eitaa logo
سبک زندگی دینی
127 دنبال‌کننده
5.5هزار عکس
1.4هزار ویدیو
23 فایل
آیدی ادمین: @mohammaddostmr
مشاهده در ایتا
دانلود
🔻امام على عليه ‏السلام: ❗️ به تأديب و تربيت نفسهاى خود بپردازيد و آنها را از شيفتگى به عادتهايشان بازداريد. تَولَّوْا مِن أنفسِكُم تأديبَها، واعدِلُوا بها عَن ضَراوةِ عاداتِها 📚 غررالحكم، ح ۴۵۲۲ ‌ ‌ •┈┈••✾••┈┈• @sss1400
اعضای خانواده مانند یک درخت هستند، آنها در جهات مختلف می کنند، اما های آنها به هم پیوسته و ثابت باقی می ماند.
🔰تربیت درست فرزندان 🔰ثبات داشتن 💠ثبات داشتن در رابطه با يکي از اصول مهم است اگر هنگامي که کودک کاري را انجام مي دهد به او لبخند بزنيد لکن در زمان ديگري همان کار يا شبيه آن را انجام دهد به او سخت بگيريد کودک به شدت دچار سردرگمي مي شود. ⁉️ چرا اين عمل در يک زمان خطاي بزرگي بود و در زمان ديگر خنده آور؟ 💠 هنگامي که اجازه مي دهيد حالات خلقي شما عکس العمل هايتان را نسبت به کودک تحت تاثير قرار دهد، قرار گرفتن در اين بي ثباتي آسان مي شود. ✅ پس مواظب باشيد کودک خود را، به علت رفتار که انجام داده نماييد و به علت رفتار نماييد نه اينکه ملاک تشويق يا تنبيه شما حالات شما باشد. ♻️ روزي شاد و پر حوصله و روز ديگر به دلايل گوناگون خسته و بي حوصله.
✅علل تک فرزند زوجین 🔹داشتن مشغله های فراوان، 🔸 ادامه تحصیل، 🔹 حفظ موقعیت شغلی، 🔸 فعالیت های متنوع، 🔹کمبود وقت 🔸مشکلات اقتصادی ازجمله مواردی است که معمولا زوج های جوان خود را با آن قانع کرده و پدیده فرزندی یا بی فرزندی را رقم می زنند. اما اگر به برخی تبعات این موضوع که حتی می تواند برای ترسناک هم باشد توجه شود، بهانه های نیز رنگ باخته و تصمیمشان برای انتخاب کم فرزندی تغییر خواهد کرد. 👌فرزند بیشتر، آینده بهتر
⁉️چگونه کودکی مسئولیت پذیر داشته باشیم؟🧐 💠این ما هستیم که باید حس را در سنین کم و با روشی ساده، در او ایجاد و کنیم. 💠کار سختی نیست! کودکان بسیار زود می‌آموزند و عادت می‌کنند. 💠کودکان علاقه دارند از بزرگ تر ها کنند و کارهای جاری منزل را انجام دهند. پدر و مادر باید از این تمایل کودکان استفاده کنند و انجام کارهای منزل و کمک کردن به را به عنوان یک ارزش به آنها یاد دهند. ✅قدم اول:دستور ندهیم، مشارکت بخواهیم
🅿️6⃣خودتان را دوست داشته باشید. 🔷هر چقدر بیشتر خودتان را دوست داشته باشید، ذهنی بیشتر و همین‌طور احساس راحتی بیشتری خواهید داشت. 🔶این کار باعث می‌شود به‌ نفس‌تان بیشتر شود و کمتر احساس ناامنی کنید؛ در نتیجه آرامش درونی‌‌تان افزایش می‌یابد. 🔷 با خودتان صحبت کنید و از جملات و استفاده کنید. به خودتان باور داشته باشید و مرتبا یادآوری کنید که همه چیز درست خواهد شد.
🔰بهترین زمان تربیت فرزندان 🔰کودکی و نوجوانی ♦️هر چیزی دارای بهترین زمان است و بهترین زمان ، دوران و است. ♦️ دراین دوره کودک همانند خام است که هر نقشی را به خود می‌گیرد. از این رو سفارش بسیاری برای تادیب کودکان دراین دوره بیان شده است. ♦️ امیرمومنان علی(ع) به امام حسن(ع) سفارش می‌کند که این زمان بهترین زمان تربیت و تادیب کودکان است؛ چنان که شیوه و سیره تربیت آن حضرت(ع) این بوده که در کودکی اقدام به و تادیب کرده است.
🅿️9⃣ تفاوت های زنان و مردان یکی از این تفاوت‌ها این است که : زنان تحمل بیشتری در برابر رنج نشان می دهند تا رنج روحی. و این هم به این دلیل است که طبق تفاوت فیزیولوژی زنان زایمان و بارداری و دوران عادت ماهانه دارند و این اقتضا می کند که زنان در برابر رنج جسمانی مقاومت بیشتری داشته باشند. 💠مردان در برابر رنج ، مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند. و این هم به این دلیل است که در مردان قوه عاقله بیشتر و از لحاظ عاطفی بسیار پایین تر از زنان هستند.
🅿️7⃣صحبت کردن و برای زنان مهم است. ✍زن ها با دور هم جمع شدن و صحبت کردن، بسیاری از ها، ها و ناراحتی های خود را تعدیل وتخلیه می کنند. ✍تمایل به ارتباطات اجتماعی و حرف زدن در بیشتر از است. به همین دلیل چنانچه درک و آگاهی زن و مرد، نسبت به این خصوصیت ضعیف باشد، مطمئناً آنان را دچار سوء تفاهمات جدی در مشترک خواهد کرد.
🔰استاد فاطمی نیا: ❌ گاهی یک اخم کردن به ، انسان را عقب می اندازد. ┏━━━🔸🍃💠🍃🔸━━━━┛
🔷حکیمی گفت: من در طول عمرم مردم را با داروهای مختلف درمان کردم و در این مدت طولانی به این نتیجه رسیدم که هیچ دارویی بهتر از "محبت" نیست. 🔶کسی از او پرسید: اگر این دارو هم اثر نکرد چه؟ 🔷حکیم لبخند زد و گفت: مقدار دارو را افزایش بده.
مرگ ❓آیا اموات هم دلتنگ می‌شوند؟ اموات به اذن خداوند به دیدار نزدیکان خود می‌آیند و از احوال آنان جویا می‌گردند. اصل وجود انسان همان روح است و احساسات انسانی از جمله عشق، دلتنگی و غیره همه حالات روحی است که توسط بعد مادی انسان به منصه ظهور می‌رسد و بعد از مرگ، جسم انسان از بین می‌رود و روح باقی می‌اند، پس بدیهی است که احساساتی از جمله «دلتنگی» نیز باقی خواهند ماند. پس از مرگ و جدایی روح از شدیدترین متعلقش که همان بدن است، شناخت‌ها و علایق و ارتباطات هم چنان باقی می‌ماند، البته با این تفاوت که پس از مرگ، اراده و اختیار از آدمی سلب می‌گردد؛ مردگان، صدای ما را (باذن الله) می‌شنوند، حتی حرف نیز می‌زنند، منتهی چون آنها دیگر ابزار مادی زبان را ندارند و ما نیز تا در دنیا هستیم، از راه اعضای بدن صداها را می‌شنویم و درک می‌کنیم، حرف یا پاسخ آنها را نمی‌شنویم. چنان چه در اخبار وارده و احادیث تصریح شده که شخص رسول الله (ص)، با مردگان حرف می‌زدند. در روایات نیز به تداوم این ارتباطات، به ویژه با خانواده که علایق بیشتری با آنها ایجاد شده، بیانات صریحی وجود دارد: امام صادق(ع) می‌فرماید: «اذا کانَ یومَ الجُمعةِ و یوما العِیدَینِ امَرَ اللهُ رضوان خازن الجنان ان ینادی فی ارواح المؤمنین و هم عرصات الجنان: انّ اللهَ قَد اذنَ لَکم الجُمعةَ بالزیارةِ الی اهالیکُم و احبائکم مِن اهلِ الدُنیا»؛ روز جمعه و عید فطر و قربان که می‌شود، خداوند به رضوان نگهبان و مأمور بهشت دستور می‌دهد که در میدان بهشت برزخی به ارواح مؤمنان اعلام نماید که خداوند به شما اجازه داد که جمعه را به زیارت خانواده و دوستان که در دنیا هستند برود. بعد خداوند به رضوان دستور می‌دهد برای هر فردی شتری از شترهای بهشتی آماده کنند در حالی که این شتر از زبرجد سبز پوشیده شده و نیز به پارچه‌های بهشتی تزئین شده، بعد خداوند دستور می‌دهد اهل آسمان‌ها از آنها استقبال کنند. در چنین فضایی فرشتگان هر آسمانی از آنها استقبال می‌کنند، بعد از آن ارواح از آسمان با استقبال پایین می‌آیند در وادی السلام پشت کوفه فرود می‌آیند. از دلایل دیدن و یا مخفی ماندن برخی از احوال این است که برای مؤمن پس از مرگ عذابی وجود ندارد و حزن و اندوه خودش نوعی عذاب است، لذا اخباری که موجب اندوه وی گردد، بر او پوشیده می‌ماند. مضافاً بر این که این روایت دلالت دارد که اراده و اختیار دنیوی از او سلب شده است که نمی‌تواند همه‌ی واقعیات را دیده و درک نماید. هم چنین از امام صادق (ع) نقل شده که: «هیچ مؤمن و کافری نیست که در هنگام ظهر نزد خانواده‌ی خویش حاضر نگردد. وقتی مؤمن خانواده‌اش را در حال انجام اعمال صالح می‌بیند، خداوند را حمد گوید و وقتی کافر خانواده‌ی خویش را در حال انجام اعمال صالح ببیند، بر آنان غبطه می‌خورد.» در روایت دیگری بیان شده که: «اسحاق بن عمّار سؤال کرد: آیا شخصی که از دنیا رفته با خانواده‌ی خویش دیدار می‌نماید یا خیر؟ امام فرمودند: آری. پرسید: هر چند گاه؟ فرمود: بنا به منزلتی که نزد خدا دارد. هر هفته، هر ماه یا هر سال...» در برخی روایات وارد شده که ارواح به دیدن بازماندگان می‌آیند (به ویژه والدین به دیدار فرزندان و بالعکس) و به آنان التماس می‌کنند که چیزی برای ما بفرستید، ولو به کمی یک جرعه آب یا یک پاره استخوان. پس، ارتباط ارواح با متعلقین تا وقتی در دنیا باقی هستند، برقرار خواهد ماند. منتهی چنان چه بیان شد، به کمیّت، کیفیت و چگونگی معین شده از سوی خداوند متعال.