبیعت ) و تلاش برای توسعه هرچه بهتر آن
۶- برخورداری از مؤلفههای مؤثر برای جذب مخاطب، انتخاب و پرداخت ایده با توجه به تناسب آن با نیازها و علایق مخاطب در حوزه محیط زیست
۷- الگوسازی عملی و ایجاد علاقه و انگیزه در نسل جوان برای توجه به طبیعت و حیات وحش
٨- پرداختن به موضوع تخریب محیط زیست و هدر رفت منابع ملی نظیر برداشت های بی رویه از معادن و جنگلها
۹- نقش اقتصاد و منفعت طلبی های نامشروع بر تخریب محیط زیست
۱۰- رابطه سلامت و حیات انسان با سلامت محیط زیست
بر اساس ملاکهای فوق و ارزیابیهای صورت گرفته توسط هیأت داوران فراکسیون محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در بخش تجلی اراده ملی چهل و یکمین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، پویانمایی «بچه زرنگ» به تهیهکنندگی آقای حامد جعفری و کارگردانی آقایان هادی محمدیان، بهنود نکویی و محمد جواد جنتی، فیلم سینمایی «هوک» به تهیهکنندگی آقای علی آشتیانیپور و کارگردانی حسین ریگی و فیلم سینمایی «آنها مرا دوست داشتند» به تهیهکنندگی و کارگردانی آقایان محمدرضا رحمانی را به عنوان فیلمهای برگزیده انتخاب و معرفی مینماید.
در پایان جا دارد از تلاشها و زحمات شبانه روزی سرکار خانم دکتر سمیه رفیعی - نماینده محترم مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر و رییس فراکسیون محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی که همیشه دغدغه حفاظت از محیط زیست را دارند و بنیانگذار این حرکت محیط زیستی و چراغ راه ما بودهاند و مساعدت جناب آقای دکتر اسماعیلی - وزیر محترم و فرهیخته فرهنگ و ارشاد اسلامی کمال تشکر را داشته باشیم.
امید است این حرکت ارزشمند با استقبال فیلمسازان و هنرمندان در سالهای آینده با جدیت بیشتری برای حفاظت از طبیعت ایران عزیزمان تداوم یابد.
هیأت داوران فراکسیون محیط زیست و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی
مهدی صاحبی علیرضا غمخوار مجید قاسمی
@somaye_rafiei
#دیدار_مردمی
دیدار با موسس و اعضای هیات مدیره یکی از مراکز خیریه نگهداری از کودکان و نوجوانان بدسرپرست و بی سرپرست
#حوزه_انتخابیه
🆔 @somaye_rafiei
الإمام الكاظم(ع : لَیسَ مِنّا مَنْ لَمْ یحاسِبْ نَفْسَهُ فی كُلِّ یوْمٍ، فَإِنْ عَمِلَ حَسَنا إسْتَزادَ اللّهَ، وَ إنْ عَمِلَ سَیئا اسْتَغْفَرَ اللّهَ وَ تابَ اِلَیهِ.
امام كاظم(ع):از شیعیان و دوستان ما نیست، كسی كه هر روز محاسبه نَفْس و بررسی اعمال خود را نداشته باشد، كه اگر چنانچه اعمال و نیاتش خوب بوده، سعی كند بر آن ها بیفزاید و اگر زشت و ناپسند بوده است، از خداوند طلب مغفرت و آمرزش كند و جبران نماید.
وسائل الشّیعة: ج ۱۶، ص ۹۵، ح ۲۱۰۷۴.