eitaa logo
سبک زندگی دینی
127 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
23 فایل
آیدی ادمین: @mohammaddostmr
مشاهده در ایتا
دانلود
نفرین مادر.mp3
1.87M
نفرین مادر ◀️ استاد عالی ⏰ ۱دقیقه و ۵۶ ثانیه ▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️▫️
خاصیت_دعا_و_نفرین_پدر_و_مادر_بر_زندگی_فرزند.mp3
3.11M
💠حجت الاسلام عالی خاصیت دعا و نفرین پدر و مادر در زندگی فرزند
توجه توجه و زحمت کشی که تمام توان خود را در این شرایط به کار می بندند تا زندگی خوب و آرامی را برای همسر و فرزندان خود به ارمغان بیاورند به این موضوع مهم توجه ویژه داشته باشید👇👇 💖یکی از نیاز های مهمی که در خانم ها بیشتر مورد نیاز است نیاز گفتگو و ارتباط با است.و این خیلی و است. 💚درست است که باید برای تامین ما یحتاج زندگی کار کرد اما باید توجه داشت که خانواده ما نیازهای عاطفی مهمی دارند که اگر مرد خانواده ،به آنها بی توجه باشد آسیب های جدی مهمی را در پی خواهد داشت. 🧡بسیار مهم است که مرد میزان ساعات حضور مفیدش در خانه را مدیریت کند و ساعاتی را برای توجه به خانواده اش صرف کند. مراقب باشید فقط خستگی و خواب خود را به خانه نبرید.
💠 یکی از عوامل بسیار مهم در بهبود روابط زن و مرد و نیز آن، به‌کارگیری جملات زیبا و امیدبخش در زندگی مشترک است. 🌺♥️ وقتی از چیزی ناراحتی، در زمان و مکان و با زبان مناسب و صمیمانه، با حرف بزن🌺🌱 نگذارید تبدیل به یک مین بشوید و بعد منفجر شوید... گاهی در خلوت خود فکر کنید و متناسب با روحیه‌ی همسرتان بسازید و آنها را در مواقع حسّاس بر زبان جاری کنید. 💠 جملات امّا امیدبخش و لذّت‌بخش می‌تواند روابط شما را گرم و صمیمی نگه دارد. جملاتی مانند: 🔸 همه جوره دارم 🔸 برام مهمه 🔸 حرفهات همیشه میکنه 🔸 خیلی زود میشم 🔸 دیدن ناراحتیت را ندارم 🔸 دوست دارم با تو بخورم 🔸 و جملات زیبا و جذاب دیگر 🔻 🍃 زنان، بیشتر دوست دارند یا کلمات محبت‌آمیز و عاشقانه بشنوند یا کلماتی که زیبایی و محبوبیت آنان را نزد همسرشان نشان دهد. 🔹 اما در آقایان این گونه "قربون صدقه رفتن‌ها" تاثیر چندانی ندارد. بلکه مایل هستند کلماتی را که اقتدار و غرور مردانه‌شان را تحریک می‌کند، بشنوند. 👈 برای مثال؛ در خانم‌ها: عزیزم، گلم، خانمم، خوشگلم، زیبای من و… 👈 در آقایان: تو باعث افتخار منی، زندگی با تو برای من آرام بخش است، از تلاش تو برای رفاه خودم و بچه‌ها ممنونم
🔴 💠 آقایان و خانمهای عزیز بدانید شما موقع صدا کردن همسرتان به او می‌فهماند که یک عاشقانه منتظرش است یا یک دعوا. 💠 پس سعی کنید بر روی لحن‌تان و نحوه گفتن کلمات بیشتر تمرکز کنید. 💠 شما، قدرت بالا و پایین بردن صمیمیت و محبتِ بین شما را دارد. 💠 ناراحت شدن زن و شوهر از دست یکدیگر می‌تواند باشد. به هر حال ممکن است همسرمان دچار اشتباهی شود که ما را کند. 💠 اما مهم آن است که در قبال کار اشتباه همسرمان از ما سر نزند. 💠 اولا عکس‌العمل ما باید با بزرگی یا کوچکی اشتباه همسرمان باشد. 💠 ثانیا طبق آموزه‌های دینی، یا اشتباه همسرمان را با رفتار از بین ببریم. تا مصداق آیه ۲۲ سوره رعد باشیم: (وَيَدْرَءُونَ بِالْحَسَنَةِ السَّيِّئَةَ؛ کسانی هستند که را با نیکی از بین می‌برند.) 💠 کردن، گفتن، بد دهانی کردن، داد و بیداد کردن، همسر را بردن و .... از مصادیق رفتار با وجود بجای ماست که عامل زیاد شدن و اشتباه همسرمان می‌گردد.
خراب کردن وجهه پدر و مادر توسط یکدیگر 🛑پشت هم را خالی کردن مقابل خواسته‌های بچه‌ها، یکی از خطاهایی است که هر پدر و مادری ممکن است انجام دهند. به‌عنوان مثال، اگر پدر خانواده، شرط بستنی خوردن را تمیز کردن اتاق قرار داده، شما هم پیرو این شرط باشید و از روی دل‌سوزی، در صورتی که فرزندتان، اتاقش را مرتب نکرده، به او بستنی ندهید. ✅روش درست: متحد بودن پدر و مادر، یکی از مهم‌ترین مسایلی است که باید توسط والدین رعایت شود. ممکن است شما روش‌های مختلفی برای تربیت و تنبیه کردن فرزندتان داشته باشید و می‌توانید در مورد آن‌ها با یکدیگر صحبت کنید، اما هرگز سعی نکنید مقابل فرزندتان، تلاش دیگری را کم‌تر جلوه دهید.
🔴 💠 برخی همسران برای عذرخواهی خجالت می‌کشند و یا غرورشان مانع عذرخواهی زبانی می‌شود. 💠 یکی از راههای درمان این نقیصه این است که عذرخواهی خود را روی کاغذ نوشته و یا پیامکی انجام دهید. 💠 برای هر مشکلی فکر و ابتکار به خرج دهید و برای حل آن تمرین نمایید‌. نه اینکه بی‌خیال آن شوید. 💠 ابتکار و تمرین شما به چشم همسرتان می‌آید و درکتان خواهد کرد‌.
6.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از آسیب های تک فرزندی ،وابستگی زیاد به والدین است
ملامت (سرزنش) گاهى خيلى مفيد است. گاهى يک انسان با ملامت غيرتش تحريک مى‌شود. ولى ملامت هم جا دارد. اين مطلب كليت ندارد ولى در بسيارى از موارد، ملامتِ زياد بيشتر نفرت ايجاد مى‌كند. مثلاً خيلى افراد در تربيت فرزند اين اشتباه را مرتكب مى‌شوند، دائماً بچه را ملامت مى‌كنند و سركوفت مى‌زنند: اى خاک بر سرت، فلان بچه هم هم‌سنّ توست، ببين او چطور پيش رفته، تو خيلى بى‌عرضه و نالايق هستى، من كه ديگر به تو اميدى ندارم. خيال مى‌كنند با اين ملامت‌ها غيرت بچه تحريک مى‌شود در صورتى كه در اين موارد، اگر ملامت از حدش بگذرد، عكس‌العمل خلاف ايجاد مى‌كند؛ روح او حالت انقباض و فرار پيدا مى‌كند و او از نظر روحى بيمار مى‌شود و محال است كه دنبال آن كار برود. [استاد مطهری_سیری در سیرۀ نبوی]
✅ بعضی والدین معتقدند اگر من بخواهم فرزندی توانا داشته باشم، باید تمام اشتباهات او را تذکر بدهم و آن‌ها را تصحیح کنم. ⛔️ اما باید دانست که انتقاد همیشگی والدین، تنها یک چیز به کودک می‌آموزد و آن این‌ که: " تو نمی‌توانی کاری را درست انجام دهی! "و اگر این انتقادها با استفاده از عبارات سرزنش‌آمیز همراه باشد تأثیرش مخرب‌تر است و روح اعتماد به نفس را در او از بین می‌برد.
⭕️ اگر مدام احساسات کودک را سرکوب کنیم کودکان نیز حس و احساس خودشان را سرکوب میکنند. و به جدالی با خودشان می پردازند، که ریشه‌ی بسیاری از بیماری‌های روانی آنها در آینده خواهد شد. به طوری که با خواسته‌ و احتیاج و نیاز خودشان مدام در جنگ و ستیز می باشند. 💫در نتیجه بزرگسالانی که خشم فرو خورده دارند همان کودکانی هستند که در کودکی مدام سرکوب شده اند.