🔴وحدت خط قرمز
❇️یکی از عوامل مهم و اساسی در پیروزی انقلاب و استمرار و بقاء انقلاب و نظام جمهوری اسلامی وحدت و انسجام ملی است
❇️هنر انقلاب و نظام این بوده است که با توجه به تنوع قومیت در ایران (اقوام ترک،لر،فارس ،بلوچ،عرب و...) تنوع مذهب (شیعه،سنی،مسیحی،ارامنه، زرتشتی و...) توانسته است اقوام مختلف و ادیان الهی را زیر یک پرچم آن هم پرچم لا اله الا الله محمد رسول الله(ص) جمع کند و همه برای برافراشته شدن وبرافراشته بودن آن ایثار،فداکاری، از خودگذشتگی نشان داده و با روحیه حماسه،شجاعت،شهامت و شهادتطلبی ازآن صیانت نمایند
❇️در طی سالیان متمادی دشمنان این مرز و بوم برای فتنه انگیزی،تفرقه افکنی و از هم پاشیدگی اجتماعی ملت ایران تلاش ها،برنامه ریزی ها،بکارگیری ابزار، افراد و گروهکهای مختلف سیاسی،تروریستی،هزینه های فراوان نمودند ولی در نهایت ملت ایران ثابت کرده است که مرد میدان های سخت است با وحدت و انسجام داخلی ازنظام،تمامیت ارضی کشوروامنیت خودحفاظت وصیانت میکندو وحدت وانسجام خط قرمز اوست واقعیتی که قابل انکار نیست وآنرابه نمایش گذاشته است.
✍غلامرضایی
✅ عبدا...گنجی طی یادداشتی در روزنامه همشهری نوشت:
ماه رمضان ۱۳۸۸- بعد از فتنه - در دیدار رمضانیه دانشجویان با رهبری، دانشجویی از وسط جمعیت بلند شد و با حرارت هرچه بیشتر گفت: آنچه در کهریزک اتفاق افتاد، خیانت بود.
رهبری بلافاصله پاسخ دادند که بالاتر از خیانت، آن یک جنایت بود و من شخصا موضوع را دنبال میکنم اما شمای جوان یادت نرود که مسئله کهریزک تابعی از مسئله اصلی است. مسئله اصلی را فراموش نکنید و پرسید میدانید مسئله اصلی چه بود؟ و خود پاسخ دادند مسئله اصلی این بود که از فردای انتخابات کاری کردند که بهرغم مشارکت ۸۵درصدی مردم، نظام جمهوری اسلامی نتوانست سرش را در مقابل چشم ملتهای اسلامی بالا بگیرد. یعنی برای فهم داستان کهریزک باید از این نقطه شروع کنی نه اینکه شما را در وسط داستان ایزوله کنند. در جنگ روانی، اصلی بهنام پله دوم وجود دارد؛ یعنی داستان / اتفاق از اول تعریف نمیشود. به تعبیر بهتر کنش سانسور میشود اما واکنش به نحو دلخواه روایت میشود. فرض کنید کسی بهصورت شما سیلی زد و شما هم او را هل دادید و به زمین خورد و دستش شکست. آنچه فردا منتشر میشود اینکه: فلانی دست فلانی را شکسته است و سیلی اول و اصل موضوع کلا پنهان میماند یا پنهان میشود.
روایتهای امروز دشمن و برخی دوستانی که نام آنان را باید «اصحاب تردید» گذاشت، همین است.
به این عبارت توجه کنید: «به دانشجویان دانشگاه شریف حمله شد!» گویی دانشجو خواب بود یا سر کلاس بوده یا یک تجمع آرام و منطقی داشته و عدهای دیوانه یا مشروبخور و مست به آنان حمله کردهاند و تمام. آیا روایت واقعی این است؟ در تیرماه۱۳۷۸ تیتر روزنامههای آتشبیار معرکه این بود: «کوی دانشگاه تهران به خاک و خون کشیده شد»، «اعلام عزای عمومی مراجع تقلید برای شهدای کوی دانشگاه» و... حال آنکه در آن حوادث فقط یک افسر وظیفه نیروی انتظامی بهنام عزت ابراهیمنژاد کشته شد و تمام.
درباره حادثه زاهدان میشنوید: «نمازگزاران زاهدانی به رگبار بسته شدند» خب چرا جمعههای قبل به رگبار بسته نمیشدند؟ از مظلومیتهای نظام جمهوری اسلامی همین موضوع است که داستان را از کمر آن روایت میکنند. مثلا در سال۹۸ حجم عجیبی از خبر کشتهشدن جوانی بهنام پویا بختیاری در کرج منتشر شد اما کسی نشنید و فیلمهای اقدامات این جوان در روزهای قبل و انتشار پیام تسلیت ربعپهلوی توسط پدرش را ندید.
در ماجرای اعدام نوید افکاری گفتند جوان ورزشکار اعدام شد و گویی در خیابان قدم میزده است و بهقید قرعه تصادفا اعدام شده . اینجا قتل فردی صاحب زن و فرزند توسط او بهعنوان پله اول پنهان ماند.
خواص مورد اشاره سخنان دیروز رهبری که سراسیمه وارد میدان شدند و بیانیه و موضع اعلام کردند و مرگ خانم امینی را قتل خواندند نیز روی پله دوم نشانده شدند. عمده روایت دشمن اینگونه است و داستان از خط شروع گفته نمیشود و اینگونه چهرهای خشن، سرکوبگر و بیمنطق از نظام را معتبرسازی و ادراکسازی میکنند.
طبیعی است که نظامی که به روش انقلابی به حکومت برسد، دشمنان باانگیزهای دارد. اما دشمنی که به اخلاق پایبند باشد نیز بهنوبه خود ارزش و نعمتی است. فاسدالاخلاقها هیچ چیزی برایشان مهم نیست و از هیچ چیز فروگذار نمیکنند.
حالا میتوان فهمید چرا مقام معظم رهبری برای مرحوم یدالله سحابی و بازرگان – بهعنوان کسانی که جمهوری اسلامی را قبول نداشتند– پیام تسلیت فرستادند.
چون اپوزیسیونی بودند که اخلاق را فدای دشمنی نکردند. حالا از تجزیهطلب، منافق و قیشدگان ملت ایران در سال۱۳۵۷ تا صهیونیسم و غرب در یک جبهه آرایش گرفتند و اکنون که قیمتها تاحدودی تثبیت شده است و فسادگران نیز کمرنگ شدهاند عرصه دیگری را گشودهاند که تصاویر مخابرهای آن «دروغ» و «سرکوب» باشد.
این هم بگذرد، اما هم باید درس گرفت و هم عبرت. وظیفه نیروهای مومن به انقلاب اسلامی نشان دادن دائمی پله اول است و این شدنی است.
ایتا و روبیکا
@ahlolbasar
🇮🇶✌️🇮🇶النصر للاسلام
🔹️ علیرغم فتنه گری وکارشکنی مقتدی صدر و نیروهای وابسته به شیطان بزرگ تروریست و دولت دست نشانده وهابیونیستی آل سقوط ،
به لطف خدا «عبداللطیف رشید» دررای گیری مرحله دوم هم بااکثریت آرا رئیس جمهور عراق شد
#نزدیکترین چهره سیاسی عراق به ایران
🌸الحمدلله رب العالمین🌸
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام جمعه کربلا غوغا کرد ، غوغا کرد غوغا کرد صد بار هم نگاه کنید کمه ، ببینید ، یاد بگیرید و انتشار بدین
#جنگ_شناختی
👏👏👏👏👏 خدایی کم نظیره
#لبیک_یا_خامنه_ای
حمید:
🔴درمقابل قدرتهای بزرگ ایستادیم / نهال جمهوری اسلامی امروز به یک درخت تناور تبدیل شده است؛ غلط میکند فکر کندن آن را هم کسی بکند!
رهبر انقلاب، صبح امروز:
🔹اتّفاق و اتّحاد بین ملّتهای اسلامی ممکن است. منتها کار لازم دارد. ما حالا از سیاستمداران و زمامداران و حکمرانان کشورهای اسلامی هم ناامید نیستیم امّا بیشترین امیدمان به خواص دنیای اسلام است؛ به علمای دین، به روشنفکران، به اساتید دانشگاه، به جوانان روشنبین، به فرزانگان، به ادبا، به شعرا، به نویسندگان، به گردانندگان مطبوعات، امید ما به اینها است. اینها احساس استقلال و احساس مسئولیّت و احساس وظیفه کنند. وقتی خواص در یک راهی وارد شدند، افکار عمومی را به آن سمت حرکت میدهند. وقتی افکار عمومی در یک کشوری شکل گرفت، سیاستهای ادارهی کشور هم به طور قهری به آن سمت حرکت میکند.
🔹نمونهی کوچکش ما هستیم، جمهوری اسلامی. ما درمقابل قدرتهای بزرگ ایستادیم. یک روزی این دنیا دست دو قدرت بزرگ بود: قدرت آمریکا و قدرت شوروی سابق. هر دو قدرت که در دهها مسئله با هم اختلاف داشتند، در یک مسئله متّفق بودند و آن، ضدیت با جمهوری اسلامی بود. خیال میکردند این نهال را میتوانند از ریشه بکنند. این نهال امروز تبدیل شده به یک درخت تناور. غلط میکند فکر کندن آن را هم کسی بکند. ایستادیم و پیش رفتیم.
🔥سفر زیارتی به آمریکا❗️
🔻کلیدی ترین نکته برای تحلیل درست حوادث داخلی و خارجی توجه به این نکته است که در عالم «نیروهای خیر» با محوریت پیامبر اعظم(ص) و تحت فرماندهی امام عصر(عج) در برابر «نیروهای شر» به سرکردگی شیطان رجیم، در برابر هم صف کشیدهاند.
🔻امروز پرچمدار اصلی #جبهه_محمدی(ص) تحت عنایت امام عصر، نظام جمهوری اسلامی است و این معنای دقیق سخن حاج قاسم است که گفت: جمهوری اسلامی حرم است.
🔻از سوی دیگر پرچمدار اصلی #جبهه_شیطانی، آمریکای صهیونیستی است و این معنای دقیق سخن امام راحل است که فرمود آمریکا شیطان بزرگ است.
🔻این دو صف، هر چه به ظهور حجت نزدیکتر می شویم، خالصتر و کامل تر می شوند و همه مردم جهان به تدریج جای خود را در این دو صف پیدا می کنند.
🔻این پدیده که از دورترین نقاط آمریکا و اروپا و آفریقا و آسیا امواج مردمی علاقهمند و فدایی جمهوریاسلامی می شوند و از سوی دیگر فلان مسئول یا فرزندش و یا معدودی سلبریتی و سرمایهدار و صاحب دانش که از بالاترین امکانات این کشور استفاده کرده و بدون داشتن دلیل موجه، به بیگاری علمی و عملی و هنری در جبهه مقابل مشغول می گردند، در قالب تکمیل دو صف جهانی خیر و شر، کاملا قابل درک خواهد بود.
🔻اندیشه صف بندی خیر و شر که ریشه عمیقی در مبانی اسلام و ادیان آسمانی دیگر دارد، در میان مسئولان و اندیشمندان داخلی ما، چندان مورد توجه نیست، اما جالب اینجاست که اتفاقا همین نگاه در غرب، در مرکز اقدامات خرد و کلان قرار دارد.
🔻به عنوان نمونه در اوج ساده انگاری دولت خاتمی، جرج بوش، با تغییر جای جلاد و شهید، ایران را محور شر یا شرارت نامید.
🔻استفاده بوش پسر و پیش از او ریگان، از دوگانه خیر و شر، به عنوان ابزاری ساده اما موثر عمل کرد، چرا که "شر" واژهای با مفاهیم ضمنی عمیق مذهبی بوده و عملا مترادف با شخص #شیطان است و کسی نمیخواهد به دفاع از "شر" متهم شود. در نتیجه، جمهوریخواهان و دموکراتها هم نظر شدند که دولتهای شیطانی مستحق نابودی هستند!!
🔻خلاصه اینکه امروز جمهوری اسلامی، حرم پیامبر(ص) و دولت آمریکا حرم شیطان است؛ انتخاب با ماست که زائر کدام حرم باشیم...
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴تلاش آمريكا براى دور زدن فيلترينگ از اينترنت ايران
⏪وندى شرمن قائم مقام وزیر امورخارجه آمریکا گفت:
🔹من با شرکتهای بزرگ فناوری ایالات متحده گفت وگو کردم و از آنها خواستم از مجوز عمومی موسوم به دی -دو برای ارائه خدمات و ابزارهای ارتباطی اضافی به مردم ایران استفاده کنند.
🔹شرمن ادامه آنچه را كه "سرکوب خشونت آمیز معترضان مسالمت آميز" ناميد را "توهین به حقوق بشر" دانست./اعتمادآنلاین
✍اینها که اینقده نگران دسترسی مردم ایران به اينترنت هستند ،چرا نگران معیشت و اقتصاد مردم ایران نیستند و تحریمهای اقتصادی رو برنمیدارند؟
نکته بعد اینکه فيلترينگ حتما موثر بوده که اینها اینقدر برای دور زدنش دست و پا میزنند پس مسئولان محترم گول نخورند و محکم با فعالیت اینستاگرام و تلگرام و توییتر و واتساپ در کشورمان برخورد کنند...
🔴ملت ها بیدار شده اند/نقشه سیاسی دنیا درحال تغییر است
⏪رهبرانقلاب: امروز روزبهروز بیشتر واضح میشود که نقشهی سیاسی دنیا در حال تغییر است. آن مسئلهی یک قطبی بودن و زورگویی کردن یک قدرت یا دو قدرت بر کشورها و ملتها مشروعیت خودش را از دست داده، یعنی ملتها بیدار شدند.نظام تکقطبی مطرود شده است،به تدریج دارد مطرودتر میشود.
🔹نظام تک قطبی یعنی چه؟یعنی اینکه مثلاً فرض کنید آمریکا بنشیند برای عراق یا برای سوریه یا برای ایران یا برای لبنان یا برای فلان طراحی کند:«باید این کار را بکنید،باید این بشود، باید این نشود» گاهی بگوید، گاهی هم نگوید، اما عمل کند.امروز این جوری است.طراحی میکنند برای کشورها و بسیج میکنند نیروهایشان را.خب نقشه دارند. تدریجاً این حالت تسلطی که استکبار جهانی بر کشورها و بر ملتها و بر مناطق گوناگون داشته، دارد تغییر میکند.
🔹خب امت اسلامی در این دنیای جدید جایگاهش کجاست؟ ما امّت اسلامی، ما کشورهای اسلامی و ملّتهای اسلامی میتوانیم در دنیای جدیدی که دارد بهتدریج شکل میگیرد، میتوانیم جایگاه رفیعی داشته باشیم، میتوانیم بهعنوان یک الگو مطرح بشویم، میتوانیم بهعنوان پیشرو مطرح بشویم، امّا به یک شرط. شرطش چیست؟ اتّحاد، نداشتن تفرقه، خلاص شدن از شرّ وسوسههای دشمن، وسوسههای آمریکا، وسوسههای صهیونیستها، وسوسههای کمپانیها، از شرّ وسوسههای اینها؛ که گاهی این وسوسهها از زبان خودیها شنیده میشود. اگر این شرط را بتوانیم عملی بکنیم، بلاشک خواهیم توانست امّت اسلامی را در جایگاه رفیعی در دنیای آینده و شکل آیندهی جغرافیای سیاسیِ جهان قرار بدهیم.
🔴١۵ تا ٢٠ میلیون جوان دهه هفتاد و هشتادی داریم که فقط ٨٠ هزار نفرشان در تجمعات اخیر حضور داشتند
🔻روزنامه ایران در یادداشتی در باره ناآرامی های اخیر نوشت:
🔹جنبش فعلی جنبش فراگیر نیست. ما نمیتوانیم بگوییم کل دهه ٧٠ و ٨٠ به این جنبش پیوستهاند.
🔹برآورد اولیه از جمعیت فعال در میدان این جنبش در سراسر کشور جمعیتی کمتر از ۸۰ هزار نفر را نشان میدهد.
🔹اینها افرادی هستند که وسط میدان شعار دادند، تظاهرات کردند یا به جایی آسیب زدند و...
🔹 این در حالی است که جمعیت دهه ٧٠ و ٨٠ بین ۱۵ تا ۲۰ میلیون است اما بخش مهمی از افرادی که در میدان فعال بودند کسانی هستند که زیر ۲۱ سال سن دارند و در این میان درصد دختران در این جنبش بیشتر است.
🔹برداشتن روسری مطالبه واقعی نیست و مثل یک گلوله برفی توسعه پیدا خواهد کرد؛ آزادی مطلق در پوشش، یک بخش از آن است و مطالبه سایر آزادیهای اجتماعی به دنبال آن میآیند.