بیا که جهان، بی تو بیمار است
💠شب قدر و امام زمان
🔷امير مؤمنان عليه السّلام به ابن عباس فرمود: همانا شب قدر در هر سال وجود دارد: و در آن شب امور يك سال نازل مىشود؛ و براى اين موضوع پس از رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله حاكمان [و پيشوايانى] قرار داده شدهاند. ابن عباس پرسيد: آنها كه هستند؟
فرمود: من و يازده تن از نسل من، كه همه امامانى هستند كه حديث مىشوند.
🔷قال أمير المؤمنين عليه السّلام لابن عبّاس، إنّ ليلة القدر في كلّ سنة و إنّه ينزّل في تلك اللّيلة أمر سنة و لذلك الأمر ولاة من بعد رسول اللّه صلّى اللّه عليه و آله. فقال له ابن عبّاس: من هم؟ قال: أنا و أحد عشر من صلبي أئمّة محدّثون
📚 كلينى، محمد بن يعقوب، الکافی، ص 533، ح 12
🔶اين بيان زیبای امیر المومنین علیه السلام گویای این است که «ملائك» و «روح» كه به تعبير سوره قدر به «اذن» پروردگار خويش در شب قدر نازل مىشوند، «كلّ أمر» يا همه برنامه يك ساله جهان هستى را بر حجت خداوند در هر زمانه ای ناز ل می کنند
🔶 بر اساس روایات اين برنامه در زمان رسول خدا بر حضرت محمد مصطفی نازل می شد و پس از ايشان بر امامانى كه يكى پس از ديگرى سرپرستى امت اسلام را بر عهده گرفته اند صورت گرفته است.
🔶 در زمان ما نیز ملائکه الهی در شب قدر بر امام زمان ، حضرت حجت ابن الحسن وارد شده و امورات یک ساله را بر ان حضرت عرضه می کنند.
💠امان جهان
📖مهدویت در قران
🔸 « إِنَّ اللَّهَ يُمْسِكُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ أَن تَزُولَا وَلَئِن زَالَتَا إِنْ أَمْسَكَهُمَا مِنْ أَحَدٍ مِّن بَعْدِهِ إِنَّهُ كَانَ حَلِيمًا غَفُورًا»
📖جزء22 ،سوره فاطر، آیه ی 41
🔸 « خداوند آسمانها و زمين را نگه ميدارد تا از نظام خود منحرف نشوند و هر گاه منحرف شدند كسي جز او نميتواند آنها را نگاه دارد او حليم و غفور است. »
🔸 بر اساس برخی روایات خداوند به واسطهى اولياى خود، آسمان و زمين را حفظ مىكند كه اگر نباشند، نظام هستى به هم مىريزد.
🔸 امام زمان عجل الله تعالی فرجه می فرمایند:
♻️ وجود من براى اهل زمین سبب امان و آسایش است، همچنان که ستارگان سبب امان اهل آسمانند.
♻️و إِنِّي أَمَانٌ لِأَهْلِ الْأَرْضِ كَمَا أَنَّ النُّجُومَ أَمَانٌ لِأَهْلِ السَّمَاء
📚إعلام الورى بأعلام الهدى ؛ ص453
هدایت شده از غدیر شناسنامه شیعه
AUD-20210504-WA0022.mp3
1.82M
🌀 توصیه ویژه استاد فاطمی نیا برای امشب
تلاوت سوره واقعه؛
تلاوت سوره توحید؛
و سپس هفت مرتبه یا الله
هر چه میخواهید بخواهید امشب...
در این ذکر سرّی است که نمیتوانم بگویم...
@ggg1400
🌙 شب قدر، آغاز حیاتی نو برای انسان است. در حقیقت از شب قدر، انسان مومن روزهدار، سال نویی را آغاز میکند.
در شب قدر تقدیر او در دوران سال برای او از سوی کاتبان الهی نوشته میشود. انسان وارد یک سال نو، مرحلهی نو و در واقع یک حیات نو و ولادت نو میشود.➡️ رهبر انقلاب ۱۳۸۸/۰۶/۲۹
✨🍃آنها که مومن به خدا هستند. شروع سال و آغاز عمل به جدول برنامه و زمان بندی خود را ۲۴ رمضان می دانند. یعنی بعد از شب ۲۳ ام که تقدیر یکساله ایشان مهر و امضا می شود...
🌸برای شروعی جانانه تر و تطبیق کامل با برنامه خداوند، می توان نقطه آغاز و ترسیم افق آینده را از این تاریخ کلید زد.
💫 روز قدر هم رتبه شب قدر است، آن چه مهم است در آن تامل داشته باشیم یک جمله است: « بنده تدبیر می کند، محتاج تقدیر خداست...»
🌪یعنی حواسمان باشد هرچقدر نقشه کشی و برنامه ریزی کنیم «او»ست که باید بخواهد و توفیق اجرا بدهد.
و این ساعات و لحظات و شب ها و روزها فرصت و امکان ایجاد کرده است که حصار زمان شکسته شود و با اتصالی که ایجاد می شود کارهای ما به گونه ای دیگر محاسبه شود تا هرکس احساس خسران و عقب افتادگی دارد بداند در معادلات خدا امکان جبران و رسیدن، همیشه وجود دارد.
🌅چرا که فرمود: شب قدر شبی است که بهتر از هزار ماه است و به محاسبه دنیایی هزار ماه چیزی حدود ۸۰ سال عمر آدمی روی زمین می شود و این یعنی میانگین فرصت و عمر انسان بر این کره خاکی که هر چه بخواهد بکند در همین بازه زمانی برایش مقدور است که به انجام برساند.
@manebabarname
👌اصرار خداوند بر ازدواج و مذمت طلاق
✅از نظر اسلام #تشکیل _خانواده یک #فریضه است. عملی است که مرد و زن باید آن را به عنوان یک کار الهی و یک وظیفه انجام دهند اگرچه #شرعا در زمره ی واجبات ذکر نشده، اما به قدری #تحریض و #ترغیب شده است که انسان می فهمد خدای متعال بر این امر اصرار دارد، آن هم نه بعنوان یک کار گذری، بلکه بعنوان یک حادثه ماندگار و دارای تاثیر در زندگی و جامعه.
✍لذا این همه بر #پیوند زن و شوهر تحریض کرده و جدایی را مذمت نموده است.
🔊(در مراسم اجرای صیغه عقد ١١/١٢/٧٧)
✅تحریض:برانگیختن
💠 روز قدر
🔵 بر اساس روایات روز قدر نیز همانند شب قدر دارای ارزش و عظمت است.
🔵امام صادق علیه السلام می فرمایند:
شب قدر در هر سال است، و روزش همانند شبش فضیلت و ارزش دارد.
لَیلةُ القَدرِ فیِ کُلِّ سِنَةٍ و یَومُها مِثلُ لَیلَتِها
📗تفسیر نسیم رحمت ص۴۷۳
🔵پس از روز قدر همانند شب آن، استفاده کنیم و با انجام کارهای عقب مانده شب قدر و پرداختن به برخی امور همانند، نماز، تلاوت قران و دعا کردن ، از این لحظات نورانی استفاده کامل را ببریم.
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطرات تجربه گر مرگ موقت از آنچه به علت رفتار بد با همسرش دیده است
🔸آنچه دیدم خیلی وحشتناک بود بطوری که تمامی موهای سرم از ترس سفید شد
🔸فقط یک سوال از من پرسید و گفت چرا انقدر با همسرت بداخلاق بودی؟!
شایعه:
🌸اگر نماز قضا داريد...
حضرت رسول اکرم (ص) فرمود:
هر که نماز قضا بر ذمه اش باشد قبل از ظهر جمعه آخر ماه مبارک رمضان چهار رکعت نماز به دو سلام
(۲تا دو رکعتی)
بخواند و در هر رکعت بعد از حمد یک مرتبه آیه الکرسی و پانزده مرتبه سوره ی کوثر را تلاوت نماید که دویست سال نماز قضا را کفایت می کند.
و روایت دیگر از آن حضرت چهار صد سال و روایت از حضرت امیرالمومنین ششصد سال و از حضرت رسول سوال کردند مردم آخر الزمان بیش از صدسال عمر نمی کنند نماز قضاهای پدر و مادر و اقربای او را کفایت می کند بعد از نماز این دعا را بخواند.
بسم الله الرحمن الرحیم
یا سامعَ الصَّوتِ یا جامع الفَوتِ یا مُحیَ العِظامِ بَعدَ المَوت ِ
صَلِّ عَلی مُحَمدِ وَاجعَل لی فَرَجا وَ مخرجا مِمّا انا
فیه اِنَّکَ تَعلَمُ و انتَ تُقَدَر وَلا اَقدِرُ وَ انتَ عَلامَ الغُیُوبِ یا واهِبَ العَطایا
یا غافِرَ الخَطایا یا سُبّوحُ یا قدُوسُ یا رَب المَلائِکهِ وَ الرّوح رَبِِّ اغفِر وَارحَم
و تَجاوَز عَما تَعلَمُ اِنَکَ اَنتَ العَلِیُ الاَعظَم ُیا ساتِرَ العُیوُبِ یا کاشِفَ الکُرُوبِ
یا غافِر الذُنوُبِ یا ذَالجَلالِ وَالاِکرام بِرَحمَتِکَ یا اَرحَمَ الراحِمینِ.
التماس دعا
به دوستان وآشنايان ياد آوري كنيد.
📚شيخ حر عاملي، وسائل الشيعه، مؤسسه آل البيت، سال 1409 هـ.ق، ج8، ص 268
👇👇👇👇👇
پاسخ:
1. طبق جستجوي در منابع معتبر روايي شيعه اين روايت پیدا نشد. همچنین در هیچ رساله عملیه مراجع تقلید چنین مجوزی نداریم، یعنی اصحاب امامیه از آن اعراض نموده اند.
2. بر فرض وجود چنين روايتي مفاد آن با ساير قواعد فقهی و روايات قطعي و معتبر در تعارض است. زيرا روايات متعددي دلالت بر «وجوب قضاء ما فات کما فات» دارد.
(شيخ حر عاملي، وسائل الشيعه، مؤسسه آل البيت، سال 1409 هـ.ق، ج8، ص 268.)
– يعني قضاء نمازي که فوت شده و از دست رفته، بايد همانگونه که از دست رفته باشد. اگر دو رکعت بود دو رکعت، اگر شکسته بوده شکسته و… و لذا هيچ چيزي جز بجا آوردن نمازهاي قضا شده نميتواند جايگزين آن گردد.
(برفرض صحت نیز منظور اين است كه ثواب نمازهاي قضا را دارد نه اين جاي آن را پر كند. مثل اين كه درباره برخي كارها گفته شده ثواب حج را دارد معناي آن اين نيست كه اگر مستطيع هست نيازي به حج رفتن نيست.) از این رواصحاب امامیه به آن عمل نکرده اند و فاقد اعتبار است.
3. مطلب دیگر که در این متن به طرز ناشیانه ای بیان شده است که میتوان به جعلی بودن این مطلب پیبرد، اینکه در عصر پیامبر اکرم (ص) نیز عمر انسان ها در همین حدود صد سال بوده و چندان تفاوتی نداشته است.
4. این مطلب برای متزلزل کردن اعتقاد مردم نسبت به فریضه نماز است، و با جعل و انتشار این نوع مطالب در صدد اند تا از ارزش و اعتبار این امر مهم دینی بکاهند، تا این امر در ذهن مردم نهادینه شود «اگر نماز نخواندی مهم نیست در اوقاتی مخصوصی میتوان همه آن ها را بجا آورد و جبران کرد» حال آنکه این مطلب از اساس باطل بوده و با آموزه های دینی ما مغایر است.
@sss1400
هدایت شده از غدیر شناسنامه شیعه
*🌿 وداعِ جمعۀ آخر ماه مبارک رمضان*😪
▪️ سيّد بن طاووس و شيخ صدوق از جابر بن عبدالله انصارى روايت كردهاند كه در جمعۀ آخر ماه رمضان خدمت رسول خدا صلى الله عليه و آله و سلّم رسيدم، چون نظر آن حضرت بر من افتاد، فرمودند: اى جابر اين آخرين جمعه از ماه رمضان است، پس آن را وداع كن و بگو:
✨ اللَّهُمَّ لا تَجْعَلْهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنْ صِيَامِنَا إِيَّاهُ فَإِنْ جَعَلْتَهُ فَاجْعَلْنِی مَرْحُوما وَ لا تَجْعَلْنِی مَحْرُوما ✨
▫️ خدايا! اين ماه را آخرين دورۀ روزهداری ما قرار مده، و اگر قرار دادى، پس مرا رحمت شده قرار بده و محروم از رحمت قرار مده.
▪️ هر كه اين دعا را در اين روز بخواند به يكى از این دو خصلت نيكو ظفر مىيابد:
▫️رسيدن به ماه رمضان آينده
▫️آمرزش خدا و رحمت بىانتها.
دعای شب های آخر ماه رمضان:
اَعُوذُ بِجَلالِ وَجْهِکَ الْکَریمِ، أنْ یَنْقَضِىَ عَنّى شَهْرُ رَمَضانَ، اَوْ یَطْلُعَ الْفَجْرُ مِنْ لَیْلَتى هـذِهِ، وَ لَـکَ قِبَلى ذَنْـبٌ اَوْ تَبِعَـةٌ تُعَـذِّبُـنى عَلَیْـهِ.
پناه میآورم به عظمت ذات بزرگمنش مهماننوازت از اینکه ماه رمضان از من سپری شود یا سپیده این شب طلوع کند و از سوی من نزد تو گناهی یا پیآمد منفی کاری مانده باشد که مرا بر آن عذاب نمایی.
@sss1400
به امام سجّاد علیه السلام گفته شد حسن بصری می گوید: کسانی که گمراه می شوند تعجّب ندارد بلکه آنهایی که هدایت می شوند تعجّب دارد.
امام علیه السلام فرمودند: من می گویم کسانی که هدایت می شوند تعجّب ندارد بلکه آنهایی که گمراه می شوند تعجّب دارد که با وجود رحمت واسعه الهی چگونه گمراه شده اند!
بحارالأنوار، ج 75، ص 153.
وَقِیلَ لَهُ [الامام السجّاد علیه السلام] یوْماً: إنّ الحَسَنَ البَصْرِی قَالَ: لَیسَ العَجَبُ مِمَّنْ هَلَک کیفَ هَلَک؟ وَ إنَّمَا العَجَبُ مِمَّنْ نَجَا کیفَ نَجَا. فَقَالَ علیه السلام: أنَا أقُولُ: لَیسَ العَجَبُ مِمَّنْ نَجَا کیفَ نَجَا وَ أمَّا العَجَبُ مِمَّنْ هَلَک کیفَ هَلَک مَعَ سِعَةِ رَحْمَةِ اللّهِ.
شرح
این حدیث به نکته مهمّی اشاره دارد. بعضی به سوء ظن و بدبینی عادت دارند و به تعبیر امروزی همه چیز را تاریک می بینند و می گویند نجات پیدا کردن بشر، با وجود شیطان گمراه کننده و هوای نفس و آلودگی های زمان و مکان جای تعجّب است؛ یعنی اصل بر آلودگی هاست و امّا هدایت خلاف اصل است و تعجّب دارد. افرادی که این گونه فکر می کنند، از نظر ما افکارشان شیطانی است، کما این که «حسن بصری» شخصی بود که افکار شیطانی داشت.
داستان او با حضرت علی علیه السلام معروف است؛ حضرت به او فرمودند: چرا در جنگ جمل شرکت نکردی؟ گفت: من برای شرکت در جنگ بیرون آمدم ولی دیدم یک نفر صدا می زند در این جنگ قاتل و مقتول هر دو در آتش هستند. حضرت در جواب فرمودند: درست است این همان برادر تو شیطان بوده که چنین ندایی داده تا تو را گمراه کند. یکی از عوامل فساد در دوران علی علیه السلام همین شخص بود که از فقها و مفسّران اهل سنّت شمرده می شود.
اولیاء اللّه این گونه فکر نمی کنند، بلکه معتقدند حق این است که همه مردم باید اهل نجات باشند، چرا که رحمت واسعه الهی سبب شده تا خداوند صدو بیست و چهار هزار پیامبر و این همه کتابهای آسمانی به خصوص قرآن را بفرستد، علاوه بر این به انسان عقل و هوش داده که اگر از آن استفاده کند، بر نفس مسلّط می شود؛ همچنین فطرت پاکی به او داده که باعث هدایت می شود و وجدان به او داده که داور و قاضی خوبی است. درس های عبرتی برای او در زندگی قرار داده که با چشم خویش می بیند؛ آیات توحید و عظمتش، آسمان و زمین را پر کرده است، دیگر برای هدایت چه چیزی لازم است؟!
اگر مویی را در زیر میکروسکپ مشاهده کرده و بررسی کنیم درمی یابیم که همین یک مو، دلیل بر خداشناسی است، تا چه رسد به چشم، قلب و مغز با آن ساختمان اعجاب انگیز و یا گیاهان و پانزده هزار نوع ماهی دریاها، همه و همه نشانه های خداوند و وسیله ای برای هدایت است.
امام کاظم علیه السلام به هارون پرادّعا فرمود:
«کلُّ مَا تَرَاهُ فَهُوَ لَک عِظَةٌ؛
هر چه که می بینی برای تو موعظه است» رحمت خدا ایجاب کرده که در عالم تکوین، نشانه های هدایت را برای بشر قرار دهد، پس آن که نجات پیدا می کند، تعجّبی ندارد چرا که اصل بر نجات است نه هلاکت.
یکی از وسوسه های شیطان که دامن بزرگ و کوچک و حتّی بعضی از بزرگان را هم می گیرد، این است که انسان بگوید زمانه فاسد شده و ما مأیوسیم و وظیفه ای نداریم؛ این در واقع برای برداشتن بار مسئولیت از روی دوش است که با دید حسن بصری نگاه می کند و می گوید انسانها نجات پیدا نمی کنند.
انسان مؤمن باید مانند امام سجّاد علیه السلام باشد و بگوید، آنهایی که نجات پیدا می کنند تعجّب ندارد، بلکه آن کس که گمراه می شود تعجّب دارد؛ یعنی امیدوار به نجات همه باشیم و کار کنیم. دوران بنی امیه، دوران تاریکی بود، ولی در عین حال امام می فرماید که نجات یافتگان تعجّب ندارند.
منبع : آیت الله مکارم شیرازی؛ مشکات هدایت، ص: 77