🔹آمارهای آژانس بین المللی انرژی نشان میدهد که صادرات نفت ایران در ماه گذشته بالغ بر ۱.۸ میلیون بشکه بوده که نسبت به ماههای پیش افزایش قابل توجهی داشته است.
🔸با توجه به افزایش قیمت نفت تا ۷۱ دلار و در دسترس بودن قیمت ۷۷ دلار و همچنین مشکلات داخلی لیبی، احتمال افزایش صادرات نفت ایران در ماههای آینده وجود دارد.
🔹نتیجه اینکه تحريمهاي آمريكا به اهداف خود یعنی صفر کردن صادرات نفت ایران، نخواهد رسید و به همین دلیل است که پمپيو و ترامپ با شوکهای سیاسی مانند تروریستی خواندن سپاه و... در پی ملتهب کردن اقتصاد ایران هستند.
@sspadam
♦️پست یک لبنانی و پاسخ یک لبنانی دیگر به آن
🔹من کارشناس اقتصادی نیستم اما تاجران شیعه ای که از حوادث سیل در ایران ناراحت هستند می توانند از طریق واردات محصولات ایرانی به لبنان به جای واردات از چین و ترکیه به این کشور کمک کنند و ما به هر حال کشور مصرف کننده ای هستیم و تولید نداریم.
🔸پاسخ: با صراحت می گویم تقصیر روی نیاوردن بسیاری از تاجران بر گردن ایرانی ها است، و دلیل آن کندی در معامله و پیچیدگی سازوکارهای آن ها است برعکس ترکیه که با تاجران آسان تر برخورد می کنند. این چیزی است که بسیاری از تاجران می گویند.
🔹پینوشت: وقتی از اصلاح محیط کسب و کار حرف میزنیم یعنی اینکه در تاجران کشورهای شریک و همسایه انگیزه کافی جهت تجارت با ما بوجود بیاید. اصلاح محیط کسب و کار در عین بی هزینه بودن، اقتصاد کشور را متنوع و هزینه تحریم شدن را هم بالا میبرد.
@sspadam
🔹به دلایل بسیار متعدد از جمله بحران در ونزويلا و لیبی به عنوان دو صادرکننده بزرگ نفت و همچنین انتفاع تولیدکنندگان بزرگ نفت مانند عربستان و امارات و... از بالا بودن قیمتهای نفت امکان صفر شدن صادرات نفت ایران وجود ندارد.
🔸در بدترین حالت بازار توان ندارد نفت ایران را به کمتر ۵۰۰ هزار بشکه در روز برساند. که آنهم با افزایش قیمت نفت نمی تواند برای مدت طولانی پایدار باشد.
@sspadam
🔹بسم الله الرحمن الرحیم.
🔹صراط الذین انعمت علیهم غیرالمغضوب علیهم و لاالضالین
🔸خدایا راه مستقیمی که بعنوان نعمت روزی مان میکنی، غیر از راه مغضوبان و گمراهان باشد.
🔹پینوشت: صراط مستقیم خداوند شامل اقتصاد و معاش مردم هم میشود.
@sspadam
🔹 ۱۹ اردیبهشت سال گذشته در همین کانال گفتیم از اروپا چیزی نصیبمان نمیشود. چقدر با شرطی کردن اقتصاد خود به لبخند این و آن فرصت از دست دادیم...
@sspadam
️"منشی گفت *کارتخوان* نداریم، ۶٠ تومان از عابر بانک بگیرید بیایید.!"
فاصله عابربانک تا مطب زیاد بود.
گفتم چرا دستگاه پُز ندارید؟
خانم منشی گفت، خودت این را از آقای دکتر بپرس.! گفتم، لابد برای *#فرار_مالیاتی* است دیگر.!
این جناب آقای دکتر مگر بورد تخصصش را از *فرانسه* نگرفته؟ آنجا یادش ندادند برای #مالیات نباید مریضهایش را آواره کند؟ این مالیات مگر چند درصد از درآمد ایشان است!؟
فضا متشنج شد.!
جناب دکتر سخنانم را شنید و از مطب آمد بیرون و به من گفت، من شما را ویزیت نمیکنم.! لطفا" بروید بیرون.!
....من نرفتم.
جناب آقای پزشک به منشی اش گفت، تا این آقا نرود مریضی را داخل نفرست.!
پنج دقیقه گذشت،
فقط پنج دقیقه.!!!
توی این پنج دقیقه چندتن از مریضها آمدند جلو و به من گفتند: به خدا حالمان خوب نیست، بروید بیرون بگذار ما هم به زندگیمان برسیم.!
همه به من اعتراض کردند. !!!
هیچکسی اما به دکتر اعتراض نکرد!!!
حس بدی به من دست داد.
حس بازندهها را داشتم.
به خودم گفتم، رضا؛ از حقوق چه کسانی داری دفاع می کنی؟
برای کی و چه کسانی داری دست و پا میزنی.؟
اینها یکیشان حتی حاضر نیست از تو حمایت کند.!
🔹پینوشت: دوستان عزیز پرداخت مالیات یعنی مشارکت همگانی در توسعه کشور و کمک به اقتصاد بدون نفت و نباید یک قشر پردرآمد خاص از تمام امکانات کشور استفاده کند اما در توسعه کشور مشارکت نکند و برای فرار از نظارت مالياتي، مردم بیمار را برای پرداخت نقدی پول به زحمت بیاندازد، لذا اکیدا خواهش دارم تک تک شما در برابر این پدیده بایستید و از حق خود و کشور دفاع کنید.
@sspadam
"ابن هرمه" به نزد منصور (خلیفه عباسی) آمد، منصور وی را عزیز داشت و تکریم کرد
و پرسید؛ چیزی از من بخواه!
گفت؛ به کارگزارت در مدینه بنویس که هر گاه مرا مست گرفتند، مرا حد نزنند!
منصور گفت:
"ابطال حدود" را راهی نیست،
چیز دیگری بخواه و اصرار کرد.
اما ابن هرمه بیشتر اصرار کرد!
سرانجام منصور گفت به کارگزار مدینه بنویسند:
هر گاه "ابن هرمه" را مست نزد تو آورند وی را هشتاد تازیانه بزنید و آورنده اش را صد تازیانه!!
از آن پس ابن هرمه مست در کوچه ها میرفت و کسی معترضش نمی شد!
پینوشت:حکایتی آشنا که نحوه برخورد مسئولان با افشا کنندگان مفاسد اقتصادی را برای ما تداعی میکند! امید که آقای ريیسی تدابیر ویژه ای ببینند که افشاکننده فساد نه تنها از شر اشرار و مفسدین در امان باشد بلکه صاحب امتیازات مناسبی نیز شود.
@sspadam
🔸 نفتکش چینی خط شکن تحریمهای نفتی آمریکا علیه ایران
🔹در بحبوحه افزایش تنش تجاری چین و آمریکا، بازار نفت شاهد پر شدن یک نفتکش چینی با نفت خام ایران است
🔹سوپر نفتکش پسیفیک براوو که حامل نفت خام ایران به مقصد چین است، اولین محموله نفتی پس از لغو معافیت ها توسط دولت ترامپ است
🔹این اولین نقض آشکار تحریمهاست و اگر اتفاق بیفتد برای ایران اهمیت بالایی دارد.
@sspadam
🔹بخشی از تبلیغات ضدهواوی هست. به مخاطبان میگوید هر پیامکی که شما میفرستید قبل از اینکه دوستتان ببیند شی جین پینگ آن را می بیند.
🔹 این غرب شرم آور هر جا که ببیند در حال باختن قافیه است، تقلب میکند و از شعارهای قشنگ رقابت بازار آزاد دست بر میدارد. اما هنوز در دانشکده های اقتصاد کشورمان اساتیدی هستند که بازار رقابت آزاد و مزیت نسبی را با آب و تاب درس میدهند و کلاه سر کشور و آینده مردم خود میگذارند.
@sspadam
سخنرانی امام خامنه ای در حرم امام خمینی/
🔹مهمترین مسأله کشور، اقتصاد و در اقتصاد؛
۱- رونق تولید
۲- جدا کردن بند ناف بودجه و اقتصاد از نفت است.
@sspadam
🔹مطب دکتر؛ دو تا دستگاه کارت خوان روی میز منشی هست، آن وقت می گوید دستگاه قطع هست باید پول نقد بدهید.
🔸این هم شگرد جدید دکترهاست برای ندادن مالیات..
⭕️ گزارش تخلف مالیاتی پزشکان:
در صورت مشاهده مواردی که مصداق فرار مالیاتی است، آن را از طریق شماره تلفن ۱۵۲۶ و یا سامانه رسیدگی به شکایات به آدرس www.intamedia.ir به سازمان امور مالیاتی کشور گزارش دهید.
@sspadam
🔸دکتری که از مردم پول نمیگرفت
🔹دکتر شیخ از مردم پول نمیگرفت و هر کس هرچه میخواست در صندوقی که کنار میز دکتر بود می انداخت؛ و چون مبلغ ویزیت دکتر 5 ریال تعیین شده بود (بسیار کمتر از حق ویزیت دیگر پزشکان آن زمان)، بیشتر مواقع، سر فلزی نوشابه به جای پنج ریالی داخل صندوق انداخته می شد و صدایی مانند انداختن پول شنیده میشد.
🔸از زبان دختر دکتر شیخ گفتهاند که روزی متوجه شد پدرش مشغول شستن و ضد عفونی کردن انبوه سر نوشابه های فلزی است. دخترش با شگفتی میگوید: «پدر بازی می کنی؟ چرا سر نوشابه ها را می شویی؟» پدر پاسخ داد: «دخترم، بیمارانی که نزد من میآیند، بهتر است از سر نوشابههای تمیز استفاده کنند تا آلودگی را از جاهای دیگر به مطب نیاورند. این سر نوشابههای تمیز را آخر شب در اطراف مطب میریزم تا بیمارانی که پول ندارند و خجالت می کشند که در صندوق چیزی نیندازند، از اینها که تمیز است استفاده کنند.»
🔹روزی مردی از دکتر میپرسد: «شما چرا با این سن و خستگی ناشی از کار، از موتور سیکلت استفاده میکنید؟» دکتر پاسخ میگوید: «خانه بیمارانی که من به دیدن آنها میروم آن قدر پیچ در پیچ است و کوچههای تنگ دارد که هیچ ماشینی از آن نمیتواند عبور کند.»
🔸رونوشت به #پزشکان_مالیات_گریز_امروز
@sspadam
💢 تلگرام |علیزاده، کارشناس سیاسی مقیم اروپا:
🔸درست است تولید ناخالص ملی ژاپن ده برابر ایران است اما مطمئنم ژاپنیهای بسیاری امروز حسرت ایرانیان را خوردند. ژاپنی که بعد از 75 سال هنوز در اشغال رسمی 23 پایگاه نظامی آمریکاست...
🔸ژاپنی که نه تنها هنوز جرات یککلمه نقد جنایات آمریکا در جنگ دوم جهانی یا رفتار توهین آمیز نظامیانش با مردم این کشور را ندارد بلکه مجبور شده بارها از آمریکا معذرت هم بخواهد.
🔸مطمئنم ژاپنیهای بسیاری امروز آرزو داشتند رهبر آنها هم جای پادویی و پیامرسانی برای آمریکا، میتوانست [همانند آیتالله خامنه ای] صدای استقلال ملتش بشود و ترامپ را اینگونه صریح تحقیر کند. مطمئنم ژاپنیهای بسیاری امروز آرزو کردند مثل ایرانیها به استقلال و عزت و شجاعت برسند.
🔹این سالها زیباکلامها، این واعظان بیدانش مذهب غرب-پرستی مدام با مقایسه ایران با ژاپن ما را تحقیر کردهاند. اما آنها هرگز به ما نگفتهاند ژاپن در اشغال نظامی آمریکاست. این عکس که نقشه پایگاههای نظامی حال حاضر آمریکا در ژاپن است را باید جلویشان گذاشت.
@sspadam
نامه سرگشاده اقتصاددانان جوان به سران قوا:پول صندوق توسعه ملی در برابر اصلاح ساختار باشد | خبرگزاری فارس 👇👇
https://www.farsnews.com/news/13980511000204/%D9%BE%D9%88%D9%84-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%82-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%B9%D9%87-%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%A8%D8%B1-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF
🔹نتیجه خصوصی سازی آموزش
🔸پولدارها به مدارس خوب میروند و دانشگاه خوب قبول میشوند و شغل های خوب پیدا میکنند و احتمالا مقامات سیاسی آینده کشور میشوند و دوباره چرخه برای فرزندانشان تکرار میشود.
🔸نامشان را هم میگذارند نخبه، چه نخبه ها که زیر آوار بی پولی دفن شدند.
🔹متوقف کنید این تشکیلات، تفکیک ساز را.
@sspadam
گزارش صندوق توسعه ملی.pdf
846.5K
جدیدترین گزارش مرکز پژوهشهای مجلس با موضوع مصارف ارزی-ریالی صندوق توسعه ملی و تحلیلی بر مصارف غیر منطبق با اساسنامه صندوق @sspadam
ایران قوی || سیدسجاد پادام
جدیدترین گزارش مرکز پژوهشهای مجلس با موضوع مصارف ارزی-ریالی صندوق توسعه ملی و تحلیلی بر مصارف غیر من
تحلیل خبرگزاری فارس از این گزارش در لینک زیر تقدیم میشود: https://www.farsnews.com/news/13980523000288
📝 نمایندگان می خواهند مالیات بر ارزش افزوده را در مناطق آزاد بردارند
🔸این روزها که لایحه مالیات بر ارزش افزوده در کمیسیون اقتصادی مجلس در دست بررسی است، در دالانهای همین مجلس لابی های سنگینی برای معافیت از این قانون در حال شکل گیری است.
🔹یکی از این لابی های بسیار جدی و سنگین به معافیت مناطق آزاد از این قانون مربوط است، معنی این معافیت این است که اگر یک نفر یک پرس غذای ساده در ترمینال جنوب تهران مصرف کند، باید ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده اش را بدهد، اما اگر یک سرمایه دار در یک هتل چند ستاره در کیش یک غذا آنچنانی میل کند، از پرداخت مالیات معاف است!
🔸آقایان؛ این را بدانید که "نبرد بر سر ماليات، نبرد بر سر استقلال اقتصادی كشور است". استقلال اقتصادی استقلال سیاسی را معنا می بخشد، استقلالی که مصونیت از تحریم و آسیب پذیری و تداوم حاکمیت را به همراه دارد.
@sspadam
🔹دولت ترامپ ۲۸ میلیارد دلار سوبسید داده به کشاورزهای آمریکایی تا مقابل چین کم نیارند.
🔸بعد ما ۱۴ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی (سوبسید) توی بودجه ۹۸ کنار گذاشتیم برای واردکننده های اتاق بازرگانی که یه وقت جلوی کشاورزهامون کم نیارند. اونها ملی گرا شدن و ما لیبرال، جالبه نه؟
@sspadam
🔴رفاه رانندگان تاکسی های اینترنتی پس از افزایش قیمت بنزین چقدر کاهش می یابد؟/آیا باید کرایه ها افزایش پیدا کند؟!
🔸️ وقتی پای صحبت رانندگان اینترنتی می نشینیم بابت افزایش قیمت بنزین نگرانی فراوانی دارند و گاهی بابت نگرانی خود، انتظار افزایش نرخ کرایه های خود تا 50 درصد را هم دارند، به همین دلیل برای پی بردن به رفاه از دست رفته این رانندگان، با کسب اطلاعات میدانی دست به حساب بردیم تا ادعای این رانندگان و صحت و سقم آن را بررسی کنیم.
🔹مثال: فرض کنیم یک راننده اینترنتی در هر ماه 24 روز را کار میکند و هر روز 220 کیلیومتر مسیر را برای جابجایی مسافران می پیماید. تحقیقات ما نشان داده که هر راننده با طی 100 کیلیومتر مسیر بطور میانگین 80 هزار تومان درآمد بدست میآورد. یعنی یک راننده تاکسی اینترنتی در تهران اگر روزی 220 کیلیومتر مسیر را طی کند، بطور میانگین روزی 176 هزار تومان درآمد بدست خواهد آورد. این درآمد با احتساب 24 روز کار در ماه 4 میلیون و 224 هزار تومان خواهد شد.
🔸خودروهای تاکسی های اینترنتی که عمدتاً پراید، تیبا و.... هستند، بطور میانگین به ازای هر 100 کیلیومتر 6.8 لیتر بنزین مصرف میکنند. یعنی یک راننده برای طی مسیر 220 کیلیومتری حدود 15 لیتر بنزین میسوزاند که در 24 روز 360 لیتر خواهد شد. بنابراین با احتساب قیمت بنزین هزار تومانی، یک راننده تاکسی اینترنتی برای کسب درآمد 4 میلیون و 224 هزار تومان باید 360 هزار تومان پول برای بنزین خرج میکرد. یعنی درآمد راننده با احتساب کسر هزینه بنزین 3 میلیون و 864 هزار تومان در ماه می شد. حال سوال این است که همین راننده با طی همین مسیر و برای کسب همین درآمد باید چه مقدار پول برای بنزین خرج کند و رفاه او چقدر کاهش می یابد؟
🔹با توجه به قیمت های جدید بنزین که تا 60 لیتر سهمیه 1500 تومانی دارند و بیشتر از آن را باید با نرخ آزاد 3000 تومانی حساب کنند. یک راننده برای طی مسیری که 360 لیتر بنزین لازم دارد و قبل از گرانی بنزین 360 تومان هزینه داشت، حال باید 990 هزار تومان بپردازد.(90 هزار تومان سهمیه ای و 900 هزار تومان آزاد) یعنی در فرمول جدید قیمت بنزین درآمد راننده با احتساب کسر هزینه بنزین 3 میلیون و 234 هزار تومان خواهد شد. در واقع با ثابت نگه داشتن میزان کار، درآمد راننده مذکور تا اینجای کار 630 هزار تومان کاهش یافته است.
🔹اما این همه ماجرا نیست، زیرا دولت تعهد داده است که به رانندگان تاکسی های اینترنتی تا سقف 300 لیتر بنزین 1500 تومانی یارانه بدهد. شرط اعطای یارانه هم میزان پیمایش راننده است. یعنی راننده در هر 100 کلیومتر 7 لیتر بنزین یارانه ای دریافت میکند.
🔹در واقع یک راننده با طی مسیر 4300 کیلیومتر در ماه مشمول دریافت همه یارانه 300 لیتری بنزین می شود، که معادل ریالی آن یعنی 450 هزار تومان به حساب راننده واریز می شود. (راننده ای که روزانه 220 کیلومتر پیمایش داشته باشد، در 19 روز کاری مشمول دریافت تمام یارانه خواهد شد)
اگر این عدد را با 3 میلیون و 234 هزار تومان درآمدش جمع کنیم 3 میلیون و 684 هزار تومان خواهد شد. یعنی راننده با همان میزان کار با توجه به حمایتی که از سمت دولت خواهد شد، فقط 180 هزار تومان که برابر با 4.6 درصد درآمد قبل از گرانی بنزین خواهد بود، متضرر خواهد شد.
✅همانطور که مشاهده شد بر خلاف تصور عمومی این رانندگان عزیز، با ثابت نگه داشتن میزان کار و نرخ کرایه ها تنها 4.6 درصد از درآمدشان را متضرر میشوند، که دولت برای جبران این 4.6 درصد هم میتواند با رایزنی خود با شرکت های تاکسی ها اینترنتی آنها را مجاب کند که این شرکت ها حق الزحمه 15 درصدی خود را به 11 درصد کاهش دهند، تا هیچگونه ضرری متوجه زندگی این قشر از رانندگان محترم کشورمان نشود.
🔹ضمن اینکه دریافت یارانه نقدی هم نیز مقداری از ضرر این رانندگان را جبران خواهد کرد، خلوت تر شدن خیابانها و کمتر شدن ترافیک نیز به رانندگان اینترنتی کمک میکند که با سرعت بیشتر و سوخت کمتری مسافران خود را به مقصد برسانند. هر چند این موضوع را هم نباید فراموش کرد که برخی از این رانندگان خودروهای دوگانه سوز دارند، که باعث میشود ضمن استفاده از طرح های بنزینی دولت به هیچ وجه در معرض بنزین 3000 تومانی هم قرار نگیرند.
تورم انتظاری گاهی نتیجه محاسبات ذهنی #اشتباه ماست، گاهی لازم است برای رسیدن به واقعیت دست به قلم برد.
@sspadam
🔹پیشنهاد جایگزین برای طرح کمک معیشت
🔸بر اساس ادعای دولت در طرح کمک معیشت از محل افزایش قیمت بنزین، قرار است، به ۶۰ میلیون ایرانی، نفری ۴۶ هزار تومان بطور میانگین پرداخت شود.
🔹پیشنهاد این است که بجای پرداخت ۴۶ هزار تومان به ۶۰ میلیون نفر، دولت میتوانست، ۴۶۰ هزار تومان به ۶ میلیون نفر از بیکاران کشور پرداخت کند.
🔸بر اساس اطلاعات بدست آمده، بسیاری از معترضین جمعیت بیکار جامعه بودند، این موضوع نشان میدهد که سامان بخشیدن به موضوع بیمه بیکاری در کشور امری ضروری است که همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند و کاش دولت منابع آن را از همین محل افزایش قیمت بنزین تامین میکرد.
🔹بدون درآمد بودن به واسطه بیکاری، آنقدر فشار روانی بهمراه دارد که اقتصادانان در شاخص فلاکت میگویند، مردم بین داشتن تورم و بیکاری قطعا بیکاری را انتخاب نمیکنند. یعنی مردم حاضرند تورم داشته باشند ولی بیکار نباشند.
🔸نکته مهم این است که پرداخت بیمه بیکاری در بسیاری از کشورهای جهان مرسوم است، بنابراین شاید هنوز هم برای طرح چنین پیشنهادی دیر نباشد، البته پیشنهاد خام است و قطعا نیاز به رعایت نکات مهمی دارد.
@sspadam
🔹واقعیت این است که تحریم پذیری بالای اقتصاد ایران نتیجه وابستگی فراوان آن به خام فروشی نفت است و البته خام فروشی بیماری لاعلاجی نیست و در صورت سیاستگذاری هوشمندانه میتوان هم خام فروشی را درمان کرد و هم سد تحریم ها را شکست.
🔸فیلم را در لینک زیر ببینید👇👇👇
https://www.farsnews.com/news/13980912001252
@sspadam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹واقعیت این است که تحریم پذیری بالای اقتصاد ایران نتیجه وابستگی فراوان آن به خام فروشی نفت است و البته خام فروشی بیماری لاعلاجی نیست و در صورت سیاستگذاری هوشمندانه میتوان هم خام فروشی را درمان کرد و هم سد تحریم ها را شکست.
@sspadam
🔹در نظر سنجی سایت تاجران که در حوزه اقتصاد و بازرگانی فعالیت میکند، بیش از ۲۲۰۰ نفر شرکت داشتند و تنها ۲۳ درصد مشکلات کشور را نتیجه تحریم ها دانستند، این در حالی است که در سالهای اخیر بخش بیشتر انرژی دولت برای حل مشکلات کشور بجای چابک سازی سیستم مدیریتی خود و تسهیل امور کسب و کار، به مذاکره معطوف شد.
@sspadam
خسته ام مثل تمام دهه ی شصتیها
مثل بیکاری دیوانه گر ارجی ها
خسته از سردی چشمان نگاهی هستم
که خودش گمشده در غربت بیکاریها
مثل مرغان اسیری به قفس آمده ام
پشت انبار دکان همه همشهری ها
من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید
لااقل برده به ویترین و دلم شاد کنید
دل من شاد شود دور تسلسل دارد
مثل زنجیره ی تولید تکثر دارد
دل ایرانی تیز بین تامل دارد
چشم همشهری ما دست توصل دارد
و کسی گفت چنین گفت بیا برگردیم
جمله از ماست و بر ماست بیا برگردیم
پس از آن عشق به تولید توانستن داد
مصرف عشق به کالای وطن، رفتن داد
رفت تا باز کند سفره ایرانی را
تا پس انداز کند ثروت ایرانی را
رفت تا طرح جدیدی به فلک اندازیم
غیر ایرانی خود را به درک اندازیم
کارگر نام عجیبی است که حرمت دارد
ارج بر زحمت او اهل کرامت دارد
♟ادعای شاعری نداریم و فقط از روی دغدغه چند خطی نوشتیم.
@sspadam