🔴پرداخت حقالثبت برای مهریه الزامی میشود/ مهریه بالای ۲۰۰ سکه شامل ۱۵ درصد حقالثبت میشود
نائب رئیس کمیسیون قضایی مجلس:
در طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی اهرم بازدارندهای را پیش بینی کردیم که از مسابقه افزایش تعداد سکه مهریه در بین مردم جلوگیری کنیم؛ در همین راستا یکی از تدابیر صورت گرفته، افزودن حق الثبت مهریه به قانون و الزام زوجین برای پرداخت آن در زمان عقد است که خود این حق الثبت هر چقدر مهریه بالاتر باشد، سنگینتر خواهد بود.
طبق این طرح تا سقف ۱۴ سکه، حق ثبت به مهریه تعلق نمیگیرد.
میزان هزینه، برای مهریه های بین ۱۴ تا ۱۰۰ سکه، چهار دهم درصد قیمت سکهها، است.
میزان هزینه، برای مهریههای بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ سکه، ۲ درصد است.
از مهریههای ۲۰۰ سکه به بالا ، ۱۵درصد، به عنوان حق ثبت، اخذ می شود.
https://eitaa.com/soslegal
❓چگونه همه نشستهای فعال حساب خود را خاتمه دهم؟
🔹 برای بستن #نشستهای_فعال خود در ایتا دو راه دارید:
1️⃣ «تنظیمات» را باز کنید و بعد از ورود به «حریم خصوصی و امنیت» روی منوی «دستگاهها» بزنید
توضیحات بیشتر
2️⃣ مرورگر اینترنت را باز کنید و آدرس زیر را در آن وارد کنید:
my.eitaa.com
🔹 بر روی منوی #بستن_نشستهای_فعال بزنید، شماره تلفن خود را وارد کرده، سپس روی «دریافت کد» بزنید. کد شش رقمی که نمایش داده میشود را یادداشت کنید یا به خاطر بسپارید
🔸 حداکثر 30 دقیقه بعد از دریافت کد، از شماره خودتان با تلفن گویای 02191007745 تماس بگیرید و بعد از برقراری تماس، کد دریافت شده از سامانه ایتای من را شماره گیری کنید تا کلیه نشستهای فعال حساب شما بلافاصله بسته شود
🔹 کسانی که به هر دلیل از جمله عدم دسترسی به #رمز_عبور #ورود_دومرحله_ای ، هک دستگاه با نصب بدافزار و... به حساب ایتای خود دسترسی ندارند، میتوانند از روش دوم برای اخراج هکر و پایان دادن به هر دسترسی احتمالی به حساب خود استفاده کنند.
┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
🆘پایگاه اطلاع رسانی اورژانس حقوقی
https://eitaa.com/soslegal
✅مستاجر می تواند تا زمانی که موجر، مبلغ ودیعه را پرداخت نکرده، از تخلیه منزل مسکونی خودداری کند.*
🔸در صورتی که موجر، مبلغی به عنوان ودیعه از مستأجر دریافت کرده باشد، تخلیه و تحویل مِلک به موجر، موکول به استرداد ودیعه به مستأجر و یا سپردن آن به دایره اجراست.
🔸 چنانچه موجر، مدعی باشد که مستاجر خسارتی به ملک وارد کرده یا اجاره بها را پرداخت نکرده، تکلیف چیست؟*
🔸چنانچه موجر مدعی ورود خسارت به ملک از طرف مستأجر و یا عدم پرداخت اجاره بها یا بدهی بابت قبوض تلفن، آب، برق و گاز بوده و تقاضا کند که جبران خسارات وارد شده یا پرداخت بدهیهای فوق، از محل مبلغ ودیعه انجام شود، موظف است ادعای خود را طبق دادخواستی در شورای حل اختلاف یا دادگاه مطرح کند و گواهی آن را مبنی بر تسلیم دادخواستِ مطالبه ضرر و زیان به میزان مورد ادعا، به دایره اجرا که در حال اجرای حکم تخلیه است، تحویل نماید.
🔸 در این صورت، دایره اجرا از تسلیم وجه یا سند به مستأجر، به همان میزان خودداری می کند و پس از صدور رأی دادگاه و کسر مطالبات موجر، اقدام به پرداخت مابقی ودیعه به مستأجر خواهد کرد.
www.soslegal.ir
https://eitaa.com/soslegal