⭕️مرکز حفظ و نشر آثار روحانی راه اندازی شد!
🔺برادر این که چند ساله تاسیس شده؛ شما الان هر خرابه، کارخونه تعطیل، آدم بیکار و مرد شرمندهای رو نشون بدی، خودش یک اثرِ شاهکار از آقای روحانی محسوب میشه!
🇮🇷@iransiasat_ir👈
🚨 امام حسین (ع) را شهید کردند تا "فهمیدیم" یزید، ظالم است !!
⚠️ برجام امضا شد تا "فهمیدیم" آمریکا قابل اعتماد نیست !!
⭕️ #حاج_قاسم سلیمانی را ترور کردند تا "فهمیدیم" آمریکا باید از منطقه برود !!
⌛️ ...... یک تاریخ هزینه شده تا یک عدهٔ دیرفهم ، بفهمند !!
🔰 در حالیکه میشد فقط با گوش کردن به ولیخدا و اطاعت از او ، اینهمه هزینه و تاوان های سنگین نداد !! 👌
🚷 امان از دست این ابوموسی اشعری های زمانه!
💐💐💐
@Basirat_135
eitaa.com/Basirat_135
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ مکالمه لو رفته از همکاری برخی اصلاح طلبان با شبکه من و تو!
🔺حمید کاری عضو بنیاد باران و از نزدیکان محمد خاتمی و مصطفی تاجزاده است که بخش هایی از مکالمه افشا شده وی با بخش اتاق خبر شبکه منوتو برای همکاری در انتخابات را می شنوید!
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔰بهترین لحظات من همان بود
🔹بعد از سخنرانی در بهشت زهرا امام اظهار تمایل کردند که به داخل جمعیت بروند. یک عکس هم از امام هست که نه عمامه دارد و نه عبا و وسط جمعیت گیر افتادهاند. امام بعدها می فرمودند: «من احساس کردم دارم قبض روح می شوم». تعبیر امام این بود که بهترین لحظات من همان موقعی بود که زیر دست و پای مردم داشتم از بین می رفتم. این خود نهایت تواضع و خلوص امام را می رساند که این طور نسبت به مردم ابراز احساسات داشتند.
#خاطرات_امام
📚برداشت هایی از سیره امام خمینی (ره) | جلد ۱ ، صفحه ۱۴۲
@Sorenae