هدایت شده از مادرانگی
هند و دروازههای جهنم
قسمت اول
هندوستان، یکی از کشورهای مهم آسیایی، در یکی دو دهه اخیر علاقهی وافر خود را به اروپاییشدن و فراموشی سنتها و فرهنگ ریشهدار خود نشان داده است. این روند با سرعتی چشمگیر در حال پیشروی است.
این تحول، با نوعی ضدیت نسبت به اسلام و همچنین فرهنگ و سنن بومیِ صحیح این کشور همراه بوده است. از سوی دیگر، شاهد تشویق به اباحهگری در قبال گناهان و منکرات، و حتی در برخی موارد، ترویج پذیرش آنها هستیم.
از دید نویسنده، یکی از محرکهای اصلی این سقوط عظیم، گسترش مراودات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی هند با اسرائیل و همچنین گسترش اسلامستیزی دیرپای این کشور است.
---
۱. بُعد سیاسی
هند در واکنش به مسئلهی فلسطین و رژیم صهیونیستی همواره مواضع متغیر و دوپهلو داشته است.
در سال ۱۹۴۷، این کشور در سازمان ملل علیه تقسیم اراضی فلسطینیان رأی داد. با این حال، تنها سه سال بعد، در سال ۱۹۵۰، رژیم غاصب اسرائیل را به رسمیت شناخت.
در سال ۱۹۷۴، هند نخستین کشور غیرعربی بود که «سازمان آزادیبخش فلسطین» (ساف) را به رسمیت شناخت. اما در سال ۱۹۹۲، روابط دیپلماتیک خود را با اسرائیل برقرار کرد. پس از طوفان الاقصی نیز، هند بهطور آشکار حمایت کامل خود از رژیم صهیونیستی و مخالفت با مقاومت فلسطین را اعلام کرد.
گرایش دولتهای اخیر هند به اسرائیل و تقویت روابط گسترده با آن رژیم، تأثیرات قابلتوجهی بر سیاستها و عملکرد داخلی و خارجی این کشور گذاشته است.
---
۲. بُعد اجتماعی
پس از طوفان الاقصی و موج اخراج کارگران فلسطینی از اسرائیل، شاهد صفهای طولانی متقاضیان هندی در سفارت اسرائیل برای دریافت ویزای کار بودیم. این افراد با یکدیگر رقابت میکردند تا بتوانند شرایط لازم برای مهاجرت و کارگری در اسرائیل (نظیر غیرمسلمان بودن) را کسب کنند.
از سوی دیگر، اعزام سربازان هندی به ارتش اسرائیل برای شرکت در جنگ با فلسطینیان، قطعهی دیگری از این پازل پیچیده را تکمیل میکند.
در دیگر سو با همراه شدن رسانه و تبلیغ علیه مقاومت فلسطین و مظلوم نمایی اسرائیل، پس از طوفان الاقصی، بسیاری از مردم هند حمایت از رژیم غاصب را انتخاب کردند.
---
۳. هند و اسلام
هند پس از استقلال، آرمان همزیستی مسالمتآمیز با تمامی مذاهب را مطرح کرده بود. اما در سالهای اخیر، مقابلهی علنی و خشونتآمیز این کشور با مسلمانان ساکن هند بر کسی پوشیده نیست.
دشمنی تاریخی هندوستان (با اکثریت هندو) با پاکستان (با اکثریت مسلمان)، پس از استقلال پاکستان از هند، این تنش را بیش از پیش تشدید کرده است. ظلمهای بیپرده علیه مسلمانان، کشتارهای مکرر توسط هندوها، عدم برخورد جدی با عاملان این فجایع، و حتی تحریک هندوها به این اعمال، از جمله مواردی است که میتوان به آن اشاره کرد.
توهین و تهدید آشکار سران دولت هند به مقدسات مسلمانان، واکنشهای مسلمانان منطقه را در پی داشته است. علاوه بر این، موضوع سلب تابعیت از چند میلیون مسلمان هندی و اخراج آنها نیز به این بحران دامن زده است.
در طول تاریخ هند، بهویژه از قرن بیستم به بعد، چندین قتلعام و حملهی گسترده علیه مسلمانان رخ داده است که میتوان به نمونههایی نظیر کشتار بزرگ کلکته، عملیات پولو، قتلعام نلی، شورش گجرات، شورش بیواندی، قتلعام هاشیمپورا، و شورش بمبئی اشاره کرد.
ادامه دارد...
✍زند
🔗 ایتا
https://eitaa.com/madaranegy
🔗تلگرام
https://t.me/madaranegy
🔰انتقام قطعی است...
💢 به مناسبت بازگشت قاتل به صحنه جرم
🎨 هنرمند حسین براتی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰هزینه ای بالغ بر ۷۷۷ تریلیون دلار، غارت و دزدی و استعمار قاره آفریقا توسط اروپائیهای نایس و اتوکشیده
🔸تنها هنر غرب برای فربه شدن دزدی و غارت ثروت سایر قاره ها بوده ، ۷۷۷ تریلیون دلار غارت و دزدی از قاره آفریقا فقط یک نمونه از این استعمارها است، و بدیهیه که با این ثروت کلان رسیدن به این جایگاه کار شاقی نیست،
🔸کشورهای اروپایی از جمله انگلیس ، فرانسه، اسپانیا، پرتغال و هلند سردمدار غارت و استعمار در جهان هستند و از دیرباز تا کنون به دلیل کمبود منابع و امکانات حیاتی و فضای جغرافیایی اندک ، چشم طمع به سایر قاره ها داشتند.
🔸 مثلا کشور انگلیس که ید طولایی در استعمار قاره ها داره، به دلیل کمبود فضای حیاتی( ژئوپولتیک) سر ریز جمعیتش رو به اسم کشف کردن ( در حقیقت تصرف و غارت)، وارد سایر قاره ها میکنه ،
🔸 استرالیا یکی از کشورهاییه که با وجود فاصله زیاد از انگلیس ، اما به دلیل وسعت زیادش مورد توجه انگلیسیها واقع شده ، تا جایی که نه تنها مورد غارت واقع میشه ، بلکه با استحاله کامل فرهنگی زبان رسمی کشور انگلیسی میشه و تا قبل از مرگ ملکه انگلیس، شعار " خدا نگهدار ملکه باد " در سرود ملیشون خونده میشد.
فیلم " حصار ضد خرگوش " روند استعمار و استحاله فرهنگی و نژادی بومیان استرالیا رو به خوبی به تصویر کشونده،
🎞 با دیدن این فیلم به عمق فاجعه پی برده میشه که اروپائیها نه تنها دلسوز ملتها نیستند، بلکه صرفا به خاطر منافع خودشون و با توجیه صدورِ پیشرفت و تمدن و فرهنگ ، غارت کشورها و ملتها رو تطهیر می کنند.
✍️بانوفاطمه ملکی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
جامعه بانوان استراتژیست
🔰هزینه ای بالغ بر ۷۷۷ تریلیون دلار، غارت و دزدی و استعمار قاره آفریقا توسط اروپائیهای نایس و اتوکشید
💐هوالحکیم
با عرض سلام،
به لطف خدا و همت واحد تدوین
اندیشسرای کودک و نوجوان،
جلسه ۲۳ اتاق نوجوان با عنوان
حصار خرگوش
مربوط به رویکرد محیطمدار ، برگزارشده در تاریخ
۷ اسفند ۱۴۰۱ تدوین 🎬 شد.
✅ علاقمندان جهت دانلود 🔻 فایل تصویری جلسه، به پایگاه
«کودکان استراتژیست» به نشانیهای زیر مراجعه کنند.👇👇
◀️ مشاهده با انیمیشن در آپارات
http://aparat.com/v/w3QVd
◀️ مشاهده در یوتیوب
http://youtu.be/jX2QDadQfYk
همچنین در قالب دیویدی 📀 نیز از انتشارات اندیشکده یقین در ایتا ( @HamidKJ) قابل تهیه است.
————————
📌 اندیشسرای کودک و نوجوان اندیشکده یقین
🔊 @strategistkids
🏴همسر شهید برونسی درگذشت
▪️معصومه سبکخیز، همسر سردار شهید عبدالحسین برونسی پس از تحمل یک دوره بیماری دارفانی را وداع گفت.
مرحومه سبک خیر در سال ۱۳۴۷، با شهید برونسی ازدواج میکند که حاصل آن ۸ فرزند بود.
سردار شهید عبدالحسین برونسی از شهدای بزرگ دوران دفاع مقدس بود که در عملیاتهای متعددی، چون عاشورا، فتحالمبین، بیتالمقدس، رمضان، والفجر ۳، خیبر و بدر حضور فعال داشت و سرانجام در حالی که فرماندهی تیپ ۱۸ جوادالائمه (ع) را بر عهده داشت، در تاریخ ۲۳ اسفند سال ۱۳۶۳ در شرق رودخانه دجله به فیض شهادت رسید.
▫️رهبر انقلابِ شهید برونسی را یک شخصیت جامعالاطراف خوانده و وی را از عجایب و استثنائات انقلاب دانستهاند، شخصیتی که نماد استعداد برای پرورش افکار بوده است.
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
🔰برشی از خاطرات بانو معصومه سبکخیر
🔹ما نوه خاله همدیگر بودیم و در روستا زندگی میکردیم. وقتی از سربازی برگشت و به خواستگاری من آمد 15 سالم بود. از لحاظ وضع مالی بسیار ضعیف بود، چیزی نداشتنداز مال دنیا، اما پدرم گفتند:«در مسجد باز نشده، در مسجد است. اهل حرام وحلال است وبسیار پاک است. نماز خوان است و نماز شب هایش ترک نمیشود. من او را قبول میکنم و هیچ گاه تو را با پول معامله نمیکنم.»
🔹شغل همسرم کشاورزی بود. یکسال عقد بودیم و بعد از یک سال به سر خانه و زندگی مان رفتیم. اول با خانواده ایشان زندگی میکردیم اما بعداً زندگی مستقلی را آغاز کردیم. خوب یادم است عبدالحسین یک روز که آمد خانه با خودش یک قوری کوچک، روغن، سیب زمینی و مقداری وسایل گرفته بود. با جهیزیه خودم هم یک اتاق گرفتیم و زندگی مشترکمان را آغاز کردیم. زمان شاه یک روز از طرف ارباب آمدند و گفتند هر كسی زمین كشاورزی، ملک و آب ندارد بیاید و خودش را معرفی کند و زمین بگیرد اما او نرفت. آمد خانه و گفت كه هر کسی آمد دنبال من بگو نیست.
🔹ارباب ده آمد دنبالش، عبدالحسین به او گفت:«آقا شما راضی باشی بچههای یتیمی که در این میان مالشان تقسیم شد چی؟ راضی نباشند، چه کنم؟!» آن سال خداوند پسر اولم ابوالحسن را به من داد، میگفت:«از خانه کسی نان نگیر، گندم هم از کسی نگیر، اجازه هم نده بچه از این نانها بخورد.» روی نان حلال و حرام خیلی حساس بود. بعد هم آمد مشهد و بعد ۱۰ تا ۱۵ روز نامه فرستاد برای پدرم که روحانی محل هم بود که «اگر اجازه میدهید ودوست دارید دخترتان را برای زندگی به مشهد بفرستید.» پدرم گفت:« او دوست ندارد سر باغ و زمین دیگران کار کنی، بیا برو پیش شوهرت.» هر چه داشتم فروختم و رفتم احمد آباد مشهد.
#همسر_تراز
#مولفه_های_ازدواج
#رزق_حلال
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
66.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰مستند تنهایی
🖥 روایت همسر شهید عبدالحسین برونسی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
جامعه بانوان استراتژیست
⚘️تجربه شیرین از روزهای اعتکاف یک مربی⚘️
در اولین تجربهی اعتکاف، وقتی به عنوان مربی با دختربچههای سیزده تا هفده ساله آشنا شدم، اصلاً فکرش را هم نمیکردم که قرار است یکی از پربارترین و شیرینترین روزها و ساعتهای عمرم را بگذرانم.🤗
بین بچهها، سرزندگی و حیات جاری بود، حتی اگر تمام آداب و رسوم اعتکاف را به جا نیاورند.😍
بعضی از آنها به قدری شور و اشتیاق داشتند که میخواستند شب اول تا صبح، کل اعمال مفاتیح را انجام دهند😅. یک عده به سراغ دعاهایی مانند توسل، زیارت عاشورا، حدیث کسا، نماز جعفر طیار و نماز شب میرفتند یا از ما میپرسیدند که چهطور باید بخوانند.
حتی ممکن بود نامش را اشتباه بگویند، ولی همینکه دوست داشتند تا صبح مشغول عبادت باشند و فضای مسجد و حال روحانی آنجا، آنها را در بر گرفته بود، کافی بود. 🙂
هم هیجان بازی و دور همنشینی و خنده داشتند، و هم هیجان این که قرار است اتفاقات خوبی در این سه روز برای آنها بیفتد.
از نکاتی که در این سه روز برایم جالب بود برایتان میگویم:
۱. با این که خیلی از بچهها با نماز و عبادت و آداب آن آشنا بودند، اما متأسفانه خیلیهای دیگر هم هیچچیزی از آن نمیدانستند. حتی وضو گرفتن و نماز خواندن را بلد نبودند و همین باعث شدهبود که از خجالت یا ترس از مسخرهشدن، نماز نخوانند.🥺😐
۲. یکی از مسائل دیگری که فکر بچهها را به خود مشغول کردهبود، روابط اجتماعی بین دخترها و پسرها بود.💞
حالا که با من خیلی دوست شده بودند و اعتماد کرده بودند، این مسائل را هم آرام آرام با من در میان میگذاشتند😌. هرچند که زمان کوتاه بود، ولی سعی کردم مسائل را به خوبی برایشان شرح دهم، اما آینده و آنچه با آن سر و کار خواهند داشت را به خدا واگذار کردم.🤲⚘️
فکر و ذکر بچهها این بود که «چه کسی را باید دوست داشت؟»🤔
«اگر کسی را دوست داشته باشند، باید بترسند و آن را پنهان کنند؟»🤔😦
و من از دوست داشتن درست برای آنها گفتم. این که دوست داشتن، یک قوه و غریزهای هست که خداوند خودش برای انسانها قرار داده. اما این که به چه کسی آن حبّ را باید ابراز کنند، مهم است.
#اعتکاف
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies