میدونی بدترین صحنھ چیه؟!
- امام زمان با اشک به پروندت نگاه کنه و بگه : این کھ قول داده بود . . 😭💔
استاد شهید دکتر محمود رفیعی:
هر گناهی که می کنید تیری هست که به امام زمان عج اصابت می کند.
شیعه باید حداقل در شبانه روز ۲۰ دقیقه به امام زمان عج فکر کنه.
یادمه هر موقع از دجال و اینجور چیزها از استاد می پرسیدم می گفت: این حرفها رو رها کنید. به این حواشی نپردازید. به خود امام زمان عج فکر کنید...
📙برگرفته از کتاب منتظر. اثر گروه شهید ابراهیم هادی
✅اولین کلام،توجه و افکاری که لحظه ی بیدار شدن از خواب به ذهنمان می رسد. نشانه ی اهمیت،، اولویت و بیان کننده ی هدف و مقصد زندگی ماست.
‼️بیاد و به شوق دیدار چه کسی از خواب بیدار می شویم؟؟
‼️لحظه ی بیدار شدن از صدها کار و مشغله کدام عمل اولین تصمیم و عامل حرکت ماست؟؟
‼️از ده ها فقدان و کمبودهای زندگی کدام فقدان و نبودن اولین آه صبحگاهی ماست؟؟
‼️تعلقات و خواسته ها ملاک ارزش و اعتبار انسان است؟؟
✅✅با خود بیاندیشیم اگر لحظه ی بیدار شدن اولین کلام، توجه، هدف، مشغله،آرزو، و عامل حرکت انسان، رضایت و قرب به امام زمان ارواحنافداه باشد ثمره ی آن چه خواهد بود⁉️‼️
🔴 انتظار یعنی ....
🔵 انتظار یعنیاینڪهببینی
درجایگاهیڪههستی
باتواناییهاییڪهداری
چهڪاریازدستتبرمیآید
تابرای #امام_زمان (عج) انجامبدهی؛
🌕 انتظارتوقفنیستحرڪتیروبهجلوست
نشانههایی که به شما میگویند، عزتنفستان پایین است:
📌_ مقصر نیستید اما مدام در حال عذرخواهی از زمین و زمانید.
🔴_ از نظر شما همه چیز به شانس بستگی دارد و همه موفقیتها و اتفافات خوب
را فقط به شانس نسبت می دهید.
📌_ از خود یا بدنتان متنفر هستید.
🔴_ فکر می کنید خوشحال کردن دیگران وظیفه شماست.
📌 _ بیش از اندازه به تایید انتخاب هایتان توسط دیگران اهمیت می دهید.
🔴_ از کسی متنفرید اما او را به مهمانی تان دعوت می کنید یا کاری را نمی خواهید انجام دهید اما توانایی رد کردن آن را ندارید.
📌_ نمیتوانید غذا انتخاب کنید.
«چی میل داری؟
نمیدونم هرچی شما سفارش بدی!»
سناریوی رایجی که طرف دوم آن معمولا فردی است که بهدلیل عزت نفس پایین از اتخاذ سادهترین تصمیمها نیز ترس و ابا دارد.
┄═❁🍃❈🌸❈🍃❁═┄
⚪️🔘⚪️🔘
🔘⚪️🔘
⚪️🔘
🔘
🔘امام علی علیه السلام فرمود: ألتَّدْبیرُ قَبْلَ الْعَمَلِ یؤمِنُ النَّدَمَ.
▪️تدبیر و آینده نگری پیش از عمل، از پشیمانی ایمن می سازد.
📚غررالحکم ج1 ص372
در سخنی از امیرالمومنین(ع)زمان شناسی یکی ازملاکهای شخصیتی انسان دانسته شده است(بحارالانوار، ج۷۵،ص۸۰)، چون در پرتو آن امکان زیستن بروز و همراهی با جامعه و از آن بالاتر، تدبیر امور اجتماعی،به ویژه برای آنان که در جایگاه موثری قرار دارند، میسر می شود. این مسأله در دنیای امروز بیش از هر زمانی شایان توجه است. تغییرات روزبروز و پرشتابی که در آن قرار داریم، هر انسان خردمندی را، به شناختن واقعیتها و تدبیر و حرکت بر مبنای آن می کشاند و اساسا مدیریت، جز این اقتضایی ندارد.
انسان نه باید به انکار تغییر دست بزند، نه از آن هراس داشته باشد و نیز نادیده انگاشتن آن نیز منطقی و خردمندانه نیست.
8.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎧 مردان اهداف بزرگ
◾والاترین اهداف و شکوهمندترین اهداف و فراگیرترین اهداف، اهدافی هستند که فراتر از عمر یک انسان و فراتر از هر موجودی هستند.
📻 بخشی از سخنرانی شهید صدر در جمع شاگردانشان، ماه صفر ۱۳۸۹ ه.ق
داستان عاق پدر
از امیرمؤمنان علی علیه السلام نقل شده که فرمود: «پیرمردی گریه کنان دست پسرش را گرفته نزد پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در مدینه آورد و به ایشان گفت: ای رسول خدا! این پسر من است که در کوچکی او را غذا داده ام و با عزت و احترام، بزرگ کرده ام و تمام خواسته هایش را بر آورده ام و با مال و ثروتم به او کمک کرده ام تا این که قوی و ثروتمند و غنی گردید و من در راه پرورش وی جان و مالم را فدا کرده ام و از ضعف و پیری به جایی رسیده ام که مشاهده می فرمایی! در مقابل این همه زحمت، این پسر هیچ گونه کمک مال به من نمی کند!
رسول خدا صلی الله علیه و آله رو به جوان کرد و فرمود: چه می گویی؟
جوان گفت: من مالی بیشتر از خرج و مخارج خود و عیالم ندارم تا به او کمک کنم. پیامبر خدا صلی الله علیه و آله به پیر مرد گفت: چه می گویی؟
گفت: دروغ می گوید، انبارهایی پر از گندم، جو، خرما، کشمش و کیسه های زیادی پر از طلا و نقره دارد.
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله به پسر گفت: جوابت چیست؟
پسر گفت: ذرّه ای از آن چیزهایی را که او ادعا می کند من ندارم. در این جا پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود:
از خدا بترس ای جوان، و نسبت به پدر مهربانت که این همه به تو نیکی و احسان کرده، نیکی و احسان کن، تا خدا نیز به تو احسان کند!
جوان گفت من چیزی ندارم.
رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: ما خرج این ماه پدرت را می دهیم، امّا از ماه بعد خودت خرجش را بده. سپس به اسامه فرمودند: به این پیر مرد صد درهم برای خرج یک ماه خود و خانواده اش عطا کن. اسامه نیز داد. بعد از یک ماه پیر مرد همراه پسرش پیش پیامبر صلی الله علیه و آله آمدند و باز پسر گفت: چیزی ندارم.
پیامبر خدا صلی الله علیه و آله فرمود: تو ثروت زیادی داری و لیکن امروز را به شب می رسانی در حالی که فقیر و ذلیل شده ای به طوری که از پدرت فقیرتر خواهی شد و چیزی در بساطت نخواهد ماند.
پسر برگشت و رفت. پس ناگهان دید همسایه های انبارهایش جمع شده اند و می گویند انبارهایت را هر چه زودتر خالی کن که از بوی گندش بسیار ناراحتیم. سپس به سراغ انبارهایش رفت و با کمال تعجب دید که همه گندم ها، جوها، خرماها و کشمش ها گندیده اند و فاسد و تباه گشته اند. همسایه ها او را تحت فشار قرار دادند تا هرچه زودتر آن ها را خالی کند.
جوان نیز کارگران بسیاری را با مزد زیاد اجیر کرده و همه کالاهای فاسد شده را به منطقه ای دور از شهر منتقل کرد. به دنبال آن، جوان سراغ کیسه های طلا و نقره رفت تا مزد کارگران را بدهد، امّا ناگهان دید همه آنان مسخ شده و به سنگ هایی بی ارزش تبدیل شده اند. کارگران وقتی چنین دیدند دامنش را رها نکردند، تا این که مجبور شد تمام خانه و لوازمش را از قبیل فرش و لباس و... فروخت، و مزد کارگران را پرداخت و از آن همه دارایی، چیزی برایش باقی نماند و محتاج و فقیر گشت. و پس از اندک زمانی بر اثر ناراحتی های روحی و فکری لاغر و مریض شد.
بعد از این حادثه رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: ای کسانی که عاق پدر و مادرانتان هستید، از این پیشامد درس عبرت بگیرید و بدانید که همان طور که در دنیا اموالش تباه گشت، همان طور هم، عوض آن چه که از درجات، در بهشت برایش فراهم بود، درکاتی در دوزخ برایش مقرر گردید.
بحارالأنوار، ج 17، ص 272
🔴خب، حالا زن در خانواده، در محیط خانواده، چه کاره است؟
من با توجّه به مجموعهی معارفی که در آیات و روایات و مانند اینها هست در ذهن خودم این جور تصویر میکنم که زن، هوایی است که فضای خانواده را انباشته؛ یعنی همچنان که شما در فضا تنفّس میکنید، اگر هوا نباشد، تنفّس ممکن نیست، زن این جوری است؛ زنِ خانواده به منزلهی تنفّس در این فضا است. اینکه در روایت هست: اَلمَراَةُ رَیحانَةٌ وَ لَیسَت بِقَهرَمانَة، مال اینجا است، مال خانواده است. «ریحانه» یعنی گل، یعنی عطر، بوی خوش؛ همان هوایی که فضا را پُر میکند. «قهرمان» در زبان عربی ــ در «لَیسَت بِقَهرَمَانَة» ــ با قهرمان در زبان فارسی فرق دارد. «قهرمان» یعنی کارگزار، کارگر یا مثلاً فرض کنید سرکارگر؛ زن یک «قهرمانة» نیست.
در خانواده، این جور نیست که شما خیال کنید حالا زن گرفتید، کارها را بریزید سر زن؛ نخیر. خودش داوطلبانه یک کاری را میخواهد انجام بدهد، [عیب ندارد؛] خانهی خودش است، دلش میخواهد یک کاری را انجام بدهد، انجام داده؛ اگر نه، هیچ کس حق ندارد ــ مرد یا غیر مرد ــ او را وادار کند، اجبار کند به اینکه این کار را باید انجام بدهد. پس این [جور] است.
🔻«اصلیترین نقش یک زن، از نظر اسلام همین نقش خانهداری است؛ منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را باهم اشتباه میکنند وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم در خانه بنشینید هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعالیتهای سیاسی نکنید، معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید در کنار داشتن خانه هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است.
کارهای اجتماعی در یک مواردی فریضه است، وظیفه است، باید انجام بدهید.»
رهبر معظم انقلاب، ۱۴ دی ۱۴۰۱