هدایت شده از پايگاه اطلاع رسانى شوراى راهبردى و مطالبات مردمى خراسان شمالى
بسمه تعالی
إِنَّ الجِهادَ بابٌ مِن أَبوابِ الجَنَّةِ فَتَحَهُ اللّهُ لِخاصَّةِ أَوليائِهِ و َهُوَ لِباسُ التَّقوى و َدِرعُ اللّهِ الحَصينَةِ وَ جُنَّتُهُ الوَثيقَةُ
✅ شوراى راهبردى و مطالبات مردمى استان خراسان شمالى با حضور مهندس چاهى مديرعامل شركت توزيع نيروى برق استان خراسان شمالى تشكيل جلسه داد.
💢 به گزارش روابط عمومى شوراى راهبردى و مطالبات مردمى كشور غروب يكشنبه ١٤ بهمن ماه شوراى استانى خراسان شمالى طى نشستى حدود ٤ ساعته با مهندس چاهى مديرعامل شركت توزيع نيروى برق استان خراسان شمالى چالش ها و مطالبات مردمى در اين حوزه را بررسى كردند.
🔰 در اين جلسه با ارائه راهكارها و تبادل نظر در خصوص تمام موارد تصميم گيرى و مصوبات انجام شد.
♻️ اخبار تكميلى متعاقبا اعلام خواهد شد.
«پايگاه اطلاع رسانى شوراى راهبردى و مطالبات مردمى كشور»
┄┅┅❅🟢⚪️🔴❅┅┅┄
✅ روابط عمومى شوراى راهبردى و مطالبات قانونی مردمى خراسان شمالى
لینک کانالهاى خراسان شمالى:
https://eitaa.com/joinchat/3795256232Cb349f8c733
https://eitaa.com/joinchat/995427307C9ab48921ed
هدایت شده از پايگاه اطلاع رسانى شوراى راهبردى و مطالبات مردمى خراسان شمالى
بسمه تعالی
إِنَّ الجِهادَ بابٌ مِن أَبوابِ الجَنَّةِ فَتَحَهُ اللّهُ لِخاصَّةِ أَوليائِهِ و َهُوَ لِباسُ التَّقوى و َدِرعُ اللّهِ الحَصينَةِ وَ جُنَّتُهُ الوَثيقَةُ
✅ شوراى راهبردى و مطالبات مردمى استان خراسان شمالى با حضور مهندس چاهى مديرعامل شركت توزيع نيروى برق استان خراسان شمالى تشكيل جلسه داد.
💢 به گزارش روابط عمومى شوراى راهبردى و مطالبات مردمى كشور غروب يكشنبه ١٤ بهمن ماه شوراى استانى خراسان شمالى طى نشستى حدود ٤ ساعته با مهندس چاهى مديرعامل شركت توزيع نيروى برق استان خراسان شمالى چالش ها و مطالبات مردمى در اين حوزه را بررسى كردند.
🔰 در اين جلسه با ارائه راهكارها و تبادل نظر در خصوص تمام موارد تصميم گيرى و مصوبات انجام شد.
♻️ اخبار تكميلى متعاقبا اعلام خواهد شد.
«پايگاه اطلاع رسانى شوراى راهبردى و مطالبات مردمى كشور»
┄┅┅❅🟢⚪️🔴❅┅┅┄
✅ روابط عمومى شوراى راهبردى و مطالبات قانونی مردمى خراسان شمالى
لینک کانالهاى خراسان شمالى:
https://eitaa.com/joinchat/3795256232Cb349f8c733
https://eitaa.com/joinchat/995427307C9ab48921ed
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیدار و عیادت از مادر شهید جمهورمان رییسی و نصب نشان قرارگاه جهادی سپهبدان شهید قاسم سلیمانی وصیاد شیرازی واهدا لوح تقدیر وشال ازطرف قرارگاه وشورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی کشور به حضرت آیتالله علم الهدا امام جمعه محبوب القلوب استان خراسان رضوی و برادر شهیدجمهور آیتالله ابراهیم رئیسی جناب محمد حسین رئیسی ازطرف سربازولایت بهرام علیشاهی و هيئت همراه از استانها خراسان رضوی" خراسان شمالی "تهران بزرگ" استان البرز"استان اصفهان"استان آذربایجانشرقی
مشاورمجازی
₩ کانال 🇮🇷
شورای راهبردی🔊
مطالبات قانونی🔊
مردمی کشور 🔊
(ضمناً با لمس متن آبی میتوانید وارد کانال شوید...)
نشرحداکثری لطفا🌹
هدایت شده از Ebrahim Bayati
بنام خدا..
ضمن عرض تبریک بمناسبت اعیاد بافضیلت شعبانیه بدینوسیله انتصاب جناب آقای سرهنگ ابراهیمی رابه سمت ریاست شورای راهبردی ومطالبات قانونی مردمی استان خراسان رضوی وهمچنین سرکار خانم سرهنگ میربلوک بعنوان معاونت امور بانوان وجناب آقای مهندس موحانی به سمت مشاور فضای مجازی خراسان رضوی راتبریک عرض نموده وسعادت وسلامتی این بزرگواران وهمه دلسوزان وخادمین مردم رادرراستای ایجاد امیدآفرینی وپیگیری مجدانه مطالبات مردمی تاحصول نتیجه وباخرد جمعی وهمراهی وهمدلی بامدیران محترم استانی را ازدرگاه خداوند متعال خواستارم
✨ابراهیم بیاتی مشاورعالی رییس شورای راهبردی ومطالبات قانونی مردمی کشور ورییس شورای استان چهارمحال وبختیاری
هدایت شده از Ebrahim Bayati
🍀اشک یتیم
روزی گذشت پادشهی از گذرگهی
فریاد شوق بر سر هر کوی و بام خاست
پرسید زان میانه یکی کودک یتیم
کاین تابناک چیست که بر تاج پادشاست
آن یک جواب داد چه دانیم ما که چیست
پیداست آنقدر که متاعی گرانبهاست
نزدیک رفت پیرزنی گوژپشت و گفت
این اشک دیدهٔ من و خون دل شماست
ما را به رخت و چوب شبانی فریفته است
این گرگ سالهاست که با گله آشناست
آن پارسا که ده خرد و ملک، رهزن است
آن پادشا که مال رعیت خورد گداست
بر قطرهٔ سرشک یتیمان نظاره کن
تا بنگری که روشنی گوهر از کجاست
پروین، به کجروان سخن از راستی چه سود
کو آنچنان کسی که نرنجد ز حرف راست
#پروین_اعتصامی
۰
هدایت شده از کانال«شورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی»کشور
چوب خدا ظلم ظالم آه مظلوم هیچکدام صدا ندارد ( شورای راهبردی مردمی کشور )
هدایت شده از حجت بقایی H_B
سیل در حوزه رشت ، چرا و به چه علت
چند روز بارندگی و سیل در اطراف رشت مرا همیشه متعجب می کند. شهری که معروف است به شهر باران چرا باید در هنگام بارندگی دچار چنین مسایلی شود.
دکتر حجت بقایی ( مشاور تخقیق و توسعه شورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی کشور ) در گفتگو با خبرنگاران ضمن ابراز همدردی با سیل زدگان گفت: من متخصص این موارد نیستم ، اما به عنوان یک شهروند عادی این حق را دارم که حداقل نظر خود را بگویم.
در این چند روز به بهانه های مختلف با برخی مردم محلی گفتگو کردیم . جواب این سئوال بسیار ساده است .
چون مهندسین راه ، پلها را برای شهر باران طراحی و نصب نمی کنند ، و متخصصین ساختمان خانه ها را برای شهر باران نمی سازند .
دو مثال زنده می زنم ، که می توانید بروید ببینید ، که جواب این سئوال را واضح می دهند ، دو سیل همیشگی ، یکی سیل صومعه سرا در حوزه منطقه ضیابر ( حدودا روستاهای بهمبر، آقامحله، مازندران محله، تنیان، سیاه درویشان، شیخ محله، امندان و راجیر ) و دیگری سیل محله پیربازار ، حالا شما ببینیند همیشه هرگاه باران می بارد این دو منطقه و مناطق دیگر دچار سیل گرفتگی می شوند .
ولی در چند سال اخیر منطقه ضیابر و اطراف آن مشکلات کمتری برایشان پیش آمده است. و منطقه پیربازار با کوچکترین باران شدیدی دوباره سیل همه جا را می گیرد ، به طوری که امدادگران مجبورند با قایق کمک رسانی کنند.
حالا در منطقه ضیابر چه اتفاقی افتاده است.
دکتر بقایی با اشاره به تلاش برخی مسئولین محلی و مردم منطقه در ادامه افزود : در این منطقه دو اتفاق افتاده یکی از طرف مسئولین و دیگری از طرف مردم محلی ، با همت مسئولین منطقه لایروبی رودخانه های منطقه صومعه سرا خصوصا اطراف ضیابر تا حدود زیادی از جاری شدن سیل جلوگیری کرده است. و در کنار آن در این رودخانه ها پلهایی برای تردد به دلیل عدم اقلیم شناسی این پلها به صورت تخت نصب شده اند. در صورتیکه پلهای مناطق شمالی باید به صورت خمیده باشد. می دانید چرا ؟ به خاطر اینکه در موقع جاری شدن سیل آب با خود علاوه بر آشغالهای سر راه ، قطعات کوچک و بزرگ درختان را نیز با خود می آورد. و این قطعات زیر پلها گیر کرده و به مرور مانند سد عمل می کنند.
برای رفع این مشکل محلیهای ضیابر نمی دانم چه افرادی ، ولی ایشان این چوبها را از زیر پل جمع می کنند و مانع آبگرفتگی در زیر پل می شوند و بدین ترتیب در این دو سه سال اخیر در این منطقه کمتر سیل به آن شدت جاری شده است.
و اما در منطقه پیربازار پل پیربازار همچنان استوار ایستاده است ، و در هنگام بارندگی جلوی قطعات چوب و درختان را می گیرد. و همانطور که می دانید قطعات درختان روی آب حرکت می کنند و وفقط کافی است دو قطعه بزرگ پشت پل گیر کند تا تمامی زباله ها و خاک و خاشاک همراه آب پشت آن جمع شده و سیل راه بیفتد . و از طرف دیگر نمی دانم لایروبی این رودخانه به چه صورت انجام می گیرد .
دقت کرده باشید اکثر پلهای گیلان به صورت هلالی درست شده اند و علت هلالی بودن پلها اقلیم باران خیز و رودخانه های خروشان منطقه بوده است نه قشنگی آنها .
ایشان در پایان این گفتگوی کوتاه گفت :امیدوارم مسیرهای رودخانه ها به تالاب و دریا با ساخت و سازها و تنگ کردن عرض رودها و ساختن پلهای تخت و ضخیم ، مسدود نشود. و لایروبی هم اگر به موقع انجام شود که بهتر . و دیگر شاهد این گونه سیلابها نباشیم .
خبرگزاری فارس
🇮🇷مدیران کشوری ، شورای راهبردی مطالبات قانونی مردمی کشور🇮🇷
https://eitaa.com/56256451/20346
https://eitaa.com/joinchat/1740833626C97ce5b4955
مدیران کشوری شورای راهبردی ومطالبات قانونی مردمی