ضیافت افطاری همکاران مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات به همت روابط عمومی و مدیریت فرهنگی مسجد مقدس جمکران در مورخه ۱۴۰۱/۰۲/۰۵ همزمان با بیست و پنجم رمضان المبارک برگزار گردید.
به گزارش مدیریت ارتباطات مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات همزمان با شب های با عظمت قدر به همت روابط عمومی و مدیریت فرهنگی مسجد مقدس جمکران در مورخه دوشنبه ۱۴۰۱/۰۲/۰۵ مصادف با بیست و پنجم رمضان ضیافت افطاری با حضور همکاران مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات در سالن شهید سلیمانی مسجد مقدس جمکران برگزار گردید. در این محفل نورانی ابتدا استاد اخلاق حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی پور به سخنان اخلاقی پیرامون ماه مبارک رمضان و شب های قدر پرداخته و توصیه های اخلاقی نمودند، در ادامه حجت الاسلام والمسلمین امینی پور ضمن خیر مقدم به همکاران و خانواده ایشان از زحمات همه دوستان نسبت به فعالیت های این مرکز قدردانی نموده و آرزو نمودند با همت همه همکاران و در سایه لطف الهی و دعای خیر امام زمان علیه السلام در سال جدید شاهد پویایی و انسجام هر چه بیشتر این مرکز باشیم.
لازم به ذکر است در حاشیه این ضیافت از زحمات بی شائبه و خستگی ناپذیر جناب آقای جزایری همکار بازنشسته این مرکز توسط حجت الاسلام والمسلمین پورامینی رئیس مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات تقدیر بعمل آمد.
➡️ @spasokh
8.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸«شبهات شب قدر»
✔️ فلسفه وجود شب قدر چیست؟
🎥 برنامه تلویزیون اینترنتی پاسخ
📆 چهارشنبه ها ساعت 18:00
◄مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات (حوزههای علمیه)
➡️ www.pasokh.org
➡️ www.aparat.com/pasokhtv
➡️ @spasokh
🎙حجت الاسلام والمسلمین محمدی شاهرودی
🔸در برنامه این هفته تلویزیون اینترنتی پاسخ با موضوع «جایگاه و منزلت امیرالمؤمنین علی (ع)»
✔️ آیا پذیرش امامت علی (ع) ملاک تقسیم بهشت و جهنم است؟
✔️ چرا حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) امامت را پس از عثمان نمی پذیرفت؟
✔️ آیا مقایسه حکومت ما با حکومت امیرالمؤمنین (ع) مقایسه درستی است؟
⏱ زمان پخش:
📆 چهارشنبه، ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱
ساعت ۱۸:۳۰
🔸پخش با اینترنت رایگان در
https://heyatonline.ir/h/pasokh.tv
◄مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات (حوزههای علمیه)
➡️ @spasokh
ظرفیتها و مسئولیتهای حوزههای علمیه در پاسخگویی به شبهات.pdf
1.42M
☝️ دانلود
#بیانات
💯 #بخوانید
🔰 بیانات "ظرفیتها و مسئولیتهای حوزههای علمیه در پاسخگویی به شبهات" چون
♦️ تنوعبخشی به مسائل، توجه به نیازها و استفاده از ظرف
♦️لزوم همراهی همۀ طلاب ایرانی و خارجی در پاسخگویی به شبهات
✍️ نویسنده:
🔹 #حضرتآیتاللهسیدهاشمحسینیبوشهری، #رئیسشورایعالیجامعۀمدرسین حوزۀ علمیۀ قم، دبیر شورایعالی حوزههای علمیه و عضو مجلس خبرگان رهبری
🗒 منتشر شده در فصلنامه #پاسخ شماره 25
📌 اشاره:
متن پیشرو سخنان حضرت آیتالله سیدهاشم حسینیبوشهری، رئیس شورایعالی جامعۀ مدرسین حوزۀ علمیۀ قم، دبیر شورایعالی حوزههای علمیه و عضو مجلس خبرگان رهبری است که در مراسم رونمایی از سه درگاه جدید وبگاه «ویکیپاسخ» تحت عنوان: امامحسین علیه السلام ، مهدویت# و حکومتدینی در جمع رئیس، معاونان و مدیران مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات ـ حوزههای علمیه ایراد شده است. ایشان در اسفندماه 1400 و در آستانۀ عید سعید مبعث در سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از فعالیتهای مرکز به مهمترین ظرفیتها و مسئولیتهای حوزههای علمیه در پاسخگویی به شبهات اشاره کردند.
#مرکزمطالعاتوپاسخگوییبهشبهاتحوزههایعلمیه
➡️@spasokh
بررسی و نقد برخی از شبهات تنافی عملکرد حضرت فاطمه با عصمت ایشان.pdf
4.77M
☝️ دانلود
#مقاله
💯 #بخوانید
🔰 مقاله "بررسی و نقد برخی از شبهات تنافی عملکرد حضرت فاطمه با عصمت ایشان"
✍️ نویسنده:
🔹 #محمودامیریان #سطحچهار تخصصی کلام اسلامی مؤسسۀ امامصادق علیه السلام؛#فاطمهبرمر #کارشناسیارشد رشته روانشناسی اسلامی مثبتگرا، دانشکده هدی
🗒 منتشر شده در فصلنامه #پاسخ شماره 25
📌 چکیده:
مسئلۀ عصمت یکی از مهمترین مؤلفهها در عرصۀ هدایتگری به شمار میآید. مذهب شیعه همانطور که قائل به عصمت انبیا و ائمۀ اطهار است به عصمت حضرت فاطمه نیز باور دارد؛ متأسفانه بر اثر رخدادهایی که بعد از رحلت پیامبراعظم(صلواتاللهعلیه) پدید آمد، مسیر امامت منحرف شد. برخی از دیرباز نسبت به عصمت ائمه و حضرت فاطمه شبهاتی را وارد کردهاند. ازجمله گزارشهایی که منشأ این شبهه شده میتوان به این موارد اشاره کرد: «حضرت زهرا هنگامی که امامﺣﺴﻴﻦ علیهالسلام را باردار بود و نیز موقع تولدش از طفل درونش ابراز کراهت داشت»، «رابطۀ عاشقانهای که بین حضرت علی و فاطمه علیهمالسلام بیان میشود، واقعیت نداشته؛ بلکه آنها نیز همانند دیگر انسانها باهم اختلافاتی داشتند»، «زهرا بهخاطر ویژگیهای منحصربهفرد علی ، رضایت و علاقهای به ازدواج با ایشان نداشت». این پژوهش بهصورت توصیفی ـ تحلیلی به بررسی این شبهات پرداخته و با بررسیهای سندی و دلالی روایات به این نتیجه دستیافته که برخی از این روایات از لحاظ سندی ضعیف بوده و نیز دلالتی بر نفی عصمت حضرت فاطمه ندارند.
واژگان کلیدی:شبهه، عصمت، عصمت فاطمهزهرا، عصمت انبیا و ائمۀ اطهار.
#مرکزمطالعاتوپاسخگوییبهشبهاتـحوزههایعلمیه
➡️@spasokh