📌آشتی دادن مردم بهتر است از....
امیرمؤمنان #علی(ع) در وصیت نامه خطاب به فرزندان خویش فرمود:
«شما را به #اصلاح_ذات_البین وصیت می کنم؛ زیرا از #پیامبر اکرم(ص) شنیدم که می فرمود: اصلاح میان مردم از تمام نمازها و روزه ها بهتر است.»
در روایت دیگری امیرمؤمنان علی(ع) فرمود:
«ایجاد #الفت بین دو نفر که به وسیله من انجام گیرد، نزد من محبوب تر از این است که دو دینار در راه خدا صدقه دهم.»
📚سیدرضی، نهج البلاغه، نامه: 47، ص421.
📚شیخ صدوق، ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص148.
🔔⚠️ تعــریف ها و انتقاد هایی ڪه از
تــو میشود #هـــــردو را بپذیر:
بـرای رشـــد یڪ #گـــــل ↶ ↶
هم خورشید لازم است هم باران.
كمك غير مستقيم
همت بلند و طبع عالى حضرت مجتبى اجازه نمی داد كسى از در خانه او نااميد برگردد و گاه كه كمك مستقيم مقدور حضرت نبود، به طور غير مستقيم در رفع نيازمنديهاى افراد كوشش می فرمود و با تدابير خاصى گره از مشكلات گرفتاران می گشود. چنانكه روزى مرد فقيرى به آن بزرگوار مراجعه كرد و درخواست كمك نمود. اتفاقا در آن هنگام امام مجتبى پولى در دست نداشت و از طرف ديگر از اينكه فرد تهيدستى از در خانه اش نااميد برگردد، شرمسار بود، لذا فرمود: – آيا حاضرى تو را به كارى راهنمايى كنم كه به مقصودت برسى؟- چه كارى؟ – امروز دختر خليفه از دنيا رفته و خليفه عزادار شده است، ولى هنوز كسى به او تسليت نگفته است، نزد خليفه می روى و با سخنانى كه به تو ياد می دهم، به وى تسليت می گويى، از اين راه به هدف خود می رسى.- چگونه تسليت بگويم؟- وقتى نزد خليفه رسيدى بگو: «الحمدلله الذى سترها بجلوسك على قبرها و لا هتكها بجلوسها على قبرك.»(حاصل مضمون آنكه: حمد خدا را كه اگر دخترت پيش از تو از دنيا رفت و در زير خاك پنهان شد، زير سايه پدر بود، ولى اگر خليفه پيش از او از دنيا می رفت، دخترت پس از مرگ تو دربدر می شد و ممكن بود مورد هتك حرمت واقع شود.) مرد فقير به اين ترتيب عمل كرد.
اين جمله هاى عاطفى در دوان خليفه اثر عميقى بر جاى نهاد و از حزن و اندوه وى كاست و دستور داد جايزه اى به وى بدهند. آنگاه پرسيد: اين سخن از آن تو بود؟ گفت: نه، حسن بن على (ع) آن را به من آموخته است. خليفه گفت: راست می گويى، او منبع سخنان فصيح و شيرين است.(شريف الفرشى، باقر، حياة الامام الحسن، ط 2، نجف، مطبعه الاداب، 1384 ه’.ق، ج 1، ص 302٫).
پ.ن:
قدرت واژگان
اگر بدانیم واژگان چه قدرت عظیمی دارنددر به کار بردن کلمات دقت فزاینده ای را به کار می بریم .واژگان دارای عطر ؛و بو؛ طعم ؛ومزه ؛واحساس ودر نهایت قدرت شگرفی هستند !
تبر ؛هیزم را می شکند .
وسنگ ؛شیشه را.
کلمات لطیف روح را متعالی
و کلمات کثیف می تواند ؛روح را متلاشی کنند.
↻
حاج اسماعیل #دولابۍ(ره):
وقتی به خــدا بگـــویی خــــدایا !
من #غــیر از تو ڪسی را ندارم
خـدا غـــیور است و خواستهات
را #اجـــــابت مـےڪند.
📸 خدایا تنها داراییِ ما امید است که در بانک مهربانی تو سرمایهگذاری کردهایم
┄┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄┄
🌹قالَ مولانا زین العابدین عليه السلام:
♦️«لمّا قيلَ لَهُ: إنّ الحسنَ البصريَّ قالَ : لَيسَ العَجَبُ مِمَّن هَلَكَ كيفَ هَلَكَ و إنّما العَجَبُ مِمّن نَجا كيفَ نَجا ! ـ :
♦️أنا أقُولُ: لَيسَ العَجَبُ مِمَّن نَجا كيفَ نَجا ، و أمّا العَجَبُ مِمَّنْ هَلَكَ كَيفَ هَلَكَ مَع سَعَةِ رحمةِ اللّهِ؟!»
🌼امام زين العابدين عليه السلام ـ آنگاه كه به ايشان عرض شد: حسن بصرى مى گويد: از اين كه كسى هلاك شود جاى تعجّب نيست، بلكه از نجات يافته تعجّب است كه چگونه نجات يافته است ـ فرمود:
🌸اما من مى گويم: از اين كه كسى نجات يافته تعجّب نيست، بلكه تعجّب از هلاك شده است كه چگونه با وجود رحمت گسترده خداوند هلاك گشته است؟!
📚ميزان الحكمه جلد4 صفحه 388
#امام_سجاد_علیهالسلام
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شهیدمهردادعزیزاللهی
هر زمانی که به این درجه از خلوص رسیدیم که نقش خدا را در تمام اتفاقات بدین گونه پر رنگ دیدیم، میتوانیم بگوییم برای خدا کاری کرده ایم.
خدا تنها راه خروج ما از گرفتاریهاست و بس!
آیت الله بهجت(ره):
امیرالمومنین (ع) «بدان تمام اعمالت تابع نمازت می باشد»؛ برترین نوع اصلاح نماز به جا آوردن آن در اول وقت می باشد و بالاترین مرحله اصلاح نماز روی آوردن و توجّه با تمام وجود در نماز به خداوند متعال است. و اوّلی برای کسی که خدا بخواهد به دوّمی منجر می گردد و خداوند آگاه و هدایتگر است و به ما و شما توفیق عنایت می فرماید.
📚 فریادگر توحید، ص٢٢٩
🌿🌷🌺💐🌸🌹🌿
#پرسش_و_پاسخ از آیتالله بهجت قدسسره
❓سؤال: آیا برای خواندن نماز شب، روش آسانتری وجود دارد؟
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 بله، اینکه اقتصار بر واجبات آن کند؛ مانند آنکه در قرائت اکتفا کند به حمد و در رکوع و سجود به مطلق ذکر.
پیامبر اکرم (ص):
وَالَّذی لا الهَ الّا هُوَ ما اعطِی مُؤمِنٌ قَطُّ خَیرَ الدُّنیا وَالاخِرَةِ الابِحُسنِ ظَنِّهِ باللّه؛ سوگند به خدای یکتا که برخورداری از دنیا و آخرت به انسان مومن ارزانی نشده مگر بر پایه حسن ظن او به خداوند.
سپس فرمود:
لَیسَ مِن عَبدٍ ظنَّ بِهِ خَیراً الا کان عندَ ظَنِّه؛ هیچ بنده مؤمنی به خداوند گمان خوب نمی برد مگر آنکه خداوند طبق همان گمان با وی رفتار می کند.
امام رضا علیه السلام:
احْسِنِ الظَّنَّ باللّهِ فَانَّ اللّهَ عَزَّ وَ جَلَّ یقُولُ انَا عِندَ ظَنِّ عَبدِی المُؤمِنِ انْ خیراً فَخَیراً وَان شَرّاً فَشَرّاً؛به خداوند نیکو گمان باش که خداوند عزوجل می فرماید: من به گمان بنده مؤمنم هستم، اگر خوش گمان بود نیکی می کنم، و اگر بدگمان بود، بر اساس آن بااو رفتار می کنم.