9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️☀️☀️خداوند در قرآن کریم برای ما راهنمایی داد که چگونه در برابر بنی اسراییل رفتار کنیم.
692K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی زیبا در مورد نقش نماز در زندگی ما
👈تنفس با نماز
#نهـجالبـلاغـه
▫️صَلِّ الصَّلَاةَ لِوَقْتِهَا الْمُؤَقَّتِ لَهَا وَ لَا تُعَجِّلْ وَقْتَهَا لِفَرَاغٍ وَ لَا تُؤَخِّرْهَا عَنْ وَقْتِهَا لِاشْتِغَالٍ، وَ اعْلَمْ أَنَّ كُلَّ شَيْءٍ مِنْ عَمَلِكَ تَبَعٌ لِصَلَاتِكَ.
🟠نماز را در وقت خودش به جاى آر، نه اينكه در بيكارى زودتر از وقتش بخوانى، و به هنگام درگيرى و كار آن را تأخير بيندازى، و بدان كه تمام كردار خوبت در گرو نماز است.
🔅امیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
«اَقَلُّ النّاسِ لَذّةً الحَسود.»
#حسود،کملذتترینِ مردم در زندگی است.
📚 «بحارالأنوار، ج ۷۷، ص ۱۱۲»
💢 تدوام دیدار مردمی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمانشاه با شهروندان
در راستای ارتقاء ارتباط مستقیم با مردم و پاسخگویی به مطالبات شهروندان، دیدار مردمی مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمانشاه، طبق روال همه روزه امروز سه شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ در محل دفتر کار ایشان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ثبت اسناد و املاک استان کرمانشاه، در این دیدار که با حضور همکاران و مراجعان انجام شد ضمن شنیدن مسائل و دغدغههای مراجعین، راهکارهای قانونی و اجرایی لازم را برای رفع مشکلات مطرحشده ارائه نمودند.
ایشان در گفتگو با روابطعمومی اداره کل اظهار داشتند: «دیدارهای مردمی فرصتی ارزشمند برای اصلاح فرآیندهای اداری است. تلاش ما بر این است که با همدلی و تعامل، خدمات ثبتی را با کیفیت و سرعت بیشتری ارائه دهیم.»
این مقام مسئول تصریح کرد: « خدمت به مردم نباید به جلسات و مکاتبات محدود شود، بلکه باید با دیدارهای حضوری و گفتوگوی چهرهبهچهره کامل شود.»
در این دیدارها ، موضوعاتی از جمله ثبت اسناد مالکیت، مشکلات مربوط به اجرای مفاد اسناد رسمی، درخواستهای مرتبط با دفاتر اسناد رسمی و مسائل مربوط به املاک قولنامهای مطرح شد و مدیرکل با دقت و اهتمام ویژه، پاسخگوی هر یک از موارد بود.
🌐https://KS.ssaa.ir
🌐https://kateb.ir
🔗https://eitaa.com/ssaaksh
🍃 تقویم
🗓 #امروز_چهارشنبه
✅ ۹ اردیبهشت ۱۴۰۵
#مناسبت_روز
▫️ولادت امام رضا(ع)
▫️روز شوراها
#حدیث روز
🍃 امام جواد(ع):
✨️ من ضامن بهشت برای کسی هستم که قبر پدرم را در طوس زیارت کند وحق او را بشناسد.
📚 عیون اخبارالرضا، ج۲، ص۲۵۶
┄┄┅┅○🌼○┅┅┄┄
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃﷽🍃
صبح خود را با سلام به چهارده معصوم آغاز می کنیم(سلام الله علیهم اجمعین)
🤲 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم اجمعین🤲
.
اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجَ وَ الْعافِیَةَ وَ النَّصْرَ وَ اجْعَلْنا مِنْ خَیْرِ اَنْصارِهِ وَ اَعْوانِهِ وَ الْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْهِ.. 🌱
💢 پیام مدیرکل ثبت اسنادواملاک استان کرمانشاه به مناسبت سالروز تولد امام رضا(ع)
بسم الله الرحمن الرحیم
هر چند حال و روز زمین و زمان بد است
یک تکه از بهشت در آغوش مشهد است
حتی اگر به آخر خط هم رسیده ای
آنجا برای عشق شروعی مجدد است
ولادت هشتمین اختر تابناک آسمان امامت، تولد امام رضا علیهالسلام، یادآور رحمت و کرامت بیپایان الهی و تجدید ارادت به خاندان پاک پیامبر است.
اینجانب فرا رسیدن ميلاد فرخنده و سرور هشتمين حجت خدا، آيت حق ، حضرت علي بن موسي الرضا (ع) و این روز نوراني را به تمامي رهپويان طريق پرافتخار عصمت وطهارت و دوستداران و پيروان راستين ائمه معصومين تبريك و تهنيت گفته ،اميدوارم خداوند متعال همواره توفيق شناخت و معرفت اهل بيت و حركت در مسير مكتب نجاتبخش انبياء الهي را بر همه ما مسلمانان ارزاني فرمايد.
خداوند به حق امام رضا(ع) تمام نیروهای موجود در این طبیعت و نیروهای ماوراء طبیعی را مأمور به کمک مردم ایران کند، اسباب پیروزی را فراهم ، ترس و وحشت را در دل دشمن ایجاد، آرامش و امید را در دل مردم مومن ایران بوجود آورد.
سجاد حسن پور
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمانشاه
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 رهبر شهید انقلاب: ایران، ایران امام رضاست