eitaa logo
سبک زندگی دینی
126 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
24 فایل
آیدی ادمین: @mohammaddostmr
مشاهده در ایتا
دانلود
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حواسمون به قندهای دوربرمون باشیه نزاریم زود آب بشن!! 🔹پیامبر اكرم (ص): بنده ای كه مطیع پدر و مادر و پروردگارش باشد، روز قیامت در بالاترین جایگاه است . 📚الْعَبدُ الْمُطِيعُ لِوالِدَيهِ و لِرَبِّهِ فی أعلی عِلِّيّينَ. كنز العمال ، ج 16 ، ص 467 . 🔸 برخلاف سیاست‌های غرب که به فروپاشی خانواده منجر شده، اسلام بر احترام به والدین و شکرگزاری به‌عنوان یکی از راه‌های تقویت بنیان خانواده تأکید دارد. 🔶یکی از عوامل حفظ خانواده، بزرگداشت والدین است. در اسلام اطاعت از والدین (در غیر حرام و اموری که موجب تعطیلی زندگی بشود) همسنگ اطاعت از خدا دانسته شده است. علاوه بر اطاعت، شکرگزاری از والدین نیز هم‌تراز شکرگزاری از خداوند قرار گرفته است. 🔶آثار اطاعت از والدین در آیات و روایات 🍃طول عمر 🍃برکت در زندگی 🍃و رضایت الهی 🍃بهبود روابط خانوادگی 🍃سلامت روان 🍃تربیت اخلاقی نسل آینده 🍃الگویی برای فرزندان 🍃انتقال ارزش‌های مثبت 🍃ایجاد فرهنگی از احترام و محبت 🍃آمرزش گناهان 🍃مقام بالاتر در آخرت 🍃نوعی عبادت 🍃جلب دعای والدین
♥️🍃 وقتی خانمی گفت: دیگه چیزی نگو، یا بی خیال مهم نیست! باهوش باش. نه بحث رو تموم کن، نه اونجا رو ترک کن بشین ادامه بده ولی با یه موضوع قشنگ ببین چقدر حالش خوب میشه. ❤️ ارتباط موثر با همسر، کلید موفقیت زندگی مشترک است زیرا رابطه بین زوجین، یک رابطه احساسی و هیجانی است و به ارتباطی کلامی و غیرکلامی زوجین وابسته است. ❤️از نظر روانشناسان، اکثر زوجین نمی دانند که علت اصلی تعارضات زناشویی، ارتباط نادرست و ناسالم با همسر می باشد و به این مولفه مهم اهمیت چندانی نمی‌دهند. ✅ کسب با همسر، می تواند با شناخت تفاوت های موجود در بین زن و مرد آغاز می شود.
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💟 ☘️ ما زن ها به شما مردها نیاز داریم! در جوامع غربی که تا انتهای فمینیست پیش رفتند، زنان احساس خطر کرده‌اند و موجودیت عاطفی و جایگاه تکاملی زنان در خانواده و اجتماع رو در خطر دیدند و اینجوری دارند روشنگری می کنند که ته فمینیست ضررش مستقیما برای زن‌هاست. تازه در ایران شاهد شیوع فمینیست مذهبی هستیم که خانم‌های مذهبی دارن این داستان رو خواسته و یا ناخواسته پیش میبرن.
💠قال النبی (ص) : 🔸لا يَخدُمُ العِيالَ إلاّ صِدِّيقٌ أو شَهيدٌ أو رَجُلٌ يُرِيدُ اللّهُ بهِ خَيرَ الدنيا و الآخِرَةِ. 💠پيامبر خدا (ص) : 🔸به زن خود خدمت نكند، مگر صدّيق، يا شهيد، يا مردى كه خداوند خير دنيا و آخرتِ او را بخواهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تربیت کنیدکه پس از برایتان طلب کند. ⚠️بعضی بعد از مرگ پدر، یک طلب مغفرت هم نمیکنند؛ یادشان هم بیفتد فقط قضایا نقل میکنند!
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرموده اند: «فرزندانتان را گرامی بدارید و به شایستگی تربیت کنید تا مورد مغفرت قرار گیرید». ---------- حر عاملی، وسائل الشیعه،۱۲۳/۱۵. ☘️☘️
❇️ تشویق مؤثر 🔶 یکی از تکنیک‌های مهم در تربیت فرزند، تشویق صحیح اوست. 🔵 شرط اثرگزاریِ تشویق، مهارت داشتن در این زمینه است؛ والدین و مربّیان باید تجربه کنند که فرزندشان از چه نوع تشویقی بیشتر لذت می‌برد، همان را بلافاصله بعد از رفتار مثبت فرزند انجام دهند. ✍️ والدین نباید چیزی را که خودشان خوششان می‌آید به بچه‌ها تحمیل کنند؛ نتیجۀ این تحمیل، عدم تثبیت رفتار مثبت در فرزند است.
⭕️ خشم کودک در برآورده نشدن خواسته های غیر منطقی اش طبیعی است بگذارید کودک خشمش را با گریه، داد و بی تابی خالی کند. 👈ولی نباید خشمگین یا تسلیم شوید بلکه احساس کودکتان را درک کنید. ✅ شما باید به فرزند خود کمک کنید تا این خشم و عصبانیت را بتواند مدیریت و کنترل کند. 🔻اینکه دائم او را بخاطر رفتارهای پرخاشگرانه اش سرزنش و تهدید کنید، نه تنها تاثیرات مثبتی نخواهد گذاشت بلکه اوضاع را بدتر از قبل می کند. 
⭕️ آرامش پدر و مادر بزرگترین دلیل سلامت جسم و روان کودک خواهد بود. ✅ پدر و مادر نگران، مضطرب یا عصبی باعث ایجاد اضطراب، نگرانی، احساس بیچارگی و افسردگی در فرزندشان می شوند.
🔴 میدونستین وقتی نتونیم شنونده خوب و قابل اتکایی به خصوص برای فرزندمون باشیم، باید منتظر این باشیم که محرم و رازدار فرزندمون همون کسی بشه که ما ازش به عنوان دوست ناباب یاد میکنیم ⁉️ و این یعنی خطر⛔️ 👌🏻مطمئن باشیم که اگر نتوانیم شنونده خوب و قابل اتکا و اعتمادی برا فرزندمون باشیم، متاسفانه باید رابطه‌مون رو از دست رفته بدونیم... 🔶 چطور شنونده خوبی برای فرزند نوجوانم باشم؟👇راه هایی برای گوش دادن پویا: 1.علاقمند و با توجه باشیم 2.صحبت کردن را تشویق کنیم. 3.صبورانه گوش دهیم. 4.به اشارات غیرکلامی شان توجه کنیم. 5. از سوالات بسته بپرهیزیم. 6.احساساتش را بازنمایی کنیم و کمکش کنیم تا تجاربش را تشریح کند. 7.احساسات کودک را منکر نشویم. 8.هنگام صحبت با او از کلمات قلمبه، سلمبه و سخت استفاده نکنیم. 9.گفتگو را در زمان مناسب انجام دهیم. 📚منبع: این طوری هم می شود 📝نویسنده: محمد حسن شهسواری 👌🏻یک نکته خیلی مهم هم اینکه: در هنگام گوش دادن نوجوان را نصیحت، قضاوت و حتی راهنمایی نکنید، بلکه فقط یاد بگیریم شنونده باشیم، تا او در کنار ما احساس امنیت کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیامبر (ص) بر جنازه بدهکار نماز نخواند 🎙حجت الاسلام و المسلمین انصاريان