هدایت شده از KHAMENEI.IR
19.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 #گزارش_خبری | پای پرچم
🎤 #روایت_یک_خبرنگار از دیدار اعضای کاروانهای اعزامی ایران به بازیهای المپیک و پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس با رهبر انقلاب. ۱۴۰۳/۶/۲۷
💻 farsi.Khamenei.ir
https://survey.porsline.ir/s/qlVTMBhI🔰معاونت فرهنگی واجتماعی خبرداد ؛
روابط عمومی کانون های فرهنگی هنری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار می کند "
انتخابات کانون های فرهنگی وهنری دانشگاه
🔸به فرهنگ باشد روان تندرست🔸
📣شروع ثبت نام انتخابات شورای مرکزی کانون های فرهنگی هنری
کانون های :
1.دبیران جوان
2.هلال احمر
3.گویندگی
4.شعر و ادب
5.فیلم و عکس
6.تئاتر
7.هنر های تجسمی
8.موسیقی
9.فن و مهارت
10.همیاران سلامت
11.گردشگری
12.قرآن و عترت
13.مهدویت
14.کار آفرینی
15.خیریه
16.ایثار
17.عفاف و حجاب
18. کتاب و کتابخوانی ( پاتوق کتاب)
⏰زمان ثبت نام کاندید ها: ۲۸ شهریور لغایت یکم مهرماه
📌شروع رای گیری : بعد از پایان فرایند ثبت نام متعاقبا اعلام میگردد .
🖇برای ثبت نام به پیوند زیر و یا Qr کد داخل عکس مراجعه کنید:
https://survey.porsline.ir/s/qlVTMBhI
🔰آدرس کانال روابط عمومی کانون ها:
@kanonfarhangisru
📍شماره تماس برای اطلاعات بیشتر:
09197930686
⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜
🌐 معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی
🔎 @srufarhang
بیانیه بسیج اساتید دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس
@sruinfo
باسمه تعالی؛
نوبت اختصاصی دانشجویان
باسلام و احترام
ضمن عرض خیر مقدم و تبریک شروع سال تحصیلی جدید به دانشجویان گرامی؛
اداره کل تربیت بدنی دانشگاه زمان پذیرش و ارائه خدمات ورزش های آبی سرپوشیده را جهت بهره مندی اطلاع رسانی کرد.
مدیریت سایت
منبع؛
https://eitaa.com/SruSportComplex
🔴 مراسم دلجویی از سه نفر از اساتید دانشگاه برگزار شد.
@sruinfo
🔴 مراسم دلجویی از سه نفر از اساتید دانشگاه برگزار شد.
🔹 به گزارش روابط عمومی دانشگاه، روز سه شنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ در جلسه ای که به دعوت ریاست دانشگاه و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و با حضور مدیر کل محترم حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، از سه نفر اساتید محترم دانشگاه که به دلیل سوء تفاهم ها در جریانات ناآرامی و اعتراضات دانشجویی در پاییز ۱۴۰۱ و تأخیر در بررسی گزارشها و مکاتبات مربوطه طی دو سال اخیر در شرایط بلاتکلیف قرار گرفته بودند، دلجویی شد.
🔹در این جلسه ابتدا حجت الاسلام و المسلمین نبی اله فضلعلی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه خلاصه ای از رخدادهای منجر به بلاتکلیفی در امور و تقاضاهای اساتید محترم آقایان دکتر مهدی عربی، دکتر عباس مالیان و دکتر حمیدرضا تقی یاری را بیان و بخاطر آسیب و رنجش خاطر اساتید در طی حدود دو سال گذشته بر ضرورت دلجویی از این عزیزان تاکید نمودند.
🔹سپس دکتر علی پورکمالی انارکی، رئیس دانشگاه نیز توضیحات مختصری از مکاتبات و اقدامات مسئولین وقت دانشگاه از آذر ماه ۱۴۰۱ تا اسفند 1402 ارائه کردند و تبیین کاملتری از مکاتبات، اقدامات و پیگیریهای به عمل آمده در زمان مسئولیت خودشان و گزارشی از آخرین وضعیت درخواستهای همکاران به حاضرین در جلسه ارائه نمودند و تاکید کردند که بلاتکلیفی طولانی مدت، آسیب جدی هم برای اعضای محترم هیات علمی و هم دانشگاه ایجاد کرده است و با تدبیر و اقدام به موقع باید از بروز موارد اینچنین اجتناب گردد تا زمینه دستیابی به وفاق، اتحاد و انسجام در جامعه و خانواده دانشگاه فراهم گردد و تصریح کردند که شخصاً مسئولیت به جریان انداختن درخواستهای معوق اساتید را پذیرفته اند و در چند ماه گذشته این درخواستها به مراحل قابل قبولی رسیده است و بعضا به نتیجه مطلوب ختم گردیده است. رئیس دانشگاه همچنین اعلام نمودند که دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی با توجه به ماموریت خطیر و راهبردی خود بیش از هر زمان و بیش از هر دانشگاه دیگری نیاز به آرامش، اتحاد و انسجام دارد تا در تامین و تربیت نیروهای عالم، ماهر، با تقوا و با اخلاق اسلامی توفیق داشته باشد تا بتواند نیرو در تراز سند تحول بنیادین و انتظارات مصرح در بیانیه گام دوم انقلاب برای وزارت آموزش و پرورش تامین نماید و در تحقق شعار برای ایران، برای مدرسه سهم خود را ایفا نماید.
🔹در ادامه آقای دکتر علی اکبر فامیل کریمی، مدیر کل حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز با بیان بخشهایی از روند بررسی های انجام شده و همچنین با ذکر نمونه هایی از اتفاقات منجر به سوء تفاهم و قصور در حق اساتید محترم، از آنان دلجویی نمودند.
🔹این جلسه که با حضور برخی از مسئولین، اساتید و کارکنان با سابقه دانشگاه برگزار شده بود، با توضیحات آقایان دکتر عربی، دکتر مالیان و دکتر تقی یاری در خصوص مشکلات و مسائلی که در طول دو سال اخیر برایشان ایجاد شده است و همچنین بیانات چند نفر از حاضران در جلسه ادامه یافت. در پایان جلسه ابراز امیدواری شد تا با برقراری شفافیت در امور مختلف و برخورد توام با رافت و سعه صدر، موجبات وفاق حداکثری در خانواده بزرگ دانشگاه تربیت دبیر شهید رجائی فراهم گردد.
@sruinfo