جامعه بانوان استراتژیست
🔰 آیا امر جنسی عادی میشود؟
🔹راسل در کتاب زناشویی و اخلاق میگوید: «در عصر ویکتوریا، دیدن قوزک پای زنان، برای تحریک مردان کافی بود، در حالی که برای مردان مدرن، دیدن ران پای زنان هم تحریک کننده نیست.»
او مبتنی بر این دیدگاه خود، مدعی است: جذابیتهای پورنوگرافی به دلیل همین محدودیتهای جنسی است و اگر این محدودیتها نبود، این جذابیتها هم نبود!
🔹راسل در ادامه توصیه میکند نباید قانونی برای ممانعت از نشریات مستهجن داشته باشیم!
او که حدود نود سال عمرکرد و تا سال ۱۹۷۰ زنده بود، عمرش بیش از این به او فرصت نداد تا آن روی دیگر نظریات خود را مبتنی بر تجربهی بشر در قرن ۲۱ و عصر سایبر ببیند؛ عصری که در آن بیشترین مخاطبان پورن، کشورهایی هستند که بیشترین آزادی جنسی را دارند و اگر ادعای او در مورد دلیل جذابیت پورنوگرافی محدودیتهای جنسی درست بود، چرا با افزایش آزادی جنسی، مخاطبان آن هم بیشتر شدند؟
🔹آمارها میگوید بیش از چهل میلیون آمریکایی به طور معمول به سایتهای پورن سر میزنند.
47 درصد از آمریکایی ها گزارش دادهاند که پورنوگرافی یکی از مشکلات خانواده آنهاست.
همچنین 46 درصد از فرانسویها اذعان کردند که به طور معمول به سایتهای پورنوگرافی سر میزنند.
و 30 درصد کل فضای اینترنت را محتوای مستهجن تشکیل داده است!
«مِتاسِرت» آمارهای تأسفبار دیگری را منتشر کرده است. بنابر آمارهای این پایگاه، 60 درصد دامنههای محتوای مستهجن در آمریکاست. چیزی معادل 428 میلیون صفحهی پورنوگرافی. بعد از آمریکا، هلند، آمریکای جنوبی، آلمان، فرانسه، کانادا، ژاپن، استرالیا و... قرار دارند.
🔹راسل تصور میکرد با آزادی پوشش و نشر محتوای مستهجن، امر جنسی عادی میشود، در صورتی که نیاز جنسی برای بشر عادی نمیشود، بلکه سطح تحریک بالا می رود. چون نیاز جنسی دو بُعد جسمی و روانی دارد. و زمانی که بشر از وادی تامین نیاز جسمی و طبیعی جنسیاش به چاه ویل نیاز روانی بیفتد، روز به روز تشنهتر میشود و نوع جدیدی از روشهای تحریک و پاسخ به نیاز جنسی را طلب میکند.
به بیان دیگر نیاز او به سطح بالاتر میرود و چون باسطح بالاتری از نیاز مواجه است، نسبت به محرکهای قبلی بیتفاوت شده و عوامل تحریک مجدد طلب میکند. انواع اسباببازیهای جنسی، پوزیشنها، انواع خاصی از اندام زنان و... همه محصول تغییر سطح نیاز انسانی است که از بعد جسمی و طبیعی فراتر رفته و او را اسیر بعد روانی این نیاز کرده است. با برهنگی زنان، جسم آنها برای مردان عادی شده و اندام معمولی یک زن دیگر تحریککننده نخواهد بود، بلکه شکل و شمایل و رفتارهای خاصی را طلب میکند تا نیازی را از سطح عادی تحریک بالاتر رفته است ارضا کند.
✍️ مهدیه منافی
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
جامعه بانوان استراتژیست
♦️«بررسی مفهوم حیات در نگاه غربی و اسلامی»، قسمت سیزدهم: 🔹4-عذاب های الهی: در این زمینه 10 آیه در ق
♦️«بررسی مفهوم حیات در نگاه غربی و اسلامی»، قسمت چهاردهم:
🔹8-آیه 20 سوره احقاف
وَيَومَ يُعرَضُ ٱلَّذِينَ كَفَرُواْ عَلَى ٱلنَّارِ أَذهَتُم طَيِّبَتِكُم فِي حَيَاتِكُمُ ٱلدُّنيَا وَٱستَمتَعتُم بِهَا فَٱليَومَ تُجزَونَ عَذَابَ ٱلهُونِ بِمَا كُنتُم تَستَكبِرُونَ فِي ٱلأَرضِ بِغَيرِ ٱلحَقِّ وَبِمَا كُنتُم تَفسُقُونَ
9-آیه 38 سوره نازعات
وَءَاثَرَ ٱلحَيَوةَ ٱلدُّنيَا
10-آیه 75 سوره اسرا
إِذا لَّأَذَقنَكَ ضِعفَ ٱلحَيَوةِ وَضِعفَ ٱلمَمَاتِ ثُمَّ لَا تَجِدُ لَكَ عَلَينَا نَصِيرا
♦️5-مخالفان دین و دنیاپرستان و آراء شان:
در این زمینه 6 آیه در قرآن وجود دارد
1-آیه 33 سوره مومنون
وَقَالَ ٱلمَلَأُ مِن قَومِهِ ٱلَّذِينَ كَفَرُواْ وَكَذَّبُواْ بِلِقَاءِ ٱلأخِرَةِ وَأَترَفنَهُم فِي ٱلحَيَوةِ ٱلدُّنيَا مَا هَذَا إِلَّا بَشَر مِّثلُكُم يَأكُلُ مِمَّا تَأكُلُونَ مِنهُ وَيَشرَبُ مِمَّا تَشرَبُونَ
2-آیه 25 سوره عنکبوت
وَقَالَ إِنَّمَا ٱتَّخَذتُم مِّن دُونِ ٱللَّهِ أَوثَنا مَّوَدَّةَ بَينِكُم فِي ٱلحَيَوةِ ٱلدُّنيَا ثُمَّ يَومَ ٱلقِيَمَةِ يَكفُرُ بَعضُكُم بِبَعض وَيَلعَنُ بَعضُكُم بَعضا وَمَأوَىكُمُ ٱلنَّارُ وَمَا لَكُم مِّن نَّـصِرِينَ
3-آیه 7 سوره رم
يَعلَمُونَ ظَهِرا مِّنَ ٱلحَيَوةِ ٱلدُّنيَا وَهُم عَنِ ٱلأخِرَةِ هُم غَفِلُونَ
4-آیه 35 سوره جاثیه
ذَلِكُم بِأَنَّكُمُ ٱتَّخَذتُم ءَايَتِ ٱللَّهِ هُزُوا وَغَرَّتكُمُ ٱلحَيَوةُ ٱلدُّنيَا فَٱليَومَ لَا يُخرَجُونَ مِنهَا وَلَا هُم يُستَعتَبُونَ
#بررسی_مفهوم_حیات_در_نگاه_غربی_و_اسلامی_بخش_چهاردهم
✍️ نیلوفر تفلیسی
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
💢 جلد کتاب سوم | فرانمای روندهای پیشرفت ملی - سال ۱۴٠۲
📡 @StrategicNews_ir
💢 راهنمای روندهای جهانی جمهوری اسلامی
1⃣ روندهای بنیادی
2⃣ ابر روندها
3⃣ روندهای کلان
4⃣ روندهای خرد
5⃣ روندهای ریز
#نقشه_خدا
📡 @StrategicNews_ir
💢 فرانمای روندهای انقلاب اسلامی
1⃣ روندهای جهانی
🔻 الف - روندهای جهانی انقلاب اسلامی
🔻 ب - روندهای انقلاب جهانی اسلامی
#نقشه_خدا
📡 @StrategicNews_ir
💢 فرانمای روندهای انقلاب اسلامی
2⃣ روندهای منطقهای
🔻 الف - روندهای منطقهای انقلاب اسلامی
🔻 ب - روندهای انقلاب منطقهای اسلامی
3⃣ روندهای ملّی
🔻 الف - روندهای ملّی انقلاب اسلامی
🔻 ب - روندهای انقلاب ملّی اسلامی
#نقشه_خدا
📡 @StrategicNews_ir
2.pdf
40.78M
💢 فایل کامل کتاب سوم | فرانمای روندهای پیشرفت ملی - سال ۱۴٠۲
📡 @StrategicNews_ir
🔰 خانواده مدرن و سنتی
▪️در سالهای اخیر زیاد شنیدهایم که غرب در حال بازگشت به خانواده و اصلاح روند اشتباهی است که پیموده است و معمولا اینطور گفته میشود که خانوادهمحوری یکی از رویکردهای مهم موج چهارم فمینیسم است. اما خود غربیها محوریت موج چهارم را بر توانمندسازی زنان، استفاده از ابزارهای اینترنتی برای گفتن از تجربههای زیسته و آزارهای جنسی که با آنها مواجه بودهاند میدانند.
اگر فرض بر صحت این مدعا در بازگشت غرب به خانواده باشد سؤال این جاست که غرب در حال بازگشت به کدام خانواده است؟ آیا منظور از خانواده در نگاه آنها همانی است که مد نظر ماست یا این دو تعریف تفاوت اساسی و ماهوی دارند؟
▪️واقعیت این است که در غرب خانواده از خانوادهی «سنتی» به «مدرن» تغییر کرده است. خانوادهای که در آن «فرد» محور است و اصالت با فرد است نه جمع و مبانی ارزشی نیز بر اساس منافع فردی تعریف میشوند. با این مبنا رویکرد اصلی و اولیه در تنظیم روابط، «حقوق» است نه ارزش های اخلاقی و انسانی و آنچه رابطهی زن و مرد را تعیین میکند تفکیک نقش بر اساس ویژگی های ذاتی مبتنی بر جنسیت نیست بلکه با مبنای برابری است. در خانواده مدرن ارزشهای خویشاوندی کنار گذاشته شده و ارزشهای فردگرایانه جایگزین شدهاند.
▪️از سوی دیگر به اذعان خانم "ایزابل ساهیل" در کتاب «نسل رها شده» با توجه به شرایط پیش آمده که محصول آزادی بیضابطهی روابط جنسی است «نیاز به بازتعریف مفهوم خانواده» در کشوهای غربی است. کما این که تعاریف جدید را در قانونی شدن انواع خانوادهی همجنس نیز شاهد هستیم.
▪️اگر چه سریالهایی مثل «این ما هستیم» یا انیمیشن «انکانتو» سعی دارند الگویی خویشاوندی سه نسلی با حضور پدربزرگ/مادربزرگ، فرزندان و نوهها را نشان دهند و بین زیست مدرن و ارزشهای خانواده سنتی با تکرار عبارت «ما خانواده هستیم» پیوستی ایجاد کنند اما واقعیت این است که رویکرد مدرن با تعریفی که از انسان و روابط زن و مرد ارائه میدهد نتیجهاش همانی شده که در غرب میبینیم نه آنی که در این فیلمها تصویر میشود.
▪️رویکرد مقابل خانواده مدرن، در نگاه اسلامی، خانوادهی سنتی نیست بلکه خانوادهی الهی است که ارزشهای آن برگرفته از مفاهیم عمیق دینی است. در دین، مودت و رحمت ساماندهندهی اصلی روابط میان زوجین است و اگر خانواده از حالت یگانگی و «وفاق» به سمت جدایی و «شقاق» رفت، آنگاه حقوق و کمک از قانون به میدان میآید و حقوق ساماندهندهی ثانویه در روابط زن و مرد خانواده است نه اولیه. اگر در خانوادهی مدرن منافع فردی حاکم است، در خانواده الهی منافع جمعی اولویت دارد و ارزشهای اخلاقی چون ایثار با این نگاه معنا پیدا میکند. در خانوادهای که اسلام میسازد، مبنای تقسیم نقشها نه تنها برابری نیست بلکه بر اساس تفاوتهای ذاتی مبتنی بر جنسیت این تفکیک صورت میگیرد و غایت خانوادهی اسلامی و حتی مفاهیم جنسیت و زوجیت محدود و محصور به دنیا نیست بلکه تا آخرت و زندگی پس از دنیا نیز ادامه دارد.
▪️اگر بخواهیم تفاوت مبنایی نگاه اسلام و مدرنیته در خانواده را بیان کنیم باید برگردیم به مفهوم انسان و تعریفی که از انسان در این دو وادی وجود دارد را بررسی کنیم. که اگر تعریف ما از انسان اومانیستی (عالم بر محور انسان) بود یا الهی و بر محور خدا (عالم و انسان بر محور خدا) خروجیش دو تمدن، دو جامعه و خانوادهای که کوچکترین واحد است با مبانی و ساختار کاملا متفاوت خواهد شد و از این حیث از نگاه اسلامی هیچگاه نمیتوانیم اشکال زندگی همباش، همجنسگرا و انواع دیگر را که در ساختاری خارج از طبیعت زن و مرد قرار میگیرد را در تعریف خانواده قرار دهیم.
✍🏼 مهدیه منافی
🌐|@asrezanan_ir|
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
سال #۱۴۰۲، سال «#مهارتورم، #رشدتولید» مبارک باد 💐
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 بهار طبیعت، مَثَلی از بهار حقیقیِ عالَم در عصر ظهور است.
«بهارِ طبیعت، مَثَلی از بهار حقيقی عالم در عصر ظهور است که زمين و اهلش زنده میشوند.
اين بهار يك مَثَل و يك نمونه است برای اینکه حقیقت آن بهار را بفهميم».
استاد سید محمّدمهدی میرباقری
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰 مادر سردار شهید بیژن گُرد به فرزند شهیدش پیوست
🔸 مکیه غریبی مادر سردار شهید والا مقام بیژن گُرد از شهدای نبرد مستقیم با آمریکا و از یادگاران دوران دفاع مقدس استان بوشهر به فرزند شهید خود پیوست.
🌹 روحشان شاد و یادشان گرامی 💐
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
جامعه بانوان استراتژیست
🔰 مادر سردار شهید بیژن گُرد به فرزند شهیدش پیوست 🔸 مکیه غریبی مادر سردار شهید والا مقام بیژن گُرد ا
🔰بسم رب شهدا
🔸 خبر رحلت یکی از بانوان تراز انقلاب اسلامی در روزهای نخست بهار ۱۴۰۲ جانگداز بود.
بانوی عفیفه،، مکیه غریبی،، مادر سردار شهید بیژن گرد، همان دریادلی که با دوستانش در ۱۳۶۶ پوز آمریکا را به صخره های مرجانی کف خلیج فارس مالیدند و بریجتون را منهدم کردند.
🔸 خدای ،، گرد آفرین ،، برای اصطناعت ابرمردی چون شهید بیژن گرد، ابتدا ابر بانویی چون مادر آن شهید را آفرید که فقط از دامن چنین ابر انسانی، آنچنان فرزند برومندی پرورش مییافت ولاغیر. رحمت خدا بر این پدر و مادر در پرورش چنان یل توفندهای برای سپاه قرآن.
🔸 این بانوی صالحه، در ۸۵ سال عمر شریف و با عزت خود، سیره و سبک زندگی یک زن تراز جامعهی اسلامی را به خوبی نمایاند و برگی دیگر بر دفتر عبادمخلص حضرت الله افزود.
🔸 وفات یعنی دریافت نفس و روح متوفا توسط ملائکه. یقیناً ملائکه معظم هنگام دریافت جان ارزشمند این بانوی عزیز، خشنود و مشعوف بودند که حامل و همراه چنین روح نستوهی هستند روح ملکوتی مادری که با آغوش فرزند رشید خود در ... عند ربهم یرزقون .... استقبال می شود.
🔸 وفات سرکار بانو «مکیه غریبی» را به دریادلان نیروی دریایی، و به امت رشید استان بوشهر، و به خانوادهی معزز شهید گرد تسلیت عرض می کنم.
✍ حسن عباسی - ۷ فروردین ۱۴٠۲
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰خاطرهای از دیدار استاد حسن عباسی در محضر مادر شهید گرد: بهمن ۱۳۹۸ توفیق زیارت بانوی استقامت و بصیرت، مادر سردار شهید بیژن گرد، نصیب ما شد. سعادت عظیم این بود که فرمود: برای همهی شما دعا میکنم.
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
جامعه بانوان استراتژیست
🔰 زن اگر مجاهد باشد
۱- وقتی از جهاد میگوییم، جهاد نظامی به ذهن میآید و وقتی از جهاد «زنان» میگوییم، آن حدیث مشهور به یاد میآید.
اما جهاد بیش و فراتر از اینهاست. نه محدود به عرصهی نظامی است نه جامعه، نه خانواده. بلکه هرکسی در هرجایی «مؤمن» بود و «مهاجر» بود (آفاقی و انفسی) و خود و مالش را «در راه خدا» خرج کرد، مجاهد است.
و جهاد، اعم از جهاد اصغر، جهاد اکبر و جهاد کبیر، در مقابله با دشمن تعریف میشود. چه این جهاد در مقابله با نفس اماره باشد، یا دشمن بیرونی یا مقابله با قواعد کفار.
🔹عرصهی مجاهدت همین قدر وسیع است و همین قدر نامحدود.
✅کافیست نسبت خودمان را با خدا، رسول و مسیرش مشخص کنیم که اگر در این راه بودیم مجاهدیم. فرقی نمیکند زن باشیم یا مرد، جوان باشیم یا پیر، مجرد باشیم یا متأهل.
۲- وقتی از حضرت خدیجه میگوییم کم مانده فمینیستها بگویند او یک زن فمینیست ثروتمند بود که به لحاظ مالی در زندگی مستقل بود. اما آیا حضرت خدیجه آنیست که این گروه میگویند و تعریف میکنند؟
قطعا و حتما خیر. زیرا در بستر و نگاه فمینیستی نه ایثار معنی دارد نه مجاهدت و نه بذل مال در مسیر خدا و همهی این مفاهیم در نگاه و منطق الهی است که واجد معنا میشود. اساساً برای حضرت خدیجه سلام الله علیها نه مال موضوعیت داشت نه استقلال اقتصادی؛
✅ آنچه برای او مهم بود نسبتش با خدا و رسول و دادن تمام موجودیاش در این راه بود. او طبق آیه ۷۲ سوره انفال «جاهدوا باموالهم و انفسهم فی سبیل الله»، با «نفس» خود جهاد کرد وقتی زنان مدینه او را طرد کردند، وقتی در شعب ابی طالب با بیشترین سختیها با پیامبر و اهداف او همراهی کرد و تمام مال خود را داد برای مسیر و هدفی که به او ایمان داد.
حتی اگر حضرت خدیجه ثروتمند هم نبود، تمام دارایی و موجودی خود را در اسلام خرج میکرد و میتوان گفت جهاد اگر به قامت انسان در بیاید، قطعا مهمترین مصداقش حضرت خدیجه است.
🔹اگر هر انسانی، زن یا مرد، هنر این را داشته باشد باشد تا خود و تمام موجودیش را کم یا زیاد برای خدا خرج کند و خود را به خدا بفروشد مجاهد است و بیشترین سود را خواهد داشت چون با کسی معامله کرده که تمام عالم از اوست که «اِنَّ اللهَ اشتَریٰ مِنَ المُؤمِنینَ اَنفُسَهُم وَ اَموالَهُم بِاَنَّ لَهُمُ الجَنَّة» (توبه ۱۱۱)
✍🏼مهدیه منافی
@momenaat_ir
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
جامعه بانوان استراتژیست
♦️«بررسی مفهوم حیات در نگاه غربی و اسلامی»، قسمت چهاردهم: 🔹8-آیه 20 سوره احقاف وَيَومَ يُعرَضُ ٱلَّ
♦️«بررسی مفهوم حیات در نگاه غربی و اسلامی»، قسمت پانزدهم:
🔹5-آیه 24 سوره فجر
يَقُولُ يَلَيتَنِي قَدَّمتُ لِحَيَاتِي
6-آیه60 سوره قصص
وَمَا أُوتِيتُم مِّن شَيء فَمَتَعُ ٱلحَيَوةِ ٱلدُّنيَا وَزِينَتُهَا وَمَا عِندَ ٱللَّهِ خَير وَأَبقَى أَفَلَا تَعقِلُونَ
♦️6-دنیا مایه فریب است:
در این زمینه 5 آیه در قرآن وجود دارد
1-آیه 185 سوره آل عمران
لُّ نَفس ذَائِقَةُ ٱلمَوتِ وَإِنَّمَا تُوَفَّونَ أُجُورَكُم يَومَ ٱلقِيَمَةِ فَمَن زُحزِحَ عَنِ ٱلنَّارِ وَأُدخِلَ ٱلجَنَّةَ فَقَد فَازَ وَمَا ٱلحَيَوةُ ٱلدُّنيَا إِلَّا مَتَعُ ٱلغُرُورِ
2-آیه 33 سوره لقمان
يَـأَيُّهَا ٱلنَّاسُ ٱتَّقُواْ رَبَّكُم وَٱخشَواْ يَوما لَّا يَجزِي وَالِدٌ عَن وَلَدِهِۦ وَلَا مَولُودٌ هُوَ جَازٍ عَن وَالِدِهِۦ شَيـًا إِنَّ وَعدَ ٱللَّهِ حَقّ فَلَا تَغُرَّنَّكُمُ ٱلحَيَوةُ ٱلدُّنيَا وَلَا يَغُرَّنَّكُم بِٱللَّهِ ٱلغَرُورُ
3-آیه 5 سوره فاطر
يَـأَيُّهَا ٱلنَّاسُ إِنَّ وَعدَ ٱللَّهِ حَقّ فَلَا تَغُرَّنَّكُمُ ٱلحَيَوةُ ٱلدُّنيَا وَلَا يَغُرَّنَّكُم بِٱللَّهِ ٱلغَرُورُ
4-آیه 36 سوره شورا
فَمَا أُوتِيتُم مِّن شَيء فَمَتَعُ ٱلحَيَوةِ ٱلدُّنيَا وَمَا عِندَ ٱللَّهِ خَير وَأَبقَى لِلَّذِينَ ءَامَنُواْ وَعَلَى رَبِّهِم يَتَوَكَّلُونَ
#بررسی_مفهوم_حیات_در_نگاه_غربی_و_اسلامی_بخش_پانزدهم
✍️ نیلوفر تفلیسی
✅ کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies