🇮🇷🌸
🍀
✅ پیام روشنگری
🌀 موضوع: حضور حداکثری مردم در بیان #مقام_معظم_رهبری
🍃🌻🍃
4️⃣ هر کسی به نظام اسلامی اعتقاد دارد، در این اعتقاد صادق است، شرکت در انتخابات را وظیفهی خودش میداند؛ ولو حالا ممکن است اعتراضی هم به یک چیزی، به خود این انتخابات، به یک شکلی از اشکال انتخابات داشته باشد؛ لیکن در عین حال با وجود اعتراض، وارد میدان انتخابات میشود؛ این وظیفه است.
🌺بیانات در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری 1390/12/18
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
✅در جاده انقلاب روی تابلونوشته :
🔴جاده لغزنده است" دشمنان مشغول کارند "
🔴با دنده لج حرکت نکنید" دیر رسیدن به مقام" بهتر از نرسیدن به امام است"
✅سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد "
🔴اگر پشتیبان ولایت نیستید"کمربند دشمن رانبندید"
✅با وضو وارد شوید"جاده مطهر به خون شهداست"
التماس دعا
#الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
🔸 قابل توجه کنشگران در عرصه میدانی انتخابات
🔴 برای #مشارکت_حداکثری ، ۵ کار را « نکنیم »
🔹 شما هم معتقدید که #مشارکت مهم ، بلکه #اهم است . اگر همراهید که همراهید ، بیائید برای رشد #مشارکت_حداکثری ، ۵ کار نکنیم ؛ این خودش کار مهمی است .
✅ پیشنهادات برای اینکه ️" چه نکنیم ؟ "
1️⃣. گردن #مردم نیندازیم
🔸 مشکلات امروز کشور را بگوئیم و نقد کنیم ولی زنجیر نکنیم و گردن #رای_دهنده_ها بیاندازیم .
طبیعی است که #ملت بگویند اگر ما مقصریم ، خب چه کاری است ؟ رای نمی دهیم که چنین شود .
برخی جدی جدی فکر می کنند #مردم اگر از این دولت ، #ناراضی باشند به نامزد مورد علاقه آنها رای می دهند ؛ خیر ، الزاما این طور نیست .
بله ، امروز باید از تجربه #رای_دیروز درس گرفت و تجربه جدید ساخت ؛ نه مچ گرفت و مقصر ساخت .
بین مقصر کردن و تجربه ساختن یک مرز باریک است .
2️⃣. کار را #حیثیتی نکنیم
🔹 دوست خوبم مردم رای می دهند که اوضاع #تغییر کند و #مشکلات زندگی شان حل شود . رقابت را جایی نبرید که کسی متوجهش نشود و دردش نباشد .
ملت می پرسند #چه_کسی بهتر می تواند کشور را با همین قوانین موجود بهتر اداره کند که صف مرغ نباشد و روغن قحطی نشود .
دعوا را جائی نبریم که مساله مردم نباشد و مساله سازی بی ثمر شود. اینجاست که خیلی ها می گویند "خب چه کاریه ؟ این دعواها ما را چه سود ؟ جنگ زرگری است و کار به سفره ما ندارد "
هر کس ، هر گفتمانی دارد باید #کارآمدی اش را بر حل مشکل روی زمین مردم نشان دهد وگرنه هر چیز دیگری که هست ، خیلی مهم نیست.
3️⃣. از #وضع_موجود ، هیولا نسازیم
🔸 وضع موجود را نقد کنیم ؛ اما نه اینکه گوئی یک هیولایی اهریمنی وجود دارد که #کشور را خاکستر ساخته و کلا هر چه هست و رفته است ، هیچ و پوچ است .
4️⃣. #شورای_نگهبان نشویم
🔹 شورای نگهبان کار خودش را می کند ؛ اما ما جای شورای نگهبان ننشینیم . پیروزی نامزد مورد علاقه ما ، در حذف رقیب نیست.
طوری رفتار و تبلیغ سلبی نکنیم که رقیب بی حیثیت شود و از بیخ حذف شود .
افراد برای پای #صندوق_رای آمدن ، نیاز دارند رد پای علاقه و گرایش خودشان را در رقابت ها ببینند.
حذف رقیب به معنی اقبال به نامزد مورد علاقه ما نیست .
ملت می گویند " اگر فکر ما و علاقه ما و نامزد ما آنقدر فاسد است که خب پس هیچی به هیچی . چه کاریه ؟ "
فکرها و روش ها را #نقد کنیم و شخصیت آدم ها را #تباه نکنیم.
5️⃣. #دو_قطبی نسازیم
🔸 این آخری برخلاف قبلی ها ، ظاهرا مشارکت می سازد اما در باطن دقیقا ضد مشارکت است.
#مشارکت خودش که مهم نیست ، ثمره اش مهم است. مشارکت ، #قدرت_اجتماعی می سازد . صندوق را عامل شکل گیری #وحدت می کند.
دوقطبی ها تعداد رای دهنده ها را زیاد می کند اما #مردم را پاره پاره می کند . بدتر اینکه ، این #انشقاق با نتیجه آرا هم تمام نمی شود و به بعد از صندوق هم منتقل می شود و تا سرسفره خانه ها هم کشیده می شود.
✅ و اما چه باید کرد ؟
ساخت « #امید » ؛ امید به « گشایش #اقتصادی و #معیشتی » از طریق « #صندوق_رای » . همین .
🔹 چطور ؟
🔸 باید در نقد وضع موجود و یا تبلیغ نامزدمان این گزاره را جا انداخت که : « راه هست »
چطوری راه هست ؟ با « بوک »
ب : #برنامه
و : #وعده
ک : #کارنامه
◾️ حرف های کلی و آسمانی و خیال انگیز ، نه ؛ دقیقا برنامه روشن برای حل مشکلات روی زمین و سرصحنه زندگی مردم.
مثل اینکه اگر تحریم ها ادامه یابد و #نفت نفروشیم ، دقیقا برای اداره کشور پول از کجا می آورید ؟
چطوری #دکان_زدن را تسهیل می کنید ؟ / چه راهی دارید برای اینکه ملت #پیاز گران نخرند و کشاورز پیازش را دفن نکند؟ / چه می کنید صف #مرغ نشود ؟ / برای قطحی #روغن چطور ؟ / قیمت #ارز را چطور پائین می آورید ؟
بجز برنامه باید « #وعده » دهند تا بشود ارزیابی کرد. اجمالا هم باید « #کارنامه » داشته باشند که بشود تخمین زد و تطبیق داد .
👈 پس خلاصه :
1. وضع موجود و مشکلات را به اندازه #واقعی خودش نشان دهیم
2. بگوئیم به چه دلیل و مطابق کدام #ایده و #مسیر ، به اینجا رسیدیم
3. بگوئیم برای حل این مشکل چه چه#قوانینی روی زمین مانده است و چه کاری نکردند ؟
4. برای رسیدن به وضع مناسب ، چه کاری باید صورت بگیرد ؟
✅ ان شاء الله موثر است
🔸 #قرارگاه_تواصی_دانشجویی
🔹 #هسته_های_تواصی
🔴«انتخابات پس از موعد» و «رفراندوم»، فرار رو به جلو برای لاپوشانی بازگشت به عقب
همین چند وقت پیش بود که آقای روحانی برای چندمین بار مسالهی «رفراندوم» را مطرح کرده و آن را نجاتبخش کشور در بنبستها دانست. حالا بحران کرونا را که نتیجهی مدیریت شلکن سفتکنی خودش است، بهانه کرده و پالس تعویق یکساله «انتخابات» را ارسال میکند، بلکه نتیجهی مذاکرات محرمانهی وین تا آن موقع، با لطایفالحیل و عبور احتمالی از خطوط قرمز نظام، موقتا بر سفرهی مردم آشکار شده و همحزبیهایش از کورس قدرت جا نمانند.
همین چند وقت پیش بود که تفاهمنامه همکاری ٢۵ سالهی ایران و چین امضا شد و غربگرایان داخلی به کمک ضدانقلاب خارجی و بوقچیهای فارسیزبان پارسستیز با کلیدواژهی «شفافیت» به محتوای محرمانهی آن تاختند و آن را مخل استقلال کشور و عامل تاراج منابع ایران برشمردند. حالا که مذاکرات «محرمانه» وین برای احیای برجام در حال انجام است و سیاست قطعی نظام برای رفع کل تحریمها، راستیآزمایی ایران و بازگشت به برجام در حال نقض شدن و دور خوردن است، غربگرایان هرگونه سوال از تیم مذاکره کننده در مورد محتوای جلسات و لایی کشیدن شروط صریح و قطعی رهبری را به مثابه خنجر زدن از پشت به سرباز وطن و شلیک به پای خود میدانند.
🔻هرچه عرصه بر مدیریت فرسودهی غربگرایان تنگتر میشود، تناقضات رفتاری و مبنایی آنها بیشتر آشکار میشود. تا #انتخابات زمان زیادی باقی نمانده و وعدههای زیادی بر زمین مانده است. دوقطبیسازیهای موهوم، بهانهتراشیهای واهی و رقیبهراسیهای وهمی در این فضا تشدید میشوند تا تناقضات مخفی بمانند و حافظهی تاریخی ملت سراغ وعدهها نرود. از این تردستیها بازی نخوریم.
✍️#زهرا_محسنی_فر
🔴قانون اقدام راهبردی، بهترین شرایط تحمیل لغو تحریمها به غرب و "انتفاع اقتصادی مردم ایران" را فراهم کرده، اما دو گروه مانع این راه شده اند:
۱. تندروهای آمریکایی و صهیونیست که عامدانه سنگ اندازی میکنند
۲. طراحان مذاکرات وین که برای کسب #محبوبیت_انتخاباتی، دنبال میوه نارس تعلیق هستند
✍️ مالک شریعتی
⚠️ خطر رفع ظاهری تحریمها در مذاکرات وین کشور را تهدید میکند
🖌 #دکتر_فواد_ایزدی
🔹 آمریکاییها تحریمهای دوره ترامپ را برنمیدارند، درحالیکه تحریمهای هستهای ازسوی ترامپ برچسب دیگری خورده است و او با ادعای مبارزه با تروریسم آن تحریمها را با برچسب جدید اعمال کرده است. طرف مقابل برداشتن این نوع تحریمها را هم قبول نکرده و گفته بخشی از آن را نگه میداریم.
🔹 اگر گشایشی هم صورت گیرد، بعد از انتخابات چندبرابر جبران میکنند؛ همانند حالتی که در برجام گشایش محدودی ایجاد شد و آمریکاییها چندبرابر جبران و تحریمها را چندبرابر کردند.
🔹 کشور در خطر رفع صوری و ظاهری تحریمها است. چراکه باید پولی آزاد شود تا هدف آمریکا در تاثیرگذاری بر انتخابات محقق شود و این امر این امکان را ایجاد میکند، بدون اینکه تحریمی لغو یا تعلیق شود.
🔹 بعد از انتخابات هم ممکن است گفته شود ابتدای کار راحت است که ایران محدودیتهایی را بپذیرد و بعد فلان پول آزاد شود، اما قدم بعدی که میخواهید بردارید و همان لغو یا تعلیق است، چون طرف مقابل آمادگی کار را ندارد این اتفاق نیفتد و عدهای بگویند زمانی که ما بودیم کارها خوب جلو میرفت و زمانی که دوره ما تمام شد مشکلات تقصیر ما نیست.
🔹 یعنی طراحی بهگونهای است که کارهای راحتتر را قبل از انتخابات انجام دهند و کارهای سختتر را به بعد از انتخابات موکول و درنهایت اعلام سلب مسئولیت کنند. این موضوع به نفع منافع ملی کشور نیست.
هدایت شده از عرشیان نور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استوری 📲
شنوندگان عزیز توجه نمایید📣
پسر فاطمه (س)هنوز هم تنهاست😢
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
مدیریت چوب خشکی؛
دولت روی پیغام گیر است؟!
🔹روشی که آقای روحانی برای توجیه ناکارآمدی اجزاء دولت خود پیشه کرده، کاملا به ضرر اوست و عجیب این که همچنان به همین رویکرد ادامه می دهد.
♦️اگر مشکل کمبود یا گرانی گوشت و مرغ و تخم مرغ و میوه و روغن و یا آب خوردن و آلودگی هوا و... پدید می آید، آقای روحانی، یک پاسخ ثابت دارد: "به خاطر تحریم است". این پاسخ به قدری یکنواخت و تکراری شده، که انگار پیغام گیر تلفن، در حال پاسخگویی به شماست!
🔹قباحت و خسارت این رفتار کجاست؟ این که رئیس جمهور مملکت، سپر بلای بی کفایتی هر مدیر در گوشه و کنار دستگاه عریض و طویل دولت شده است. با این وضعیت، نه مدیران وزارت صمت، نه مدیران جهاد کشاورزی، اقتصاد، برنامه و بودجه، آب و گاز و برق، بورس، بانک ها، محیط زیست، کار و رفاه، راه و شهرسازی (مسکن)، و نه هیچ مدیر اجرایی دیگری، دلیلی نمی بیند پاسخگوی مشکلات و ناکارآمدی های حوزه تحت مدیریتش باشد؛
♦️آنها می توانند صرفا "تحریم" را به عنوان علت نارسایی ها معرفی کنند. بلکه حتی نیاز ندارند سوء مدیریت خود را توجیه کند؛ چرا که آقای روحانی هست. متهورانه، جور همه را می کشد و با با یک جمله ضبط شده روی "پیغام گیر دولت"، پاسخ همه ابهامات و انتقادات را می دهد!
🔹نه روحانی و نه هیچ دولتمرد دیگری، هرگز پاسخ نداده اند که توقف روند تولید مسکن با وجود انبوه مهندس و کارگر و تولید کننده داخلی ( و با وجود تقاضای انباشته)، چه ربطی به تحریم دارد؟ و چرا از این ظرفیت تماما داخلی، برای مهار نقدینگی، ایجاد اشتغال در تیراژ میلیونی، رفع نیاز مردم و مهار موثر تورم استفاده نشد؟!
♦️پیشران های اقتصادی دیگر مانند بخش های کشاورزی، لوازم خانگی، خودرو، و حوزه های دانش بنیان نیز وضعیت مشابهی دارند. چرا سالانه باید ده ها هزار تُن میوه دست باغدار باد کند و بگندد، و مدتی بعد، دولت مجبور به واردات برای تنظیم بازار باشد؟ چرا باید سی هزار تُن پرتقال در انبار ها بگندد و مردم با قیمت های نجومی مواجه باشند؟
🔹چرا به خاطر سوء مدیریت، زمانی باید مرغداران جوجه های مازاد را دفن کنند، زمانی دیگر همین جوجه ها به خارج قاچاق شود، و دولت ( و مدیریت ذی ربط) زمانی از خواب بیدار شوند که مرغ پر کشید و نایاب شده، و مردم باید درست در بحبوحه مذاکرات، ساعت ها صف بایستند؟
♦️آقای روحانی به ندرت حاضر می شود پای درد دل تولید کنندگان بنشیند و بشنود که بالای هشتاد درصد علت نابسامانی در تولید و توزیع، سوء مدیریت است؛ مدیریت هایی که ضد تسهیل تولید و کسب و کار عمل می کنند اما نگاه قبیله گرایانه سیاسی، بر نگاه کارشناسی در انتصاب شان چربیده است.
🔹این روزها بهتر می توان سخنان سه سال پیش "سعید لیلاز "(عضو مرکزیت حزب کارگزاران و قائم مقام مدیر عامل ایران خودرو دیزل) را فهمید. او شهریور 97 به یورو نیوز گفت"با اختیاراتی که آقای روحانی دارد، اگر چوب خشک به جای او بود، اقتصاد را بهتر مدیریت می کرد".
♦️مشکل روحانی، کارنابلدی است؟ غرور و لجاجت، و نداشتن شهامت برای اذعان به اشتباه است؟ مشاوران، مشورت غلط می دهند؟ نفوذی ها، راه تصمیم سازی درست را بسته اند؟ یا معجونی مسموم از همه اینها؟
#ایمان_محمدی
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 آیا تحریم ها لغو خواهند شد؟‼️
✍️علی اکبر صیدی
🍃🌻🍃
🔻با استناد به آیات قرآن کریم، می توان با قاطعیت گفت که آمریکا و حامیانش، هیچ تحریمی را به اختیارِ خود، لغو نخواهند کرد. چون هدفِ از تحریم، ضربه زدن به نظام اسلامی است(منافقون/۷).
💯 امیدِ به لغو تحریم و اینکه دشمن، با مسلمین کنار بیاید و ...؛ انتظاری کاملا غیر معقول است.(بقره/۷۵)
🔹تنها راهکار، با تکیه بر توانمندی های داخلی، بی اثر کردن تحریم ها است، که به تعبیر قرآن، گنجینه (خزائن) آسمانها و زمين از آن خداست، ولى منافقان نمىفهمند.
🔸 در راستای بی اثر کردن تحریم ها، به دو نکته مهم بسنده می شود:
1️⃣ به دست دشمن (اموال و دارایی) چشم ندوزید❗️ مومنین را زیر بالت بگیرید ( به توانمندی های داخلی توجه کنید) چرا که خدا و مومنین، برای ساختن جامعه کافی اند. (حجر/۸۸).
2️⃣ شما هم دشمن را تحریم کنید! نگران پیامدِ منفی اقتصادی آن نباشید که خداوند شما را بی نیاز می کند. (توبه/۲۸)
🔺نتیجه: آمریکا و حامیانش، هیچ تحریمی را به اختیارِخود، لغو نخواهند کرد.
💯 باید برای بی اثر نمودن تحریم ها بکوشیم.
#روشنگری
#مذاکره
🔴روشنگری
⁉️آیا حاضریم ۴۰روز مانند حضرت زهرا(س) درب خانهها را بزنیم و روشنگری کنیم؟ شاخص بلوغ انسان، «اجتماعی شدن» و «حساس بودن نسبت به جامعه» است. علامت بلوغ یک انسان این است که، بفهمد زندگیاش به حرکت جمع وابسته است و او هم نسبت به این حرکت جمعی، مسئولیت دارد. انسان نه تنها نسبت به جامعه، نباید منفعل باشد و نباید جامعه ترس یا جامعه گریز باشد بلکه، باید نسبت به جامعه حساس باشد و احساس مسئولیت کند. ما نسبت به جامعۀ خودمان خیلی باید حساس باشیم. متأسفانه در هیئتها و مساجد ما اصلاً این رسم نیست که بگویند: «الان نزدیک انتخابات است، بیایید چهل روز تا انتخابات، مثل حضرت زهرا(س) که روشنگری میکرد، برویم تکتک با افراد مختلف، صحبت کنیم و روشنگری کنیم.» اگر شما بگویید: «یا حضرت زهرا! کاش ما آن زمان بودیم و شما را یاری میکردیم» خواهند فرمود: الآن هم مثل همان زمان است! شما ببینید من، در آن زمان چهکار کردم؟ شما هم همان کار را انجام بدهید...
❌برخی از ما حتی اینقدر زحمت نمیکشیم که با موبایل خودمان با چهل نفر تماس بگیریم و گفتگو کنیم، یا در شبکههای اجتماعی، با افراد مختلف، گفتگو کنیم و روشنگری کنیم!
👤آیتالله شاهآبادی(ره)-استاد حضرت امام(ره)- میفرمود: راه چاره این است که هر کسی برود ده نفر را به این راه بیاورد (شذراتالمعارف/ صفحه۶۱ )