💢اجرای پویش استانی مراقبت کودکان زیر 6 سال تا پایان آبان ماه
🔺به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری :دکتر زائری رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس گفت: پویش استانی مراقبت کودکان زیر 6 سال در بندرعباس تا 30 آبان ادامه دارد
🔺دکتر زائری افزود: هدف این پویش تعیین وضعیت رشد کودکان ، شناسایی کودکان مبتلا به اختلالات تکاملی ، بررسی سوء تغذیه ، غربالگری کودکان 3 الی 6 سال مشکوک به اوتیسم ، تجویز سافت ژل ویتامین آ و بررسی واکسیناسیون کودکان انجام موارد تاخیری است که تا پایان آبان ماه در سطح شهر و روستا برگزار خواهد شد.
ادامه خبر↙
https://stnews.ir/short/VMaAK
@stnews_ir
💢۳ فاکتور خطر سکته مغزی را بشناسید
🔺به گزارش پایگاه خبری علم و فناوری : محققان گزارش دادند که سیگار کشیدن، فشار خون بالا و ابتلاء به فیبریلاسیون دهلیزی به طور قابل توجهی خطر ابتلاء به سکته مغزی شدید را افزایش میدهد.
ادامه خبر↙
https://stnews.ir/short/VvpK6
@stnews_ir
♦️ #چند_خبر_کوتاه
🔸رونمایی از 10 عنوان کتاب انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل
🔹برگزاری 25 جشنواره جهادگران علم و فناوری به مناسبت هفته بسیج در استان اصفهان
🔸بومیسازی «ساعت اتمی» برای اندازهگیری زمان با دقت صدم نانوثانیه
🔹برپایی نمایشگاه جهادگران علمی مازندران در ۴ و ۵ آذرماه
🔸ایران به جمع تولیدکنندگان دستگاه اندازهگیری هموگلوبین خون پیوست
💢 اخبار علم و فناوری ایران و جهان را در پایگاه اینترنتی خبرگزاری علم و فناوری بخوانید:
https://stnews.ir/
@stnews_ir
💢تدوین برنامه تقسیم کار ملی #هوش_مصنوعی با همکاری سه دستگاه
💬معاون برنامهریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به برخی چالشهای قانونی در حوزه هوش مصنوعی گفت: کشور در حال حاضر در حوزه هوش مصنوعی برنامه دارد و باید برنامه تقسیم کار ملی نیز تدوین شود که ما با همکاری سازمان ملی هوش مصنوعی و معاونت علمی در حال تهیه آن هستیم.
ادامه خبر↙
https://stnews.ir/short/4ypaj
@stnews_ir
💢اعلام جزئیات یازدهمین دوره مسابقه ملی دانشآموزی «دانش مغز»
🔺مرحله نخست این دوره از مسابقات، ۱۰ اسفندماه سال جاری برگزار میشود و دانشآموزان تا تاریخ ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ فرصت دارند در این رویداد ثبت نام کنند. مرحله دوم مسابقات نیز در مرداد ۱۴۰۴ بین برگزیدگان مرحله اول برگزار خواهد شد. دانشآموزان ۱۳ تا ۱۸ سال) متولدین اول مرداد ۱۳۸۵ تا اول مرداد ۱۳۹۱ میتوانند در این دوره از مسابقات شرکت کنند.
جزئیات بیشتر↙
https://stnews.ir/short/NBoGd
@stnews_ir
💢بومیسازی گرانولهای نانویی برای حذف بوی نامطبوع شهرها
🔸سید محسن حسینی راوندی ، مدیرعامــل این شــرکت دانشبنیان درباره این محصول اظهار کرد: قبل از اینکه ما این محصول را تولید کنیم، نیاز کشور به چنین محصولاتی از آمریکا یا آلمان تأمین میشد و قیمتهای آنها پنج تا ۱۰ برابر بالاتر بود. این در حالی است که محصولات خارجی نیاز به تعمیر و نگهداری زیادی داشتند.
ادامه خبر↙
https://stnews.ir/short/VbmJy
@stnews_ir
💢گوگل در حال ساخت لپتاپ جدیدی از سری پیکسل است
🔺#گوگل در حال ساخت لپتاپی جدید و پرچمدار از سری پیکسل است که به نظر میرسد بازار محصولات پریمیوم را هدف قرار خواهد داد. این لپتاپ که با کدنام Snowy شناخته میشود، با دستگاههای پرچمداری از جمله مکبوک پرو اپل، XPS دل، سرفیس لپتاپ مایکروسافت و گلکسی کرومبوک سامسونگ مقایسه شده است.
ادامه خبر↙
https://stnews.ir/short/VwrDl
@stnews_ir
💢دل، یکی از تولیدکنندگان بزرگ تجهیزات سختافزاری، از عرضه نخستین رکهای سرور مجهز به پردازندههای گرافیکی بلکول انویدیا خبر داد. این رک سرور PowerEdge XE9712 نام دارد و از سیستم خنککننده مایع بهره میبرد و برای #هوش_مصنوعی و محاسبات با عملکرد بالا (HPC) طراحی شده است.
ادامه خبر↙
https://stnews.ir/short/NE57p
@stnews_ir
💢با Tiny11core بهسادگی نرمافزارهای اضافی را حذف کنید!
🔺مایکروسافت بهتازگی آپدیت 24H2 ویندوز ۱۱ را برای عموم کاربران منتشر کرد. آپدیت ۲۰۲۴ ویندوز ۱۱ شامل بهبود عملکرد در بخشهای مختلف و ارتقای امنیتی و ویژگیهای جدید است. لایهی شبیهسازی جدید برای برنامههای x86 روی کامپیوترهای مبتنیبر ARM و بهبود عملکرد گیمینگ روی برخی گرافیکها و پردازندهها، ازجمله تغییرات در نسخهی 24H2 است!
ادامه خبر↙
https://stnews.ir/short/ND5z3
@stnews_ir
💢اینتل از لیست ۱۰ پردازنده پرفروش آمازون خارج شد
🔺هیچیک از پردازندههای اینتل در بین ۱۰ پردازندهی پرفروش #آمازون قرار ندارند؛ درحالیکه AMD سه نسل از پردازندههای خود را بهسرعت میفروشد و آمار خرید پردازنده AMD همچنان بیشتر از تیم آبی است.
اینتل فرصتی برای تغییر شرایط با پردازندههای دسکتاپی ارو لیک داشت؛ اما بهطرز فاجعهباری شکست خورد. این موضوع باعث شد تا پردازندههای AMD بیش از همیشه در لیست پرفروشترینها قرار بگیرند.
ادامه خبر↙
https://stnews.ir/short/eoQ7w
@stnews_ir
♦️باکتری مسمومیت زای سالمونلا میتواند به مبارزه با سرطان روده کمک کند
🔹باکتری سالمونلا که یکی از عوامل مسمومیت غذایی در افراد است، میتواند به عاملی برای مبارزه گلبولهای سفید با سرطان روده تبدیل شود.
🔹پژوهشگران دانشگاه بیرمنگام با تحقیق بر موشهای حامل باکتری سالمونلا دریافتند که این باکتری میتواند طوری مهندسی شود که به سلولهای تی (نوعی گلبول سفید خون که از بدن در برابر عفونت و بیماری محافظت میکند) اجازه دهد که با سلولهای سرطانی مبارزه کنند.
🔹دکتر آلاستیر کپلند اولین نویسنده این مطالعه و پژوهشگر ایمونولوژی در دانشگاه بیرمنگام در این باره به اسکای نیوز گفت: «نتایج این تحقیق میتواند باکتری بیماریزا سالمونلا را به عاملی برای مبارزه با سرطان تبدیل کند.
🔹به باور مدیر تحقیقات سرطان انگلستان، که این مطالعه را تامین مالی کرده است، این تحقیق یک پیشرفت «هیجانانگیز» است و میتواند منجر به «درمانهای موثرتری برای بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ و سایر سرطانها در آینده شود و امیدی را برای درمان بیماران پدید آورد.»
#سرطان_روده
@stnews_ir
💢پادشاه قرون وسطی با فناوریهای پیشرفته حرف میزند
🔺محققان با استفاده از فناوری های پیشرفته صدای پادشاه ریچارد سوم انگلیس را با لهجه منطقه یورکشایر بازسازی کردند
🔻به نقل از گاردین، پس از آنکه محققان نسخه ای از صدای این پادشاه انگلیسی را تولید کردند، یک آواتار دیجیتال از وی در «تاتر رویال یورک» به نمایش درآمد
ادامه خبر↙
https://stnews.ir/short/4Zl1D
@stnews_ir