هدایت شده از محمود معلمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تشکر از مرحوم شجریان که تشییع جنازه اوباعث فاش کردن نیت کسانی که مساجدومحافل مذهبی را عامل شیوع کرونا معرفی می کردندشد
آیا این جمعیت بهم فشرده وبدون رعایت پروتکل های بهداشتی درتشییع جنازه شجریان باعث انتشارکرونانیست؟
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi
🛑 ابعاد استراتژیک بحران قرهباغ
🔻بحران قرهباغ ابعاد تازهتری پیدا کرده است و تحولات این حوزه در دو سطح در حال رخ دادن است. در سطح تاکتیکی ظواهر امر از درگیری بین دو دولت حکایت دارد، اما رخدادهای مهم و تعیینکننده در سطح استراتژیک در حال صورتبندی است.
🔹1ـ دخالت مستقیم بازیگران منطقهای و فرامنطقهای در کشور آذربایجان، از یک برنامهریزی هدفمند و راهبردی حکایت دارد. اتاق عملیات مشترک آمریکایی، ترکی، صهیونیستی و آذری در صدد تهیه طرحی برای گسترش ناتو در آسیای میانه از طریق پایگاههای نظامی ترکیه در آذربایجان است تا در قالب این طرح ارتباط جغرافیایی و زمینی بین آذربایجان و ترکیه که هم اکنون تحت کنترل نیروهای ارمنی است، برقرار شود.
🔸2ـ تلاش برای ایجاد یک ساختار نظامی برای ناتو با هدف افزایش فشار و تهدید علیه ایران در شمال غرب این کشور از دیگر اهداف رژیم صهیونیستی از مداخله در بحران قرهباغ است. رژیم صهیونیستی با ایجاد یک رقابت کاذب و هدفمند میان آذربایجان و ارمنستان برای افزایش نفوذ در هر دو طرف منازعه، بالاترین نقش را در ایجاد درگیری و دامن زدن به آن را دارد. همچنین ارزیابیهای دقیق نشان میدهد که رژیم صهیونیستی به موازات عادیسازی روابط با امارات و بحرین، در اندیشهبحرانسازیدرمحیطامنیتیجمهوری اسلامی ایران است.
♦️3ـ شواهد میدانی نشان میدهد، استقرار تروریستهای تکفیری در طول نوار مرزی ترکمنستان، آذربایجان، ازبکستان، جنوب شرقی تاجیکستان و شمال شرقی افغانستان در نزدیکی مرزهای چین، به عنوان بخشی از برنامه محاصره استراتژیک چین، روسیه و ایران و دامن زدن به جنگها و تنشهای نیابتی در این مناطق انجام میشود.
🔹نکته راهبردی: جمهوری اسلامی ایران در خصوص بحران قرهباغ نه بیتفاوت است، نه بیطرف. بیتفاوت نیست چون که یک چالش امنیتی در مرزهای شمالی ایران است و خاصه با حضور برخی متغیرهای خارج از منطقه این چالش، ابعاد عمیقتری نیز پیدا کرده است. بیطرف نیست چون که جمهوری اسلامی قرهباغ را بخشی از سرزمین یک کشور مسلمان میبیند. ایران در این زمینه قرهباغ را منطقهای اشغالی و آذربایجان را محق میداند، اما به روش نظامی برای حل مسئله معتقد نیست.
🔺2ـ جمهوری اسلامی ایران صراحتا و قویا به برخی بازیگران منطقه هشدار داده است که پای تکفیریها نباید در مناطق شمالی ایران باز شود و امنیت سرزمینی ایران دچار مخاطره شود. در صورت روی دادن چنین موضوعی ایران در وهله نخست هشدار خواهد داد و چنانچه موثر نیفتاد ایران به واکنش مستقیم روی خواهد آورد.
@srhejazi
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
مهدی محمدی :
💠 تا اطلاع ثانوی، هدف اصلی هر اقدامی از جانب دولت ترامپ انتخاباتی است ولی به فراتر از انتخابات نوامبر هم باید نگریست. تحریم های جدید، بخشی از یک جعبه ابزار بزرگ تر برای وادار کردن ایران به مذاکره، قبل از انتخابات ۱۳ آبان است. ترامپ، سوق دادن ایران به سمت مذاکره را یک برگ برنده بزرگ برای خود می داند و برغم خط و نشان هایی که می کشد، جایگزینی برای آن ندارد. مشخصا تحریم ثانویه باقی مانده بانک های ایران، مکملی است برای پیشنهادهای مذاکراتی پشت پرده، که پی در پی به ایران می رسد. دولت ترامپ دارد می گوید یا این پیشنهادها را بپذیرید یا فشار مرز ندارد. از حیث محاسباتی اما نکته اساسی این است که پذیرش مذاکره، به معنای تایید سیاست فشار و ‘هدیه کردن یک نتیجه’ به آن خواهد بود. در ایران، این مسئله که ‘مذاکره سودی ندارد’، به همان میزان مهم است که درک کنیم ‘طرفی برای مذاکره وجود ندارد’. هیچ کس راست نمی گوید. هدف پنهان اروپا نگهداشتن ایران در خوف و رجا و مهار آن تا بعد از انتخابات امریکا و بعد ملحق شدن به دولت بعدی امریکاست (حتی اگر ترامپ برنده باشد)، دموکرات ها در فکرند چطور بازگشت به برجام را گروگان بگیرند تا ایران امتیازهای فراهسته ای بدهد؛ اسراییل، تیم ترامپ و اعراب هم پیمان تل آویو هم به مذاکره به عنوان ‘شتابدهنده براندازی’ نگاه می کنند. کسی برای معامله، و چیزی برای بده بستان وجود ندارد. حتی در ایران هم طرفداران مذاکره باور ندارند پای میز بتوان چیزی را حل کرد. در ظاهر می گویند باید زمان خرید اما به واقع در اندیشه احیای کالبد بی جان برجام و تقویت تقاضای سازش در انتخابات ۱۴۰۰ هستند. خلاصه اینکه هدف اصلی تحریم و فشار، همچنان امید به آغاز مذاکره از جانب ایران است و تا وقتی امید دشمن به مذاکره قطع نشود، تحریم و فشار، ‘توجیه’ خواهد داشت. بارها گفته ام و دوباره تکرار می کنم: نان تحریم در تنور مذاکره پخته می شود.
هدایت شده از زمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺برای ثبت در تاریخ| چقدر شرم آور؟‼️
🔻 #زمانـه| بازخوانی سخنان انتخاباتی حسن روحانی(سال ۹۲):
🔹 ارزش پول ملی را نصف کردهاید و هنوز هم شعار میدهید؟! من دولت راستگویان را تشکیل خواهم داد؛ چقدر شرمآور است؛ کاهش قدرت خرید پول ملی به کمتر از نصف!
🔹 همه ضعف و ناکارآمدیها را نمیتوان پای تحریمها نوشت. رئیسجمهور باید پاسخگو باشد
🔻 #پینوشت_زمانه:
🔹 جناب روحانی (مهر۹۹) : آدرس غلط به مردم ندهید؛ ریشه مشکلات، «واشنگتن دیسی» است. مردم باید در این سالها خیلی راحتتر زندگی میکردند. ما لعن و نفرین و کینه خود را به آدرس صحیح و درست بفرستیم. این مشکلات از کاخنشین کاخ سفید است.
➖➖➖➖➖➖➖➖
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
هدایت شده از محمود معلمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلوات خاصهی شجریان!
تو خود حدیث مفصل بخوان...
دردشان شجریان نیست!
اینا هموناییاند که ادعا دارن با ربنای شجریان افطار میکردند اما تحمل فرستادن یه صلوات رو ندارن !البته از جماعت بهایی و بزرگشدگان پای شبکههای منوتو و اینترنشنال سعودی جز این را میدیدیم باید شک میکردیم!
@AntiBBC
ارسال شده از سروش+:
رهبر انقلاب امروز چه گفتند
🔹فرمانده کل قوا در ارتباط تصویری با مراسم دانشآموختگی دانشگاههای افسری: مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم، به شرط «تلاش شبانهروزی مسئولان» و «مدیریت قوی، جامع و خستهنشو» قابل حل هستند و سروصداهای اراذل مسلط بر ملت آمریکا هم نباید ذهن کسی را مشغول کند.
▪️عقیدهندارمکهمسئولاندرزمینهاقتصادیتلاشنمیکنند
🔹اقتصاد کشور زیر فشار است و مردم از نظر معیشت دچار مشکلات هستند اما همه این مشکلات قابل حل است. من عقیده ندارم که مسئولان در زمینه مسائل اقتصادی تلاش نمیکنند. تلاشهای زیاد و خوبی در برخی بخشها انجام شده اگرچه در بعضی بخشهای اقتصادی توان مدیریتی ضعیف است. ضمن اینکه مصوبات خوبی هم وجود دارد که باید پیگیری شوند.
▪️فشار حداکثری را به روسیاهی حداکثری تبدیل میکنیم
🔹مکرراً گفته شده که علاج مشکلات اقتصادی در گرو تمرکز بر مسئله تولید، جلوگیری از سقوط پیدرپی ارزش پول ملی و بستن رخنههایی همچون قاچاق، واردات بیرویه و فسادهای مالی است. البته ما نقش خباثتآمیز آمریکاییها و تحریمهای آنها را نادیده نمیگیریم و به مقاومت ادامه خواهیم داد تا فشار حداکثری آمریکا را به روسیاهی حداکثری آنها تبدیل کنیم.
▪️ترسوها حق ندارند اسم عقلانیت را بیاورند
🔹بعضیها اسم عقلانیت و عقل را میآورند اما منظورشان ترس، انفعال و فرار از مقابل دشمن است در حالیکه فرار کردن و ترسیدن، عقلانیت نیست. ترسوها حق ندارند اسم عقلانیت را بیاورند زیرا عقلانیت به معنای محاسبه درست است. البته دشمن تلاش دارد تا معنای غلط عقلانیت را تلقین کند و برخی هم نادانسته، در داخل همان حرف دشمن را تکرار میکنند.
🔹باید ظلم ستیزی، عدالتخواهی و مبارزات اجتماعی نیز براساس عقلانیت باشد و گرفتار حاشیه نشویم و اصل و فرع را اشتباه نگیریم.
▪️ضابطهگذاریها برای کرونا باید حاکمیتی و الزامآور باشد
🔹بار دیگر برای چندمین بار از مسئولان بهداشت و درمان، پرستاران و پزشکان عزیز و از کسانی که دستاندرکار این مسائل هستند صمیمانه تشکر میکنم. در این موج سوم که واقعاً خطرناک هم هست، ابتلا و تلفات خیلی دردآور است. بایستی از اینها تشکر کرد که واقعاً دارند فداکاری میکنند.
🔹همچنانکه از مدتها قبل به رئیسجمهور و مسئولان محترم گفتهام، ضابطهگذاریها برای مقابله با بیماری باید از جایگاه حاکمیتی و الزامآور باشد. همچنانکه در موضوع سفر اربعین، مردم متدین به مرزها نرفتند و در عزاداریهای محرم نیز ضوابط ستاد ملی را دقیقاً رعایت کردند، عموم مردم باید در مسائلی همچون نرفتن به سفرها و رعایت شیوهنامهها، مراقبت جدی کنند تا از این بیماری خلاص شویم.
@Farsna
نیروهای انقلاب و نهضت نیامدن برای کاندیداتوری✅
🛑 «علیرضا زاکانی» رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی با گلایهمندی از اعلام کاندیداتوری جمعی از چهرههای انقلابی در انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: «وقتی وضع کشور را نگاه میکنید، هیچ تناسبی با اسلام و مشی مقام معظم رهبری و حضور مردم و نخبگان در عرصههای مختلف، با توجه به امکانات و اقتضائات کشور ندارد. متأسفانه آن چیزی که مشاهده میشود این است که تب حضور و داوطلبی برای ریاست جمهوری آنقدر زیاد شده که به نوعی افراد در کار خودشان هم که هستند بخشی از ظرفیت خودشان را مصروف برای آمادگی و حضور در انتخابات ریاست جمهوری میکنند.
♦️♦️به اعتقاد بنده این کار درست و شایستهای نیست. افراد بهجای حرکت و تلاش برای حضور در عرصه رقابت ریاست جمهوری به اعتقاد من و طبق روش دینی باید یک نهضت نیامدن راهاندازی کنند و وارد این عرصه نشوند. این جریان انقلاب است که باید بنشیند و فکر کند که چه کسی را برای این عرصه انتخاب کند و الحمدالله برای این موضوع مابهازا هستند و بگردند و پیدا کنند.
@srhejazi
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
لفاظی جدید ترامپ علیه ایران
🔹ترامپ: اگر ایران کار بدی علیه ما انجام دهد بلایی به سرشان میآوریم که سابقه نداشته.
🔸در ماههای اخیر ترامپ ایران را به حمله ۱۰۰۰ برابر شدیدتر نیز تهدیدکرده بود. فرمانده کل سپاه اظهارات وی را بلوف خوانده و اعلام کرده بود که قادریم تمام منافع آمریکا در منطقه را به آتش کشیده و اشغال کنیم.
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
بی سابقه ترین ضربه به پول ملی در دولت روحانی!!
♦️ضربهای که دولت روحانی به ارزش پول ملی زده است در طی سی سال گذشته بیسابقه بوده است.
🔺در دولت هاشمی نرخ دلار چهار برابر افزایش یافت. نرخ دلار در بازار آزاد از ۱۲۱ تومان به ۴۷۸ تومان در سال ۱۳۷۶ رسید.
🔺نرخ آزاد دلار در دولت اصلاحات نیز دو برابر شد و ارزش دلار در پایان دولت خاتمی (سال ۱۳۸۴) به قیمت ۹۰۴ تومان رسید.
🔺نرخ دلار در پایان دولت احمدینژاد، با احتساب شدیدترین تحریمها، سه برابر شد و در سال ۱۳۹۲ به ۳۱۰۰ تومان رسید.
😡 در دولت روحانی، علیرغم پیاده سازی نظریه تعامل با آمریکا و امضاء برجام، تاکنون شاهد جهش ده برابری نرخ دلار بودهایم.
🙏 با این شرایط به نظر میرسد علاوه بر لعن و نفرین به آدرس کاخ سفید در واشنگتن دی سی، میبایست نفوذ پذیران، غربگرایان و سادهاندیشان در سعدآباد و پاستور را نیز مورد لعن و نفرین قرار داد.
#نفرین خدا و خلق خدا بر تحمیل کنندگان برجام
✍️ رضا سراج
روز شماری افکار عمومی برای پایان دولت روحانی!
🔴 ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ انتخابات ریاستجمهوری و پایان کار دولت هشتساله تدبیر و امید است. چرا افکار عمومی برای سرآمدن و پایان کار دولت روحانی روزشماری میکنند؟
🔸اما چرا قاطبه مردم میخواهند که دولت روحانی هرچه زودتر به پایان کار نزدیک شود:
1️⃣ غایببودن در صحنههای اصلی کشور: رییسجمهور برابر قانون اساسی عالیترین مقام اجرایی و دومین مقام رسمی کشور بعد از مقام رهبری است. این یک جایگاه تشریفاتی نیست. این منزلت، اختیارات و وظایف محتاج پاسخگوبودن است. رییسجمهور، معاون اول، اکثر اعضای هیأت دولت از اسفند ۹۸ تاکنون به بهانه «شیوع کرونا» در میدانهای عملی، مشکلات مردم حتی برای افتتاح پروژهها و طرحها غایب هستند و عمدتاً از طریق «ویدئوکنفرانس» و «ارتباط راه دور» به اداره امور کشور میپردازند.
2️⃣ سفرهای استانی رؤسای قوه مقننه و قضاییه: در شرایطی که رییسجمهور و مسوولان دولتی غایب اصلی در سفرهای استانی هستند، رؤسای قوه مقننه و قضاییه با عزم جزم از این استان به استان دیگر برای ایجاد امید در میان مردم و حل مشکلات آنها و مسوولان استانی سفر میکنند و به دل مشکلات میزنند.
3️⃣ ریزش شدید حامیان دولت : در حال حاضر بسیاری از منتقدان دولت روحانی همان طرفداران و کسانی هستند که به او در انتخابات ۹۶ رأی دادند.
4️⃣ دولت تماشاگر: تشدید تحریمهای ظالمانه و فراسرزمینی و ضدانسانی آمریکا علیه ایران حتی در حوزه «دارو و غذا» از یکسو و همهگیری ویروس کرونا که همه جهان را تحت تأثیر خود قرار داده و موجب تعطیلی بسیاری از کسبوکارها، افزایش تورم، گرانی و بیکاری شده است با این همه در کمال حیرت مردم از دولت و مقامات اجرایی عمدتاً «گفتاردرمانی» و «تماشاگری» را مشاهده میکنند!
5️⃣ برنامهنداشتن برای ماههای پایانی: طبیعی است هر دولتی برای ماههای پایانی دوره خود در فکر تهیه بیلان و کارنامه باشد. از سوی دیگر باید برای مشایعت محترمانه همراه با اقتدار، برنامه زمانبندی برای مناسبتها، اولویت خود و کارهای پیش رو طراحی کند.
🔸رییسجمهور و دولت آینده در 1400 باید براساس برنامه و بودجه دولت فعلی که به تصویب مجلس شورای اسلامی میرسد، سال نخست و مهم کاری خود را آغاز کند. برگزاری انتخابات در خرداد سال آینده و تلاش و اهتمام جدی برای افزایش مشارکت مردم در پای صندوقهای رأی به «بخش عمدهای از جلب اعتماد مردم و کارآمدی اقدامات و خدمات دولت فعلی » بستگی دارد.
🔸راهبردها و سیاست خارجی کشور در منطقه و حوزه مقاومت در دیپلماسی رسانهای و جنگ نرم و تلاش برای دفاع، ایستادگی و پیروزی در برابر زورگویی و استکبارگری آمریکا همه و همه نیاز به برنامه و عمل دارد. اتفاقاً این ماههای آخر دولت هشتساله روحانی و بهخصوص صد روز آخر بسیار مهمتر از ماههای نخست و آغاز به کار دولت روحانی است.
هدایت شده از جهادگران تبیین بسیج
ست.
علیرضا نظری نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات اقتصادی مردم و رنج و زحمت اقشار ضعیف جامعه، گفت: رانت خواری در روز روشن آنهم از کیسه ملت درحال رخ دادن است و به نظر میرسد، امروز برخی پولهای کلان، بیحساب و کتاب جابجا میشود.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی با یادآوری عضویت پر سر و صدای فرزند حسن روحانی در هیات علمی دانشکده فناوریهای نوین دانشگاه شهید بهشتی گفت: متاسفانه گزارشهای خوبی از روابط و نسبتهای فامیلی در دولت به گوش نمیرسد و پیگیریهای بنده در این مدت کوتاه نمایندگی حکایت از مسئلهای پر ابهام در دانشکده مذکور دارد.
نظری افزود: در حالیکه ۷ سال از فعالیت دولت آقای روحانی و تیم همراه شان میگذرد، با نهایت تاسف همچنان میبینیم که پروژههای فراوانی در اقصی نقاط کشور به دلیل کمبود اعتبار تخصیصی بر زمین مانده و اهتمامی نیز برای تکمیل این طرحهای عمرانی وجود ندارد اما در کمال ناباوری وقتی پای نزدیکان آقای روحانی در میان باشد با چشم برهم زدنی اعتبارات کلان به سمت سوژه مورد نظر سرازیر میشود.
نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در ادامه پرده از یک معامله پر ابهام برداشت و گفت: در حالیکه صدها پروژه مشابه در شهرستانها بر زمین مانده، چرا ظرف ۴۸ ساعت آنهم با مکاتبه مستقیم دانشگاه شهید بهشتی تهران بدون رعایت سلسله مراتب اداری، مجوز برداشت مبلغ یکصد میلیارد تومان را برای خرید ملک مورد نظر دانشکده فوق الذکر از صندوق توسعه ملی صادر میشود.
نظری با اشاره به موارد مصرف اعتبار برداشت شده از محل صندوق توسعه ملی به اذن رهبر معظم انقلاب برای مقابله با کرونا و تجهیز کادر درمان گفت: وقتی برای پروژه مورد نظر دانشگاه شهید بهشتی ردیف بودجه تعریف شده و اتفاقا این پروژه حدود ۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، چطور ممکن است به یکباره یکصد میلیارد پول نقد در کمترین زمان ممکن بدون تشریفات خاص اداری برای خرید یک ملک هزینه شود، آیا در ساختار اداری کشور اتفاق مشابهی را سراغ دارید که بدون اطلاع وزارتخانه این حجم پول جابجا شود و وقتی که متوجه پیگیریهای ما میشوند بلافاصله مسیر برداشت این اعتبار را از صندوق توسعه ملی به سمت اعتبارات خاص ریاست جمهوری تغییر دهند.
مردم با تمام مشکلات اقتصادی، با شرایط موجود کنار آمدهاند اما سواستفاده از روابط و تبعیض برایشان قابل تحمل نیست.
هدایت شده از محمود معلمی
16.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمونه هایی از ریزش هاوانحراف از انقلاب
به نظرمی رسدانتشارآن جهت آگاهی افکارعمومی مناسب باشد
https://eitaa.com/mahmoodmoalemi