✳ حیف که از امام زمان غافلیم...
🔻 #امام_رضا علیه السلام میفرمايند: امام همچون مادری نيکوکار به کودکی صغير است؛ «وَ كَالْأُمِّ الْبَرَّةِ بِالْوَلَدِ الصَّغِيرِ» اين نهايت دلسوزی است که در روی اين زمين میتوان پيدا کرد. امام نسبت به امت چنين برخوردی دارند و خداوند در نظام حکيمانهی خود چنين مديريتی را اراده کرده است. در نظر بگيريد #امام_زمان(عج) با چنين روحيهای چقدر مايلاند مردم از اين #سرگردانیها نجات يابند و به همين جهت حضرت صاحب الأمر(عج) بيش از ما برای #ظهور خودشان دعا میکنند تا خداوند شرايط ظهورشان را فراهم کند و با تمام دلسوزی به داد مظلومان برسند. حيف که مردم برای رفع #مشکلات خود از فرهنگ #امامت غافلاند و فکر میکنند راههای ديگری هست.
👤 #استاد_اصغر_طاهرزاده
📚 #مبانی_نظری_نبوت_و_امامت
دَرهَیاهویِدنیاییپٌـرازجمعیٺ
سَلٰامبَـراوکہجـایَش
هَمہجـٰاخـٰالۍاست..!
#السلامعلیڪیابقیةالله 🍃
✨اگر دلهایمان تاریک و ظلمانی نمی گردید
امام ما عیان میگشت و پنهانی نمی گردید
به قدر تشنگی گر طالب امر فرج بودیم
خدا داند فرج اینگونه طولانی نمیگردید.
صبحِ بی تو، رنگِ بعد از ظهر یک آدینه دارد
بی تو حتّی مهربانی حالتی از کینه دارد
بی تو میگویند:تعطیل است کار عشقبازی
عشق امّا کی خبر از شنبه و آدینه دارد؟
جغد بر ویرانه میخواند به انکار تو امّا
خاکِ این ویرانهها بویی از آن گنجینه دارد
خواستم از رنجش دوری بگویم، یادم آمد
عشق با آزار، خویشاوندی دیرینه دارد
روی آنم نیست تا در آرزو دستی برآرم
ای خوش آن دستی که رنگ آبرو از پینه دارد
در هوای عاشقان پر میکشد با بیقراری
آن کبوتر چاهی زخمی که او در سینه دارد
ناگهان قفل بزرگ تیرگی را میگشاید
آنکه در دستش کلید شهر پر آیینه دارد
✅قیصر امینپور
ای در دل من اصل تمنا همه تو
وی در سر من مایهی سودا همه تو
هر چند به روزگار در می نگرم
امروز همه تویی و فردا همه تو
🔻 #آیت_الله_بهجت قدسسره:
قلبها از ایمان و نور معرفت خشکیده است. قلب آباد به ایمان و یاد خدا پیدا کنید، تا برای شما امضا کنیم که امام زمان(عج) آنجا هست.
📚(در محضر بهجت، ج۲، ص۱۷۹)
✍️آیت الله آقا مجتبی تهرانی :
شفّاف ميگويم: براي اينکه در زمان غيبت امام زمان ارواحنا له فداه ، يک سري شبهات در شما اثر نکند، دستور اين است. هر روز بگوييد:
«يَا اللَّهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمُ يَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلَى دِينِکَ»
دو سه ثانيه هم بيشتر طول نميکشد. لذا اين را هر روز بخوانيد تا دلتان به امام زمان(صلوات الله علیه) قرص شود.
اوّلین رشدی که انسان باید از آن بهرهمند باشد رشد فردی، شخصی و اخلاقی است.
این سؤال پیش میآید که آیا اغلب افراد میتوانند این سرمایه را اداره و از آن بهرهبرداری کنند؟
باور کنید کمتر کسی است که چنانکه باید از سرمایههای فردی و شخصی خود بهرهبرداری کند.
(استاد مطهری، امدادهایغیبیدرزندگیبشر، ص۱۰۴)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️زندگی پستی و بلندی زیاد داره
شاید بارها به زمین بخوریم یا به زمین بزننمون ولی ههم ایستادگی و حرکته...
💪تو میتونی❗️
👈با مهارت♨️
🤛مهارش کن💯
«قانون ۱۵دقیقهای» موفقیت ژاپنیها!
👈 اگر روزی 15 دقیقه را صرف خودسازی کنید در پایان یک سال، تغییر ایجاد شده در خویش را به خوبی احساس خواهید کرد.
👈 اگر روزی 15 دقیقه از کارهای بی اهمیت خویش بکاهید، ظرف چند سال موفقیت نصیبتان خواهد شد.
👈 اگر روزی 15دقیقه را به فراگیری زبان اختصاص دهید از هفته ای یک بار کلاس زبان رفتن بهتر است.
👈 اگر روزی 15دقیقه را به پیاده روی سریع اختصاص دهید از هفته ای چند بار به باشگاه ورزشی رفتن، نتیجه ی بهتری خواهید گرفت.
👈 اگر روزی 15 دقیقه مطالعه و سلول های خاکستری خویش را درگیر کنید؛ به پیشرفت های عظیم یادگیری دست خواهید یافت.
🔻زیبایی روش یا قانون 15 دقیقه در این است که آنقدر کوتاهست که هیچ وقت به بهانه ی این که وقت ندارید آن را به تاخیر نمیاندازید.
✍شخصی به علامه طباطبایی گفت:
ریاضتی برای پیشرفت معنوی به من بفرمایید.
علامه فرمود:
بهترین ریاضت،
خوش اخلاقی در خانواده
است
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃
🌹قالَ مولانا الصَّادِقُ علیهالسلام:
♦️لا تَملَأْ عَينَيكَ من النَّظَرِ إلَيهِما إلاّ بِرَحمَةٍ و رِقَّةٍ ، و لا تَرفَعْ صَوتَكَ فَوقَ أصواتِهِما ، و لا يَدَكَ فَوقَ أيديهِما ، و لا تَقَدَّمْ قُدّامَهُما
🔅نگاهت را جز از سر مهر و دلسوزى به آنان خيره مكن و صدايت را از صداى آنها بلندتر مگردان و رو دست آنها نيز بلند نشو و از آنها جلو نَيُفت.
📚ميزان الحكمه جلد13 صفحه 498
#تربیت_کودک
ریشه رفتارهای کودکان...
وقتی کودکی را به زور بغل میکنیم ،
علی رغم میلش میبوسیم ،
یا دستش را محکم میگیریم و او را به سمتی میکشانیم
به او لجبازی را به صورت عملی آموزش میدهیم.
گام اول دامن خودمان را میگیرد
و در گام بعد فرزندی لجباز و آزارگر به جامعه اهدا میکنیم.
♨️ اگر کودکتان عمدا"
شما را آزار می دهد؛
این بدین دلیل است که شما
به لحاظ عاطفی به اندازه ی کافی
به او محبت نمی کنید.
♨️ اگر کودک شما #دروغ می گوید؛
این بدین معنی است که شما
در گذشته نسبت به اشتباهاتش
بیش از حد واکنش نشان داده اید.
♨️ اگر کودک شما اعتماد به نفس
پایینی دارد؛ این بدین دلیل است
که به جای تشویق او را
بیشتر نصیحت کرده اید.
🔴 به نقل از توران خانم!
مرداد ۹۸ بود که کتاب «مادر و خاطرات پنجاه سال زندگی در ایران» از خانم #میرهادی رو خوندم. کتاب در مورد زندگینامه مادر ایشون هست که اصالتاً آلمانیه و قبل از جنگ جهانی دوم به سبب آشنایی با پدر ایشون، مسلمان میشه و با توجه به علاقهای که به فرهنگ ایرانی پیدا میکنه، تصمیم میگیره از اروپا به ایران مهاجرت کنه.
کسانی که آشنایی داشته باشن، میدونن که خانم #توران_میرهادی (فرزند این بانوی آلمانی) یکی از موثرترین افراد در حوزه کودکی در ایران محسوب میشه و نکته جالب اینه که نگاه تربیتیشون خیلی برگرفته از نوع تعامل مادرشون با ایشون و خواهرها و برادرهاشون بوده و کتاب زندگینامه مادرشون رو در جهت معرفی مادر فرهیخته، اندیشمندشون و البته سبک تربیتی خاص ایشون نوشتند.
(نقد نگاه خانم میرهادی باشه برای یه وقت دیگه)
اما بعد؛
نکتهای که در این کتاب جالب بود انتقادی بود که #توران_خانم نسبت به مادرشون در قضیه جنگ جهانی دوم داشتن. تو کتاب تعریف میکنن هنگام جنگ جهانی مادر مهربان و دارای بینش عمیق ما تحت تأثیر تبلیغات نازیهای آلمان قرار گرفته بود و هر روز پیگیر اخبار جنگ بود و با هر حملهی ارتش نازی آلمان به کشتیهای روسیه، ابراز خوشحالی میکرد.
البته بعد از مدتی و در پی چند اتفاق مادرشون از حمایتهاش از هیتلر پشیمون میشه ولی اصل این کار همیشه براشون عجیب بوده که قدرت رسانه به قدری هست که حتی هیجان و شناخت یک فرد فرهیخته رو هم تحت تاثیر قرار میده. این نکته هم جای تأمل بیشتری داره که رسانه در اون زمان فقط رادیو بوده و اصلاً به گستردگی امروز نبوده ولی باز روی افکار عمومی اینقدر موثر بوده و حتی مادر ایشون با اون شاخصهها رو هم تحت تأثیر قرار میداده.
👈 این روزها خیلی از افراد تحصیلکرده و به ظاهر متشخصی رو میبینیم که گفتار و کنش عجیب و دور از انتطاری دارن، طوری که باورمون نمیشه این همون آقای دکتر هست؟ این همون خانم معلم هست؟! این همون جناب فلانه؟!
این حجم از هجمه رسانهای که دشمن روی افکار و هیجان مردم ایران و حتی مردم دنیا داره میاره، در تاریخ شاید بینظیر باشه و باعث شده بسیاری از مردم دچار خطای شناختی در اتفاقات اخیر بشن و طبیعیه که مخاطب اصلی این جنگ جوانان و نوجوانانی هستند که بیشتر در رسانههای اجتماعی هستند. پس خیلی تعجب نکنیم که چرا درک بچهها و دیگران اینقدر متفاوت از ماست.
✅ شاید مهمترین وظیفه ما در این جنگ، اول حفظ ارتباطمون با اطرافیان و بعد رسوندن خوراک درست باشه به نحوی که این رو هم کنار سایر محتواهایی که باهاش روبرو هستن، ببینن!!
#حمید_کثیری
دلایل کاهش اعتماد به نفس.mp3
5.06M
♨️اصلا فکرشم نمیکردم این دلایل
باعث
کاهش اعتماد بنفس فرزند بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«پدر و مادر، شما الگوی تمام عیار فرزندت هستی»
فرزندان شما، مستقیماً از شما الگو میگیرن.
برای تربیت صحیح
زودتر ضعف هایی رو که در خودتون سراغ دارید، درمان کنید.
👈تاشاهد تکرارش در فرزندتان نباشید.
@nooredideh
كودك زير ٣ سال
توانايي درك دو يا چند
فرمان همزمان را ندارد.
به همين دليل هر آموزشي
بايد تنها با بازي كردن
انجام شود.
در بازی کودک باحلقه، والدين عجول و جوان و بي حوصله دائما به نتیجه فکر میکنند و سعي مي كنند كه كودكشان حلقه ها را به ترتيب در مخروط بگذارد .
حاصل اين ياد دادن، محروم كردن كودك از بيش از صد نوع تجربة توسط کودک و كسب احساس خوشايند است. وقتی دربازی فقط به نتیجه فکر کردیم کودک درآینده همیشه به نتیجه فکر خواهد کرد. از 9 ماه مدرسه رفتن لذت نمی برد
فقط فکر نتیجه است. در دانشگاه فقط فکر مدرک است. در کار فقط فکر دستمزد است و لذتی نمی برد.
@nooredideh
چگونه با نوجوانم همدلی کنم؟
براى برخى والدین ابراز همدلى موقع ناراحتى فرزندشان مشکلتر از نصیحت کردن، حل مشکل و راهنمایى است. براى همدلى باید به گفتههای فرزند بهدرستى گوش کنیم و در ضمن با استفاده از قوهی تخیل و بهیاد آوردن تجربیات مشابه خود در نوجوانى، احساس او را درک نماییم و اطمینان یابیم که آنچه نوجوان بر زبان آورده، درک و دریافت شده است.
هر یک از لحظات بیان احساسات نوجوان را بهمثابهی فرصتی برای ارتباط بدانید. البته همدلی بهمعنای توافق یا تایید نوجوان نیست. بنابراین، اگر فرزند شما از دعوا با دوستش، رفتار ناخوشایند مدیر مدرسه، یا بهخاطر خراب کردن یک امتحان در مدرسه ناراحت یا عصبانى است، همدلی با او بدان معنا نیست که به او حق بدهید، اما مخالفت هم نکنید و توجه کنید که او نیاز به راهنمایى و نصایح اخلاقى هم ندارد.
در حقیقت، شاید بهتر باشد شما با احساسات شخصی خود در شرایط مشابه درگیر شوید و مثلاً بگویید، «میفهمم چرا این موضوع تو را اینقدر ناراحت میکند»، یا «معلوم اس این موضوع خیلی برایت سخت بوده.» همچنین نگران نباشیم که همدلی موجب تشویق و تقویت احساس ناراحتى او شود. دریافت همدلى به او یاری میرساند خود را با احساساتى که تجربه میکند، تنها احساس نکند. همچنین او تشویق میشود تا هم به احساسات خود بیشتر توجه کند و هم آنها را به زبان آورد. به یاد داشته باشید که قادر نیستید در هر موقعیتی، احساس فرزند خود را کنترل کنید. احساس او بخشی از پاسخ طبیعی برای یک موقعیت خاص است. در واقع، شما با انتقال این موضوع که دارید به آنچه او احساس میکند، «فعالانه گوش میکنید»، با فرزند خود ارتباطى گرم برقرار میکنید. بهعبارت دیگر، به فرزند نوجوان خود کمک میکنید با شما بیشتر احساس صمیمیت کرده و درک کند که دوستش دارید. این همان چیزى است که همهی والدین دوست دارند در ارتباطشان با فرزند نوجوان بهدست بیاورند.
نمونهای از ناهمدلى این است که بگوییم، « اینکه چیز مهمى نبود»، یا «تو نباید از این چیزها ناراحت بشوی». این قبیل جملات به این معناست که فرزند شما نباید به هیجانات خودش اعتماد کند، بلکه باید به گفتار شما در مورد احساسات خود تکیه داشته باشد. در صورتی که فرد از کودکى با این پیامها بزرگ شده باشد، یاد میگیرد که درک خود از احساساتش (و بعداً قضاوتهای خود) را کمارزش بشمارد و این امر در نهایت ممکن است به اعتمادبهنفس پایین او منجر شود.
باید توجه کنیم همدلى و پذیرش احساسات نوجوان بهمعنای پذیرش رفتار او نیست. ما این پیام را منتقل میکنیم: همهی احساسات قابل قبولاند، ولی تمام رفتارها قابل قبول نیستند.
ضمناً درک و همدلی، باید پیش از هر گونه راهنمایى یا حتى اظهار نظر، نشان داده شود. شاید در غالب اوقات هدف نوجوان از بیان ناراحتىاش فقط دریافت درک و همدلى باشد و حتى نیازى به راهنمایى وجود نداشته باشد.
پدر و مادری که میگویند ما زحمت یا دردسر زیادی برای بزرگ کردن بچههایمان کشیدیم
بیشتر نشان میدهند که دانایی یا مهربانی یا توانایی و امکانات لازم را نداشتند و اتفاقا به میزانی که زحمت زیادتری کشیدند به بچهها بیشتر آسیب زدند.
ابراز محبت و توجه صرفا با روشهای مادی مثل خریدهای مكرر، پول دادنهای بیرویه و هدیههای رشوهمانند، زمينه را برای پرتوقع و بیمسئولیت شدن کودک و نوجوان را ایجاد میكند.
چگونه در خانواده عمل کنیم تا نوجوانان ما دارای آینده ای توأم با موفقیت و کامیابی باشند؟
💎برای آنکه بتوان برای فرزندان نوجوان خود آینده ای سرشار از موفقیت و کامیابی داشت، باید به دو دوره زندگی او توجه ویژه ای داشته باشیم:
♦️اول: دوران کودکی فرد
♦️دوم : دوران نوجوانی
دلیل این دسته بندی آن است که دوران نوجوانی ادامه دوران کودکی بوده و بخش مهمی از شخصیت یک فرد در دوران کودکی شکل می گیرد.
و اما مرجله بعدی توجه به دوران نوجوانی فرد است. ( هر چند برخی نکاتی که ذکر می کنیم را باید از دوران کودکی فرد هم انجام دهیم). این دوران از مهمترین دوران زندگی هر فرد در جریان رشد و تکامل شخصیتی است. چرا که یکی از مهمترین و بحرانی ترین اتفاق زندگی یعنی بلوغ، در این دوره به وقوع می پیوندد. در این دوره، فرد هم از لحاظ روحی تأثیرپذیر است و هم از لحاظ جسمی و جنسی دارای شرایط و نیازهای جدید می باشد.
♦️توجه به این نکات می تواند برای آینده او بسیار مهم باشد. یکی از این مسائل رشد و توسعه احساس اعتماد به نفس در نوجوان است. یعنی باید احساس اتکای به خود و اعتماد به نفس را در انجام امور شخصی در نوجوان پرورش داد که این امر می توان با برخی سیاستها و شرایط تربیتی در فرد ایجاد و تقویت کرد. انجام کارهای شخصی خود در منزل و برخی کارها و امور خانواده در بیرون از منزل(آن دسته از اموری که در حد و اندازه توان یک فرد نوجوان باشد) می تواند زمینه ساز این امر باشد و در فرد نوجوان این احساسات را تقویت کند.
@nooredideh
یک تکنیک مهم برای ایجاد آرامش در خانواده👇🏻
اوّلین روش برای آرامش، آرامش های کلامی است؛ یعنی اگر پدر و مادر بخواهند به فرزند خود آرامش دهند، باید در ارتباط کلامی خود با نوجوان دقّت کنند. نوجوانان آتش زیر خاکستر هستند؛ یعنی نیاز به یک باد و نسیم دارند تا آتش درونشان شعله ور شود؛ لذا پدر و مادر نباید بگذارند که این تلاطم و برانگیختگی در نوجوان به وجود بیاید.
یکی از چیزهایی که آدم را خیلی عصبی می کند، بد حرف زدن است. در روایات دینی ما آمده است که: "زیبا سخن بگویید تا زیبا سخن بشنوید"؛ لذا اگر پدر و مادر بخواهند از نوجوان سخن زیبا بشنوند، باید با او زیبا سخن بگویند.
از زیاد حرف زدن برای فرزندتان جداً خودداری کنید.
« زیاده گویی » مقدمه نشنیدن است .
اگرچه حرف زدن با کودک و نوجوان لازم و مفید است اما زیاد حرف زدن تاثیر سازنده ای ندارد.
◻️ آنچه را قبلا گفته اید تکرار نکنید!
◻️ چیزی را که کودک و نوجوان خود می داند، به او نگویید (بیشتر مواقع کودک و نوجوان از اشتباهش آگاه است، پیامد طبیعی رفتار، خود بهترین آموزگار است)!
◻️ تکرار موجب اختلال در ارتباط سالم، اوقات تلخی، بگو مگو و استیصال می شود!
◻️ گاهی هنگام خطای او سکوت کنید!
« زیاده گویی » مقدمه نشنیدن است.
سعی کنید مکالمه بین شما و نوجوان کاملا دو طرفه باشد. دستوری حرف زدن و دیکته کردن یکسری دستورالعمل ها، آن هم با صدای بلند، سبب می شود که نوجوان واکنش نشان دهد و حداقل در ظاهر بی اعتنا باشد.
لحن صدای خود را آرام کنید و سعی کنید نوجوان را در بحث شرکت دهید. با احترام برخورد کنید تا نوجوان، شما را در مقابل خود نبیند.
اصلا قرار نیست که پدر و مادر همه جا به رفتاری که از فرزندشون سر میزنه مستقیما حرفی بزنند یا واکنشی از خودشان نشان دهند. اتفاقا خیلی جاها برخوردهای غیر مستقیم و سعه صدر بیشتر جواب میده. چه قبل از نوجوانی چه در دوران نوجوانی
در این دوران مدارا خیلی مهم هست قرار نیست چون خیلی چیزها را میدانیم پس به سرعت نقد کنیم و جواب درست و جایگزینش را به نوجوان بگیم. برخی اوقات گذر زمان خیلی چیزها را برای آنها مکشوف میکنه. بماند که اگر مرتب برای آنها صحبت کنیم نقد و سرزنش و ملامت کنیم بعد از یک زمان کوتاهی واکنش منفی وحداقل عادی سازی تندی شما را نشان خواهد داد.
🌺 پیامبر اکرم صلی الله و علیه و آله:
هر كس به شما نیکی كرد، جبران كنيد و اگر نتوانستيد، آن قدر براى او دعا كنيد كه مطمئن شويد تلافى كردهايد.
🌀🌹🌀🌹🌀🌹🌀🌹🌀
💎 ثمره اخلاق بد
🔻امام علی علیهالسلام:
مَن ساءَ خُلُقُهُ ضاقَ رِزقُهُ
✳️ آن كه اخلاقش بد باشد، روزیاش تنگ میشود.
📚 غررالحكم، ح ۸۰۲۳
🔴ارشاد جاهل
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ارشاد و راهنمایی غافلان و جاهلان یکی از وظایف و حقوق انسانهاست. غفلتزدایی و جهلزدایی از ابتداییترین وظایف آگاهان است.
بلکه میتوان گفت یکی از حقوق غافلان و جاهلان بر آگاهان، این است که راه را از چاه به آنان بنمایانند. یعنی اگر اشتباهی کردند و یا غافلانه در مسیری انحرافی حرکت کردند، به آنان تذکر داده شود.
#امام_صادق علیه السلام میفرماید:
«مَنْ رَأَى أَخَاهُ عَلَى أَمْرٍ يَكْرَهُهُ فَلَمْ يَرُدَّهُ عَنْهُ وَ هُوَ يَقْدِرُ عَلَيْهِ فَقَدْ خَانَهُ؛
هر كه برادرش را در كارى ناپسند ببيند و بتواند او را از آن باز دارد و چنين نكند، به او خيانت كرده است»
#سعدی در باب اول گلستان (در سیر پادشاهان) میگوید:
«گروهی حکما به حضرت کسری در به مصلحتی سخن همی گفتند و بزرگمهر که مهتر ایشان بود خاموش.
گفتندش: چرا با ما در این بحث سخن نگویی.
گفت: وزیران بر مثال اطبااند و طبیب دارو ندهد جز سقیم را. پس چو بینم که رأی شما بر صواب است مرا بر سر آن سخن گفتن حکمت نباشد.
چو کاری بیفضول من بر آید
مرا در وی سخن گفتن نشاید
و گر بینم که نابینا و چاه است
اگر خاموش بنشینم گناه است»
احمدحسین شریفی
🖇️حضرت امیرالمؤمنین صلوات الله علیه:
📌مبادا با آنان که به دنبال ایراد های مردم هستند، معاشرت کنی که همنشینان شان از آنان در امان نیستند.
📚عیون الحکم و الواعظ ص٩٧
🌕✨🌕✨🌕✨🌕✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌼🍃🌼🍃
💥معجزه صدقه
👤#استاد_شجاعی
┄┄┅┅┅❅💌❅┅┅┅┄┄
✨پيامبر :
هرگاه انسان دست خود را به دادن #صدقه دراز كند ، خداوند عزّ و جلّ به رويش لبخند مى زند و هر كه خدا بر او لبخند زند ، آمرزيده است .
📗( كنز العمّال : ۱۶۱۶۶)
┄┄┅┅┅❅⭕️❅┅┅┅┄┄
✨پيامبر :
🌱#صدقه بلا را برطرف مى كند و مؤثرترينِ داروست. همچنين، قضاى حتمى را برمى گرداند و درد و بيمارى ها را چيزى جز دعا و صدقه از بين نمى برد.
📙بحارالأنوار،ج 93، ص 137، ح 71
┄┄┅┅┅❅⭕️❅┅┅┅┄┄
❣«پیامبر»:
☘ #صدقه هفتاد در بلا را می بندد.
📙 (بحارالانوار :۹۶/۱۳۲/۶۴)
┄┄┅┅┅❅🌸❅┅┅┅┄┄
❣«امام سجاد »:
☘همانا #صدقه پنهانی، آتش خشم پروردگار را فرو می نشاند.
┄┄┅┅┅❅💐❅┅┅┅┄┄
❣«امام سجاد»:
☘#صدقه قبل از این که به دست نیازمند برسد، در دست خداوند قرار می گیرد.
📙 (عدّه الدّاعی، ص۵۹)
┄┄┅┅┅❅❇️❅┅┅┅┄┄
مردى به #امام_کاظم شكايت كرد كه ده نفر افراد خانواده ام همه بيمارند. حضرت فرموند :
آنان را با #صدقه دادن درمان كن ، زيرا هيچ چيزى سريع الاجابه تر و سودمندتر از صدقه نيست .
📚 بحارالانوار ، ج 62 ، ص 265
┄┄┅┅┅❅🌺❅┅┅┅┄┄
#صدقه_روزانه، مال و ثروت را به بار مى نشاند و عمر را زياد مى كند .
📗بحار الأنوار : 96/125/39
┄┄┅┅┅❅🛑❅┅┅┅┄┄
🌷 آیت الله بهجت (ره) :
✍️ کار خیر خود را دست کم نگیرید ،در هرکار خیری خود را به قدر نخود هم شده شریک کنید🌹
🌱 شاید همان کارخیر بی ریا قبول و باعث نجاتتون شد .
┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄
#مصرف_گرایی_عیوب_سبک_زندگی_ما۱
عیوب اساسی در #سبک #زندگی ما است؛ این دیگر مربوط به مسئولین نیست، مربوط به #خود ما و #شما آحاد مردم است. ما در سبک زندگی مشکلاتی داریم: یکی از مشکلات ما، مصرفگرایی است؛ یکی از مشکلات ما، #اسراف و #زیادهروی و #زیاد خرج کردن است؛
یکی از مشکلات ما رفاهطلبیِ افراطی است؛ یکی از مشکلات ما اشرافیگری است.
📚اقتصاد،ص۶۳