خانواده بستر رشد و بالندگی فرزند است و هیچ نهادی نمیتواند جایگزین آن شود.
با امر و نهی های پی در پی و خشونت و ایجاد ناامنی، بستر رشد فرزندان رو به خطر نندازیم.
کودکانی که در خانواده هایی بزرگ می شوند که خوبی های شان مورد قدردانی قرار میگیرد احساس خوبی درباره خود دارند.
چنین کودکانی بیشتر از بقیه کودکان از عهده مبارزه با زندگی برمی آید و به هدف های بالاتری در زندگی می رسد.
♦️دوره نوجوانی حساسترین دوره رشد فرزندان ماست بنابراین توجه به مسائل و مشکلات این دوره برای همه خانواده ها ضروری است. مواجهه درست با مسائل این دوره، در آینده فرزندان ما نقش بسزایی دارد. چنانچه به مسائل این دوره بیتوجهی شود ممکن است تاثیرات جبران ناپذیری در آینده فرزند شما داشته باشد.
اگر شما یکی از آن خانوادههایی هستید که همه کارهای فرزند خود را بهعهده میگیرید به این امید که او درس بخواند و انسان موثری بشود خوب است بدانید رویه اشتباهی در پیش گرفتهاید.
نوجوان باید بتواند همه کارهای شخصیاش را خودش انجام دهد وباید قادر باشد شرایط ارتقای فکری و توانمندی خود را نیز با درس خواندن و مطالعه و آموزش پدید آورد.
فرزندی که چنین تربیت شود، میتواند در جامعه نیز با دیگران تعامل کند و در شبکهای از ارتباطات موثر با جامعه خانواده و محیط کار قرار گیرد.
...وقتی در باغ بهشت قدم می زدم، متوجه شدم دو جوان زيبارو در كنار من هستند. آنها چهره اي بسيار بامحبت داشتند. از ديدن آنها آرامش درونيام بيشتر شد.
گويي سالهاست آنها را مي شناسم. حتي از قبل از تولد و حضور در دنياي خاكي!
من از ديدن آن ها هيچگونه احساس ترس يا شگفت زدگي نداشتم. مثل كودكي كه در پارك، به تنهايي مشغول بازي است و حالا پدر و مادر مهربان خود را مي بيند.
آنها لباس هاي خاصي برتن داشتند. مانند كاركنان هتل ها و رستوران ها كه معمولاً لباس هايي متحد و شبيه به هم دارند. نمي دانيد از ديدن آنها چقدر خوشحال شدم. در وجود آنها محبتي وصف ناشدني بود.
آنها بدون تكلم مشغول صحبت با من شدند! نوعي ارتباط شبيه به رابطه تله پاتي بين ما برقرار بود. ما حرف نمي زديم اما مفاهيم و سؤالات و احساسات، به مراتب بهتر از زمان صحبت كردن منتقل مي شد!
📙برگرفته از کتاب با بابا. اثر گروه شهید هادی
برخي مسائل احساسي هست كه نمي توان به راحتي بيان نمود. يعني هيچ واژه اي را براي بيان آن نميتوان يافت.
اما در آنجا که من بودم یعنی بهشت الهی و در حضور آن دو يار مهربان، احساسات من به بهترين شكل بيان مي شد.
مي گويم يار مهربان، چون حتي واژه اي نمي توانم پيدا كنم كه آن دو فرشته را به خوبي توصيف كنم. بگويم پدر و مادر، از پدر و مادر مهربان تر بودند. بگويم استاد، اصلاً با يك استاد قابل قياس نبودند. واقعاً نمي دانم آن افراد بامحبت را چطور توصيف كنم.
در حضور آنها همه چيز در بهترين حالت بود. من سرشار از عشق الهي شده بودم. عشق و علاقه خاصي كه اصلاً در ذهن نمي گنجد.
به قول معروف از خوشحالي در پوست خودم نمي گنجيدم. دوست داشتم تا ابد در كنار آنها در آنجا بمانم...
📙برگرفته از کتاب با بابا. اثر گروه شهید هادی
🌹 افسوس شیخ طوسی
🍃 ملّا محسن فیض کاشانی، آن عارف بالله، صاحب کتاب کلمات مکنونه و کتب عرفانی و اخلاقی و علمی دیگر، در عالم رؤیا یا مکاشفه، شیخ الطائفه، شیخ طوسی را میبیند
🍃 به شیخ طوسی عرضه میدارد که آقا! آنجا چه خبر است؟
شیخ طوسی میفرماید: آنجا چه خبر است؟ اینجا خبری نیست، خبرها آنجاست،
🍃 ملّا محسن فیض کاشانی تعجّب میکند و میگوید من عرض کردم: آقا! خبر آن طرف است، این طرف که خبری نیست،
🍃 شیخ طوسی میگوید: خیر، اتّفاقاً بر عکس متوجّه شدید، خبر آنجاست و این طرف، خبری نیست، هر چه این طرف هست از آنجا آمده است.
🍃 فقط به تو بگویم: ای محسن! بدان، هر چه هست در دنیاست و من امروز مغموم هستم و افسوس میخورم که میتوانستم کار بیشتری انجام بدهم و انجام ندادم، تعبیر عجیبی دارد
✨ میفرماید: اگر میدانستید که اینجا، فقط یک ذکر صلوات بر محمّد و آل محمّد(ص) چقدر ارزش دارد، آن وقت میفهمیدید، چرا در ماه مبارک رمضان، اوّلین دعا، این است «اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلی اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُور»
✍ﺁﺩمهای ﺯﻧﺪﻩ ﺑﻪ ﮔﻞ ﻭ ﻣﺤﺒﺖ ﻧﯿﺎﺯ
ﺩﺍﺭند ﻭ اموات ﺑﻪ ﻓﺎﺗﺤﻪ... !
ﻭﻟﯽ ﻣﺎ همیشه ﺑﺮﻋﮑﺲ ﻋﻤﻞ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ،ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻩ ﻫﺎ ﺳﺮ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻭ ﮔﻞ بارانشان میکنیم ... ﻭﻟﯽ گاهی چه ﺭﺍﺣﺖ ﻓﺎﺗﺤﻪ حضور اطرافیانمان را ﻣﯿﺨﻮاﻧﯿﻢ ! ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﺻﺖ ﺑﺎﻫﻢ ﺑﻮﺩﻥ ﮐﻤﺘﺮ ﺍﺯ ﻋﻤﺮ یک شکوفه است ...
پنجشنبه است برای شادی روح تمامی پدران و مادران آسمانی و همه درگذشتگان فاتحه ای بخوانیم....
11.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡عزرائیل در لحظه مرگ 💡
از امام صادق علیه السّلام نقل شده که فرمودند:
عزرائیل گوید: در شرق و غرب زمین اهل خانه ای نیست ، مگر اینکه هر روز پنج مرتبه به آن ها نظر مى کنم
پیامبر خدا (ص ) فرمودند: جز این نیست به آنها در وقتهاى نماز نظر مى کند، اگر از آنها باشد بر نماز در وقتهاى آن مواظبت مى کند (هنگام مرگ ) شهادتین بر او تلقین مى کند، و شیطان را (در آن هنگام که مى خواهد ایمان را از او بگیرد) دور مى کند.
وسائل الشیعه ، ج 3، ص 79
✳️ چه آوردهای...؟؟
🔻 اگر [فرد یا] جامعهای #معاد را انکار کند، هیچ راهی برای #تعلیم و #تربیت او نیست برای اینکه او در روز #مسئولیتی در پیش ندارد، هیچ کسی چیزی از او سؤال نمیکند، اوست و #رهایی! اگر مسئلهی معاد نباشد، بههیچوجه بشر را نمیشود تربیت کرد.
🔸 مسئلهی معاد، هم پیچیدهترین مسائل دینی است و هم مؤثرترین مسائل، حالا اینکه چطور میشویم، چهموقع زنده میشویم و چهموقع برمیگردیم، آنها مسئلهی علمی است اما این مقدار یقینیِ ماست که ما زنده میشویم و در برابر اعمالمان #مسئولیم. اگر کسی اینطور معتقد باشد، آنوقت مواظب #گفتارش، #رفتارش، #اعمالش و #نیاتش خواهد بود.
👤 #آیت_الله_جوادی_آملی
📝 #درس_تفسیر | ۸۹/۰۲/۱۱
💠 #سوره_طه | آیات ۱۰۵ تا ۱۱۰
#⃣ #معاد
#نامحرم_کیست‼️
🍃عده ای جوانان از علامه حسن زاده آملی درخواست نصیحت کردند، ایشان فرمودند: سعی کنید با نامحرم رابطه نداشته باشید، چه زن باشد چه مرد!! گفتند: آقا مگر مرد هم نامحرم می شود؟ علامه فرمودند:هرکس با خدا رابطه ندارد نامحرم است.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
وقتی کسی از محدوده زمان و مکان خارج می شود و در کنار اهل بهشت قرار می گیرد با یک نگاه دقیق به دیگران نکات بسیار مهمی را از گذشته و نحوه زندگی آنها متوجه می شود به طور مثال:
یکی از حقایقی که برایم آشکار شد در مورد نفس انسان بود. انسان هر قدمی بردارد یک گام خود را به مرگ نزدیک کرده و باید برتی سرای آخرت تلاش کند. اما لذت های دنیا مانع این امر می شود. اما باید بدانیم تمام لذات دنیا با سختی ها و مشکلات آمیخته شده. در مورد حقیقت لذت باید گفت: همه مردم لذت های جسمی و دنیایی را درک می کنند اما درک لذات معنوی کار هرکسی نیست. اما اگر کسی لذات معنوی را درک کند دیگر آن را با لذت های زودگذر دنیای عوض نخواهد کرد.
این را در زندگی بزرگان دیده ایم که حاضر نیستند مثلا لذت نماز شب را با هیچ چیزی عوض کنند...
📙برگرفته از ویرایش جدید کتاب با بابا، اثر گروه شهید هادی
یکی دیگر از مواردی که بنده متوجه شدم
در مورد حضور در بین مسلمین و جماعت بود. اسلام دینی است که بیش از فردی بودن به حضور در اجتماع توصیه میکند. من آنجا حدیث یدالله مع الجماعه را به خوبی متوجه شدم.
به طور مثال اگر یک گروه به دیدار یک مسئول بروند خیلی زودتر نتیجه می گیرند تا اینکه تک تک به سراغ او بروند. برای همین است که حضور در نماز جماعت این قدر تاکید شده و برای بسیاری از عبادات صفت جمع به کار برده شده...
📙برگرفته از ویرایش جدید کتاب با بابا تجربه نزدیک به مرگ
فکر می کردم اعمال من خیلی کامل است. من خیلی در اعمال خودم مراقبت می کردم، اما وقتی کتاب اعمال خودم را مشاهده کردم، به تعبیر دنیایی رنگ از چهره ام پرید.
من با طوماری از کارهای اشتباه مواجه شدم که اصلا فکرش را نمی کردم.
من با چمدانی خالی از اعمال صحیح به برزخ آمده بودم.
✅مثلا یکبار به دوستم گفتم: موبایلت رو بده که یکدقیقه با منزل تماس بگیرم.
اوایل آمدن موبایل بود و هزینه تماس بالا بود. من به جای یک دقیقه، چهار دقیقه با منزل صحبت کردم!
به من گفتند: چرا به دوستت نگفتی که بیش از یک دقیقه صحبت کردی؟! باید رضایت او را به دست می آوردی.
و هزاران مورد اینگونه دیگر...
📙برگرفته از کتاب تقاص. حق الناس در تجربه های نزدیک به مرگ. اثر گروه شهید هادی