✨
💎 _حضرت آیتالله بهجت (ره):
♨️__آنچه معاویه و یزید بالفعل داشتند، ما بالقوه داریم.
✅_خیلی به خود مغرور نشویم. اینطور نیست که آنها از جهنم آمده باشند و ما از بهشت. به خدا پناه میبریم!
💬_برای ما امتحان پیش نیامده تا معلوم شود که با حسین علیهالسلام هستیم، یا با یزید!
📚__رحمت واسعه،
ص ١٧۴ ص١٧۶
✨به سوی خدا
✨🍃🍀🌸🌺🌸🍀🍃
https://chat.whatsapp.com/CnlRLlxebDRDvCkrWrqB9L
✨
🌺#غسل_عجیب_آیت_الله_مرعشی_نجفی
✨✨حضرت حجت الاسلام والمسلمین سید محمود مرعشی فرزند آیت الله العظمی مرعشی نجفی نقل کردند :
✨مرحوم ابوی قبل از فوت شان در یکی از وصایای که به اخوی اینجانب کرده بودند فرموده بودند:
من دیگر عمرم به سر آمده و همین چند روز بیشتر مهمان شما نیستم و من با غسال صحبت کردم او میآید مرا می شوید و نمی خواهد مرا در خانه غسل بدهید همان جایی که همه را غسل میدهند مرا آنجا غسل بدهید.
✨مرحوم ابوی در شب چهارشنبه حالشان بد می شود و با من تماس می گیرند و من نزد ایشان رفتم. سپس یک سری وصایایی کردند در حالی که از گوشه چشمان مبارکشان به سقف نگاه میکردند و کلماتی را زمزمه میکردند از دنیا رحلت نمودند.
✨بدن ایشان را به غسالخانه بردیم مشاهده کردیم غسال انجا ایستاده ما به تصور اینکه او از طرف مدیریت بهشت معصومه آمده است چیزی نگفتیم و مدیریت آنجا هم به فکر اینکه این غسال از طرف ما آمده چیزی نگفت.
✨آن شخص فردی خوش سیما، با قد کشیده در حالی که دستکش های سفید نیز پوشیده بود مشغول غسل مرحوم اخوی شد و فقط یک قطره اشکی ایشان ریختند.،ما هم متوجه نبودیم ایشان چه کسی هستند وبرخوردمان با او خیلی عادی بود.
هنگامی که آمدیم منزل یادمان افتاد که ما پولی به عنوان هدیه به غسال نداده ایم، شخصی را جهت پرداخت پول فرستادیم، مدیریت بهشت حضرت معصومه گفته بود آن غسال از جانب ما نبود ه ما فکر میکردیم شما او را فرستادید! به ولی الله الأعظم قسم، تا الان ما اورا ندیده ایم.
ودر فیلمی که هنگام کفن کردن ایشان برداشتیم چهره همه ما درآن هست به غیراز چهره آن غسال ✨✨
📕کتابارواح مهربان ص273، 272
✨به سوی خدا
✨🍃🍀🌸🌺🌸🍀🍃
https://chat.whatsapp.com/CnlRLlxebDRDvCkrWrqB9L
هدایت شده از رفاقت با خدا
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨به تو از دور سلام...✋🏻🌹
✨به سلیمان جهان از طرف مور سلام... ✋🏻🌹
شب زیارتی اربابمون❤️
@refaghat21
***:
✨✨✨
🌺 استاد فاطمی نیا :
سیدی در قم بودکه بااشاره مریض شفا میداد
از آیت ا..بهاالدینی رازش راپرسیدم
بادست به لبانش اشاره کردند و فرمودند:
درِ آتش رابسته بود.
✨به سوی خدا
✨🍃🍀🌸🌺🌸🍀🍃
https://chat.whatsapp.com/CnlRLlxebDRDvCkrWrqB9L