ای کاش مادرش زنده بود!
حضرت سجاد علیه السلام فرمود: مردى نزد رسول خدا صلی الله علیه و آله آمد و گفت: ای رسول خدا! هيچ كار زشتى نبوده مگر اینکه مرتکب شده ام؛ آيا راهی به سوی توبه دارم؟ رسول خدا صلی الله علیه و آله به او فرمود: آيا پدر و مادرت زنده اند؟ گفت: پدرم زنده است. فرمود: برو و به او نيكى كن. راوی گفت: هنگامی که آن مرد می رفت، رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: ای كاش مادرش زنده بود!
عَنْ عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ علیه السلام قَالَ: جَاءَ رَجُلٌ إِلَى النَّبِيِّ صلی الله علیه و آله فَقَالَ: يَا رَسُولَ اللهِ! مَا مِنْ عَمَلٍ قَبِيحٍ إِلَّا قَدْ عَمِلْتُهُ. فَهَلْ لِي مِنْ تَوْبَةٍ؟ فَقَالَ رَسُولُ اللهِ صلی الله علیه و آله: فَهَلْ مِنْ وَالِدَيْكَ أَحَدٌ حَيٌّ؟ قَالَ: أَبِي. قَالَ: فَاذْهَبْ فَبَرَّهُ. قَالَ: فَلَمَّا وَلَّى، قَالَ رَسُولُ الله صلی الله علیه و آله: لَوْ كَانَتْ أُمُّه
📚بحار الأنوار77، ص82 به نقل از کتاب حسین بن سعید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎶 حفظ قوای جنسی
⭕️(از دقیقه 2 به بعد) حتما گوش کنید
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹💥 اثر فوق العاده تشکر کردن در بهبود روابط همسران
🔸دکتر سعید عزیزی
❤️قال النبی صلیاللهعلیهوآله:
🎁هِبَةُ الرَّجُلِ لِزَوجَتِهِ تَزِیدُ فِی عِفَّتِهَا
💖پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله:
🎁هدیه دادن مرد به همسرش، بر عفت او میافزاید.
📚من لا یحضره الفقیه، ج 4، ص ۳۸۱
"وقتی محبّت باشد، از محبّت خارها گُل میشود. اگر چیز ناخوشایندی هم در همسر وجود داشته باشد، وقتی محبّت بود، آن چیزهای ناخوشایند، به کلّی رنگ میبازد و محبّت همهی چالهها را صاف میکند."
"در محیط خانواده، زن و شوهر با هم همکاری کنند. اگر شوهر یک مشکلی یا مضیقهای دارد، زن با او بسازد، اگر زن داخل خانه یا در محیط کار یا هر جور که هست، دشواری دارد، شوهر باید به او کمک کند. خود را در سرنوشت همسر باید شریک بدانند، هر دوی آنها این را برای خاطر خدا انجام دهند."
رهبر انقلاب. عقد مورخه 78/1/15
✳ محرومیت از بهشت!
🔻 در جامعهای كه #زنان از وظيفهی #مادری خارج شوند و نقش پدری به عهده گيرند، افراد آن جامعه از #بهشت محروم میشوند. اگر زنان نقش پدر را به عهده گرفتند و #خانواده دارای دو پدر شد، خسارت اصلی که همان غفلت از نقش مادری است سر بر میآورد.
🔸 نقش #تربيت_کودکان به عهدهی هيچكس غير از #مادران نمیتواند قرار گيرد. تربيت کودکان را به عهدهی هركس گذاشتيد، به عهدهی ناكس و نااهل گذاشتهايد. نه #مدرسه، نه #استاد، نه #مهد_کودک، هيچكدام بههيچوجه مقامش، مقام #تربيت_حقيقی كه مسير انسان را به بهشت سوق دهد، نيست. اين مادر -يعنی زن- است که بايد در مسير رسالت اصلیاش که همان تربيت انسان است قرار گيرد و از اين جهت، مظهر خداست. همانطور که خدا پناه روح هر انسانی است، مادران پناه روح کودکانشان هستند.
👤 #اصغر_طاهرزاده
📚 برگرفته از کتاب «زن آنگونه که باید باشد»
11.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️ حفظ اقتدار مرد در زندگی معجزه میکنه...
زن باید طوری رفتار کند که مرد اقتدار داشته باشد. چرا؟ چون تکیهگاه است. چون در خارج از خانه با بیگانگان و در داخل خانه در تربیت فرزندان، به اقتدار او برای شخصیتدهی به کل خانواده، نیاز است. چون قرار است قهرمانک زندگی فرزندان و همسران باشد.
#اقتدار
❤️ قالَ النَبی صلیاللهعلیهوآله:
💜 جُلُوسُ اَلْمَرْءِ عِنْدَ عِیَالِهِ أَحَبُّ إِلَى اَللَّهِ تَعَالَى مِنِ اِعْتِكَافٍ فِی مَسْجِدِی هَذَا
❤️ پیامبر مهربانی صلیاللهعلیهوآله:
💜 نشستن مرد در کنار خانواده، نزد خدا از اعتکاف در مسجد محبوب تر است.
📚نهج الفصاحه، ص 165
💎 قال النبی اللهعلیهوآله:
☘️ يا عَلِيُّ مَنْ كَانَ فِي خِدْمَةِ الْعِيَالِ فِي الْبَيْتِ وَ لَمْ يَأْنَفْ كَتَبَ اللَّهُ تَعَالَى اسْمَهُ فِي دِيوَانِ الشُّهَدَاءِ
💎 پیامبر اکرم صلی اللهعلیهوآله:
☘️ یا علی، هر که در خانه در خدمت خانواده خود باشد و آن را ننگ نداند، خداوند نام او را جزو شهدا مینویسد و ثواب هزار شهید را در هر روز شب برای او محاسبه میکند.
📚مسترک الوسائل جلد13 صفحه48
024-.mp3
2.02M
🔶 رابطه صحیح زن و شوهر در خانواده
🌹 شناخت و درک تفاوت های زن و مرد بهترین راه رسیدن به تفاهم و لذت در زندگی زناشویی
💥 دکتر حمید #حبشی
مقدم داشتن همسر بر خود:
🔰در یکی از روزها، صبحگاهان حضرت امیر علی علیهالسلام به همسر عزیزش فرمود: فاطمه جان! آیا غذایی داری تا از گرسنگی بیرون آیم؟ فاطمه سلامالله پاسخ داد: نه. به خدایی که پدرم را به نبوت و شما را به امامت برگزید سوگند، دو روز است که در منزل غذایی کافی نداریم، آنچه بود به شما و فرزندانم دادم و خود ازغذای اندک موجود، استفاده نکردم.
امام با تاسف فرمود: فاطمه جان! چرا به من اطلاع ندادی تا به دنبال تهیه غذا بروم؟ حضرت فاطمه سلامالله فرمود: «یا ابَاالحَسَن اِنّی لَاَستَحیی مِن اِلهی اَن اُکلِّفَ نَفسَکَ ما لاتَقدِر عَلیه. ای ابا الحسن! من از پروردگار خود حیا میکنم که چیزی را که تو بر آن توان و قدرت نداری، از تو درخواست نمایم.
📚بحارالانوار، ج37، ص103
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
❤️ قالَ علی عَلَیهالسلام:
🔅 فَدَارِهَا عَلِيِّ کل حَالٍ واحسن الصُّحْبَةَ لَهَا فَيَصْفُوَ عيشک
❤️ حضرت علي عليه السّلام:
🔅 هميشه با همسرت مدارا کن، و با او به نيکي همنشيني کن تا زندگيت باصفا شود.
📚مکارم الاخلاق، ص 218
🌸 قالَت فاطِمَةُ علیهاالسلام:
🌺 خِیارِکُم ألیَنُکُم مَناکِبَهُ و أکرَمُهُم لِنِسائِهِم
🌸 حضرت زهرا سلاماللهعلیها:
🌺 بهترین شما کسانىاند که با مردم نرمترند و زنان خویش را بیشتر گرامى مىدارند.
📚دلائل الإمامه ، ص۷۶
💠 امام صادق علیه السلام:
🍃 هر مردی براى اداره منزل و خانواده خود به سه خصلت نياز دارد، اگر «این خصلت ها» در طبيعت او نباشد، بايد خود را به سختی بیاندازد تا آنها را بدست آورد:
🔹 إنَّ الْمَرْءَ يَحْتَاجُ فِي مَنْزِلِهِ وَ عِيَالِهِ إِلَى ثَلَاثِ خِلَالٍ يَتَكَلَّفُهَا وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ فِي طَبْعِهِ ذَلِكَ مُعَاشَرَةٌ جَمِيلَةٌ وَ سَعَةٌ بِتَقْدِيرٍ وَ غَيْرَةٌ بِتَحَصُّنٍ
📚 بحار الأنوار، ج 75، ص 229
💠 راز زندگی عاشقانه
✴️استاد مطهری(ره):
«اسلام، محبت عمیق و صمیمی زوجین به یکدیگر را محترم شمرده، و به آن توصیه میکند؛ شاید از همین روست که اسلام بر رعایت #اصل_کفویت تاکید دارد؛ زیرا تناسب شخصیت، باعث درک متقابل دو طرف از یکدیگر و #تفاهم میشود، و تفاهم نیز زمینهساز توافق اخلاقی است؛ و همه این عوامل، زمینهساز شعلهوری #عشق و علاقه همسران نسبت به یکدیگر است و در سایه این محبت است که #آرامش و #سکون، در #خانواده حاکم خواهد شد و فضای مناسبی برای #پرورش_فرزندان سالم و صالح، فراهم خواهد آمد».
❤️ ابراز علاقه
🌹 محبت خود را به همسر، فرزندان و آن کسی که دوستش دارید، ابراز کنید.
💠 اطراف ما عزیزانی هستند که ما را دوست دارند و ما نیز آنها را دوست داریم اما گاهی بودنشان برای ما عادی میشود؛ به پدر، مادر، خواهر، برادر، همسر و فرزندان خود که دوستشان دارید، ابراز علاقه کنید و از آنها بهخاطر بودنشان شکرگزاری کنید.
🔶 آدمها معمولاً نقاط قوت خود و دیگران را نمیبینند و بیشتر روی نقاط ضعف و عیبها متمرکز میشوند.
🔹 اگر ویژگی مثبت یا کار خوبی در دوستتان سراغ دارید، از او تعریف کنید؛ گاهی بهخاطر خوبیهای دیگران از آنها تشکر کنید که این کار باعث افزایش کارهای مطلوب دیگران می شود.
🔰 فرزندانتان را به سمت عاق شدن یا قطع رحم، نبرید!...
🔸حضرت رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:خداوند متعال رحمت كند كسى را كه فرزندش را بر نيكى كردن به خود يارى نمايد.راوی گويد: عرض کردم: انسان چگونه فرزندش را بر نيكى كردن به خويش يارى كند؟
فرمودند: عمل اندكى را كه در توان اوست بپذيرد و از عملى كه بر او سخت است درگذرد، بر او ستم نكند و با او بداخلاقى ننمايد كه [اگر چنین کند] در اين صورت بين او و فرزندش از مرزهاى كفر جز عاق شدن يا قطع رحم كردن فاصلهاى نخواهد بود.
سپس حضرت پيامبر خدا صلّى الله عليه و آله فرمودند:بهشت پاكيزه است. خداوند متعال آن را پاكيزه نموده است و بوى آن را نيز پاكيزه قرار داده است؛ به طورى كه بوى آن از مسير دو هزار سال راه استشمام مىشود، امّا كسى كه عاق شده، كسى كه قطع رحم كرده و كسى كه لباس خود را از روى تكبّر بر زمين مىكشاند، بوى بهشت را استشمام نخواهند كرد!
📚 کافی ج6 ص50
🔴 از کی برای بچه ها قصه بگیم؟
.
قصه گفتن برای بچهها رو از چه زمانی باید شروع کنیم؟ گنجینه واژگانی بچهها به تناسب هوش و توانمندیشان، به اندازهای که بتوانند ارتباط کلامی برقرار کنند در سنین مختلفی کامل میشود. ما باید یک قاعده بگذاریم و آن اینکه بچهها به صورت متوسط در حدود سن ۲ تا ۲/۵ سال میتوانند با واژهها و حرکات چهره ارتباط حداقلی برقرار کنند و کلیات قصه را متوجه شوند. مثلا وقتی قصه جنگ خیبر را برای بچهها تعریف میکنیم، اگر انتخاب واژگان و زبان بدن درست باشد، بچه متوجه کلیات داستان میشود، اینکه آدم خوبهایی و آدم بدهایی بودند و اصلی ترین آدم خوبها شخصیتی به نام علی مولا بود، پیروزی و شکست را در داستان متوجه میشوند. قصه گفتن برای بچهها را هیچ وقت به زمانی که گنجینه واژگانشان کامل بشود نباید موکول کرد و از اینکه بچهها بخشی از داستان را متوجه نشوند و دائم سوال کنند نباید خسته شد. چرا که در همین سنین باید شخصیت محوری در وجود بچه ها شکل بگیرد.
👌عباسی ولدی
👌قصه و کتابخوانی