آیا جهش کشور ممکن است؟
آقای اریک ساندر لاب دارنده دکتری از دانشگاه پرینستون آمریکا، پایان نامه دکترای فلسفه خود را با عنوان «تاریخچه سازمانی جهادسازندگی ایران؛ از تأسیس تا نهادسازی» انجام داده که ترجمه آن توسط دانشگاه امام حسین(ع) منتشر شده است.
اصلیترین سؤال سندرلاب در این پژوهش این است که چگونه انقلاب اسلامی با جهاد سازندگی توسعه روستایی را به ابزاری برای تحکیم قدرت داخلی و تأثیرگذاری بر پروژه خارجی استفاده کرده است؟
روح اله ایزدخواه نماینده مردم تهران می گوید: من با آقای لاب زمانی که در ایران و در دانشکده جامعهشناسی دانشگاه تهران بود ملاقاتی داشتم. آقای لاب کنایهای به ما زد، گفت که شما کتاب و مقالهای در این حوزه نداشتهاید به جز چند کتابی که خاطرات افراد یا آمار عملکرد است.
یکبار از او پرسیدم: ما سالها قبل جهاد سازندگی را منحل کردیم، الان برای شما چه اهمیتی دارد که دهه ۶۰ جهاد سازندگی چه فعالیتهایی داشته است؟
لاب پاسخ داد: ما بررسی کردیم که چگونه یک دولت نوپای انقلابی که درگیر جنگ بیرونی و درونی است به سرعت توانست مشارکت مردم را جلب کند. این چگونگی برای ما سوال بود که ما به کلیدواژه جهاد سازندگی رسیدیم. جهاد سازندگی نیز یک ارگان معمولی دولتی یا یک حزب نیست.
اقرارهای مستند سازمان های بین المللی در این باره از جمله اینکه جهاد سازندگی فقط در 6 سال اول فعالیت خود، 20-30 سال کشور را پیشرفت داده است. این چیزی نیست که انکار، کم رنگ یا فراموش شود زیرا مردم از نزدیک جهادگران و خدمات آنها را لمس کرده اند.
در سالهای اول جنگ، همزمان جوانان انقلابی و جهادی در کنار مردم در قالب یک نهاد، اقدام به سازندگی کشور کرده اند که ایران در حال جنگ، همان ابتدا با یک جهش روبرو شد و زیرساخت ها و امکانات آب، برق، گاز، مدرسه، خانه بهداشت و ... به سرعت به اقصاءنقاط کشور رسید.
متأسفانه سردمداران همین جریان مدعی تکنوکراسی و لیبرالیسم این نهاد را سربریدند و تلاش های دلسوزان برای جلوگیری از این انحلال و تعطیلی نتیجه نداد. حالا هم پوزخند می زنند که مگر می شود کاستی های چنددهه یا چندساله را در کمترین زمان جبران کرد؟ بله می شود. البته شرط و شروط دارد!
35.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تئاتر
«من زینبم»
🔸 نویسنده:علیرضا حنیفی
🔹 کارگردان:عبداله امیدی
🔸تهیه کننده: موسسه هنرهای نمایشی زیتون
" کاری از گروه نمایش شهید آوینی"
⏳ ۴،۵،۶ شهریورماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۰۰
📍 فرهنگسرای امام خمینی
🔻 تهیه بلیط محل اجرا
« با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خرم دره »
'@avinygroup'
رسانه اربعین
اربعین را نشانهٔ اهل ایمان قرار دادند تا آنها رسانه باشند برای نهضت حسینی. چرا که اربعین خود رسانه پرقدرت عاشوراست. این خود نشان می دهد که تبیین و ابلاغ درست پیام، خود اگر ارزشی بیشتر از اصل ماجرا نداشته باشد از آن کمتر نیست.
همچنان که اربعین در به زیر کشیدن بنی امیه نقش مهمی به جا گذاشت و نماد مقاومت در طول تاریخ گردید امروز و با احیای آن به برکت انقلاب اسلامی، رستاخیز اربعین, مایه قوت برای جبهه مقاومت و نابودکننده صهیونیسم و رسانه ای برای عزت آفرینی می باشد.
@ssarir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدف زندگی بندگی خداست و راه آن سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم است.
@ssarir
28.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تئاتر
«من زینبم» این بار در #زنجان
✨ به دنبال #علمدار_اربعین_حسینی در نمایش «من زینبم»
🔸 نویسنده:علیرضا حنیفی
🔹 کارگردان:عبداله امیدی
🔸تهیه کننده: موسسه هنرهای نمایشی زیتون
" کاری از گروه نمایش شهید آوینی"
⏳ ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۳
اجرای اول ساعت ۱۸:۰۰
اجرای دوم ساعت ۲۰:۰۰
📍 زنجان، فرهنگسرای امام خمینی
📌 تهیه بلیط محل اجرا
'@avinygroup'
🔹پیامبر از زبان سیدالشهدا
📌اسطورهای در افق هستی
این عبارات زیبا، بخش کوچکی از ویژگیهای رفتاری پیامبر اکرم (ص) است که از زبان حضرت سیدالشهداء (ع) توصیف شده:
👈 «دائمُ الفکر» بود؛ همیشه در تفکر بود، هرگز از فکر کردن خسته نمیشد؛
👈 «مُتِواصِلُ الأحزانِ» بود؛ یعنی همواره در غمِ شیرینِ باوقاری فرو رفته بود و معلوم میشد که غم متصلی است و بخش اعظم این غم، در دل پیامبر(ص) بود؛ در حالیکه معمولاً بر لبش، لبخند جاری بود؛ اما غمِ سنگین و ریشهداری در دل همراه او بود. آیا غمِ ناشی از درکِ یک حقیقتِ بزرگ بود؟ غمِ مردم بود؟
👈 «لِیسَت لَهِ راحةٌ» هرگز پیامبر را بیدغدغه نمیدیدیم، همیشه دغدغهی چیزی داشت.
👈 «طَویلُ السَّکت» یعنی اهل سکوتهای طولانی بود.
👈 «لایَتَکَلَّمُ فی غَیرِ حاجَةٍ» جز زمانیکه لازم و مفید بود، سخن نگفت. بنای پیامبر بر سکوت بود، اِلّا وقتیکه حرف زدن، ضرورت و فایدهای میداشت.
👈 لَیِّن و اهل مدارا بود. اما تو خالی و بیاراده نبود. باوقار بود، در عین حال ترسناک هم نبود. پیامبر همیشه در بین ما حُرمت و ابهّت داشت، اما هیچوقت از او نمیترسیدیم.
👈 نعمت هرچند اندک، نزد او بزرگ بود. بدِ هیچکس و هیچچیز را نمیگفت. هرگز برای امر دنیوی و برای منافع خود عصبانی نشد. هرگز قاهقاه نخندید اما همواره تبسّم بر لب داشت، ظاهر و باطنش با مردم یکی بود. در خلوت و جلوَت یک شخصیت داشت.
👈 رفتارش در جامعه با مردم چگونه بود؟
بنای پیامبر بر دوستی و جذب و وحدت و محبت و اُلفت با مردم بود، نه ایجاد نفرت. «کانَ یُؤَلِّفُهُم و لایُنَفِّرُهُم».
👈 «مَن سَألَهُ حاجَةً لَم یَرجِع إلا بِها أو بِمَیسورٍ مِنَ القَولِ» هرکس به پیامبر رجوع میکرد و از او چیزی و کمکی میخواست، محال بود که بیجواب و با دست خالی برگردد. پیغمبر اگر داشت، میداد و اگر نداشت، او را با کلماتِ زیبا بدرقه میکرد، از او عذر میخواست، به او آرامش میداد و بهگونهای سخن میگفت که از دادنِ آن چیز هم نزد آن فرد عزیزتر بود.
👈 هیچکس از محضر(ص) پیامبر ناراحت بیرون نمیرفت، حتی دشمنانش وقتی نزد ایشان میرفتند و در ساحت قدس او قرار میگرفتند، از جلسه که بیرون میآمدند، نمیتوانستند از او متنفّر باشند.
👈 «و صارَ لَهُم أباً» برای مردم پدر بود «و صارَ عِندَه سِواء» و همۀ مردم بدون استثناء در چشم او مساوی بودند. برای هیچکس بیدلیل، احترامی بیش از بقیه یا بیاحترامی قائل نمیشد.
👈 اهل «تَسوِیَةُ النَّظَرِ و الإستِماعِ بَینَ الناس» بود. یعنی حتی نگاهش بین مردم به تساوی میچرخید و حتی به سخنان افراد که گوش میداد، بهطرز مساوی گوش میداد. تا این حدّ بر حقوقِ بشر تأکید و دقت داشت.
👈 مجلس پیامبر (ص) مجلس صدق، حلم، حیاء و امانت بود. در حضور او هیچوقت صدا بلند نمیشد. در مجلسی که او حضور داشت، همه متعادل بودند؛ همه بر اساس تقوا سخن میگفتند و همه متواضع بودند. به بزرگترها و مُسنّترها احترام میگذاشتند و با کوچکترها با مهربانی برخورد میکردند. «وَ یُوثِرونَ ذا الحاجةَ» و نیازمندان را بر خود مقدم میداشتند.
👈 چهرهی پیامبر(ص) شاد بود، ابرو گره نمیکرد، مگر آنگاه که بیعدالتی یا منکری را میدید.
👈 «سَهِلُ الخُلق» بود؛ یعنی خیلی راحت میشد با او رابطه برقرار کرد.
👈 «لَیسَ بِفَظٍّ و لاغَلیظٍ» خَشِن و تندخو نبود.
👈 «و لافَحّاشٍ و لاعَیّاب» هرگز فحش بر لب او جاری نشد، عیبگیر نبود، عیب مردم را تعقیب نمیکرد.
👈 «و لامَدّاحٍ» در عین حال اهل مبالغه در تمجید از افراد هم نبود.
✍حسن رحیمپور ازغدی | محمد پیامبری برای همیشه (ص ۲۹-۳۴)
پینوشت: تمام این جملات، ترجمه و توضیح فقراتی از روایت نسبتاً طولانیای است که در کتاب شریف «معانیالاخبار، ص۸۲» نقل شده است.
@ssarir
هدایت شده از هنرمندان زنجان
28.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎭 تیزر تئاتر «من زینبم»
▪️زمان: چهارشنبه ۱۴ شهریور
▫️ اجرای اول: ساعت ۱۸
▫️ اجرای دوم: ساعت ۲۰
▪️مکان: فرهنگسرای امام خمینی(ره) زنجان
┄┅┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
🆔 https://eitaa.com/Honarmandan_Zanjan_ir
🆔 https://rubika.ir/Honarmandan_Zanjan_ir
┄┅┅❀💠🇮🇷💠❀┅┅┄
#هنرمند_متعهد
#بسیج_هنرمندان_زنجان
13.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اخبار استان زنجان
✨ همراه با #علمدار_اربعین_حسینی
در نمایش «من زینبم»
⏳ ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۳
اجرای اول ساعت ۱۸:۰۰
اجرای دوم ساعت ۲۰:۰۰
📍 زنجان، فرهنگسرای امام خمینی
📌 تهیه بلیط محل اجرا
@avinygroup
🔴 پیام تقدیر رهبر انقلاب اسلامی ایران، آیتالله خامنهای، از مردم عراق که توسط رئیس جمهور ایران به نخستوزیر عراق تقدیم شد
بسم الله الرحمن الرحیم
🔸در ابتدا، نمیتوانم جز این که خالصانه تقدیر و تشکر خود را به مردم بزرگ عراق، به دستان مبارکی که پرچم حسین (علیهالسلام) را در عالیترین درجات کرامت و فداکاری و ایثار برافراشتهاند، به علمای بزرگوار عراق، به بانوان و زنان آزاد و پاکدامن عراقی، به جوانان آگاه و مخلص به دین و میهن خود، و به دستان زحمتکشی که منارههای امید و عشق را در آغوش میگیرند و به ندای امامت و ولایت پاسخ میدهند، تقدیم کنم.
🔸ای مردم وفادار، شما همچنان در مسیری که با خونهای گرانبها و مبارکتان صاف و هموار شده است، پیاده میروید و گرانقدرترین و نفیسترین چیزها را میبخشید و از جهاد طولانی خود که تاریخ بر آن گواه است، دست نمیکشید؛ همه اینها برای اعتلای اسلام و سلامتی عقیدهای عظیم و یگانه در دنیای امروز.
🔸شما با حرکت و عمل کریم اسلامی و مهماننوازی بینظیری که از خود نشان دادید، الگویی بیهمتا را به نمایش گذاشتید.
به بارگاه حسین بن علی (علیه السلام)، این قطعه استثنایی که عمق بالاترین ارزشها را تجسم میبخشد، باید به درجات بالای بخشش و نثار متمسک شوید و تلاشهایتان را ادامه دهید و برای چیدن ثمرات این بخششهای پیوسته، بر مسیر راست حسینی ثابت قدم بمانید.
🔸از خداوند متعال خواستاریم که از شما این مسیر و گامهایتان را قبول کند، اجرتان را دوچندان کند و شما را در تحقق اهداف والای خود موفق گرداند.
سید علی حسینی خامنهای/ صفر 1446
@ssarir
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
💫 #تولد_نیر_اعظم
🕋 در #عامالفیل انسانی در شهر مکه پا به عرصهی وجود گذاشت که حداقل ساکنان آن شهر از نحوهی زندگی، حوادث، عملکردها و عاقبت او مطلع نبودند الا قومی که ۳۰۰ سال مانده به تولدش و با استناد به آیات کتاب آسمانی خود جستجوکنان به مدینه آمده بودند.
✨ دقت در نفس این #مهاجرت خبر از رویداد عظیم میداد چرا که آنها در بازه زمانی مهاجرت خود، مدام از ظهور پیامبری خبر داده به طوری که ناخواسته نسلی را برای آن تولد و ظهور آماده میکردند. در ظاهرِ رفتارها و کلام آنها اشتیاق برای تولد دیده میشد اما دقت در عملکردشان، اتفاقات خوبی را نشان نمیداد؛ از اینرو عظمت آن موجود موعود بیشتر از قبل آشکار میگردد.
🎯 آن قوم چهار اولویت در مواجهه با موجود موعود داشتند:
1⃣ دخل و تصرف در نطفه، تا او دورگه باشد.
2⃣ جلوگیری از تولد
3⃣ ترور بعد از تولد
4⃣ نفوذ به درون نظام سیاسی و ایجاد تفرقه به صورت نرم
آری این قوم در برابر انسانی قد علم کردند که همه انبیای بنیاسرائیل به ظهور او شهادت داده و نسل به نسل به تبعیت از او تأکید نموده بودند. آنها در تحقق اولویتهای چهارگانهی خود متحمل زحمات زیادی شدند اما فقط در اولویت چهارم که با بصیرتِ یاران و امت پیامبر ارتباط تنگاتنگ داشت توانستند نفوذ کنند و موانعی را برای نظام سیاسی پیامبر ایجاد نمایند.
✨ علیرغم همهی این حرفها پیامبر تولد یافت و با فراز و نشیبهای فراوانی به قلهی احسن تقویم صعود و آن را فتح نمود. پیامبر اعظم در تشکیل حکومت خرق عادت نمود و جلوههای اقتدار ظاهری حکومت را کنار زد و با اخلاق کریمه از دل مردم محروم و بادیهنشین رسالت خود را آغاز کرد و انسانهایی را تربیت نمود که نگین درخشان امت صدر اسلام شدند.
✨ پیامبر اعظم خدای تراشیده از سنگ را با تبر تکفیرْ منسوخ و خدای یکتا و قدیر را با #سیرهی_تکریم برای انسان معرفی نمود. بعد از قرنها حتی امروز هم پیامبر اعظم شناخته نشده است.
⁉️ آیا جای تأسف ندارد؟!
شایسته است در میلاد آن پیامبر اعظم قدری اندیشید! قدری به خود آمد! قدری درد دین پیدا کرد! و قدری برای حفظ نظام اسلامی وارد میدان شد.
و صَلَّی اللهُ عَلی سَیِّدِنا مُحَمَّدِِ وَ آلِهِ الطّاهِرین
🌹#اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌹
#مرگ_بر_اسرائیل✊