↻
حاج اسماعیل #دولابۍ(ره):
وقتی به خــدا بگـــویی خــــدایا !
من #غــیر از تو ڪسی را ندارم
خـدا غـــیور است و خواستهات
را #اجـــــابت مـےڪند.
📸 خدایا تنها داراییِ ما امید است که در بانک مهربانی تو سرمایهگذاری کردهایم
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
🌹قالَ مولانا زین العابدین عليه السلام:
♦️«لمّا قيلَ لَهُ: إنّ الحسنَ البصريَّ قالَ : لَيسَ العَجَبُ مِمَّن هَلَكَ كيفَ هَلَكَ و إنّما العَجَبُ مِمّن نَجا كيفَ نَجا ! ـ :
♦️أنا أقُولُ: لَيسَ العَجَبُ مِمَّن نَجا كيفَ نَجا ، و أمّا العَجَبُ مِمَّنْ هَلَكَ كَيفَ هَلَكَ مَع سَعَةِ رحمةِ اللّهِ؟!»
🌼امام زين العابدين عليه السلام ـ آنگاه كه به ايشان عرض شد: حسن بصرى مى گويد: از اين كه كسى هلاك شود جاى تعجّب نيست، بلكه از نجات يافته تعجّب است كه چگونه نجات يافته است ـ فرمود:
🌸اما من مى گويم: از اين كه كسى نجات يافته تعجّب نيست، بلكه تعجّب از هلاك شده است كه چگونه با وجود رحمت گسترده خداوند هلاك گشته است؟!
📚ميزان الحكمه جلد4 صفحه 388
#امام_سجاد_علیهالسلام
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شهیدمهردادعزیزاللهی
هر زمانی که به این درجه از خلوص رسیدیم که نقش خدا را در تمام اتفاقات بدین گونه پر رنگ دیدیم، میتوانیم بگوییم برای خدا کاری کرده ایم.
خدا تنها راه خروج ما از گرفتاریهاست و بس!
آیت الله بهجت(ره):
امیرالمومنین (ع) «بدان تمام اعمالت تابع نمازت می باشد»؛ برترین نوع اصلاح نماز به جا آوردن آن در اول وقت می باشد و بالاترین مرحله اصلاح نماز روی آوردن و توجّه با تمام وجود در نماز به خداوند متعال است. و اوّلی برای کسی که خدا بخواهد به دوّمی منجر می گردد و خداوند آگاه و هدایتگر است و به ما و شما توفیق عنایت می فرماید.
📚 فریادگر توحید، ص٢٢٩
🌿🌷🌺💐🌸🌹🌿
#پرسش_و_پاسخ از آیتالله بهجت قدسسره
❓سؤال: آیا برای خواندن نماز شب، روش آسانتری وجود دارد؟
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 بله، اینکه اقتصار بر واجبات آن کند؛ مانند آنکه در قرائت اکتفا کند به حمد و در رکوع و سجود به مطلق ذکر.
پیامبر اکرم (ص):
وَالَّذی لا الهَ الّا هُوَ ما اعطِی مُؤمِنٌ قَطُّ خَیرَ الدُّنیا وَالاخِرَةِ الابِحُسنِ ظَنِّهِ باللّه؛ سوگند به خدای یکتا که برخورداری از دنیا و آخرت به انسان مومن ارزانی نشده مگر بر پایه حسن ظن او به خداوند.
سپس فرمود:
لَیسَ مِن عَبدٍ ظنَّ بِهِ خَیراً الا کان عندَ ظَنِّه؛ هیچ بنده مؤمنی به خداوند گمان خوب نمی برد مگر آنکه خداوند طبق همان گمان با وی رفتار می کند.
امام رضا علیه السلام:
احْسِنِ الظَّنَّ باللّهِ فَانَّ اللّهَ عَزَّ وَ جَلَّ یقُولُ انَا عِندَ ظَنِّ عَبدِی المُؤمِنِ انْ خیراً فَخَیراً وَان شَرّاً فَشَرّاً؛به خداوند نیکو گمان باش که خداوند عزوجل می فرماید: من به گمان بنده مؤمنم هستم، اگر خوش گمان بود نیکی می کنم، و اگر بدگمان بود، بر اساس آن بااو رفتار می کنم.
🔸 شما که نمی دانید چه کسی برای شما مفید تر خواهد بود
لَا تَدْرُونَ أَیُّهُمْ أَقْرَبُ لَكمُْ نَفْعًا فَرِیضَةً مِّنَ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ كاَنَ عَلِیمًا حَكِیمًا(11- نساء)
🔻برخی مومنین هنگام وصیت با توجه به شناختی که نسبت به ورثه خود دارند قانون خدا (احکام ارث) را نادیده گرفته و مال خود را به گونه ای دیگر تقسیم می کنند.
🔻در این تقسیم بندی ورثه ای که به نظر برایش مفیدتر خواهند بود سهم بیشتری می برند و کسانی که امید چندانی به نفعشان نیست سهم کمتری عایدشان می شود.
🔻در این فراز خداوند متعال بعد از بیان احکامی در تقسیم ارث این طرز تفکر را خطا خوانده و می فرماید: شما که نمی دانید کدام یک از این ورثه برای شما مفیدتر خواهد بود.
🔻 شما که از آینده خبر ندارید شاید همین کسی که امروز مال بیشتری به او داده اید فردا خودش یا فرزندانش با همین اموال شما لعن و نفرین برای شما بخرد و در عوض آن دیگری با تمام قوا برزخ و قیامت شما را آباد کند شما چه می دانید پس اموالتان را بر اساس آنچه که خدا مقرر کرده است بین ورّاث خود تقسیم کنید.(۱)
۱) آیت الله جوادی آملی
D1737529T17210867(Web).mp3
633.3K
🔹به کدام عملت برای آخرت امیدواری؟
🎙#آیت_الله_ناصری
✅⚫️نتیجه به بازی گرفتن دين و فریب دنیا را خوردن
الَّذِينَ اتَّخَذُواْ دِينَهُمْ لَهْوًا وَلَعِبًا وَغَرَّتْهُمُ الْحَيَاةُ الدُّنْيَا فَالْيَوْمَ نَنسَاهُمْ كَمَا نَسُواْ لِقَاء يَوْمِهِمْ هَذَا وَمَا كَانُواْ بِآيَاتِنَا يَجْحَدُون.
📚سوره مبارکه اعراف آیه 51
كسانى كه (در دنيا) دين خويش را به بازى و سرگرمى گرفتند و زندگى دنيوى مغرورشان ساخت، پس همان گونه كه آنان ديدار اين روزشان را فراموش كرده و آيات ما را انكار مى كردند، (ما نيز) امروز آنان را به فراموشى مى سپاريم.
⁉️ارزياب و بازرس عمل با ما چگونه رفتار میکند؟!
⬅️📝شهید مطهری : من هشت سال نزد مرحوم آیت الله العظمی بروجردی ( اعلی الله مقامه ) درس خواندم، حقیقتا به شخص ایشان اعتقاد داشتم ، او را یک مرد روحانی واقعی میدیدم و مرد کاملا مؤمن و معتقد و خداترس.
👈سه چهار روز قبل از فوتش که مبتلا به عارضه قلبی شده بودند در همان حال بیماری، خیلی متأثر و نگران عاقبت کارش بودند و مکرر می گفت: «خیلی ناراحتم از اینکه می روم ولی کاری نکردهام». آنهایی که در جلسه حاضر بودند میگویند: ای آقا ، شما چه میفرمایید؟ شما الحمدلله اینهمه به مردم و اسلام خدمت کرده اید، ای کاش ما هم مثل شما بودیم. ایشان با کمال بی اعتنایی به این حرفها در جوابشان این حدیث را می خواند:« اَخْلِصِ الْعَمَلَ فَاِنَّ النَّاقِدَ بَصِيرٌ» كار و عملت را خالص ساز؛ چرا كه ارزياب و بازرس عمل، بسیار بینا و دقیق سنج است و از هیچ چیز فروگذار نمی کند.
عبادت به اخلاص نیت نکوست
وگرنه چه آید ز بی مغز پوست؟
📚: معاد / مطهری، مرتضی جلد : 1 صفحه : 18